090529

Tjena !
 
Fredag idag , jäklar vad skönt.Ska bara ta det lugnt i helgen och förhoppningsvis sola lite.Skulle behöva få lite färg på mina super bleka ben.Inte kul att gå runt i shorts när man har jätte  vita ben , inte nog med det , jag har skrapat upp hela knäskålarna redan , säsongen har ju inte hållt på så länge , vågar knappt tänka på hur det kommer se ut när den är slut , men då är det ju lugnt för då är det för kallt för att ha shorts/klänning.

Skolan var helt okej idag , hade ingen idrott så vi hade sovmorgon och sen så var det bara 2 lektioner till som gick väldigt fort.Avslutade skoldagen med ett fotbollspass på Fagerliden. Just nu är det så jäkla kul att spela fotboll och jag blir så jäkla lycklig då.

Fick en ny mobil igår ,eller fick och fick... jag köpte den för pengar som inte är mina ännu, men snart. den andra slutade fungera , eller den funkade inte som den skulle.En mobil med tangentbord som jag har velat ha ett bra tag nu.Så just nu sitter jag här och ska lägga in lite musik&bilder.
Snart kommer mina kamrater och oskar hit  , vi ska grilla,basta/bada och bara ha det mysigt.


PUSS

Kommentarer
Postat av: hanna och maria

kommentera och läs våran blogg, !

fin bloogg du hade,

http://skvallerochmode.blogg.se

http://skvallerochmode.blogg.se

http://skvallerochmode.blogg.se

http://skvallerochmode.blogg.se

PUSSSSSS

2009-05-30 @ 16:48:23
URL: http://skvallerochmode.blogg.se/
Postat av: SBF - Svenska Blogg Förbundet

snart måste vi tyvär stänga av dej i blogg.se pga fördåligt bloggande

2009-06-01 @ 17:14:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: