Underbart

/M


Tre poäng och mörbultad!

Fyfaaaaan vad fint med 3 points mot GIF!!!

Det här var första gången VIK -A mötte GIF i seriesammanhang, därför att GIF tidigare har legat i 1:an och det är andra året som vi spelar i tvåan. Vi vann och vi gjorde det med 3-0, i ett derby, jag kan nog inte beskriva hur jäkla glad jag är just nu!

Jag är sjukt mörbultad, känns som om jag har ont överallt. Mattbränna, svullet knä, dobbmärke på skinkan, "benhinne-kaka" och sist men inte minst 7 blåtår(alla dom har jag dock inte fått idag). 7 blåtår av tio möjliga är fan rätt bra alltså... Men jag är inte bitter, för det är så jävla värt det!

/M





DERBY

Ikväll är det dags för derby, GIF-VIK!

Jag har laddat upp med en sovmorgon, massage/ akupunktur( för min onda rygg) samt god sallad från Ica. Jag älskar deras plocksallad.

20.00 Swedbank, om någon har vägarna förbi.


/M


Äntligen

Äntligen ska jag försöka komma igång med lite styrketräning. Jag köpte de här vikterna i Göteborg, helt klart det bästa köpet!

Känner att jag har tappat varenda muskel på armarna/ axlarna som jag hade lyckats fixa innan ja började med fotbollen igen. Nu är dom iallafall helt borta och jag håller typ på att avlida efter 20 armhävningar, men det ska det bli ändring på!

/M


Morsdag

Igår kväll kom jag hem till sörbo efter en fantastisk helg i Göteborg.

Det var morsdag så jag gav min mamma de här söta paketen!


Euphoriaaaaaa!

Woopwoop, hur jävla bra var inte Loreen igår? VINST, kunde ju inte blivit bättre!

Jag, Hjalle, Sandra, Jesper, Micci och William kollade på ESC på o'learys samtidigt som vi åt god mat.

Nästa år går ju ESC i Sverige och jag ska minnsan se till att köpa en biljett så fort de släpps!

/ M




Liseberg!

Igårkväll gick vi ut och åt god mat här i Göteborg. Senare gick vi tillbaka till hotellet för att sova, trötta som vi var, efter en lång dag.

Jag avslutade även kvällen med en frappucino som till hälften var laktosfri( heja starbucks). Mina resekompisar är nog trötta på mitt tjat om Starbucks och jag får nog inse att jag är besatt, men man lär ju passa på att njuta om man bor ca 50 meter därifrån!

Idag började vi morgonen med Liseberg och ingen var gladare än jag. Vi har åkt karuseller och kört femkamp, som jag för övrigt vann. Priset blev gratis lunch och gratis är ju alltid för jäkla gott. De insparade pengarna brände jag dock på chokladhjulen, helt förgäves! Men jag är inte bitter för det, vädret var ju perfekt och jag kände mig som 12 igen.

Ikväll blir det mat på o' learys samtidigt som vi ska heja på Loreen!

Ha en trevlig kväll.

/M













Perfecto

Just nu befinner jag mig på hotellrummet i Göteborg. Vi har haft en lysande förmiddag med sol, shopping, lunch och starbucks.

På eftermiddagen väntar lite mer shopping och sen får vi se vad Göteborg bjuder på. Själv känner jag mig som ett litet barn, jag har redan börjat tagga inför Liseberg som vi ska besöka imorgon!

/M


MOT GÖTEBORG!

Tjolahopp, nu drar vi till Göteborg!!!

Det första jag ska göra är att käka laktostabletter och springa till starbucks!

/M


Packad och klar!

Jag är nu packad(inte som i full) och klar för att åka till Göteborg imorgon bitti!


Sista träningen för den här veckan är avklarad och för ovanlighetensskull tycker jag att det är riktigt skönt, för jag har sjukt ont i ryggen, jag känner mig som en 80-åring när jag ska plocka upp något från golvet. Det blir alltså inte träning förens på måndag, så nu ska jag vila upp mig ordentligt!


