Ännu mera shopping

I måndags skjutsade christer mig till mallen så att jag skulle kunna gå där och shoppa i lugn och ro medans de stannade hemma för att plugga. Jag gick runt där i ca 4 timmar innan jag blev hämtad. Jag hann köpa fler julklappar och nu är jag klar med både mamma, pappa, Rasmus och Zacke. Jag har även bestämt att jag shoppat färdigt åt mig själv också, vilket känns ganska skönt. Här får ni se några bilder, men tänk på att klänningarna är så mycket snyggare när de sitter på än när de hänger på en galge.
 
 
/M
 
 

The Galleria

Jag skrev tidigare att the galleria var usa:s näst största galleria ,men det var fel. Den är störst i texas och den sjunde största i USA. Heeelt okej om ni frågar mig och har till och med skridskobana längst ner. Här nedan får ni se vad jag handlade när jag var där.
 

Jag gillar verkligen påsarna man får när man handlar.
 
Converse till mig.

En jättesnygg jacka till Zacke som jag köpte på disneybutiken. Den här tror jag han ska få i julklapp av våran familj.
 
En t-shirt till Oskar
 
Smink till mig själv.
 
Underkläder till mig själv.
 
Calvin klein parfymer till mig själv. Kan ni fatta att det där paketet kostade 245 kronor?
 
En ny plånbok som jag köpte på ett outlet i Houston.
 
. Var bara tvungen att köpa den till Ullis, eftersom hon är en pandaälskare.
 
Har även köpt julklappar till familjen och de kan jag självklart inte visa här eftersom de kollar bloggen nu när jag är borta. Det är bara Zackes presenter som jag kan visa här eftersom han är den enda som inte kan komma in på bloggen. Jag har dock ett problem med julklapparna, och det är att jag har en förmåga att tvinga alla att öppna dem innan jul, eftersom jag aldrig kan vänta. Därför är det lite farligt att jag är ute i supergod tid i år, men jag ska göra mitt bästa!
 
/M
 

Houston

Vi kom nyss tillbaka till Laffayette efter en trevlig helg i Houston. Vi har hunnit med shopping i USA:s näst största galleria, käkat god mat, varit på en renässansfestival och bara tagit det lugnt. Här nedan får ni se några bilder ifrån renässansfestivalen som vi var på igår. På bilderna kan ni se att vi har på oss rätt varma kläder. När vi åkte från Laffayette i fredags så var det jättevarmt, runt 25 grader och vi hade på oss shorts och linne, men när vi kom fram till Houston som ligger 3 timmar bort så var det jättekallt, typ 13 grader.
 
/M
 
 
 

Mot Houston

Efter 5 km powerwalk och 2,5 km löpning så ska jag nu sätta igång och packa. Om en timme ska vi hoppa in i bilen och köra mot Houston där vi ska stanna över helgen. Vi ska sova hos Christers flickvän Jessica. Imorgon hoppas jag på lite shopping i en av USAs största gallerior!
 
 
/M

Girard Park

Igår tog jag en långpromenad i parken och det blev 4 varv( ca 1 mil), men jäklar vad varmt det var. Dum som jag är så trodde jag inte att jag skulle bränna mig någonting, men det gjorde jag ju. Måste nog skaffa solskyddsmedel. Här har ni några bilder som jag tog på den mysiga parken.
 
Det finns ekorrar överallt och jag såg som mest 10 st på samma gång, helt otroligt. Dom är inte ens rädda för en heller, de bara sitter där och äter hela tiden.
 
 
 

 
 
 
/M
 
 

Shopping

Idag åkte jag, Oskar och christer till shopping-mallen och jag skulle få shoppa för första gången i USA. Jag fick med mig lite grejer hem trots att jag bara "fick" shoppa i tre timmar, hehe. Tyckte synd om killarna som verkligen hatar att shoppa, nästa gång tror jag nog att de får droppa av mig där själv så att jag kan få gå och shoppa i lugn och ro, utan att behöva ha dåligt samvete för att dom ska behöva sitta och vänta på mig.
 
Allt här nedan fick jag för 1800 svenska kronor, väldigt nice måste jag säga, då bara skorna kostar 1200 i Sverige. Jag älskar USA's shopping.
 
 
 
/M

Frukost


I LOVE YOU!

