finfrämmande från...

... Madrid. Igår kväll kom min och Ellas vän Gonzalo hit från Spanien. Han ska stanna här tills på tisdag. Imorgon ska vi ta med honom ut i längdskidsspåret och senare blir det en sväng på GM för att se när bruket sjunger. Efter det blir det hem och sova för på söndag är det fotbollscup. Ingen alkohol för min del alltså..taxichaufförn Oskar och Gonzalo( INTE GONZALES!!!!)

Vila i frid

Livet är bra jävla orättvist! Jag hatar cancer och alla sjukdomar i världen.

Att uppskatta livet mer, är precis vad jag och alla andra som är friska och har det bra borde göra. När allt bara rullar på i sin vanliga takt och livet är allmänt bra, så tar man saker förgivet. Vi gnäller över små saker som inte ens borde få nämnas. Vi kanske fäller några tårar för att den där favorittröjan gått sönder eller går och surar för att håret ser förjävligt ut just den dagen som man ville att det skulle se bra ut. Dessa tankar smyger sig alltid fram när något hemskt inträffar och någon vecka efter det kommer man på sig själv med att gå och sura över just de där sakerna som man absolut inte borde få vara sur för. Vi borde istället börja uppskatta livet och leva som om det inte finns någon morgondag.


Grattis till världens bästa tvillingar!

huvudvärk och en hel del plugg som måste göras, ingen bra kombination. Ingen träning för min del idag alltså.


Vill även säga grattis till världens bästa tvillingar som fyller år idag, min mamma& moster. Dom underbaraste kvinnorna jag känner, som alltid stöttar och är snälla. ÄLSKAR ER!


Spa

Den här helgen har varit underbar. Jag har spenderat den tillsammans med mina nära&kära. Mamma och Moster fyller år i morgon så vi hade ett litet kalas i förtid. Jag,Oskar, Rasmus,Ella,Linda,Jimmy och Sandra överraskade moster och mamma med en eftermiddag då vi gav dom 45 min massage, ansiktsmask, plockning och färgning av ögonbryn och ögonfransar. Senare fick dom trerättersmiddag som Oskar& Jimmy lagade. En lyckad kväll helt enkelt !Imorgon börjar skolan och efter det ska jag till smedjebacken, vårdcentralen. Jag borde snart få klippkort där.


Idag hade min älskling änglavakt och jag är så jäkla glad över att han lever!!

hallå där?

Här händer det inte mycket, men jag ska försöka ta mig i kragen och skriva lite oftare. Det finns ju trots allt några människor som läser min blogg. Några enstaka som verkar intressera sig i vad jag gör om dagarna och det är ju kul.

Skolan tar upp en stor del av mitt liv just nu och det är inte alls långt kvar till studenten, jag både ser fram emot det och samtidigt inte. Vad ska jag göra sen? Det är en jäkla bra fråga... som jag inte kan svara på.


Idag hade jag en lektion. Den började halv två och varade i ungefär en timme. Jag öppnade inte ens boken utan satt bara och pratade om allt annat. Tidigare idag har jag varit och satt in en p-stav i armen, för er som vill veta. Jag hade hört att det skulle göra skitont men det var bara BULLSHIT. Man fick ju bedövning 1.5 timme innan. Det gör ondare att ta blodprov i fingret och det är inget skämt.

Snart kommer älskling hem till mig och då blir det fredagsmys!

Några bilder från min fasters 50-årskalas som var för några veckor sen.

Busborgen

Idag har jag spenderat två timmar på Busborgen med Zacke. En enormt stor inomhuslekplats för småbarn med allt från hoppborgar till "bollhav".

Nu lär man väl ha dragit på sig både magsjuka, influensa,röda hund och förkylning efter att ha sprungit runt bland typ hundra småbarn som snorar och hostar hit och dit. Men kul var det!
Just nu ligger jag hemma i soffan och har precis kollat på hockey och käkat thaimat, inte illa. Senare blir det lite the sims(beroende) och massage av mamma.

Imorgon blir det...

... busborgen med världens sötaste kusin Zacke.

jag lever

Det var länge sen jag skrev här, förra året faktiskt. Jag har hunnit med massa roliga saker! Bla några dagar i Norge och 50-års kalas. Slänger upp några bilder när jag orkar. Nu har jag kommit hem från skolan och sitter och spelar sims.
ciao