090428

Hejsan !

Imorse vaknade jag upp brevid O ,hade sovmorgon så vart en hel del sömn då vi somande ovanligt tidigt igår.
Gick till skolan och hade typ 4 lektioner som var helt okej , efter skolan så sa jag bye,bye till O som åkte hem till Gävle och sen åkte jag och mammsen till Vallonen för att stoppa i oss lite mat innan träningen i Västerås.Första träningen på gräs i år och det kändes lika jobbigt i vaderna som alla andra gånger, när man måste ställa om sig från grus/konstgräs/inomhus till riktigt grönt & skönt gräs!
En hel del stora äcklig myggor som lika bra kunde ha varit fåglar , flög runt  och ville bita en.Men det hör liksom till sommaren som är på väg att komma hit , så det är väl bara att gilla läget och se glad ut.
Efter träningen så åkte vi hem till oss och nu sitter jag här och ska faktiskt  ta och krypa ner i sängen alldeles snart.
Ett till tecken på sommar är också att ens knäskålar börjar se förjäkliga ut , skrap sår och blåmärken som man får när man har kastat iväg  långkallingarna för iår.Riktigt fult med fotbollsknän.






PUSS och natti .

090427

Hello !

Seriepremiären är avklarad nu , ingen bra start för oss , förlust vart det.0-2 mot Franke , inte kul alls ! Sånt händer.
Igår efter matchen så åkte jag hem till O ,lagade mat , eller han gjorde det, vart väldigt gott och sen så skulle vi se på the hills men det gick inte nå bra så vi började kolla på hund tricket istället.Somnade ganska sent och imorse klockan 7 kom E dit  innan skolan.

Skolan var lugn och helt okej , slutade en timme tidigare , aldrig fel.Efter skolan gick jag hem till O , gjorde inte så mycket , kollade på när han pluggade och sen åkte jag hem för att käka mat och nu ska jag tillbaks in till Fagersta och sova där





PUSS

090425

Hej , det var inte igår , ungefär en vecka sen.
Jag lever iallfall och allt är fina fisken nu  ! Oskar är hemma och det är därför det har varit lite dåligt med bloggskrivandet  de senaste dagarna , men vad gör det.

Jag har hunnit fylla år också , 21 april.På födelsedagen så vaknade jag upp i västerås väldigt tidigt på morgonen, åkte buss till Arlanda och träffa O , en jäkligt bra födelsedag och tack för att jag fick världens finaste present , ett par Wayfarers.
Födelsedagen var trevlig och fick fina presenter , tack,tack & tack.

Igår så var det en hel del folk här för att fira mig och R som har fyllt år.En trevlig kväll som slutade med att vi alla åkte in till Fagersta och spelade pingis och sen gick jag,O och S hem till O.Måste bara säg att O älskar pingis !

Nu på kvällen så var,jag,L,S,R och M i kärrgruvan och kollade när Jersey spelade.Helt plötsligt så började L att gråta , och det var för att E är så jäkla duktig på att sjunga , antingen så fäller man en tår eller får gåshud , sjukt !



Match imorgon , serie premiär !!



<3



Klicka på bilderna !!








PUSS




090419




Så jäkla klockrena.Kan inte sluta skratta åt dom , att man vågar göra sådär i tv alltså , helt galet!
Dom kallde inte det där för någon talang , men man skulle ju kunna säga att dom har en grym talang på att underhålla folk ialla fall .

19 april nu och snart är det tisdag , jag kan knappt vänta  !! <3


PUSS !

090418

Hej !

Hej just nu sitter jag inne på blip och tjuvtränar på G5  för snart så ska jag,Anna,Ullis och Emma ha en liten tunering , vilka jäkla nördar , men kul är det !

Tidigare idag så var jag och solade , jag gillar egentligen inte alls att sola solarium , gör det typ aldrig eftersom att det är farligt men idag så kände jag att det verkligen behövdes.Åkte hem och tog det lugnt sen lite senare så åkte jag in till Fagersta , hem till ivan.Där Ullis och Ante var.Vi gick ner och handlade grejer så vi kunde laga tacos , vart en trevlig middag , Emma och Erik kom också dit.Vi åkte ut och cykla en stund , köpte godis på statoil och sen åkte vi hem till ivan för att spela lite kort.

Nej nu ska jag värma upp i en g5 match mot erkan , haha !!!



Nu är det bara ullis som måste hålla munnen stängd , puss på dig <33



PUSS


090417

Hej !

Jag glömde av att skriva igår , vart väldigt sent , så jag orkade helt enkelt inte.Matchen mot Forsby gick bra , vi vann med 3-2.Det var skitkul att spela! Åkte hem efter matchen och sen så var det bara att gå och lägga sig ett tag och sen gick jag upp för att prata lite med oskar.

Fredag ,nu är det helg och jäklar vad skönt det ska bli.Ska slappa hela helgen.

Kläderna som jag beställt från asos kom idag och allt passade i storlekarna , känns toppen !


090415

Hej hallå!

Den 15 april och min bror blir 20 år idag , grattis till Rasmus !

Idag var det första skoldagen efter lovet.En onsdag vilket betyder att man börjar med lagidrott, imorse hade vi inte fotboll utan det var typ samarbetsövningar och sånna saker.Resten av skoldagen gick ganska fort och sen kom mammsen och hämta mig.Åkte hem , tog mig ett bad och sen har jag bara pluggat samhäll , är snart klar med uppsatsen , skönt ! God mat har jag ätit idag också , firade rasmus med lite extra god mat och paket öppning.Ikväll är det greys och gud så nöjd jag kommer vara när jag ligger där i soffan och vet att jag nästan har fått den där jäkla uppsatsen gjord plus att jag snart ska ge mig på nån historia fråga.


Imorgon är de match mot Forsby , tjoho !


Puss

090415

Tandställningen är borta , äntligen ! Fast jag trodde allt skulle vara frid och fröjd nu när den är borta , men icke ! Jag har jätte ont i tänderna för att de hann börja flytta på sig under dagen innan jag fick en plastskena.Men det är så skönt endå att bara slippa se att man har en jäkla massa silvrigt i munnen så fort man ler.Måste ju erkänna att jag har ägnat en hel del tid framör spegeln idag  och några kort har det också blivit.
Tog ju av tandställningen klockan 9 imorse och sen hade jag inte tid fören klockan 3 på eftermiddagen så för att fördriva tiden så shoppade vi och bowlade.Jag kom sist på bowlingen , fyfan vad tråkigt det var !
Jag hade bestämt mig för att jag inte skulle shoppa något idag men så vart det inte.Fick med mig några grejer hem endå.Nu ska jag prata lite med Oskar sen ska jag gå och sova .








Jeansen  ska jag få av moster i födelsedagspresent,den bruna klänningen av Ella och resten av mig själv.

Puss

090414

Hello, har precis kollat på en jättebra film , Skicka vidare som gick på 9an.Den är hur bra som helst men väldigt sorglig, har sett den förut men endå så grät jag igen.En väldigt bra film ! Alla som inte har sett den , borde helt klart göra det !

Nu är klockan över 12 och det är den 14 april.Jag tar bort min tandställning idag ! efter 2 års pina , ska bli underbart.
Hejdå din jobbiga jäkel !!!









090413

Tja , nu har världens bästa kusinner åkt hem.Jag ligger fortfarande i min säng under mina täcken och har ångest över alla skolarbeten jag borde ha gjort under lovet.Varför spar man alltid allting till sista dagen ? Jag lär mig aldrig.Nu måste jag helt enkelt börja plugga , samhäll står överst på listan , jippi !

Idag är det sista dagen som jag kommer ha min tandställning i munnen.För imorgon ska jag kliva upp klockan 7 på morgonen för att åka till Falun och ta bort tandställningen.Ella och Mamma ska följa med , det blir en heldag i Falun/Borlänge.JAG ÄR SÅ JÄKLA GLAD !!!!!




