mums

Vet ni vad jag gjorde nyss?

Nej det vet ni inte. Jag låg i badkaret med tända ljus och käkade thaimat & nutella. Att äta i badkaret är det bästa jag vet! Jag vet inte varför, men jag har gjort det ända sen jag var liten.



Jag förstår mig inte på er. Tror ni att jag är eran hund? Att ni äger mig? Hade jag kunnat spola tillbaks tiden så hade jag absoult inte gjort som jag gjorde. Det här suger.



vollyboll

Vi har spelat vollyboll hela dagen och nu är jag så trött på vollyboll att jag skulle vilja spy på en. Vi var lika risiga det här året också, men vad gör det!

Imorgon blir det två lektioner och sen drar vi på "kick-off", något för alla UF-företagare. Har ingen aning vad som kommer hända där. Men det blir nog kul.

Nu ska jag plugga internationell ekonomi, jättetråkigt!

natti

Oj idag blev det ett sent inlägg. Har tränat och sen blev det mat&mys i soffan till några Grey's avsnitt. Det är ju förjäkla bra!

Imorgon har vi vollyboll i skolan. Får se hur det går. Om jag inte minns fel så var vi rätt risiga förra året.

natti

Första advent

När första ljuset brinner står julens dörr på glänt och alla människor glädjas att fira få advent.

Hemma har mamma julpyntat för länge sen, hon är helt otrolig. Det har inte ens blivit december. Men det är så himla mysigt!






I.d. Bare Minerals nr 4


I.d. Bare Minerals nr 3

Ännu en produkt hemklickad.





Saknar min älskling




I.d. Bare Minerals nr 2

Den här har jag nyss klickat hem.



Just nu sitter jag och kollar på hockey. Rögle- Malmö. Kusinen spelar.

I.d. Bare Minerals

Nu ska jag börja köpa i.d. smink. Men lär ta lite åt gången då det är svindyrt.



Den här har jag hunnit införskaffa mig.

verkligen

Ja, att världen är full av en massa jävla idioter, det har vi fått bevisat idag.


Idolmys med hela familjen, mamma&pappa, Rasmus&ella och min älskling. Älskar er!

hockey

Hejhopp!

Ikväll blir det hockey. Vik mot Örebro, derby!



Här är en bild på mina nya ögonbryn.

Vad ska man säga?

Man slutar aldrig förvånas över vilka elaka människor det finns här i världen. Varför? Så jäkla onödigt. För första gången på länge har det kännts riktigt bra och nu känns det bara som om någon stuckit hål på en ballong, på min ballong. Fan, fan, fan....

Imorse kände jag inte alls för att gå till skolan men jag släpade mig iväg endå. En helt okej skoldag som avslutades med UF. Efter skolan åkte jag till Norberg för är att färga ögonbrynen. Jag har aldrig färgat dem förut men nu är dom mörka. Kommer nog ta ett tag innan jag vänjer mig. Men jag är nöjd!


Stannade på Konsum i Norberg. Där säljer dom frysta bär i lösvikt, det gillar jag!



Ikväll blir det mys med Oskar. Vi ska se på Greys och käka mat och senare blir det ost& kex, mumsfillibabba!

Äntligen

Äntligen har vi fått datorerna från skolan. Det var på tiden! Underbart att ha word också, har aldrig haft det. Killarna i klassen har inte riktigt förstått syftet med datorerna, dom spelar CS.


Filosofiprovet är avklarat, känns bra att ha det gjort. Nu blir det att lägga all fokus på internationella ekonomin och religionen.

puss


filosofi

Jag älskar att sova mitt på dagen. Om jag fick så skulle jag vilja sova i flera timmar. Men då skulle jag aldrig kunna somna på kvällen.  Så nu måste jag ta mig i kragen och börja plugga filosofi. Jag fattar ingenting och det är vårat första prov med en ny läraren så man har ingen aning om hur provet kommer att se ut. Men det får väl gå som det går.

Jag tränade igår. Det var kul och jag hade inte ont i magen. Nu har jag tränat inomhusfotboll 3 träningar i rad utan att ha fått speciellt ont, toppen!

Ikväll blir det träning igen. Fys.






Jag är trött...

...och vill ha mer helg! blev en kort helg eftersom vi var i skolan på lördagsförmiddagen. Just nu känner jag mig bara väldigt trött och sliten. Skulle inte förvåna mig om jag börjar bli sjuk.

