Powerwalk

Idag så trotsade jag spöregnet och gick ut på en lång powerwalk, totalt blev det en mil. Under vägen mötte jag upp Sandra, Jossan och Rex så gick vi tillsammans en sväng.
 
Rex&Jossan
 
/M

Nollningen

Igår hade vi alltså första "skoldagen", vi fick träffa lärarna som vi ska ha under vår första kurs som är på 5 veckor. Vi är 95 stycken i klassen, det känns som världens största klass och det är väldigt blandade åldrar vilket är trevligt, allt från 19 åringar till 35-40 åriga kvinnor.
 
Igår började alltså nollningen och den har inte varit så farlig, än så länge iallafall, det kanske kommer. Vi har mest lekt lekar för att lära känna varandra bättre och igår kväll träffades vi & massa andra linjeföreningar på Teleplanen för lite aktiviteter. Bla ölhävartävling. Eftersom vi är typ 95% tjejer i vår klass, så hade vi det lite svårt att få ihop till ett seriöst lag, men det fungerade till slut. Jag var självklart inte med i det seriösa laget, utan vi andra fick köra i ett oseriöst lag där vi var typ 10-15 tjejer som skulle dela på 20 öl. Jag hatar öl och det enda jag har tyckt smakat helt okej är budweiser, och då var jag full. Men nu skulle vi dricka 7,5:or och det var fan det vidrigaste jag har smakat i hela mitt liv, och jag tror inte jag klarade av att dricka mer än två. Tror ni vi klarade av att dricka upp alla 20 flaskor? Svar; Nej, vi lämnade 8 stycken, jag tror inte ölhävartävlingen var riktigt vår grej.
 

Här är några från klassen, i våra dokar.


Hanna och jag
Jag ser ut som en liten piga i min dok.
 
Nollningen fortsätter lite senare idag!
/M
 
 
 

Mot skolan


Låt rookieperioden börja.

Imorgon är det första "skoldagen" och jag ska ju läsa sjuksköterskeprogrammet på Mälardalens högskola, om någon skulle ha missat det. Imorgon börjar vi alltså dagen med upprop för att sen sätta i gång rookieperioden, med andra ord, nollningen, jag börjar faktiskt bli lite nervös över det där, hehe.
 
Första skoldagen är ju alltid lite pirrig, och speciellt när man börjar på en helt ny skola och ska träffa en massa människor som man aldrig träffat och man börjar nu studer lite mer på allvar, en hel del nya grejer att vänja sig vid helt enkelt. Som tur är så ska en av mina lagkompisar också börja studera på samma program som mig, vilket känns väldigt bra.
 
Vi har redan fått några regler inför nollningen, som vi måste följa!
 
Här kommer några:
  • N0llan bär alltid sin dok, någon slags slöja som sjuksköterskor hade förr i tiden, och tar man av den får man något straff.
  • N0llan tilltalar sina faddrar som Systrar, tex " syster Eva, får jag gå på toaletten?"
  • N0llan ska lära sig niga på det vackraste sätt och gör alltid detta innan hon tilltalar sin fadder.
  • N0llan vaktar mumin(vår maskot) med sitt liv under hela rookieperioden. If you lose him, you'll find him.
Här ser ni vårat späckade schema under nollningsperioden och jag är seriöst lite orolig över hur jag ska hinna med allt det där samtidigt som jag ska träna och plugga.
 
 
 
/M
 

My name is Mikaela and i'm a shopaholic.

Ååå vad jag älskar när det kommer in nya kläder i affärerna och jag bara älskar kläder som man har på hösten, med fina färger, varma&mysiga stickade tröjor, och fina höstskor, mums mumms vad mysigt det är med hösten. Nu tycker jag bara att det ska bli lite lite kallare så att man slipper svettas i de stickade tröjorna.
 