Puss


090413

Hej !

Jag orkade inte skriva igår , jag var i Västerås Hela dagen.Käkade påskmiddag hos kusinerna och sen på kvällen så träffade vi några utav Sandras kompisar.Åkte hem ganska tidigt och gick och la oss och imorse så gick vi upp ganska tidigt så nu är jag supertrött.

Idag så åkte vi hem ifrån Västerås.Tog det lugnt hemma, övningskörde,tog det lugnt i solen och färgade några fler slingor , fast i underhåret den här gången.Runt 8-tiden så åkte jag och Sandra in till Fagersta , vi grillade och hade det mysigt.Gitarren var med så Ella sjöng och spelade , alltid lika bra.En jäkligt mysig och trevlig kväll.När vi kom hem så skypeade jag lite med Oskar och nu har jag precis badat och ska sova.


Klicka på bilderna !







Natti
, nu måste jag sova , sandra klagar på att tangentbordet låter för mycket.

090411

Den 11 april , jäklar vad tiden går.Igår kväll var jag bara hemma och tog det lugnt.Pluggade lite samhäll klockan 12 på natten.Pratade lite med ella och sen gick jag och la mig runt halv 4.Vaknade runt 11-tiden, pigg& glad !
Nu sitter jag här och har just packat min väska , ska snart åka till Västerås , Sandra skulle på nån fest så jag följer med , ska bli roligt.


Puss

090410







Puss

090410

Hellooo !

Idag så var jag ju och tränade i skinnsberg , skitfin hall.Jag älskar konstgräs planer som är inomhus , det är så varmt och skönt.Träningen var jättekul och gick väldigt fort.

Efter träningen så åkte jag och mamma till coop och köpte hårfärg för vi hade bestämt att hon,jag och ella skulle färga håret.När vi kom hem så satte vi väl igång.Vi hade i färgen ett tag , det stod att man skulle ha i det från 15-60 minuter , så vi tyckte att 30-45 lät ganska okej.Vi ringde till Sandra som kan det där , hon brukar nästan alltid vara med när jag färgar håret, det brukar inte gå så bra annars , men idag chansa vi och försökte själva.Iallfall så när jag hade haft i det i lite mer än 30 minuter så ringde vi till Sandra och fråga hur länge hon brukar ha i och då säger hon 10-15 minuter , och fyfan vad vi skrek , kutade till badkaret och sköljde ut det och där stod Ella och skratta hur mycket som helst , kul !
Nu sitter jag här och håret har inte torkat ännu men det ser faktiskt inte helt förjävligt ut , utan helt okej faktiskt.Ellas hår vart väldigt bra.

Snart kommer världens sötaste,gulligaste och bästa Zacke hit.Vi ska låna honom och lämna tillbaka honom imorgon.Han kan faktiskt säga mitt namn nu , eller han försöker och det blir ett Mimmi . Jag älskar dig kan han också säga , världens bästa unge!

puss

090410

Tjenatjena !
Nu är det en ny dag och jag ska snart gå och sova  för imorgon är det träning med killarna igen, den här gången i skinnsbergs nya hall , tjoho !
Träningen gick helt okej förutom när dom skulle köra med den där jäkla stegen , jag förstår inte , det är omöjligt , det är nästan så att jag måste köpa en och öva hemma.Efter träningen så cyklade jag,Ivan och Ullis hem till Ivan , de fick sitta med mig i badrummet medans jag duschade och fixade mig.Efter det så åkte vi hem till Sjögren , fast först svängde vi förbi pizzerian och köpte med oss en pizza.Hemma hos Anna så var det jag,Anna,Anna,Ullis,Ella,Emma,Erik,Ante och martin.Vi gömmde påskäggen och sen så letade vi på dom , erik hittade mitt och jag hittade vara två andra ägg , men med eriks hjälp så hittade jag mitt också.Emma hade köpt åt mig och godiset var supergott , geisha,en amigo och lite salt , tack emma ! En trevlig kväll med trevligt sällskap.Senare kom Mamma och hämta mig och Ella , när vi kom hem så spelade vi tp men det gick inte så bra , inte så lätt att spela spel med den här familjen , Rasmus fuskar,Pappa svarar på allas frågor fast han inte får och jag och mamma blir galna på dom för att dom inte kan följa reglerna som vanligt folk.Ella satt bara där och var riktigt dålig , inte en tårtbit , puss på dig ean!Nu på kvällen har jag bara pratat med oskar , som nästan alla andra kvällar/nätter och det är lika trevligt som vanligt.Nu ska jag ta ett bad och sen gå och sova så att jag orkar upp och träna imorgon , lär ställa klockan på 10 eller nått sånt , tidigt !