 
/M
 

Amerikansk fotboll

 
 
Tidigare ikväll kollade vi på en fotbollsmatch och det var en häftig upplevelse. Alla var helt galna och hejjade på som bara den.Tråkigt nog fick de storstryk. Det var tydligen inte så mycket folk där eftersom det var en tisdag, men jag tyckte det var sjuk mycket folk. Senare på kvällen har vi bara kollat på revenge och käkat ost& kex, mycket mysigt!
 


/M
 



Löpning i parken

Hallå där!
 
Just nu är klockan halv 12 här och vädret är strålande. Det är ca 25-30 grader ute och det är så underbart. Imorse stack jag ut på en liten joggingvända i parken, som är det enda stället jag hittar till, så antar att det kommer bli några vändor dit. Dock fick jag jäkligt, jäkligt ont i magen så imorgon får jag nog ta och promenera istället. Antar att jag kommer ha väldigt ont i magen under den här resan eftersom det är lite svårt att hålla sig från att äta massa onyttigheter. Efter löpningen körde jag lite mage och sen åt jag en god frukost som Oskar lagat åt mig.
 
Ikväll ska vi förmodligen gå på en amerikansk fotbollsmatch och jag tror att det är skollaget som spelar. Matchen sänds tydligen på kanal 10 i Sverige, så jag antar att det är en väldigt stor match. Det ska bli sjukt kul att se en match även om jag aldrig sett en förut och inte kan reglerna för fem öre.
 
 Bilden är från igårkväll när vi käkade godis och kollade på film.
/M

Promenad i parken

Igår på eftermiddagen gick jag och Oskar ut på en promenad i parken som tog ungefär 1 h och 15 minuter. Senare på kvällen blev jag väldigt trött och jag sov typ en timme runt sjutiden för att kunna vara uppe lite längre efter det. Så jag och Oskar gick och köpte godis och dricka, men jag somnade till filmen och nu har jag sovit ända till klockan 8 på morgonen, så det känns bra.
 
 
 
/M

Alligatorer på campus...

... Ja det finns faktiskt alligatorer på deras campus.
 
Idag på dagen gick jag, Oskar och christer till campus där dom skulle visa mig hur det ser ut och speciellt visa det lilla "träsket" som finns på skolan, som har både alligatorer, sköldpaddor och stora fiskar... Kändes mer som om jag var på ett zoo än en skola, men måste säga att det är imponerande att de kan ha djuren där, som såg ut att må hur bra som helst i det strålande vädret.
 
Som ni ser får alligatorerna inte matas.
 
En alligator och några sköldpaddor.
 
Ett fint träsk må jag säga.
 
En lite mindre alligator som är ute och flyter.
 
Kolla in de stooora fiskarna.
 
En liten liten del av skolan. På hela skolan går det 17 000 elever, helt sjukt.
 
En annan del av skolan.
 
 
Efter vi hade gått runt på campus så åkte vi och käkade mat på något ställe här i närheten och då testade vi någon maträtt som är typisk för den här staden och det var riktigt gott. Man får tydligen alltid fri påfyllninga av dricka när man äter här och det blev tre såna där stora glas med coca cola, mums vad gott det var.
 
 
 
 
/M
 
 

Äntligen!

Efter 21 timmar på resande fot så har jag kommit fram till USA. Resan gick förvånansvärt bra och jag var inte alls lika rädd när jag väl kommit iväg. Det vat ett jäkla stort plan som flög från London till Dallas med 2-5-2 säten, lite skillnad mot det sista planet som var så litet att kändes som ett skämt. Man fick inte ens ta in sitt handbagage i planet för att det var för trångt.
 
Jag hade rätt många timmars väntan både i London och Dallas men jag kan säga att det var väldigt skönt att ha det eftersom det var första gången jag flög så här långt helt själv. Hade ingen aning om att man var tvungen att åka buss och tåg mellan terminalerna eftersom flygplatserna är så sjukt stora,sen tar det tid med alla dessa säkerhetskontroller som dom har för att man ska få komma in i USA. Men nu är jag framme och jag har redan hunnit avverka två frappar från starbucks, blir nog ett par till innan jag åker hem.
 
Mums vad gott!
 
Mat på långflyget.
 
Helt okej med egen tv i sätet framför.
 
Taxfreen i London
 
Världens minsta plan.

