Helt okej va?


helvetesjävlaskit...

... jag som gick till skolan idag därför att jag inte hade någon feber, men nu har den så klart kommit tillbaka. Vad är det för fel? Blir snart tokig.

fyfan vad arg jag blir...

Idag gick jag inte på träningen därför att jag behövde plugga och nu har jag fått feber också, vilket betyder att jag inte borde träna imorgon heller. Nu har jag haft ont i huvudet och feber från och till i typ 2 veckor snart. Jag blir galen! Är det inte magen, så är det självklart något annat som gör att jag inte kan träna.

Ett bildbevis på att Rasmus har flyttat hem,fyra datorer i ett och samma rum.nytt i garderoben

plus ett par likadana brillor fast svarta.

Det här inlägget tillägnar jag...

...Jimmy Wahlstedt, därför att han är en trogen läsare som inte gillar att läsa samma gamla inlägg, flera gånger om.

Just nu skulle man kunna säga att huset är fullt. Vi har Linda, Sandra, Moster, Jossan(hunden), Zacke, Jimmy,Ella, Rasmus, Katarina och Rolf på besök.

Idag har jag även hunnit med en sväng till Sågmyra och Falun för lite shopping. Det var jag, Madde och hennes två kusiner som åkte dit. En mycket trevlig dag! Lägger upp lite bilder på kläderna sen någongång...

Imorgon blir det match mot Kvarnsveden där min kusin Linda spelar. Det blir skoj. Hoppas bara att jag kan spela lite mer än några minuter den här gången...


UF-mässan i Västerås


Våran monter

Marketing 4 U UF

Drytop UF

Spotless UF

Cardkeepers UF


IkvällAdjö

Glee

15 asvnitt på 3 dagar. Inte illa pinkat! Tråkigt liv? nejdå, men jag har feber...

Har haft nå vajsing med temperaturen i kroppen. Feber lite till och från i två dagar nu. När jag känner mig pigg har jag feber och när jag känner mig sjuk så har jag ingen feber alls?
otippat?

Självklart så har det börjat spekulerats om att jag och Oskar gjort slut därför att någon varit otrogen. Då kan jag tala om för er att så är det inte! Nu slipper ni spekulera i det och när ni slutat göra det så kan ni skaffa er ett liv också:)


Antar att det blir besöksrekord på det här inlägget...

Modern family eller Glee?

Jag älskar att se på serier och nu känner jag för att börja på en ny. Glee eller Modern Family är de som ligger högst upp på listan. Frågan är bara vilken man ska börja med?OrM

Min dagNu; Lagferre!

Världens sötaste har kommit hit..

Idag skjutsade moster och Sandra hit Zacke. Vi började med att fika på vallonen allihopa. Moster hade köpt några fina presenter åt mig, tusen tack!

När vi var i Fagersta så köpte jag ett dinosaurieägg till Zacke. Efter att jag köpt det så insåg jag att man skulle lägga det i vatten och låta det kläckas. Något mindre roligt var ju att det skulle ligga där i hela 48 timmar. Inte så passande när en liten tre-åring inte har nå tålamod.

Men som tur var så "tappade" Zacke det i golvet och då slapp han vänta. Nu har han lekt med den där dinosaurien i typ två timmar. Vi köpte även ett memory och i första matchen förlorade jag mot Zacke med 13-3, illa!


Imorgon blir det pimpling!
Jag tror jag borde...

...städa mitt rum!

Så jävla bra men ändå tråkigt!

Jag har kollat på vartenda lopp i skid och skidskytte VM som gått hittills, i år alltså;). Men idag var jag ju tvungen att pallra mig iväg till skolan och då tar Helena Ekholm guld. Varför gick jag till skolan? Skit också! Jag hade ju velat se det där!Men idag har vi då varit effektiva i skolan. Vi har målat alla väggarna till montern som vi ska ha på UF- mässan, två gånger om dessutom!Fan vad poppis man blev helt plötsligt...


Qui Patitur VincitÅngrade att jag köpte de där örhängena längst upp till höger... men gjort är gjort.

Nu ska jag ut på en liten promenad...

färgat hår

Idag har jag varit till Ludvika med mamma. Vi köpte hårfärg till henne och örhängen, armband och en mascara åt mig. Här är resultatet av färgningen. Lite mindre grått!

FöreEfter
M

Bara för att jag har världens sötaste kusin!!

Min moster säger till Zacke: Mikaela och Oskar har gjort slut, så hon är lite ledsen just nu.
Zacke: Men hon kan bli ihop med mig, jag älskar ju henne!


konstigt? Nej det är ju Fagersta

Igår hade jag fyra gånger så många läsare jämfört med det vanliga. Antar att det har och göra med att jag gått från i en relation till singel på facebook... Vad vill ni veta?