Imorgon blir det träning och sen så tror jag faktiskt att jag bara måste stanna hemma och plugga , det behövs och måste verkligen göras nu  , fast det är lov.






Geisha,Amigo,salta godisar och hubba bubba, mums.Tack Emmsan !


090409



Ätligen har jag beställt lite grejer ifrån Asos , har tänkt göra det nu i nån vecka men det har inte blivit av.Jag och Ullis har beställt tillsammans och det här är vad jag har beställt och nu kan man ju bara hoppas,hoppas& hoppas på att man kommer i kläderna , skorna kommer inte bli några problem , det skulle vara om dom skulle vara alldeles för stora , då de bara fanns 36:or , men det kommer nog gå fint det också!

Kom nyss hem ifrån Söderbärke , har varit på Ica och handlat påskägg.Ikväll ska vi nämligen gömma påskägg i Anna Sjögrens hus , man blir aldrig för gammal för att göra det..Vi har skrivit allas namn på lappar och dragit , köpt det godiset som personen gillar och ikväll så ska vi bara leta , ska bli kul.Innan det  så ska jag träna fotboll med killarna , grus , det var inte igår.


/   M

090409

Hejsan !
Igår så åkte jag ju ut till simons stuga där han,erik,ullis,ante,benne,emma,anna och anna var.Vi tog det lugnt , spelade lite kort och badade tunna.Det var som vanligt väldigt trevligt.Jag åkte hem runt 12 tiden och då skjutsade vi hem emmsan.
Pratade lite med oskar på skype sen gick jag och la mig.Imorse gick jag upp klockan nio , skulle till PRO och hämta lite papper till min samhällsuppsats.









 puss

090408

Tjenixen ! Redan onsdag och snart är lovet över , ingen är gladare än jag , eller jag har svårt att tro det iallafall.
Kom  precis hem ifrån Fagersta , har jobbat hela dagen , städat  och puttsat fönster , nu hatar jag fönster bara för det.Men en helt okej dag endå.På lunchen käkade jag,mamma och pappa på Dickens , var nå grekiskt , väldigt gott !
Övningskört har jag också gjort idag.Just nu badar jag och  yes jag ligger faktiskt i badkaret med datan på toalettstolen , det går fin fint.Badar och bloggar samtigit  , det kallar jag att spara tid.Ikväll blir det att åka ut till Simons stuga och bada tunna med några kamrater ,ska bli väldigt trevligt och mysigt.


Puss , ha en trevlig kväll , det ska jag ha !


090407

God morgon!
Jag är uppe alldeles för tidigt idag och så kan man väl säga att jag var uppe på tok för länge igår.Gick och la mig någon gång runt 6 tiden på morgonen, 6 timmars skypeande med Oskar vart det också , det är inte normalt , men kul , speciellt när jag utklassa honom på vetgirig , ellehur oskar ?
Jag trodde faktiskt att jag skulle sova hur länge som helst idag, men icke, vaknade nu runt  elva tiden och kunde inte somna om.Senare idag tar jag tåget till Västerås för träning.




Puss

090406

Hello !

