Träning 29/2-12

41 min powerwalk( för att mjuka upp benen inför kvällens träning och för att få äta på donken)




/M

Träningsvärk? Ojaaa!

Första fotbollsträningen på ca 6 månader är nu avklarad och jag har jordens träningsvärk i ljumskarna och framsida lår.

Har inte hunnit med mycket mer än ätit frukost och kollat idag. Nu ska jag ta en liten powerwalk till mc donalds och sen tillbaka till hem till hjalle!


Träning 28/2-12

Fotbolls träning(90 min) + 15 min styrka.


Idag ska jag...

... Göra något som jag inte gjort sedan i slutet av augusti!!

SPELA FOTBOLL!!

Det blir även mitt första träningspass på över två hela veckor, så lite nervös är jag faktiskt!

/ M


Bilder från i lördags.


Linda& Moster.


Linda & Jimmy


Jossan, Sandra och Jesper.


Sandra, jag, & Linda.


Jag och världens bästa pojkvän!

/M


Mot mora


Utgång och sen vidare mot Falun/Mora

I lördags blev det utgång på bmb med Hjalle, Sandra, Jesper, Linda och Jimmy. En mycket trevlig kväll som avslutades med en riktigt fet och god kebabtallrik!

När jag vaknade så tog jag tåget hem för att färga håret och sen fortsatte vi mot Falun där vi skulle mellanlanda innan vi skulle bege oss upp mot Mora för att kolla när världens bästa pappa åker Vasaloppet!

När alla väl gått och lagt sig så började Jimmy spy så vi tog vår packning och drog snabbare än blixten.

Nu klockan tre på morgonen så är vi alltså påväg till Mora för att sova i bilen i några timmar.

/M




Löning= shopping!

Idag var jag och mamma på Erikslund. Det blev lite shopping för min del!

En tröja, skinnjacka, två par solisar, en väska och en mössa fick följa med hem. Blev även ett sängbord rikare, som jag har byggt ihop helt själv, det ni! Hoppas det inte rasar ihop bara.

/ M





Erikslund

Idag var jag och Sandra på erikslund. Vi åt mat på Ikea, fikade ( jag äter faktiskt bullar och sånt i veckorna ;) hehe) och jag shoppade även loss på bokrean.

Det blev två engelska böcker och en svensk.

Imorgon är det fredag och då ska jag dricka massa cola och äta massor av godis.

/ M


Välkommen, lilla prinsessan!

Oj vad gulligt det är att vi har fått en liten prinsessa i Sverige. Jag vart riktigt glad när jag vaknade och såg på telefonen att det äntligen var dags. Jag kunde inte heller somna om innan jag fått veta vad det var för kön. Det blev även precis vad jag hade hoppats på, en lite sessa, guuud så gulligt!

Längtar tills man får se massa gulliga bilder!

/M






Big Brother...

...har tagit över mitt liv och kommer förmodligen göra det de närmaste 106 dagarna. Kollade 4,5 timme i sträck på premiärdagen, inte okej enligt min pojkvän som hatar bb.

Just nu ligger jag i sängen hemma i Fagersta men ska snart åka tillbaka till Västerås, där jag varit de två senaste dagarna. Jag
stannar bara till på fredag sen blir det hem och umgås med familjen.

Det har fortfarande inte blivit någon träning för min del för jag har inte blivit helt frisk än, men oj vad jag längtar till att köra igång igen.


Här är jag och min bror som har flyttat hem från Helsingborg!

/M




Mitt nya liv!

Japp, idag börjar mitt nya liv, vilket betyder att jag inte ska äta godis eller dricka cola i veckorna.

Istället kör jag på vatten, naturgodis och frukt. Jag har nämligen läst en artikel där det stod att socker är farligare än fett för hjärtat. Jag får väl försöka tänka på den artikeln när jag är sugen på godis och cola, som jag annars äter i stooora mängder varje dag. Jag kan nämligen komma på mig själv sitta och trycka i mig en hel 200 g chokladkaka utan att ens ha märkt att jag ätit så där mycket.