Tänkte även bjuda på den här bilden som jag hittade på någons instagram. Den är iallafall så jäkla bra, sann och jag känner verkligen igen mig!



/M





Dåligt tränad?Ovana? eller bara jävligt klen?




Jag har en tendens att sträcka mig väldigt lätt. Så har jag haft i många år och jag behöver värma upp ordentligt samt köra med äckliga värmebyxor, så här har jag sett ut nu sen jag började spela fotboll igen(bilden ovan), efter ett litet uppehåll. Som tur är så är det inga rejäla sträckning, utan bara små "bristningar" som gör över efter lite vila och behandling.

Vad det beror på vet jag inte, så om någon kan tala om det för mig, do it!

/M


Gotta love it!

Jag måste ju bara erkänna att jag älskar att ha ett jobb och speciellt just det jag har för tillfället. Jag kan jobba när jag vill, vart jag vill och hur jag vill. Jag kan nämligen se på tv samtidigt som jag jobbar eller sitta ute i solen om det är fint väder, samtidigt som jag tjänar pengar, hur nice är inte det?





Idag har jag varit hemma i Sörbo under dagen. Jag har jobbat och kollat på prinsessan Estelles dop. Vilken söt prinsessa vi har fått här i Sverige!

På kvällen var det dags att åka till Västerås för träning och nu är jag tillbaka i Sörbo, ända fram till torsdag kväll. Spenderar lite tid hemma innan vi drar till Göteborg över helgen.



/M



3 points och jag älskar fotboll!

I söndags tog vi 3 points eftersom vi vann med 3-0 över Korsnäs, riktigt härligt! Nästa match är mot Gideonsberg som spelade i ettan förra året, en betydligt svårare match men hoppas självklart på vinst även där!

Måste även säga att det skett en helomvändning med fotbollen, för några månader sen tänkte jag sluta med fotboll därför att jag tyckte det var allmänt tråkigt, men även för att magen inte har velat samarbeta. Men, nu tycker jag det är roligare än någonsin! Jag till och med njuter av att gå dit och träna 4 gånger i veckan, jag har helt enkelt hamnat i det roligaste och bästa laget! Jag mer än stormtrivs!






/M



Vallonen, sockervadd och sen lite jobb!

Idag tog jag en efterlängtad fika med Emma och Anna på Vallonen. Efter det gick vi en snabbis på marknaden och jag köpte sockervadd för andra gången på en månad. Jag kommer aldrig bli för gammal för att äta sockervadd!









Nu på kvällskvisten har jag jobbat lite grann, det måste tilläggas att mamma har jobbat som fan den här helgen och då har hon alltså jobbat åt mig, vilket är riktigt snällt!



Här har ni min snygga mamma innan hon skulle ut och äta i fredags! LOVE YOU!

Nu ska jag kolla CL!


/M



Fredag

Idag började jag morgonen med en rejäl sovmorgon, sov ända till klockan 1, men antar att jag behövde det!

Sen har jag bara varit in en sväng till Fagersta och hälsat på farmor och efter det sprang jag och pappa 5 km innan det blev 40 minuter tennis.

Nu är det dags att sova, imorgon väntar fika med Emma och Anna, vilket ska bli grymt trevligt!





En usel "bloggare"...

...är precis vad jag är, tur att man inte blir tvingad till att klicka sig in här.

Den här veckan har varit ovanligt slapp. Träning måndag, vila tisdag, vila onsdag (halsont) och äntligen träning idag!

Nu är jag påväg hem till Sörbo och ska först göra ett stopp hos Erik som ska hjälpa mig med min hårddisk som för övrigt var alldeles för jävla dyr.

/ M


Örongudarna, kom igen nuurååååå!!!!!!

Nu befinner jag mig i Västerås igen och det är dags för ännu en jobb & träningsvecka innan det blir torsdag och det är dags att packa väskan och dra hem till Sörbo igen.