Idag var jag alltså ner på stan, jag började med att besöka banken för att fixa så att mina csn-pengar kommer in på mitt konto och efter det gick jag lite i affärerna och jag ville bara shoppa mer och mer, så när jag insåg att jag gjort av med för mycket pengar så cyklade jag hem igen, och det gjorde jag med några nya plagg i kassarna.
 
Skinnväst från Gina.
 
 
Blus/linne/tshirt( eller vad fan det nu kallas) från Gina.
 
 
Linne från Bikbok.
 
 
Blus/linne/tshirt från Bikbok.
 
 
 
Body från bikbok
 
 
Samma body, fast baksidan.
 
 
Klänning från Monki
 
 
Mobilfodral från Monki.
 
/M
 

Shopping


If your dreams don't scare you, they are not big enough.

 
If your dreams don't scare you, they are not big enough.
 
/M

As you breathe right now, another person takes their last.

 
/M

Grattis världens bästa Zacke (i efterskott)

Bättre sent än aldrig, men jag måste bara säga grattis till världens bästa, sötaste och roligaste Zacke som fyllde hela 5 år för några dagar sen. Tråkigt nog missade jag hans födelsedag det här året, men det kommer flera.
 
 
Jag älskar dig lilla Zackelito!

Det där gick väl bra.

Träningen gick helt okej, jag hade iallafall inga större problem med magen, vilket är väldigt skönt. Men det kändes däremot som om jag varit borta i en månad istället för en vecka, eller som om jag sprungit ett maraton innan träningen, jag var helt enkelt väldigt trött i kroppen. Men imorgon ska jag spela match med U-laget vilket känns väldigt bra eftersom jag inte kan träna på torsdag då det är nollning.
 
Jag får hoppas på lite lättare ben imorgon och det ska bli väldigt kul att spela match.
 
 
/M

something new

Mina nya leggings som bara kostade 299 kr.



/M

Food

Det låter kanske lite tråkigt att äta samma sak till lunch och middag men jag orkar inte ställa mig och göra mat vid 21.30 ikväll, det är alldeles för jobbigt. Så idag på dagen lagade jag alltså både dagens lunch& middag och det blev lax och potatis igen, skörbjudd hejåhå.
 
Dagens lunch & middag.
 
 
Idag ska jag göra ett nytt försök med träningen och vi får hoppas det går bättre idag. Igår kom jag ju inte ens iväg, men idag hoppas jag på att kunna köra lite granna, det är nämligen den enda träningen jag kan vara med på den här veckan, för imorgon har vi träningsledigt och jag kan inte vara med på torsdagsträningen eftersom det är första skoldagen och på kvällen ska vi ha nå aktiviteter.
 
/M
 
 

too tired.

Det blev aldrig någon träning för min del idag. Jag kunde aldrig somna ordentligt och vaknade upp med mina små hjärtklappningar som brukar komma lite då och då när jag inte mår speciellt bra. Så jag bestämde mig för att stanna hemma istället, eftersom magen inte är bra och jag känner mig bara allmänt trött i hela kroppen, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på hur jobbiga de senaste dagarna egentligen har varit.
 
Istället började jag dammsuga, skura golven, diska och göra det allmänt snyggt och fräscht i lägenheten. Efter det la jag mig i badet och hade lite minispa med bodyscrub, badsalt och sånna grejer. Ullis kom hit en snabbis och vi åt varsin sallad, men nu har hon gått hem till sig, så jag ska väl snart gå och lägga mig i sängen och läsa lite i boken Vårdpedagogiska utmaningar, efter det ska jag nog försöka sova så att jag känner mig lite piggare i morgon.
 
 
 
/M
 

Erikslund & shopping

Idag åkte jag& Ella till Västerås för att gå lite på Erikslund, äta på Ikea, shoppa mat och för att lämna av mig vid lägenheten. Ella passade även på att kolla in lägenheten för första gången. 
 
Nu ska jag ta en liten powernap innan jag ska försöka träna lite fotboll. Det ska bli spännande och se om magen orkar med det menjag får äta lite alvedon, så ska det förhoppningsvis fungera. Efter träningen ska jag hem och städa lite.
 