Fin utsikt från lilla planet.

Igår kväll kom Oskar och hans sambo Christer och hämtade mig på flygplatsen, det tog typ en 1,5 timme att komma fram till deras lägenhet och jäklar trött jag blev när jag satte mig i bilen. Imorse vaknade jag redan klockan 6 och var hur pigg som helst, så då gick jag upp och började städa och det ska jag fortsätta med nu när killarna är i skolan. När de kommer hem ska vi åka och handla och kolla hur det ser ut här omkring, har inte gått utanför huset ännu.
 
/M
 



Mot Louisiana!

Just nu sitter jag på Arlanda och väntar på att få gå på planet som ska ta mig till London som är första stoppet på den här 21 timmar långa resan. Där får jag vänta i ca 4 timmar innan jag hoppar på planet till Dallas, sen är det bara det där lilla jäkla planet som ska ta mig till baton rouge.

Det blir en sjujäkla lång flygresa och jag har aldrig kunnat sova på flyget eftersom jag är så jäkla rädd, så jag kommer nog vara helt slut när jag kommer fram. Kommer komma fram klockan 06.00 imorgon bitti, svensk tid.


/M


Lördag

Ikväll har jag käkat god mat här i Sörbo med familjen+ Linda, Jimmy och Ella. Maten smakade väldig bra och det får vi tacka mamma för. Nu sitter vi allihopa i soffan och kollar på hunger games. Sen borde jag gå och sova eftersom jag ska upp om några timmar.

Tror ni jag är nervös eller? Ojaaaa


Nu börjar det närma sig...

Inatt klockan 03.30 ringer alarmet och då är det dags att göra sig iordning för att åka till Arlanda. Ska snart packa det sista så att det är färdigt till imorgon bitti. Jag får skjuts av mamma och pappa till Arlanda, vilket är skönt. Det första jag ska göra är att springa in på starbucks och köpa en frappucino karamell och sen har jag en resa på 21 timmar framför mig, ojojoj, hur ska detta gå....
 
 
 
 
/M
 
 
 

Today's workout

Dagens träning blev alltså ett bodypump-pass. Satan vad jobbigt det var när man inte har kört på ett tag. Kommer ha ännu mer träningsvärk imorgon. Skulle försöka plocka ögonbrynen idag när jag kom hem, men jag var alldeles för trött för att hålla upp armen.
 
 
/M

Today's workout

Träningsvärk nästa...
 
Idag körde jag 45 minuter spinning och jäklar vad kul det var. Efter passet så gick jag in på gymmet och körde 15 minuter mage och använde alltså övningarna som finns i 6 pack abs workout-appen. Riktigt bra övningar måste jag säga, det brände till riktigt ordentligt i magen.
 
Jag kommer förmodligen ha en rejäl träningsvärk i både ben och mage imorgon.Det sägs ju att man ska träna bort träningsvärk så imorgon klockan 10 ska jag och Linda köra bodypump, det blir första gången på riktigt länge. Har dessutom aldrig gått på pass med Linda, så det ska bli riktigt roligt.
 
 
/M
 

Dags för lite spinning

Idag ska jag gå på spinning och jäklar vad jag har saknat det. Älskar att träna stenhårt till riktigt bra musik. Efter spinningen tänkte jag köra lite mage och använda mig av den här appen som jag har skaffat mig.

 

/M


Hockey i Falun.

Idag var jag på hockey i Falun. Det var slaget om Runn, nämligen derby mellan Falun-Borlänge. Det var sjukt mycket folk, typ 2000 mer än vad det brukar vara, största anledning var nog att det var fritt inträde, gratis är gott!

Tyvärr förlorade de men det var trevligt ändå, eftersom jag fick träffa faluborna Linda, Jimmy och Ella.

Har även glömt att säga att jag hade en toppenkväll igår när jag var på både avslutningen med laget och på restaurang med min "gamla" studiegrupp.



Tuesday's and today's workout

Tisdagens träning: 5 km löpning + 30 min styrka
 
Dagens träning: 5 km löpning + 60 min styrka ( på Arena, gud vad jag saknar det)
 
 
Lyxmat efter träningen.
 
