Pain...

...you just have to ride it out, hope it goes away on its own, hope the wound that caused it heals. There are no solutions, no easy answers, you just breath deep and wait for it to subside. Most of the time pain can be managed but sometimes the pain gets you where you least expect it. Hits way below the belt and doesn't let up. Pain, you just have to fight through, because the truth is you can't outrun it and life always makes more.godnatt

allt möjligt.

Torsdag och jag är hemma från skolan. Fick jäkligt ont i magen igår kväll när jag kom hem från träningen , vet inte vad det beror på men jag har haft lite smått ont i magen hela veckan. Kunde knappt röra på mig under en liten stund men sen försvann det där värsta och sen hade jag bara normalt ont i magen igen.

Träningen som vi hade utomhus igår var faktiskt väldigt rolig , det var inte så kallt som jag trodde att det skulle vara och skönt var väl det.  Tvåmål är det roligaste jag vet !

Idag har jag sovit ut och sen var det bara att sätta igång med matten och jag får extra ont i magen av tanken att matteprovet är imorgon, svenska provet ska vara inlämnat på måndag, ekonomiprov på torsdag och veckan efter det så är det geografi. Jag orkar inte med sånt här.

Satt och kollade på lite gamla bilder , det här var några utav dem.


Ella,Jag och Sandra i spanien 2007

Anna,Emma och Anna

Jag och lilleZacke

Sandra,jag och Ella

Christopher,jag och Rasmus

Jag,Anna och Emma

Jag och Zacke

Ella och Jag i Spanien

Jag,Anna och Anna

Ella och Jag

Ella och Jag

Erik och jag

På elitlägret i Halmstad

Rasmus och jag påväg till Danmark

Falsterbo

Jag och Ivan påväg till Mora

Emma,Anna,Jag,Linda och Sandra

Saknar dig mormor !

Zacke


Jag,Rasmus och chrille

Sara,Jag och Alice i Växjö

Oskar och jag

Zacke

Jag och Sandra var ute på fiske

Jag,Lucas,Rasmus och Pappa för hundra år sedan.

Jag och Zacke på hockey

Ivan och Jag


Emma,Anna och jag

Tomas,jag och Pappa

Moster,Sandra,Linda,Jag och mamma.

Rasmus och jag

Ella,Jag och Sandra

Anna.

jag hos sjögrens

Mamma och jag

Oskar innan vi vart ihop.

Oskar och ante.

Oskar.

världens bästa dag. Oslagbar !

Oskar och Jag vid Gardasjön

Jag i Italy

Oskar och jag i Italien.

christopher,jag och casper

Jag och Oskar på jullovet.

älskling.

Oskar och jag.


Nu ska jag snart åka hem till Oskar och vänta på att han kommer hem från eskiln. Sen blir det matteplugg , fan så tråkigt.Men det måste göras.
School

Nu har två dagar gått på den här veckan. Känns helt okej hitills men på fredag väntas ett matteprov på två kapitel och nu när jag kollade på det ena kapitlet så insåg jag att jag måste plugga så jäkla mycket mer. Matte är inte min starka sida. Jag önskar jag kunde vara en sån person som inte behöver plugga extra till matten för att klara av det och få ett helt okej betyg. Men jag vart ingen sån person och nu får jag borra ner huvudet i boken och kämpa på.

Imorgon blir det träning i Västerås , ute på Swedbank , hoppas det inte blir så kallt. Gillar inte att springa runt ute och frysa , jag är världens fryslort. Därför skulle jag vilja ha det som på bilderna från Italien. Jag saknar det sjukt mycket. 


Saturday

Fredagen var slapp som attans. Hade två lektioner och sen åkte jag och Oskar till Älvkarleby där vi sov inatt. Snart ska vi åka till Valbo och handla lite saker och sen ska vi em till Oskars kusiner på 18 årskalas.
PUSS

Nu är det slut på det roliga.

Imorgon börjar skolan och nu är det slut slappat. Jag känner inte alls för att gå upp tidigt imorgon bitti och sen gå i den här kylan till skolan. Varför kunde vi inte bara fått vara lediga imorgon och börjat på måndag istället , riktigt onödigt att börja på en fredag.

Lovet har varit toppen. Har hunnit med en massa roligt och hunnit slappa väldigt mycket , så det har varit skönt. Nu när skolan och träningarna drar i gång får man lite mer vardag och det kan också vara skönt.
I natt sov jag och Oskar i hans lägenhet , ställde klockan på tio för att sen gå till gymmet och träna. Sen gick vi hem , käkade mat och nu har Oskar åkt iväg för att träna lite till och jag ligger i hans säng och har precis pratat lite med Madde i telefonen , trevligt, trevligt!


Ikväll blir det lite plugg,mys och  god mat.


puss

nytt år

Hejhopp  !

Nyårsafton var riktigt trevlig och den spenderade jag med människorna på bilderna nedan. De första dagarna på det nya åre har också varit helt underbara , har bara varit hemma och tagit det lugnt med familjen och Oskar , åkt skidor och sett på greys , riktigt mysigt.

Rasmus, Ella, Erik, Linda och Erik


Jimmy och Linda

Rasmus och Ella

Mamma , Anton och Linn

Oskar och jag

Jag

Linda och Jimmy

Linda och Jimmy

Ella och Rasmus

Jag och Oskar

Linda,Jimmy,Oskar och Ella

Allihopa

Jag och Pappsen

Oskar åker wakeboard.

mer wakeboard

Jag och Oskar , den här bilden får avsluta den roligaste nyårsaftonen hitills !
2010

Gott nytt år !