Ella på Ikea när jag bjöd på en riktigt dyr lunch, 38 kronor för två personer, hehehe....
 
Jag har även storhandlat en hel del mat inför skolstarten. Tack världens bästa mamma&pappa!
 

Det blev även ett par svarta leggings, en stickad tröja från H&M, samt lite annat smått och gott.
 
 

What doesn't kill you makes you stronger.

Idag vaknade jag inte förens klockan 2 mitt på dagen och jag kan ju säga att det var välbehövliga sömntimmar efter några dygn med alldeles för lite sömn. Jag har fortfarande inte klivit upp ur sängen och jag har inte heller några planer på att göra det.
 
 
 
/M

Vila i frid.

Vila i frid min älskade lilla farmor.
 
Du som kämpade och var så envis, men den där jäkla cancern tog över, livet är fan inte rättvist! Jag önskar att den där hemska sjukdomen bara kunde försvinna.  Men nu slipper du ligga och plågas, vilket faktiskt känns skönt. Jag hoppas du kommer få det fantastiskt där uppe i himmelen och ge min mormor och morbror en kram från mig är du snäll!
 
Jag hoppas du får obegränsat med bullar och kakor om nätterna och att du får vara så lat som du bara vill Jag älskar dig farmor, kommer sakna dig!!
 
 
Nu får du spela skjortan av dem där uppe!
 
/M
 
 
 

Jag mår illa.

Klockan är tre på natten och jag känner mig som en zoombie som vill spy ut mina egna tarmar... Sånt här är inte mina tarmar byggda för och nu måste jag sluta tröstäta, för det gör garanterat inte saken bättre. Lite sömn skulle inte sitta helt fel just nu.

Vi satt på sjukhuset i många timmar, tills vi insåg att några var tvungna att åka hem och sova i några timmar. Så jag, mamma och pappa åker till lägenheten och sover tills imorgonbitti, då det är dags att åka tillbaka.

/M


Kurslitterturjakten...

...är härmed avslutad, för den här gången. Jag har nu lyckats fått tag på de sex böcker som stod med på kurslitteraturlistan och plus de sakerna man skulle skriva ut. Jag är väldigt nöjd över att jag bara lagt ut 180 kronor totalt, och det tackvare att jag har lånat alla böcker förutom en, sen kopierat &skrivit ut. Jag har alltså sparat ungefär 1500 kronor på att låna, kopiera och skriva ut grejerna. 1500 kan man göra mycket roligt för!
 
 
/M
 

Though we're far apart, you're always in my heart.

 
/M

Smile like you mean it.

Idag på dagen så åkte jag, Mamma och Pappa ifrån sjukhuset när de andra syskonen ändå var där. Vi åkte hem till fagersta för att sova lite och hämta nya tag. Nu får vi avvakta och se om vi sover hemma eller åker till sjukhuset och sover där. Det blev alltså ingen träning för min del idag heller, alltså en träning på hela veckan, vilket inte känns så bra, men det är som det är.
 
 
De senaste dagarna har jag ätit allt som jag inte borde äta, för tarmarna alltså, men just nu känns det som om jag skiter i hur min mage mår, så idag blev det strips och sen en fet mjukglass...
 
 
/M
 
 

Godmorgon kamrater

Det blev några timmars sömn inatt, trots allt. Jag, Mamma och Pappa delade på en 90 säng och jag kan ju säga att det var väldigt trångt, och det var nog en rolig syn för sjuksköterskorna när de kom in. Men vi fick alltså sova lite från och till inatt.
 
Man tager vad man haver. när jag såg de här blåa tvättlapparna så påminde det mig om när min pappa låg på sjukhuset i uppsala. Jag var ganska liten och sprang mest runt och lekte och förstod inte så mycket, vilket jag egentligen är ganska glad över i dagsläget. Men iallafal,l så höll jag och farmor på och gjorde sånna här dockor som jag sen knöt fast i en ica-kasse för att sen kasta ut dom högt uppe från balkongen Jag fick iallafall för mig att göra en ny idag, men jag skippar det där med balkongen.
 