Jag ska ge det ett försök iallafall. Längtar redan till fredag!

/M


Vilken söndag!

Idag tänker jag bara ligga hemma i soffan och försöka bli frisk. Jag känner att det är påväg åt rätt håll nu, så det känns ju positivt!

Idag är det massa bra saker på tv. Först är det herrarnas slalom och sen ska jag följa två viktiga hockeymatcher på Swehockey. Senare ikväll blir det börjar Big brother, fyfan vad kul det ska bli!



/M


Mini-spa

För att trösta mig själv efter att Björn Ranelid gått vidare till final så körde jag lite mini-spa här hemma. Testade på en ansiktsmask som jag gjort helt själv här hemma. Den smakar gott, så nu gör det inget om man får ansiktsmasken i munnen. Det ända dåliga var att den såg sjukt äcklig ut.

Ansiktsmask/peeling:

3 msk socker
2 msk havregryn
1 äggvita (gulan om ni har torr hy.)
1 tsk flytande honung


Nej det här är inte mina egna spyor, utan min ansiktsmask som faktiskt smakar riktigt gott!






/M


FSF= FUCK SVENSKA FOLKET!

Ikväll har jag ingen Niklas här och det är självklart väldigt tråkigt. Han åkte och kollade på LFMAO(felstavat kanske?) medans jag har setat hemma och kollat på melodifestivalen. Bra val där Niklas! Jag älskar melodifestivalen och idrottsgalan men nu börjat det svenska folket fan gå mig på nerverna... vad tänker ni med? Först vinner Rolf Göran Bengtsson Jerringpriset och sen går Björn Ranelid till final i melodifestivalen? JAG- TROR- JAG- DÖÖÖÖÖR!!! Fattas ju bara att han går och vinner också...



Idag önskar jag inget annat än att jag är litelite mer finsk än vad jag är svensk. (förutom när vi kommer till Johan Olssons uklassning idag, då är jag supersvenne och stolt)


/ En stolt halv finne


Paket till mig!

Hur kul är det inte att hämta ut paket från posten? Jag älskar det!

Fyra stycken vita Kosta Boda glas, Mine tumbler! Perfekta att ta med sig när jag ska flytta hemifrån, för det lär jag ju göra någon gång! Så länge får dom ligga under sängen och vila.


Alla hjärtansdag (två dagar försent)

Tur att jag har en romantisk pojkvän som orkar tänka på alla hjärtansdag fast han är sjuk!

Själv skyller jag på att jag varit för sjuk och utlovar en extra bra present när jag blir frisk!

/ M


https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/892525/images/2012/pic_189678750.jpg" class="image">


Sjukstuga

Hejhopp!

Vårat hus har förvandlats till en sjukstuga. Jag, hjalle och mamma har alla tre åkt på influensan och jag har gått in på min 6:e sjukdomsvecka av 7. Jag efterlyser även mitt immunförsvar som vekar ha lämnat mig för några veckor sen.


50 års kalas och feber

Igår var det 50 års kalas här i Västerås och det var Niklas pappa som skulle firas. Niklas hade feber och var inte alls pigg och i morse vaknade han upp med en rejäl feber på 40 grader. Även jag har lyckats blivit sjuk igen... jag har nog fan inget immunförsvar. Men jag ska inte gnälla för jag har långt ifrån 40 grader feber.
Hörs nångång...
/M

Träning 11/2-12



3 km löpning (14:40) + 45 min styrke ( axlar, armar)


/M

Träning 10/2-12


4 km 21:06 + 70 min styrke (ben&mage)

/M

För mycket packning!

Det här måste vara ett tecken på att jag har alldeles för jäkla mycket saker med mig.