Jag har haft en trevlig helg hemma utan jobb så nu är jag helt utvilad och pigg inför den kommande veckan. Det kan behövas för jag är helt slut efter allt jobb och tränande i veckorna. Men det är jäkligt gött att jag kan ta hem jobbet på helgerna också, om så behövs, för jag har ju världens snällaste mamma som hjälper mig när det behövs.

Idag har jag bara tagit det lugnt innan jag, Niklas och Zacke tog bilen till Västerås. Vi gjorde ett stopp på Burger King, Max och Erikslund. Vi köpte öronljus för att försöka rätta till ett misstag som jag åstadkommit. Jag älskar nämligen att peta folk i öronen och har råkat peta in en vaxpropp(en REJÄÄÄÄÄÄL EN) i min pojkväns öra som vägrar försvinna trots en jäkla massa försök med revaxör och öronljus, så snart får jag nog börja inse att jag har gett honom lite sämre hörsel på ena örat(om inte farbror doktorn kan fixa det jag ställt till med, HOPPASHOPPASHOPPAS) Så om det finns nån människa som är lika störd som mig, som alltså gillar att peta folk i öronen, gör inte det!!! haha...





Nu ska jag droppa i lite revaxör i min pojkväns öra och be till örongudarna att han ska höra allt som vanligt imorgon. Annars får han väl köra in en topps i mitt öra så jag också får sämre hörsel...(jag har redan gett honom det erbjudandet, konstigt nog så har han inte accepterat det erbjudandet...hehe)


/M






Torsk mot Fanna!

Idag blev det torsk mot Fanna med 2-0 och det var ju inte så jäkla roligt. Tur att Zacke, Ella och Hjalle är hemma hos oss här i Sörbo. Just nu kollar vi på hockey och snart blir det god efterrätt!





/M


Godnatt mina vänner!

Efter en trevlig kväll med god mat och väldigt smarrig efterrätt så säger jag godnatt!

Får väl gratulera ryssarna, och passa på att nämna att några av dem skulle passa bra in i hollywood bland FILMstjärnorna, eller i italienska ligan!

Nu ska jag ladda inför match imorgon
mot Fanna, hoppas på vinst, bättre domare och färre filmningar än i dagens hockeymatch!

/M


Göteborg 25-27 Maj!

Den 25/5 åker jag, Niklas, Sandra och Jesper till Göteborg en weekend. Vi ska sova på hotell, gå på Liseberg och bara ha det allmänt trevligt.

 

 

 



 

 

/M





Träning 10/5-12

90 MIN FOTBOLLSTRÄNING

/M

Träning 8/5-13

90 MIN FOTBOLLSTRÄNING

/M

Träning 7/5-12

60 MIN FOTBOLLSTRÄNING



/M

Träning 6/5-12

FOTBOLLSMATCH



/M

Träning 5/5-12

FOTBOLLSMATCH



/M

Träning 3/5-12

90 MIN FOTBOLLSTRÄNING


/M

Träning 2/5-12

90 MIN FOTBOLLSTRÄNING



/M

Träning 1/5-12

FOTBOLLSMATCH



/M

Hejhopp!

Valborg var väldans trevligt och vi grillade god mat och spelade plump tills det var dags att åka hem och sova inför seriepremiären, som vi dock torskade, men det kommer ju fler matcher!

Den här veckan har jag jobbat,jobbat och jobbat, ,sen tränat och varit med Niklas. Har även hunnit fått lite sol(kanske lite för mycket) samtidigt som jag setat ute och jobbat. Jag underskattade nog den svenska vårsolen och körde utan solskydd, så det resulterade i en gräslig bränna och en jävligt röd sådan, som tur är har den redan lagt sig.



kräfta


Min goda frukost imorse.





Första gången jag testade kinestejpen och nu har jag beställt en egen och hoppas det kommer hjälpa alla mina sträcknigar som jag lyckas dra på mig.



Nu inväntar jag träning och sen kommer pappa och hämtar mig. Det blir alltså Sörbo över helgen, tummen upp för det!



/M