Just nu ligger jag i soffan och och kollar på skidåkning. Alltid lika kul. Men jag vill ha Vinter-OS men det är ju några år kvar tills dess, så får väl bara fortsätta längta.

Kampen mot prostatacancer

Började dagen med Öppet hus i skolan. Vi stod vid ett bord och visade upp vårat UF-företag. Hann även med att få lite massage och utmana Ella i en sumobrottningsmatch. Jag måste väl tilläga att jag fick stryk, annars blir det väl ett jäkla liv, haha.

Kvällen avslutades på ett mycket bra sätt. Vi hade ju den där sångkvällen för prostatacancer och fick in massa pengar, som vi ska skänka till prostatacancer fonden, vartenda öre. Mycket bra musik av fantastiska sångerskor/sångare.

Känns otroligt bra att jobba för att skänka pengar till välgörenhet. Hoppas det blir mer sånt.
Marketing 4 U UF. Mikaela, Ella, Anna S, Anna I, Emma
Ella
Jag kom inte upp själv. Snygga strumpor jag har va?
Jag&Ella
De som sjög, men min mamma saknas på bilden.
Är jag inte snygg i mitt nya hår? haha

idol

Jay är den bästa i idol, fast han röker hasch.
Ut med Andreas eller Linnea, kanske Olle.

Imorgon: Öppethus och sen sångafton.
Kom dit! 5 tröjor med The Hives autografer lottas ut. 

 

 


Sångafton

Sångafton för kampen mot prostatacancer!
Plats: Fd Folkets hus i Norberg
Datum: Lördagen den 20 november
Tid: 17-19

På lördag anordnas en sångafton för kampen mot prostatacancer. Under kvällen bjuds det på sång, musik och musiktävling. Framfört av familjen Engman, familjen Sandström, familjen Johansson/Brännström, 
Victor Larsen och My Lindell. Konferencier är Jimmy Wahlstedt. 

Man kan också köpa fika för en liten peng, kom ihåg att alla intäkter går till kampen mot prostatacancer. Det anordnas lotteri med fina priser, bland annat T-shirts med The Hives autografer!

Ta med nära och kära till en trevlig sångstund till förmån för prostatacancerforskningen!




Tack,tack till Mia Taipale, min klasskamrat som gjorde lite reklam i sin blogg om denna sångafton. Hon har betydligt fler läsare än mig så hoppas det var några som nappade!

Surt

Det är så att vi på Brinellskolan ska få varsin mini-laptop och det har snackats om det under en lång period och vi har fortfarande inte fått våra. Känns som om alla andra klasser fått sina så det är lite surt. Men något som är ännu tråkigare, det är de som fick sina datorer förra året får köpa sina för 400 kr när de går ut, och vi kommer få köpa våra för 4000. Så mycket kan ju inte ens den där lilla skitdatorn vara värd från början.

Men nog om sånna tråkigheter. Nu över till något roligare och det är att jag måste gå och plugga lite filosofi. Prov på tisdag, jippi säger jag bara! Inte kul alls.


körkort till Orre!

För idag har min älskling tagit körkort, grattis till honom! Vi har firat med Thaimat och choklad.



nehepp

Nu har jag testat ut strl till studentmössan. Men har inte lyckats lista ut hur fasiken man beställer den. Hemsidan suger. Men det det löser sig, eller det får jag verkligen hoppas!


Sitter just nu och kollar på hockey. VIK-LIF,  S24 sänder matchen, sicken tur jag hade.

Imorgon blir det skola. Rättskunskapsprov står på schemat. Sen är det väl bara hem och börja plugga till filosofi provet som är på tisdag. Inte kul!


puss


Studentmössa

För idag ska jag testa studentmössan. Har varit hemma idag så ska väl ta och pallra mig dit för att testa mössan och sen åka hem och läsa lite om skadestånd.

Jag vill se på VIK- Leksand ikväll , i hallen alltså. Men om jag är tillräckligt teknisk så ska jag försöka få hem matchen på Viasat on demand.

 

 


IKEA FAMILY

Vuxenpoäng till mig! För idag trillade det ner ett Ikea Family card i min brevlåda. Mitt alldeles egna. Nu ska jag äta på Ikea varenda gång jag besöker en stad där det finns. Så billigt och gott, speciellt nu när jag skaffat ett sådant kort(rabatt), enda anledningen till att jag skaffade det.



Idag har varit en riktigt bra dag. Började skolan 8.30 och åkte där ifrån 10.15. Anledningen varför jag stack från skolan tidigare, är för tillfället hemlig och jag vet inte om jag nånsin kommer skriva om det här på bloggen heller. För privat eller inte? Kan inte bestämma mig.

Ikväll blir det plugg,plugg och plugg för imorgon är det Rättskunskapsprov. Jippi!

Inter-Milan

Zlatan, Zlatan & Zlatan säger jag bara!

Dom har snart inga bårar(?)kvar.

Inomhus-fotboll idag och det gick bra. Hade inte speciellt ont i magen, bara något hugg i slutet, så jag är nöjd!

Tennis

Just nu har jag fastnat framför tvn. Det är tennis, final och Söderling är med. Jag brukar inte kolla på tennis men har kollat både igår och idag. Det är faktiskt roligt!

Skulle behöva gå upp för att plugga men har inten lust alls.


Zlatan, min kung!

Jag såg nyss en intervju med Zlatan Ibrahimovic. Han är bäst, han är cool, han är allt! När han var ung och kaxig var han ingen favorit hos mig men nu är han det, utan tvekan!

På svenskan har vi fått i uppgift att skriva ett tal, vi ska plantera en ek för någon känd person som vi vill hedra. Jag valde Zlatan. Jag är redan klar med talet och ska läsa det som attans nu så att jag åtminstone vågar redovisa för några personer. Att redovisa inför folk är det absolut värsta jag vet.


friday

Jahapp, dp var det redan lördag då. Dagarna går så fort nuförtiden,läskigt. Men igår hade jag en mycket trevlig dag/kväll. Skolan var helt okej och efter att vi slutat åkte jag,ella,erik och simmarn till Västerås. Vi hann träffa Rasmus innan hans samling. Det blev lite tv-spel innan vi begav oss iväg till Rocklunda för lite hockey. Det vart en vinst och Rasmus gjorde mål, väldigt kul! Moster,Linda,Sandra och Zacke var också på hockeyn.

Efter hockey åkte jag, föräldrarna, Rasmus, Ella, Simmarn och Erik till skallbergskrogen där vi käkade mat och hade det trevligt.

Vart en sen kväll och vi var inte hemma i Sörbo förens halv 1 på natten.

Nu ska jag gå ner och käka frukost, pusselipuss.


.
Spanien är efterlängtat.

jag vill ha jul

Kom precis hem från skolan. Har bara haft två lektioner idag, en perfekt skoldag, förutom ekonomiprovet. Det var ganska svårt men hoppas det gick helt okej iallafall.

Innan jag åkte till lägenheten stannade jag vid Servus och vet ni vad? Dom sålde lussekatter. Jag kunde inte låta bli att köpa två stycken, nu när det till och med är snö ute. Jag vill ha jul nu! Jag älskar julen.





Idag är det den 11 November, det betyder att jag och Oskar varit ihop i 20 månader, grattis till oss!

 

Nu ska jag och min lussebulle hoppa ner i badet.

Adios!


trött

klockan är 17.20 och jag kom precis hem från skolan. Vi gjorde klart vår affärsplan för företaget och det betyder att jag har sovmorgon till 11.50 imorgon, fint! Men nu är jag helt slut i huvudet och känner inte alls för att plugga till ekonomiprovet som jag har imorgon. Jag ska hoppa ner i badet istället. Har köpt chips och kladkaka så idag ska det ätas.


Förresten så måste jag bara påminna er om att det är helt galet att det är så mycket snö ute. Stora snövallar, den 10 November? Man kan även se små barn åka pulka.

 

 


Grey's Anatomy

Glömde även säga att jag och Oskar var uppe halva natten för att se klart den femte säsongen av Grey's Anatomy. Så nu är den avklarad och nu vill jag bara ha säsong 6. Tänkte precis beställa den över internet men sen kom jag på att det är en dålig idé. De närmaste veckorna har jag massa prov som jag måste plugga till och om jag har en hel säsong av Greys som ligger och väntar på  mig så kommer det inte sluta bra.



snö

Det är den 9 November och det är snöstorm ute. Jag gillar det så länge jag är inomhus. Myspys. Jäklar vad jag längtar till julen. Julen är det bästa jag vet!


Något som däremot suger, är betyger VG+ . Jag hatar VG+!! Jag har fått det på varenda jäkla prov som vi har haft hitills, förutom ett prov på religionen.

Så nu ska jag plugga lite religion och sen blir det ekonomi resten av kvällen, för att få lite mer VG+.

p u s s


Svart,Vitt och Allt Däremellan

Jag gillar verkligen Daniel Adam-Rays nya album, Svart Vitt och Allt däremellan. Riktigt fiffigt namn på albumet , första låten heter Svart och den sista vitt.



Jag och Oskar tog nyss en paus i pluggandet och kollade på ett Greys avsnitt. Jag är helt otrolig. Jag bölar fan till allt som händer i den serien, det är ju så sorgligt! Igår kvävde jag mig(okej inte riktigt så) nästan av allt snort och alla tårar som forsade ner för mina kinder och Oskar fick stora fläckar på sin t-shirt. Jag har väldigt lätt för att börja gråta när något är sorgligt eller om det är något fint, typ när victoria och Daniel gifte sig. Jag är inte ensam, jag har det nog i blodet. Linda du vet precis vad jag pratar om...


När jag åkte till Spanien med mina föräldrar,moster och Oskar sist så var det första gången Zacke och Moster var i från varandra en hel vecka. Innan vi skulle åka till flygplatsen och moster kramade Zacke så säger han " mamma du får inte åka !" och jag börjar störtböla, schysst kompispass till min moster som försökte hålla sig för att inte gråta.


Nog pratat om tårar, nu måste jag plugga. Adios!

Better to be hated than loved, loved, loved for what you're not

Första dagen i skolan efter ett riktigt härligt höstlov. Men på måndagar har vi en väldigt slapp dag så det kändes bra med en liten mjukstart.

Idag hade vi estetisk verksamhet. Just nu har jag Media. Jag och Ella håller på att spela in en reklamfilm till våran tjänst(UF). Jag ska lägga upp den här sen, när den är klar, så att vi får se om någon fattar vad vi vill få fram med våran film. Hoppas det iallafall.

Träningen gick helt okej igår. Ingen bra start för mig då jag inte tränat ordentligt på hundra år (känns  det som). Jag hade blodsmak i munnen, jag har aldrig haft det i hela mitt liv. Min kondis är inte på topp. Jag tror jag måste börja träna upp min muskler ganska rejält för idag har jag ont lite här och där. Bla i det ena knäet (knät?) som jag aldrig brukar ha ont i. Inte bra! Men det var jäkligt kul att få spela inomhus fotboll iallfall!

Jag har blivit helt beroende av I Am Not A Robot- Marina and the diamonds. Den låten som är med i Lindex reklamen, eller jag är inte säker på att det är Lindex.

Hejhopp nu måste jag gå och plugga. Det blir ingen träning idag för mitt skrivbord är fullt av grejer som ska göras. Ssssuck...


My love


sista dagen

Igår var jag på hockey. Vik-Sundsvall. Blev en vinst med  5-0.

Efter matchen åkte jag till lägenheten i Fagersta. Där var Oskar, Madde och Johan. Johan och Oskar spelade tv-spel medans jag och Madde satt och snacka skit i köket. Det blir allt för sällan som vi hinner göra något nuförtiden. Jättetråkigt! Dom jobbar medans vi har mycket i skolan, men när Oskar &Johan drar till Bosön ska jag och Madde ha en riktig myskväll.

Igår var jag in på Ö&B och köpte två anteckningsblock,ett limstift och rosa tapetbitar. Jag ska börja skriva dagbok. Jag blev inspererad när jag såg Grey's. Tänk vad kul att kunna läsa den sen när man blir vuxen.



Så här såg de ut när jag var klara. Pyssel är kul.



Pancakes

 

Sista dagen på lovet är det också. Fy vad det har gått fort! Jag vill ha mer lov. Vi har några jobbiga veckor framför oss med en jäkla massa prov. Inte kul.

 

 


6 November

Fredagskvällen spenderades ute i Sörbo med Mamma,Pappa,Oskar och Zacke. Vi käkade pizza och såg på idol. Vart även några avsnitt av Greys. En riktig myskväll. Jag läste Alfons Åbergsboken för Zacke  innan han skulle sova. Världens gulligaste lillkille!!



Jag och Oskar är riktiga serietittare, nu har vi börjat kolla på femte säsongen av Greys Anatomy, vi har sett de andra säsongerna förut. Jag älskar det!


Nu sitter jag i lägenheten och Oskar håller på att laga pannkakor. Det var inte igår man  käkade det.

Ikväll blir det hockey!


Future

Jahapp snart tar man studenten då. Det ska självklart bli väldigt kul men vad fasiken ska jag göra sen? Jag vet att jag vill studera, men... I Sverige? Utomlands? När? Till vad? Vad kostar det? Hur många år? Ja som ni ser har jag många frågetecken i mitt huvud.

Jag vill bo i Sverige för där känner jag mig trygg och jag vill bo nära min familj så att jag kan åka och träffa dom när som helst. Men på samma gång vill jag flytta utomlands, lär mig ett nytt språk och studera. Det är inte lätt att bli vuxen...




I will miss you!

Jag ska berätta något mycket sorgligt för er, och det är att jag och Oskar såg det absolut sista avsnittet av OC igår. Fyra säsonger och nu är det över, det känns fan tomt. Jag vet att det låter illa men jag saknar dom redan. Varför kunde dom inte göra några säsonger till? Får väl kolla om igen och igen. Jag är ganska bra på det, älskar att se filmer och serier som jag redan sett förut.



Min...

...drömbil. Utan tvekan. Skulle jag få välja en enda bil i hela världen så skulle en mini cooper få bli min på direkten. Innan jag dör ska jag ha ägt en sån här bil. Helst en röd,vit eller svart. Så är det bara!






Idag har jag inte gjort annat än pluggat. Smart som jag är så har jag skjutit upp allt plugg till de sista dagarna av lovet så nu får jag plugga häcken av mig. Inte kul. Ätit thaimat har jag även hunnit med. Nu ska jag plugga lite till sen åka med mat till seco, åt mamma.

 

Ciao


jobb

Igår vann VIK med 5-2 mot Oskarshamn. Inte illa pinkat. Jag fick träffa Zacke och det gjorde min dag. Vilken gullig kille alltså, skulle bara vilja äta upp honom.

Jag håller på att brinna upp, av ilska... Jag är sjukt trött på att bo ihop med två killar i en lite etta. Dom snusar,luktar illa(ibland),diskar inte och spelar tv-spel. Kom och hjälp mig någon!

Idag har jag och Sandra jobbat. Putsat fönster i norberg. En helt okej dag, lätt värt det iallafall. Vi var och putsade fönster på ett ålderdomshem. Helt plötsligt fick en gubbe damp och svor som attans,smällde även i dörren typ tio gånger, allt vad han kunde. Han var arg på personalen, inte på oss. Han var helt galen och dom tänkte ringa polisen, men som tur var så lugnade han ner sig. Vi höll på att skita på oss.



Finally.

Idag ska jag få träffa världens goaste lillkille, Zacke. Vi ska hämta honom i Sura och sen ta med honom till hockeyn. Åh så glad jag är över det. Hoppas han inte är sjuk bara. Men ingen annan har blivit smittad av den "magsjuka" som han hade för några dagar sen, så vi får väl bara hoppas på att den är borta nu.

Japp, jag ska på hockey ikväll igen. Jag älskar att kolla på hockey, speciellt när Rasmus spelar.

Idag har jag inte gjort annat än städat. Dammsugit hela lägenheten,skurat golven,dammat, torkat ur varenda hylla,diskat och tvättat. Inte illa va? Den som stökar ner det minsta här nu(Oskar eller Markus) kommer få ett helvete!

Nu ska jag börja skriva på mitt psykologiarbete om tvångssyndrom, det är riktigt intressant.



Ciao.


haha

småbarn slutar aldrig att förvåna en. Jag är mycket glad över att jag inte var med Moster och Zacke när dom var på Maxi idag då Zacke kläcker ur sig en rolig men inte okej kommentar.

Zacke och moster går förbi en kvinna.

Zacke: Men mamma, va ful hon va!
Moster: Men Zacke sådär säger man inte!
Zacke: Jo det gör man visst!
Moster: Nej det gör man inte!
Zacke: men hon såg ju ut som en häxa.

Jag hade inte kunnat hålla mig för skratt, herregud.