Min och konduktörens konversation:

- och du ska resa vidare efter att vi kommit fram till Västerås?
- nej det ska jag inte
- det såg ut som det, hehe.


Här har jag stått hemma i en lååång stund och verkligen försökt banta ner packningen, eftersom jag fick exakt samma fråga sist jag åkte tåg... Jag är verkligen sämst.

/ M


Bakning, träning och sen Västerås

Idag har jag verkligen varit effektiv!

Jag har bakat 24 st kladdkakemuffins och 24 st dumlekakor och innan det hann jag även med ett träningspass. Nu återstår bara det absolut jobbigaste idag och det är att packa. Jag hatar att packa inför några dagar. Jag kan aldrig bestämma mig vilka kläder jag ska ha med mig och det slutar oftast med att jag har packat ner halva garderoben och så ser det ut som om jag ska vara borta i några veckor även om det bara är för ungefär 3-4 dagar.




/M








Träning 9/2-12

Idag började jag med 5 km löpning på bandet(26:40) och jag är sjukt nöjd över att jag nu kan springa 5 km, trots att jag haft uppehåll från tabletterna ett bra tag och inte sprungit ordentligt på lite mer än två månader(förutom när jag sprang en gång förra veckan)

Dagens träning: 5 km löpning+ 25 min mage.




/ M


Mamma räddade min dag...

... med en cola och en nougatbit, som var slut efter fem minuter.

/M


Träning 8/2-12



Styrketräning 55 min

/M

Top model Sverige

Jamilla är hitills min favorit i Top model Sverige.


/M



Top model Sverige!




Jag älskar top model Sverige och kan knappt vänta tills nästa vecka.




Trött, tröttare, tröttast!

Trött, tröttare, tröttast!

Jag har precis gått in på min tredje vecka med den nya medicinen och känner att tröttheten har slagit till. Det känns som om jag skulle ha varit uppe flera dagar i sträck fast jag egentligen sover 12 timmar på nätterna och gärna några timmar middag under dagen.

Jag klädde på mig kläder för att åka och gymma men insåg ganska snabbt att det inte var någon idé eftersom det kändes som om jag skulle somna i bilen.Det får helt enkelt  bli en till vilodag, trots att det känns förjävligt. Men man måste ju tyvärr lyssna på kroppen när den säger ifrån. Jag hoppas att jag snart kommer att känna mig piggare för imorgon vill jag verkligen träna!


/M



Söndag& Måndag

Igår skulle jag ju ha åkt hem till fagersta men så blev det inte. Jag stannade kvar här i Västerås och väntade på Niklas som kom hem från sin match klockan 10 på kvällen. Under tiden han var borta hann jag träna på Feelgood, äta mat med hans familj och sova middag.

Idag är det måndag och jag är fortfarande i Västerås, men vi ska snart bege oss hem till mig. Idag blir det faktiskt en vilodag och det känns inte alls bra. Det gör ont i mig att ta en vilodag och det känns jättetråkigt, så kul tycker jag det är att träna. Men kroppen behöver vila ibland, så det får faktiskt bli så!

Det första jag ska göra när jag kommer hem är att mysa med världens sötaste katter

/M



Träning 5/2-12





4 km löpning(21.35) + 45 min styrke(ben&mage)




/M

Hässlö spa

Idag var jag, Mamma, Moster och Sandra på Hässlö spa och hade det riktigt mysigt. Mamma och moster började med varsin 80 minuters massage och medans dom fick massage så låg jag och sandra i relaxavdelningen, och guuud så fint det var! Sen var det dags för vår massage och det blev bara 50 minuter för oss, men oj så skönt!


Jag& Sandra

Mysigt värre!

Törstig

Sandra& Jag i poolen

jag

Mamma, Moster, Sandra och jag

Sandra med våran godispåse. Riktigt klokt val av mamma att ta med sig godis!