Det var väldigt bra väder ute idag och jag satt ute i nån timme , sen hade jag ingen ro , det kröp i kroppen , jag gillar inte att bara sitta still och inte göra någonting så jag och mamma åkte in till Fagersta och hämtade Linda som var hos jimmy.Vi åkte till Vallonen och fikade , sist in och ut först skulle jag nog tro att vi var , men gott var det !
Skjutsade tillbaka linda och sen åkte vi och handlade.Jag övningskörde hem.Erik kom på besök så satt nere och prata med honom ett tag och sen kom Rasmus hem så då började jag kolla på gossip girl.Gossip girl är sjukt bra !
När jag kollat klart på alla avsnitten som jag har så skulle vi skjutsa över Rasmus grejer till Ella i Norberg , så jag övningskörde dit också , sen en sväng runt i Fagersta så idag vart det nog runt 10 mils övningskörning , det var på tiden.
Nu sitter jag här på mitt rum och väntar på att maten ska bli klar , är väldigt hungrig.

Remember those walls I built
Well baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now





byeee

090406

Solen skiner och jag sitter ute i en solstol med datan i knät.Inte helt fel att sitta och sola och sitta vid datan samtidigt.vaknade klockan 11 sen så drog jag  på mig lite kläder och gick ut och satt mig här.Ska sitta här ett tag till och sen ska vi åka in till Fagersta och handla lite mat.

Det är så jäkla skönt med påsklov !!!





Puss


090406

Hej , kom precis hem ifrån Fagersta.Åkte med Pappsen in till fagersta , lånade en cykel hos kusinerna och sen åkte jag,ullis och Ante ner mot Västanfors , hem till Annisen där även Erik,Ivan,Erik och Bergen var.Vi gjorde inget speciellt , bara va liksom.Avslutades med att vi gick och  köpte lite gott på statoil och sen så åkte jag hem.Nu sitter jag här och är ganska glad , kollade på min nedräkningen här på bloggen och nu är det exakt en vecka kvar tills jag tar bort min tandställning och exakt två veckor kvar tills jag fyller år och att Oskar kommer hem.Ska bli väldans roligt.

Nu är jag ganska trött, tänker nog ta och sova snart så jag orkar upp någon gång imorgon , ryktas om att det ska bli varmt  , kanske man ska passa på att försöka få lite färg , skulle behövas.





Natti

090305

Hej orkade inte skriva igår.Matchen förlorade vi iallfall .6-2  , vi ledde först med 2-0 och sen gick det åt pip svängen.Efter matchen så åkte vi hem till Moster och bytte om sen så åkte jag,Sandra och Ella till Swedbank för att kolla på en fotbollsmatch.När matchen var klar så gick vi ner till stan där vi träffa Macke Hjelm och hans kompis.Var inte igår man träffa Macke.Fick se hans fina lägenhet också.Käkade glass på donken sen åkte vi hem till moster igen.Käkade lite godis och kollade på tv.Pratade med Oskar gjorde jag också , sen gick vi och la oss.

Imorse när jag vakna så hade alla förutom jag stigit upp ,ella hade dragit till konserthuset och de andra drog ut till Enhagen så jag var hemma sälv med Anders.Klädde på mig och sen fick jag skjuts ner på stan där jag träffade Anna,Anna och Ullis , vi kollade i affärerna och käkade åp vivaldi.Jag köpte två par solbrillor , börjar ju bli dags för såna snart.Underbart !
Klockan tre så spelade Ella och hennes band Jersey i konserthuset , dom är skitbra !
Efter det så åkte jag och Rasmus hem och nu sitter jag bara här.




Klicka på bilderna






Puss


090403

Äntligen är det lov !Jag har längtat så och nu längtar jag tills det är över.Visst ska det bli skönt att sova ut men jag längtar endå tills det är över och tro inte att det är för att jag vill gå till skolan för det vill jag verkligen inteSkoldagen var väldigt skön och den avslutades med påslovsturnering , inte helt fel ! Efter den så åkte jag hem och tog det lugnt för att sen fixa ordning mig och sen åka in till fagersta.Jag,Anna,Anna,Emma,Ullis,Erik,Erik,Ante,Benne,Oliver och Simon skulle käka taco buffé på Dickens , det var jäkligt gott och väldigt trevligt.När vi käkat klart så gick vi hem till Ullis och sen drog jag hem.Nu sitter jag här och är ganska trött.

Match mot Triangeln imorgon , i Eskilstuna och sen blir det att sova hemma hos Moster för på söndag ska vi kolla på  Jersey !Träffa zacke kommer jag också få göra , ska bli roligt !












PUSS

090403

Hej nu sitter jag i en datasal i skolan.Ella sitter brevid mig och vi lyssnar på lite musik på spotify.Ska egentligen arbeta med min uppsats men jag ska snart ta och rycka upp mig efter att jag skrivit klart det här inlägget.

 Snart är det lagidrott , hoppas på påsklovstunering , sen är det lov , wohoootjohooo !






PUSS


090403

Godmorgon , solen skiner utanför fönstret och jag är på väldigt bra humör.Ska snart åka in till Fagersta för att gå den sista skoldagen innan påsklovet , jäklar vad skönt det ska bli med lov.Skön och slapp dag sen ikväll så blir det ut å käka och sen hem och sova rätt tidigt , för imorgon är det match.




Idag kommer erkan hem ju !


Ha en trevlig dag !

090402

Hej idag har varit en rolig dag.Imorse hade jag sovmorgon sen gick jag till PRO där jag skulle lämna några papper , till min samhälls uppsats.Sen var det idrott i skolan vi körde nå racketlon eller nått sånt , man skulle gå ihop fyra stycken sen dela upp sig i två lag för att sen möta varandra i pingis,badminton och minitennis , det var jag och Ella mot Anna och Ullis och jag och Ella vann , utklassning i alla grejerna.Sen så hade vi nån tema dag , " att vara minister för en dag" vi var fem olika grupper och alla representerade varsit land , alla hade olika problem och var bra inom olika saker , men det landet jag hamnade i var totalt värdelöst , fattigast och alla dog av svält , men en helt okej temadag.

Efter skolan så bar det av till Västerås för först fotografering och sen träning som avslutas med 20 minuter löpning.Kände mig ovanligt pigg på löpningen idag , väldigt skönt.Det är så underbart med vårvädret som har kommit hit , planen var sådär underbart grön , kanske kan bero på att det är konstgräs men den var endå jäkligt grön.Inga långkallingar heller , så jäkla skönt.Kommer vintern och snön tillbaka nu så vet jag inte vad jag gör.


Imorgon blir en trevlig dag, vi ska ut och käka , jag och mina kamrater

Puss.

090401

Hej , första dagen i April och idag får man luras.Runt 01:00 så fick jag ett sms av erik , och han lurade mig så hårt ,jag ringde till och med upp honom och så skriker han " April , april " .Jag förstår inte att jag inte kunde ha fattat att han bara drev med mig , men jag ska hämnas , tro mig !

Idag har jag haft en väldigt skön skoldag , tänk om alla skoldagar kunde vara så.Hade lagidrott på morgonen , slutade halv 12 och då gick jag,Anna,Anna,Emma och Ullis till grill house , skitgott!Sen sov jag typ 2 timmar hos farmor , vart inte allt för många timmars sömn inatt.Ikväll ska jag försöka gå och lägga mig tidigare.Ska snart gå ner och lägga mig på soffan och invänta Greys Anatomy som börjar klockan nio och efter det så är det fråga olle , vilken tv kväll !

Imorgon blir det skola och sen träning i Västerås.

Förresten så har jag faktiskt börjat fundera på att göra som min kusin Linda, hon la ner sin blogg för nån dag sen , så nu vet jag inte , det lät väldigt lockande att lägga ner den , men jag ska fundera på saken.




Most of our life is a series of images. They pass us by like towns on the highway.
But sometimes, a moment stuns us as it happens.
And we know that this instant is more than a fleeting image.
We know that this moment... every part of it... will live on forever
.