Idag skulle jag ha åkt till Västerås för att hämta ett stipendium som jag fått från Västmanlands fotbollsförbund. Lite extra pengar är aldrig fel. Men jag kände inte riktigt för att åka ner idag utan jag får ta emot det någon annan gång.

fy fan för måndag!

Jag har haft ett riktigt slappt lov och känner inte alls för att börja skolan imorgon bitti. Första riktiga spanska lektionen sen jul blir det också! Sedan jul har vi haft lektioner på distans, utan lärare men nu har läraren äntligen kommit. Det var på tiden!


Petter? Nej han såg vi inte...

Igår åkte jag till Västerås och Sandra för att gå ut på Silk. Petter skulle komma dit. Vi mötte upp Sandras kompis Karro innna vi gick dit och vi var alla tre nyktra. Sen skulle vi gå och köpa varsin cola och när vi väl satt oss ner i en soffa så exploderade mitt glas. Jag hade glassplitter och cola över hela mig och både Sandra& Karro fick lite glas i sig.

Jag fick en ny cola och en disktrasa att torka bort allt splitter med, SNÅLA JÄVLAR!! När vi skulle gå in på toaletten och tvätta bort allt så stog det en tjej och spydde i handfatet... Då fick vi nog och gick hem, utan att ens fått se Petter.

När jag för engångsskull går ut så exploderar mitt glas i mina händer... Jag tror det är ett tecken på att jag inte ska gå ut.Har ni sett mig hänga vid låset?

Hola!

Idag känner jag för att avslöja en sak som jag inte nämnt här i bloggen förut. En av anledningarna till att jag är "stammis" på sjukhuset i Smedjebacken är att jag under några månader nu gått hos en kognitiv beteende terapuet, typ psykolog för er som inte är så intresserade av psykologi.

Om ni sett mig stå vid skåpet i skolan och rycka hundra gånger i låset, för att sen springa tillbaka och kolla några gånger till om det verkligen var låst, ja då har ni förklaringen! Jag lider av tvångssyndrom, jag måste kontrollera typ allt som finns för att inte gå runt och vara ett vrak hela dagen.

Sladdar, dörrar, spisen, brandalarm, plattänger, vanliga lampor osv. Listan kan göras lång. Tro det eller ej, jag har blivit mycket bättre sen jag började med detta men jag är inte helt bra ännu. Men det går framåt.

Samtidigt som jag tycker att det här är jobbigt så är det på samma gång väldigt intressant eftersom mitt favoritämne i skolan är psykologi. Nu har jag köpt lite olika böcker som jag vill läsa. Idag fick jag den första boken som Rasmus fick köpa i Uppsala. Den heter Fri från oro, ångest och fobier och verkar hittills väldigt intressant.Nu ska jag lägga mig och läsa lite i boken...

Adios


Fördomar..

...om blondiner, är fördomar som jag irriterat mig på den senaste tiden. Det har ju sedan många år tillbaka förekommit fördomar om att blondiner ska vara mer lössläppta och korkade än brunetter. Skärpning förfan!

Senast igår så hörde jag en kille i Big Brother säga " släpp in några blondiner som bara är här för en sak" han syftade alltså på att det skulle vara mycket lättare att få en blondin i säng än en brunett. Jag hörde även någon tjej i min klass(brunett) säga att det bara var med en jävla massa korkade blondiner i Big brother.

Självklart så får man väl ta lite skit om man är med i Big Brother. Men att bara kasta skit på blondinerna, det tycker jag inte är okej! Något intressant att tillägga är att fyra av fem blondiner i BB är riktigt smarta. En utbildar sig till fysiker, en är NO-lärare, en annan är inbjuden till mensa och den sista är undersköterska, vilket man inte kan bli om man inte har något innanför pannbenet.

Dessutom kan jag ju bara tillägga att jag(rättare sagt Ullis) fixat blonda slingor idag och vill bara säga att jag är både smart och icke-lössläppt. Tänk på det här inlägget nästa gång ni tänker kläcka ur er en kommentar där ni menar att smartheten sitter i hårfärgen!

Före

Efter
Spirometri

Idag har jag varit på astmamottagningen och gjort ett test. Nu väntar jag på svar från doktorn och då det blir det kanske en ansträngningsspirometri. Jag är stammis på det där jävla sjukhuset... Men ska väl vara glad att det bara gäller astmatester och sånt som inte är allvarligt.

Imorgon blir det Uppsala och hockey!


Saknar min älskling...