Det är över nu!

Jag överlevde slutspruten i skolan och det känns så jäkla underbart! Igår skrev jag det allra sista provet och nu återstår det bara några få dagar kvar i skolan innan vi står där på balkongen.

De två senaste onsdagarna har det varit studentfester och förra gången tog jag med mig min lilla kamera för att ta en massa kort, som jag gjorde, men problemet är att jag inte får in bilderna på datorn. Men när Ella kommer hem från spanien kan jag lägga in dem och då blir det en bildbomb.

Här är några bilder från förra festen, då temat var extremet, jag och ella skulle vara två fjortisar men alla trodde att vi var spicegirls.





puss

Ordning och reda

Jag städade mitt rum för typ 2 veckor sedan. Min mamma önskar att mitt kontrollbehov kunde gälla att hålla koll på alla mina grejer och städa efter mig också, men tyvärr.


Av någon konstig anledning...

... så ökar besökarstatistiken jävligt mycket varenda gång jag har festat. Det händer inte ofta men när det väl händer så syns det ju här på bloggen.

Igår var det den första studentfesten och temat var sport. Jag och Ella var utklädda till gymnaster. Tråkigt nog glömde jag kameran, men som tur var så hade Emma med sig sin.


Ella, Sanna, Rasken och Ivan

Jag och Oskar

Sanna och Ella

Jag, Ella, Rasken, Sanna och Anna

Sandra och jag

Ivan och jag.



Det var iallfall en väldigt rolig kväll och på onsdag är det tema: Extreme, man ska tydligan klä sig så extremt som möjligt, vad det nu innebär. Jag har inte riktigt kommit på hur jag ska se ut ännu.

Sovmorgon till 12.20 imorgon, inte helt fel! Natti.

JAG ÄLSKAR ROOKIE BLUE

Jag började ju kolla på en ny serie i förrgår. Rookie blue, helt sjukt jävla bra. Har redan sett klart 13 avsnitt och tror faktiskt att det var hela första säsongen, så nu är det bara att vänta och vänta. Jag älskar att kolla på serier och min favoritserie har nu länge varit Greys men jag tror fan att det här slår Greys, helt sinnesjukt att jag säger det, trodde inte att något kunde komma upp i samma klass som greys.

NI MÅSTE SE ROOKIE BLUE!!!


Fuck internationella ekonomi provet!

Nu tänker jag för första gången ge upp pluggningen inför ett prov. Jag har aldrig känt mig så förrvirad inför ett prov men nu är jag så sjukt stressad och trött på skolan så kommer inte få in något vettigt i huvudet idag. Ett dåligt prov ska jag väl kunna skriva det här året, så det får bli imorgon!


Istället tänker jag se på Greys Anatomy säsong 7, avsnitt 20. Jag älskar Greys! Ska även börja kolla på en ny serie. Rookie blue. Hoppas den är bra! Kan återkomma med det när jag sett några avsnitt.



VM- final

Ikväll är det VM- final, inte vilken som helst. Sverige - Finland, det värsta som kunde hända(om sverige förlorar). Min pappa är finne och håller på finland, men i princip på alla lag utom sverige. Ikväll är det krig i vårat hus. Pappa och Rasmus kommer sitta och retas och tjaffsa med varandra varenda liten minut av matchen. Jag, mamma och ella får införskaffa oss hörselproppar om vi ska överleva den här kvällen. Snälla sverige vinn nu, jag orkar inte med min finska släkt! please, please, please...



Jag pluggar,pluggar och pluggar. Snart får det inte plats med något mer i mitt huvud. Det är fullt och det känns som att det redan börjat slinka ut ur mitt ena öra. Imorgon har jag ett ordprov på 189 glosor och på tisdag har jag prov i internationell ekonomi. På torsdag äre ekonomi prov och fredag spanskaprov. Jag vill bara gå under jorden och komma upp den 11 juni!

torsk...

Idag åkte vi på storstryk och det var inte kul alls, men det förtjänade vi faktiskt! Så just nu är jag inte sädår jätteglad, måste dessutom plugga internationell ekonomi som fan och nu längtar jag verkligen till att få ta studenten, tro det eller ej!




skolan...

... håller seriöst på att ta död på mig!








studenten

Det börjar dra ihop sig. Snart står vi där på balkongen och skriker av lycka(eller?), vissa fullare än andra. Men den dagen närmar sig iallfall och det känns. Skolan är jobbigare än någonsin och på onsdag är första studentfesten, med tema sport!

Jag och Ella ska ha studentmottagningen tillsammans. Det börjar bli dags att skicka ut "inbjudan". Jag har just skickat in ett kort på framkallning som ska finnas med i brevet.



Jag börjar äntligen känna lite glädje över att faktiskt ta studenten, så det känns faktiskt bra!

Jag skulle inte ens åka på peace and love...

... om jag så fick typ 1000 spänn för det. Ser ingen tjusning i att bo i tält,vara full och lukta svett i typ en vecka. Bajamajor är inte heller så lockande. Musiken är jag inte heller så förtjust i så peace and love är helt enkelt inget för mig!


Underbart med värme

Nu har det varit väldigt varmt ute de senaste dagarna och det känns ju underbart. Något annat som är underbart är att jag har varit ledig idag.

Min lediga dag har jag använt till att äta lunch med Madde på Vallonen, vart på min sista KBT-session och det känns vädigt mycket bättre med mina tvångshandlingar. Detta kanske inte säger er ett skit, men igår var första gången jag gick och la mig utan att inte gå min "runda" , ett stort steg i rätt riktning!





Fotbollsknän? Ja. Kvinnligt? Nej. Nu när serien har dragit igång så ser mina ben ut såhär för jämnan. En hel del blåmärken och "mattbränna" från konstgräset. Inte vackert till studenten. Kanske får bli knäskydd någon vecka innan...

Resten av dagen tänker jag bara plugga, gymma med Ella och sen blir det hockey.

Hare bra!


Hurray...

...äntligen har jag fått min balklänning som jag väntat på i 10 veckor. Den är jättefin men jag tror faktiskt inte att jag tänker visa en bild på den förens balen har varit. Men jag komemr säkert hinna ändra mig flera gånger om, angående den saken!

Jag har inte heller bestämt mig om jag ska sy in den lite grann. Isåfall bara pyttepytte, det känns liksom lite ovärt om det bara är pyttelite. Men vi får se...

Röd är den iallfall, så mycket kan jag ju säga!


Plugg och städning, blä!

Måndagen är den kortaste dagen i skolan och det gillas verkligen! Åkte hem och tog mig en tupplur innan jag körde ner huvudet i skolböckerna. Har pluggat precis hela dagen, förutom när jag städat mitt rum. Låter som en toppendag ellerhur?


Jag hatar att rensa ur mitt rum. Jag hatar att slänga saker. Om inte mamma stog där som en polis så skulle jag spara gamla och tomma parfymflaskor bara därför att jag tex köpt dem i Spanien eller något liknande(men några saker har jag lyckats gömma för städningspolisen).



puss



arg

Helvetesjävlabajsfikusskit (försökte åtminstone välja ut de lite finare svordomarna). Den där meningen beskriver ungefär hur jag känner just nu. Förlust med 3-0 idag, jävligt tråkigt!



lördag

Idag har jag spenderat nästan hela dagen inne i Fagersta. Började "morgonen"( typ 13.00) med en fika på Vallonen tillsammans med Anna, Ivan och Emma sen åkte jag hem för att plugga lite. När jag pluggat klart åkte jag ut till Eskiln för att umgås med Madde och kolla på när Johan och Markus åkte vattenskidor.

Sen avslutade jag kvällen hemma hos Sjögren. Det blev mys på bryggan med Anna, Ivan och Emma. Jordgubbar, glass ,kladdkaka och godis, inte illa!





Nu ska jag gå och sova för imorgon har jag match i Falun.

Natti


Älskar rullgardiner!


helt okej utsikt ifrån min säng:)



Äntligen har vi (pappa) fått upp rullgardinerna i mitt rum.


natti

Vin istället för hund, fan!

eller ?

För typ en timme sen skulle jag åka in till Erik för att hämta Greys, men på vägen hittade jag en hund som hade sprungit bort. Dock fick jag bara vara "hundägare" i typ en halvtimme. Mamma och pappa visste vart hunden bodde. Han är tydligen känd som förste rymmare här i trakten. Så tråkigt nog fick vi åka och lämna tillbaka den söta vovven. Men skönt för hundägaren iallfall!

I utbyte fick vi en flaska vin, lite synd tycker jag, jag hade hellre tagit hunden!


Nu väntar grillat. Fläskfille, halloumi, majskolvar, strips och bbq sauce, kan inte bli så mycket bättre!

What are words

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they're torn
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone
v

recept på Lindas begäran :)



Amerikanska chokladmuffins
~ 12 normalstora (eller kanske lite större...) muffins (eller ca 20 st lite mindre)
4 dl vetemjöl
2 dl socker
4 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
2 krm salt
1 dl kakao
1 ägg
3 dl mjölk
1 dl olja

+ eventuellt också 100-200 g hackad choklad utav valfri sort (kan uteslutas)

Gör såhär:
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda vetemjöl, socker, bakpulver, vaniljsocker, salt och kakao i en skål. Blanda gärna med gaffel så att allt blandas riktigt ordentligt. Vispa ägg, mjölk och olja för hand med en ballongvisp (det går förstås också bra med elvisp), i cirka 1 minut. Blanda i mjölblandningen tillsamamns äggsmeten, rör om tills allt har blandats ordentligt. Tillsätt eventuellt hackad choklad i smeten (eller strö över efter att du har klickat ut smeten i muffinsformar). Grädda i mitten utav ugnen i cirka 15 minuter.

·         FROSTING MED FÄRSKOST: 125 g färskost naturell ex. Philadelphia cream cheese, 2 pkt

·         75 gram smör

·         1 tsk vaniljsocker

·         150 g florsocker


förkyld

host, snor,nys,snorlåma(fräsch tjej) och så börjar det om...


ingen bra dag

Jag blir så arg. Irriterad. Ledsen.
Vart vill du komma med det här?

Har snart snytit ut halva hjärnan också..
Vart kommer allt jävla snor ifrån?







Beautiful

Jag vill inte sova. Jag vill inte vakna av att mitt hjärta dunkar så fort, som om jag skulle ha sprungit ett maraton. Tur att jag är ledig imorgon.






The days I can't see your eyes,
I don't even want to open mine.
On the days I can't see your smile ,
I'd rather sit and wait the while.
For the days I know you'll be near,
'Cause a day without you, just isn't fair.
See the days I can hear you voice,
I'm left without a choice

But to get week in the knees,
Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cliché
Yes I'm swept off my feet,
Oh my heart skips a beat.
But theres really only one thing to say.

God damn your beautiful to me,
Your everything, yeah thats beautiful yes to me

I can't find the words to explain,
Just how much you got me going insane.
When you speak to me sometimes you'll find,
I studder my words and say nevermind.
'Cause even when you just walk by,
I look around to seem occuppied.
'Cause i'm trying so hard to hide,
Yeah All of these feelings inside.

Cause i get week in the knees,
Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cliché
Oh I'm swept off my feet,
My heart skips a beat.
But theres really only one thing to say.

God damn you're beautiful to me,
Ooh, you're everything, that's beautiful.
Yes to me, yes to me..

Yeah you're beautiful..
Yeah you're beautiful..
God damn you're beautiful,
To me,
To me..


usch och fy

De senaste dagarna har jag vaknat av hjärtklappningar. Känns ju inte så där jättetrevligt att vakna av att hjärtat slår fort som attans. Imorgon blir det att ringa till doktorn för att se vad de har att säga om saken...


hurra, hurra!

Det blir ännu en sommar på SECO och jag är överlycklig! Känns så underbart att få tjäna pengar så att man kan göra saker som man inte skulle kunna gjort annars.

Idag hade jag en jäkligt trevlig skoldag. Slutade klockan 12 och sen åkte jag hem och bakade en liten tårta innan jag skulle träna fotboll.


En tårta med 4 tunna lager maräng. Däremellan hade jag på jordgubssgrädde och vit choklad. Helt okej faktiskt!

Valborg och seriepremiär

Helgen har svischat förbi med en väldans fart. Både valborg och seriepremiären är nu avbockade. Valborg firades hemma i Sörbo med mina nära&kära och seriepremiären hade vi idag och det var VIK som kom hit på besök. Vi vann faktiskt seriepremiären, tro det eller ej. Den segern satt jävligt fint och den var verkligen välbehövlig då vårt självförtroende verkligen nått botten!

Här kommer några bilder från helgen.


Vi åkte upp till Borlänge för att kolla på Kvarnsveden- GIF. Här slår Linda en hörna.

Linda in action

Linda:)

Ella& Rasmus

Pappa& Mamma

Jimmy, Linda och Zacke

jag

1-0

Karin, Frida och jag är glada

Jag och Karin

Zacke plockar godis