/M
 
 

Föreläsning hela dagen

Just nu sitter jag i skolan och har haft dagens första föreläsning, som handlade om vårdandets grunder, barn och ungdom. Helt klart den mest intressanta föreläsningen hittills. Nu inväntar jag dagens sista föreläsning som håller på till klockan 16.


Pluggeliplugg

Just nu sitter jag i sängen och pluggar. Jag läser om vårdteoretiker i boken här nedan. Det är sjukt mycket text på varje sida och allt är på engelska, tror ni jag förstår mycket elller? Nix. Försöker plugga så mycket som möjligt nu innan jag åker, så att jag slipper vara stressad över massa skolgrejer när jag är på semester.
 
 
/M

Ändrade planer

Idag måste jag vara färdigpackad till USA-resan eftersom jag imorgon åker hem till Sörbo och stannar där tills på söndag. Imorgon har jag fullt upp hela dagen då jag har föreläsningar från 9-16. Sen ska jag på fotbollsavslutning kl 18 och därifrån måste jag dra redan efter en timme, eftersom vi har planerat att äta med studiegruppen på stan och jag vill ju inte missa något av det, så då får det bli lite stressigt istället. När vi klara på stan så kommer mamma och hämtar mig och så åker vi hem till Sörbo. Bestämde mig för att skippa torsdagens föreläsning eftersom den bara var på 2 h och i Eskilstuna.
 
Jag har packat klart det mesta och har väl använt typ en fjärdedel av väskan och vad betyder det? En jääävla massa shopping!!!!
 
Har aldrig packat så här lite i hela mitt liv och det tar verkligen emot att ha så lite grejer med mig, men det är bara för att jag ska få med mig så mycket som möjligt hem.
 
/M
 

Hej här kommer jag i ett litet stridsflygplan...

Herregud, jag höll på att svimma när jag såg vilket plan som ska ta mig från Dallas till Baton Rouge(där jag landar). Dör jag inte i en flygkrasch så dör jag förmodligen av hjärtinfarkt när jag ska flyga i planet på bilden här nedan. Jag hatar att flyga och därför har jag försökt undvika att få flyga med världens minsta plan den sista biten i USA, och självklart är det vad jag kommer få göra.  Planet jag ska åka med ser ut som ett jäkla stridsflyg och där ska jag spendera den sista timmen av min resa, jippiyey!
 
 
Wish med good luck
 
/M
 
 

Monday

Idag hade vi grupparbete redan klockan halv nio så jag hade tänkt ta bussen vid åtta. När jag står där och väntat så åker bussjäkeln bara förbi för att den var full, så idag tog det mig 40 minuter att ta mig till skolan med buss, ingen bra start på dagen.

Grupparbetet gick väldigt bra och snabbt så när vi var klara drog vi ner på stan där jag, Towe och Abir käkade på subway, växlade pengar till mig (dollar) och gick en snabbis i affärerna.

Nu ligger jag hemma i sängen och ska sova en stund.


Om en vecka befinner jag mig i Lousiana.

Om precis en vecka befinner jag mig på andra sidan Atlanten, närmare bestämt i Lafayette, Lousiana. Gud vad jag längtar, vill bara att jag ska vara framme och ha den där flygresan överstökad, så att jag kan mysa med min pojkvän i två veckor.
 
Under tiden jag är där ska vi kanske åka till Houston och New orleans som är väldigt stora städer. Jag tror att houston är med i top fem av de största städerna i USA, helt okej om ni frågar mig. Det ska bli otroligt kul och spännande att besöka USA, trots att jag varit där förut, men jag var ju bara 9 år så jag kommer inte ihåg allt. Antar att jag kommer uppskatta det mycket mer nu när jag är "vuxen".
 
 
 
Houston
 
New Orleans
 
 
/M

Mot Västerås

Efter en mycket trevlig helg med familjen så beger jag mig nu mot Västerås. Imorgon börjar en ny skolvecka som består av föreläsningar fram till på torsdag. På torsdag åker jag hem till sörbo igen och där stannar jag tills det är dags att åka till USA.


Today's workout

Idag blev det 5 km löpning och satan vad tungt det gick, trodde jag skulle hosta ihjäl mig. När jag kom hem hoppade jag upp på cykeln och körde 20 tabataintervaller och efter det blev det 20 minuter mage, en salig blandning av träning.
 
 
 
/M

Winners make goals, losers make excuses.

