hejdåå blogggggeeen, för ett tag iallfall!

...Jag funderar på att skita i den här bloggen snart, så om den är borta så vet ni varför. Men har lite beslutsångest. Jag kommer ju antagligen vilja skriva när jag gör något kul, tex pluggar eller reser så kanske bara lösenordsskyddar den så länge.. Ja så blir det. Vi kanske hörs om ett tag eller något. Det visar sig!

En ny garderob

Det här är är vad jag köpte åt mig själv i London. Men fick även med mig en hel del presenter åt Ella, Mamma, Pappa och Rasmus, men de är inte med på bilden.

London-bilder


Oxford Street

Jag och en engelsk telefon-kiosk

fin gata

Världens bästa resekompisar. Vart åker vi nästa gång?

Marble Arch

Jag utanför Primark

Jag och världens bästa kusiner!

Sandra och Linda

Jessi, Linda och Sandra på oxford street.

Paraply, självklarhet i England. ( jag är INTE naken)


På väg till Piccadilly, men först ett stopp på Starbucks.

Linda och jag efter att vi vart i Covent garden.

Micci

Linda

Rebecca

Jessi

Jag

Sandra

Våran kartläsare!

Sandra, Micci, Linda, Rebecca och Jessi

Jag på Subway

Jag och Linda lyckades charma kockarna och fick varsin efterlängtad heliumballong!

Big ben.

London eye

Jag är glad över att få se London eye.

Micci, Rebecca, Jessi, Linda och Jag.

Det där var bara mina saker. Men det saknas några saker som jag köpte den sista dagen.
I <3 LONDON

Jag är kär. London var helt jävla underbart. Dagarna gick hur fort som helst och resan blev mer än lyckad. En jäkla massa shopping! Tillsammans hade vi totalt 125 kilo med oss hem. Men en sak har jag lärt mig och det är att jag nästa gång åker naken till London. Jag hade alldeles för mycket kläder med mig hemifrån, som jag knappt använde.

Jag har äntligen blivit av med min Starbucks-oskuld och fyfan va gott det va med frappuccino caramel. Längtar redan tills nästa gång jag får dricka det!

Tack till Linda, Sandra, Jessi, Micci och Rebecca för en oförglömlig resa. Bättre hade det inte kunnat bli och nu får vi börja spara pengar till nästa resa!

Det finns 144 bilder på facebook men jag lägger upp några här när jag orkar. Tänkte även städa mitt rum imorgon och hänga upp alla kläderna jag köpt. De är ju lite lagomt skrynkliga efter att ha legat helt ner mosade i väskorna.


Men godnatt på er!
FRAMME

Vi har nu varit i London i några timmar och vi har redan hunnit med två timmar på Primark. Jag har redan köpt en hel del saker och fortsätter jag såhär...så är jag jääävligt pank när jag kommer hem. Men vad gör det!

Världens bästa impulsresa med världens bästa människor och det kommer bara bli bättre! Imorgon ska vi gå upp tidigt och bara shoppa hela dagen innan det blir utgång!


Men vi hörs!!


On my way to London! (tidsinställt)

Just nu sitter jag förhoppningsvis på planet till London tillsammans med mina bästa kusiner Linda& sandra och  Jessica, Rebecca och Michaela. Om jag inte sitter på planet så är jag förmodligen död och ligger någonstans mellan sverige och England. Jag hoppas på det först nämnda!

Att flyga är det  absolut värsta jag vet men det ska bli så jäkla kul att åka till London! Sandra hade ingen aning om att Jessica, Rebecca och Michaela skulle följa med och inte mig heller. Men jag själv hade inte heller någon aning om det förens för några dagar sen, skaplig impulsresa! Min flygresa blev jävligt dyr och jag får helt enkelt snåla in på maten, 4 cheeseburgare på donken om dagen, då kan jag alltså shoppa mer!

Har någon annan med sig en dator så kan ni ju räkna med några bilder här på bloggen. Jag fick nämligen inte plats med min dator. Det var på håret, att jag ens fick med mig kameran(det allra viktigaste). Som vanligt packar jag väskan smockfull med alldeles för mycket onödiga saker.
Nu jävlar ska det shoppas!!!

trötter...

Trötter är precis vad jag kommer vara de närmaste dagarna. I morse påbörjade jag min "drygvecka" som börjar med tre 12-timmarspass från 06-18 som sedan följs av två eftermiddagar och sen två nätter.

Nu är ett 12- timmarspass avklarat. Efter jobbet åkte jag hem och åt väldigt god mat som mamma& pappa lagat, jäkligt smarrigt måste jag säga! Efter det stack jag och mamma ut på en liten "löprunda"  som jag sedan avslutade med några få intervaller, rätt död efter det. Är inte  i toppform, om man säger så...

Nu ska jag kolla på rookie blue- avsnittet som kom ut idag och sen blir det nog natti natti för min del.

God damn your beautiful to me,
Your everything, yeah thats beautiful yes to me