omkörd


Torsdag var det idag, oj vilken slapp dag. Började klockan 8.30 och slutade 10.30. Inte helt fel! Varit på banken och gjort lite ärenden och hjälpt farfar att maila. Nu sitter jag här hemma och ska snart lägga mig och sova en stund. Igår kom Oskar på att han inte hade förstått sig på biljetten. Han kommer inte alls på söndag kväll, utan måndag morgon. Gissa om jag vart irriterad... Jag som skulle hämtat honom på Arlanda och allt, men nu blir det att gå skogspromenad på friluftsdagen istället, otroligt kul, INTE ! Får vänta och träffa honom efter den där jäkla promenaden istället.

En till sak som irriterar mig , det är att när man övningskör och har en sån där grön övningskörningsskylt på bilrumpan så kör alla bilar om en, även fast man håller hastigheten ( det kanske är just det som är problemet). När jag fick körkort så tänkte jag "gud så skönt nu behöver inte alla jävlar köra om mig". Men varenda jäkla bil kör om mig, även fast jag inte har någon övningskörningsskylt, surt.


nu ska jag sova och sen hoppa in i duschen , ciao!


yes

Det vart ingen skola idag heller. Men imorgon ska jag släpa mig till skolan även om jag inte blivit nå bättre. Så här kan jag ju inte ha det. Jag orkar inte hamna efter nu när de börjar närma sig slutet av skolan. Idrotts prov har jag också imorgon, det missade jag den dagen jag tog körkortet, men det var de värt!

Har även vart ute en stund idag, känns som om jag inte fått frisk luft på hundra år. Tog en kort promenad, så kort att jag inte ens tänker nämna hur kort den var.Bättre än ingenting.

Imorgon blir det alltså skola och efter skolan tänkte jag skjutsa Ella till Västerås och kolla på GIF-KIF Örebro. Vill att tiden ska gå fort! Det går så sjukt långsamt när man längtar efter någon. Jag vill ha söndag,jag vill ha min älskling och jag vill pussas , de vill jag göra NUU ! Men det får vänta tills på söndag för då kommer han äntligen hem, verkligen ÄNTLIGEN !God natt på er !

gör mig frisk

 Jag blir galen! Jag vet inte vad jag ska ta mig till.  Jag vart sjuk förra lördagen och har inte blivit frisk ännu. Jag orkar inte gå runt och ha superduper ont i halsen och en hosta som driver mig till vansinne.Tur att febern är borta i allfall.Igår somnade jag inte förens klockan 3 för att jag inte kunde sluta hosta. Nu har jag börjat äta penicillinet och jag hoppas verkligen att det ska hjälpa. Jag måste ju gå till skolan !!

Nu är de inte ens en hel vecka kvar tills min älskling kommer hem, fyfan så bäst vi är! Längtar tills på söndag när vi står där och pussas efter att ha varit i från varandra i 2 jävla månader.