 
 
/M

Fredagkväll i Bahcohallen


Sliten tjej.

Det är fredag, klockan är 17 och jag har fortfarande inte kommit hem från skolan. Dagen har bestått av två föreläsningar i Eskilstuna, så nu är jag sådär lagomt seg i skallen. Jag hinner precis hem till lägenheten innan det är dags att åka iväg på hockey!




Mysig kväll med kusinen

Idag var jag och Sandra ut på en promenad på 5 km med hundarna. Efter det åkte vi ner på stan för att hämta thaimat som vi käkade hemma hos moster(som inte var hemma). Nu är klockan halv två och vi har hunnit avverka två kärleksfilmer. En riktig myskväll med kusinen och hundarna!

Om 5 och en halv timme ringer klockan. Då är det bara att bege sig mot Eskilstuna för att gå på föreläsning från 9-16, på en fredag, fyfan vad skoj!!!

Godnattpuss från mig och Jossan!


Plugg och käk hemma hos mig.

Idag var jag ledig från skolan så jag tog en rejäl sovmorgon. Klockan två kom Towe och Abir hem till mig och jag bjöd på käk. Efter det pluggade vi i några timmar och käkade godis. Ett riktigt bra sätt att plugga på måste jag säga!


One minute they might be there and one minute they might be gone.

"Everybody should walk through an Emergency Room at least once in their life because it makes you realise what your priorities are. It's not the 'rush rush rush' and the 'money money money', it's the people you love and the fact that one minute they might be there and one minute they might be gone."
 
Jag har precis börjat kolla på tv-programmet Akuten på svtplay. Jag har sett tre avsnitt och tycker verkligen att ni borde ge det en chans. Citatet här ovan kommer från serien och det är så sant, så sant. Man ska ta vara på tiden man har med sina nära &kära, för ena minuten kan de vara där och en annan minut kan de vara borta, för alltid.
 
Ta hand om era nära och kära, lev livet, uppfyll era drömmar.
 
 
 
/M
 

Today's workout

Idag så var det lite tung att kliva upp från sängen efter min "powernap" på två timmar. Träningsmotivationen var väl inte speciellt hög när jag låg när under mina varma täcken. Men jag hoppade i träningskläderna och sprang 5 km och sen blev det 1 h styrka här hemma i lägenheten.
 
 
 
 
/M
 

Trötter

Idag fick jag gå upp redan klockan sju och om ni frågar mig så är det alldeles för tidigt. Det var bara att cykla till skolan för att hoppa på bussen som skulle ta oss till en föreläsning i Eskilstuna. Föreläsningen höll på till lite över elva och nu har jag redan hunnit hem till lägenheten igen. Just nu har jag lagt mig i sängen under mina tre täcken, där en lång powernap väntar.


Föreläsning och sen Espresso house.

Idag började jag inte fören 13.15 och därför tog jag en rejäl sovmorgon innan jag begav mig mot skolan och kursens första föreläsning. Det var en helt okej föreläsning, lite småflummig bara.
 
Efter skolan drog jag, Towe och Abir ner på stan för att ta en fika på espresso house. Jag knaprade laktospiller och käkade både kladdkaka och drack frapino, mums vad gott det var men det kommer jag få ångra. Men tänkte att jag ändå kunde passa på att äta lite skit idag, då jag har tänkt att ta en vilodag från träningen.
 
Ikväll blir det svenska hollywoodfruar.
 
 
 
 
Thank god för mjölkpillrena.
Så här såg jag ut idag.
 
Fina armbandet på.
 
/M

Today's workout

Idag tänkte jag att det var dags att försöka jogga lite lätt för att se hur magen skulle reagera efter allt dribblande med medicinen. Nu har jag gått upp på medicinen igen, eftersom jag inte vill åka till USA och spendera hälften av tiden på toaletten eller med att ha jävligt ont i magen. Därför tror jag även att löpningen gick okej idag. Hade självklart ont i magen, trots att jag fick springa väldigt långsamt och stanna efter halva vägen för att magen skulle stå ut. Känns inte alls bra att det ska vara problem med att springa 5 km nu när jag gått ner på tabletter och när jag åt som tidigare så kunde jag springa några mil på en vecka, utan problem.... men jag är nöjd att jag kunde jogga överhuvudtaget, ska passa på att njuta nu, innan nedtrappningen börjar igen.
 