/M




Pluto

Igår blev det alltså Pluto. Men innan pluto så gick jag och Sandra och satte oss på Pitchers för att förbereda oss för en kväll på pluto och det gick riktigt bra må jag säga. Vi hade det riktigt trevligt och sen blev det donken innan det var dags för att dra hem och sova, eller ja hem till Hjalle!




Niklas, jag, Sandra och Jesper.

/M






Träning 4/2-12




1h badminton med Niklas!





/M

Träning 3/2-12

Jag testade på Feelgood och det var ett mycket fint gym men jag känner mig alltid lite obekväm när jag inte riktigt har koll på hur alla maskiner och grejer funkar, men det är väl sånt man lär sig.

Det bästa av allt var att jag kunde springa 4 km fast jag bara äter 2 av 5 tabletter än så länge. Hade dock sjukt ont i magen den sista km, men jag är väldigt nöjd ändå! Ett steg i rätt riktning.

Det blev alltså 4 km(21.32) på löpbandet och sen 45 minuter styrketräning(mage& axlar)

/M

Känner sig naken utan bil

Just nu har jag ingen bil i Västerås och det är väldigt jobbigt att fråga folk: Kan du skjutsa mig dit och sen dit? Hämta mig? Lämna mig där? Fasiken vad jobbigt det är att vara beroende av andra och behöva besvära mina nära& kära.

Men nu har jag iallafall fixat skjuts till gymmet. Jag ska testa Feelgood som jag tränar gratis på därför att jag är medlem på Arena. Jag har bara ett problem och det är att jag inte vet exakt vart gymmet ligger, men det löser sig nog.

Efter gymmet blir det donken med min lilla kusin, känns som det blivit en liten tradition när jag är här. Senare blir det hockey och kvällen får avslutas med utgång på Pluto.



/ M







Träning 2/2-12

Idag var det dags för lite lugnare tränings så det fick bli 3 lätta mil på cykeln(60:15)

/M

Ingen prinsessa idag inte!

Idag har "prinsessan" fått slitit.

För er som inte vet vad jag jobbar med så jobbar jag på min farfars byggfirma och gör lite allt möjligt, allt från betala räkningar, städning, rivning etc. Men för det mesta så för jag bara de så kallade finjobben, som att åka i bilen och lämna grejer eller sitta på kontoret, jag jobbar inte så värst mycket heller, därför har min pappa börjat kalla mig för prinsessan. Men idag ska ni få höra. Idag var jag med och rev och det var inte det lättaste, jag och hammaren kom inte riktigt överens, vilket resulterade i att jag spikade mig på lillfringret och fick en blodblåsa på handen. Så idag var jag faktiskt ingen prinsessa, sådeså!

När jag kom hem från jobbet så hoppade jag direkt upp på cykeln innnan det var dags för att packa väskorna för en långhelg i Västerås. Just nu sitter jag på tåget.




/ En sliten prinsessa med ett ömt finger och en blodblåsa.



Älska penicillin...

... not, för nu har jag fått utslag på hela kroppen och ser ut som en prickikorv. Som tur är så var det näst sista dagen så det borde ju inte vara hela världen om jag skippar en enda dag.

Det här är ingenting mot hur prickig jag är nu.

Tur att jag har världens sötaste katter.







/M



Starbucks till Göteborg

Idag så hörde jag på radion att dom öppnat Starbucks i Göteborg, på cetralstationen. Hur jävla grymt är inte det? Synd att jag inte bor i Göteborg bara. Kanske borde flytta dit...

Jag blev så glad att jag nästan hoppade upp ur sätet när jag hörde det. Det är Sveriges andra Starbucks men det enda som man kan komma åt utan att behöva köpa en flygbiljett. Nu måste jag bara komma på en bra anledning till att få åka till Göteborg, eller räcker det med att man bara vill ha en frappuccino caramel? Jag hoppas det.




London, jag saknar dig!

/M



Träning

Idag blev det 45 min spinning + 30 min mage.