 
Det blev iallafall 5 km löpning och 40 minuter styrka.
 
 
/M
 
 

Första kursen är avslutad och den andra kickade igång...

...idag.
 
Jag har glömt att säga att min livs första kurs på högskolan är avslutad. Den individuella uppgiften och gruppupgiften lämnade jag/vi in i fredags, nu återstår det bara att se om man blir godkänd eller inte, men det hoppas jag verkligen!
 
 
Idag kickade den andra kursen igång och den heter vårdandets grunder. Den här kursen låter som en intressant sådan och om några veckor får vi börja med våra första praktiska övningar, något jag ser fram emot. Vi ska tex få lära oss att borsta tänderna på andra, mata andra, förflytta människor och vi ska få träna på varandra vilket kommer bli väldigt roligt.
 
Nu ligger jag i sängen och läser lite inför det första seminariet i den här kursen. Jag kommer missa 1,2 och 3:e seminariet när jag är borta i USA, men jag tänkte läsa på så mycket jag bara kan nu innan jag åker och även när jag är där, så att jag är väl förberedd när jag ska göra alla tre seminarier den 19 November. Inte kul att ha alla tre samtidigt, men det är det värt, eftersom jag får vara i USA i två veckor.
 
 
/M

FUCK CANCER

Idag när jag kom hem från skolan så hade jag ett paket att hämta ut på posten och det var sjäklvklart böckerna som jag beställt. Ett annat paket låg innanför dörren när jag kom hem och det var det här "fuck cancer" armbandet som jag beställt.
 
 
Beställ ett du med!
 
 
/M

Today's

 
/M

Nytt i lägenheten

 
/M

Sunday

Idag började jag dagen med en lång sovmorgon. Efter det stack jag, mamma och pappa ut på en långpromenad på 1 mil i Söbro.  När vi var klara så åkte vi till Västerås för att köpa en hylla på Ikea som pappa skulle sätta upp, fick även en sänglampa uppsatt. Tack så jättemycket!
 
Pappa med sin viktryggsäck och jag med viktvästen.
 
 
Lägger snart upp lite bilder från lägenheten!
 
/M

MALCOM B

Malcolm%20Brandin%20rappar%20sin%20Bred%C3%A4ngsstil
 
Den här låten spelar jag om och om igen, han är så jäkla bra!
 
/M
 
 

Min mage kan gå och dränka sig.

Nu har jag kommit hem från två riktigt trevliga dagar i Falun. Linda& Sandra bjöd på riktigt fint fika, kan dock inte svara på om allt var gott eftersom tarmjävlen inte tillät mig att äta speciellt mycket. Men utifrån hur mycket pappa åt så måste det smakat precis lika bra som det såg ut. Bakelserna var så otroligt fina, riktiga konstverk.
 
När jag kom hem hem så satte mig på testcykeln och körde 10 minuter uppvärmning + 40 st tabataintervaller. Väldigt, väldigt jobbigt måste jag erkänna. Idag har varit en riktigt bra träningsdag med powerwalk och cykling, sånt som jag kan syssla med nu när magen är kass.
 
Jag skulle gärna byta ut hela tarmen just nu, tänk om det vore så enkelt. Nu när jag gått ner på tabletter så kan jag fan inte äta någonting... Äter jag godsaker så slutar det med att jag får sitta på toaletten. Äter jag grönskar så hamnar jag på samma ställe och snart ger jag upp. Jag ska förmodligen ringa och fråga läkaren om jag kan börja trappa upp på medicinen nu innan USA för så här kan jag inte ha det.
 
 
 
 
/M
 

Falun

Igår kväll åkte vi upp och sov hemma hos Rasmus och Ella i Falun. Vi kollade på x-factor och käkade god mat.

Idag har jag och Ella varit ute på en super-mega-powerwalk på 7 km. Nu ska vi ner på stan och shoppa lite innan vi ska hem till Linda och gratta henne och Sandra. Sandra fyller år idag och Linda imorgon, grattis världens bästa kusiner!


Promenad

Idag blev det 1 mils promenad med viktväst. Jag och mamma gick tillsammans och vi gick alltså i sörbo, väldigt mysigt(eller inte) när grannarna frågar hur vi vågar gå i skogen eftersom jättemånga har sett varg.


Pass på Argbiggan Sandström

Här har ni en liten bild på mitt pass som jag hämtat ut. Satan vad sur man kan se ut då!
 
 
/M

Vattenmelon& feta

När jag var liten gillade jag varken vattenmelon eller fetaost, men nu är det typ det godaste som finns, ibland kan jag till och med föredra det före choklad!


17 dagar kvar till USA

Nu börjar det närma sig och snart står jag där på arlanda och är så nervös att jag kommer skita på mig. Skämt å sido. Fast jag kommer vara jättenervös över flygresan så kommer det bli så otroligt underbart, mysigt och bäst att få träffa Oskar.
 
 
 
/M
 

Uppe med tuppen

Idag gick jag upp 06.15 för att avverka ett träningspass. Det blev en powerwalk på 1 mil och jäklar vad mörkt det var ute sådär tidigt på morgonen, det hade jag ingen aning om. Tur att det finns gatulampor här i Västerås, det gör det ju inte hemma i sörbo.


Love

 
/M

Egna studier

Idag är det egna studier och jag är i princip klar med min individuella uppgift, så det blir nog inte så mycket plugg idag!

Nu har jag precis dragit på mig träningskläderna och ska dra ut på en promenad och sen köra lite styrka. Jag ska alltså ta det lite lugnt, eftersom det är första träningspasset på länge!


Medicin och böcker, fyfan vad dyrt!

Igår var jag ju hos doktorn, men jag hade ingen infektion och förmodligen är det nedtrappningen av medicinen som börjat spöka. Huvudvärk varenda jäkla kväll, ont i magen och mår allmänt dåligt. Det positiva är att jag snart kan börja träna eftersom jag inte har någon infektion, jippiyey! Fick även hämta ut en ny astmamedicin som ska ersätta två av mina andra, så nu kommer jag bara ha två astmamediciner istället för tre, vilket blir skönt. Det tråkiga var bara att den var så jävlajävla dyr, 177 kronor och då tror jag faktiskt att jag har runt 50% rabatt. I helgen ska jag ta med mamma på storshopping på apoteket och hämta ut mina andra mediciner som det är dags att hämta. Skönt att få sånna där tråkiga men nödvändiga grejer betalda ibland, eller okej väldigt ofta.
 
Idag klickade jag även hem 3 böcker från adlibris och har även köpt tre begagnade, alla till nästa kurs, allt har gått på 1700 k. Som tur är så ska jag få låna de pengarna av mina föräldrar, ska betala tillbaka dom när jag kommit hem från USA.
 
Utan mina föräldrar skulle jag helt enkelt inte kunna spara så mycket pengar som jag kan och alla de pengarna går ju åt till USA-resan, så det är jag sjukt tacksam över! Ska städa deras hus hundra gånger om som tack!
 
/M

goosebumps

J.E.M.%20sjunger%20Just%20cant%20get%20enough%20i%20X%20Factor
 
Hur i helvete har den här gruppen hunnit bli sådär bra på så jäkla kort tid, de sökte ju alla som soloartister men sen satte jurryn ihop dem till en grupp. De andra grupperna har hunnit tränat i flera månader och kanske år, men ändå tycker jag att de här var bäst!

Never give up

 
/M
 

Jourtid på oxbackens vårdcentral

Nu sitter jag på oxbackens vårdcentral och har en jourtid till kvart i sju. Äntligen har jag tagit mig i kragen och fixat en tid och som tur var fick jag en redan ikväll Hoppas bara att jag hinner hem till x-factor, hehe!


Lång skoldag.

Idag blev det en riktigt lång skoldag, ända från 9.15-16.00. Det var både grupparbete och en intressant föreläsning av författaren till en av böckerna som vi använder just nu. På torsdag har vi kursavslutning och jäklar vad fort det har gått, helt sjuk!
 
 
 
När jag kom hem från skolan tog jag feber och tror ni inte på fan att jag hade 38.3, nu börjar jag bli trött på det här, snart har jag haft feber i 2,5 vecka, det är fan inte okej. Ska försöka ringa och se om jag kan åka till läkaren här i Västerås eller om jag måste åka ända till Ludvika, det vore ju sjukt drygt!
 
Nu; en låång powernap i förhoppning om att huvudvärken ska försvinna.
 
/M