 
 
 
/M

When life changes to be harder, change yourself to be stronger.

Natten spenderas på sjukhuset. Mamma och pappa delar på en sjukhussäng medans jag sitter i en fotölj och försöker fördriva tiden med lite godis, datorn och cosmopolitan. Får se hur många timmars sömn det blir inatt... När jag tänker på hur hård den här fotöljen är så chansar jag på att sömntimmarna blir få.
 
Idag när vi gick ner till kafeterian på sjukhuset så kom jag att tänka på att det är finns så många olika känslor på ett sjukhus. För vissa som befinner sig där kan det vara den absolut värsta dagens i deras liv, då någon anhörig tex blir allvarligt sjuk eller går bort, medans andra har sin lyckligaste dag i livet då de tex blir föräldrar eller när någon blir friskförklarad. Det är helt enkelt väldigt blandade känslor på en plats som denna.
 
 
 /M

Today

Idag har jag cyklat runt på röda faran och det gick hur bra som helst, förutom att det lät som hon skulle rasa samman när som helst. Men jag tog mig ner på stan för att lämna in en bok och köpa en mapp till skolan. Efter det cyklade jag mot sjukhuset för att hälsa på farmor och sen hem till lägenheten för att göra mig i ordning för att åka till Valbo för att kolla på hockey. Men så blev det inte, för då ringde mamma och sa att vi var tvugna att åka till sjukhuset(till farmor alltså), så nu har vi setat här i några timmar och jag och mamma blir kvar över natten.
 
Rödan faran
 
Min nya rosa mapp full i kurslitteratur.
 
Finfin.
 
/M
 

Dalahäst

Den här nyckelringen med en söt liten dalahäst köpte jag igår när jag var på Arlanda. Eftersom jag själv kommer från dalarna, så kunde jag inte låta bli att köpa den. Så nu hänger den brevid mina nycklar.

Mat och svenska hollywoodfruar.

Nu har jag avverkat första fotbollsträningen för den här veckan och när jag kom hem var det bara att ställa sig och laga mat. Det blev potatis och lax, med massa remouladsås, och mums så gott det blev, jag verkar ju inte vara totalt värdelös trots allt. Har en känsla av att den rätten kommer lagas rätt ofta.
 
Nu har jag sett på premiären av svenska hollywoodfruar och gud så roligt det är. Jag bara älskar Maria Montazami, medans andra verkar vara helt idiotiska.  Kan knappt vänta tills nästa avsnitt. Man kan ju inte påstå att Maria montazami är speciellt smart, men hon är så otroligt härlig, gullig och snäll till skillnad från den där Gunilla som seriöst verkar vara en riktigt hemsk människa, man kan ju hoppas att hon bara spelar, för att göra bra tv eller något, för jag har svårt att tro att man kan vara sådär hemsk.
 
Jag älskar att äta mat i badet eller i sängen!
 
 /M
 
 
 
 

Vuxenpoäng?

De senaste dagarna måste det ha trillat in en hel del vuxenpoäng på mitt konto. Jag har tecknat elavtal, betalat massa räkningar, blivit ett städfreak, druckit latte(snart tar jag mig kanske till kaffenivån), lagat mat, etc. Nu är det bara ett ica-kort som saknas, det ska jag fixa nästa gång jag går till ica.
 
 
/M

Distance.

Nu har jag sagt hejdå till Oskar och det var med tårar och tunga steg som jag lämnade Arlanda för att åka hem till lägenheten. Men nu har den här jobbiga, tråkiga, sorgsna& pissiga perioden börjat, vilket känns förjävligt men samtidigt skönt. Missförstå mig inte, att behöva vara ifrån varandra är inte roligt/skönt på något vis, men nu har den här jobbiga perioden ändå börjat, vilket betyder att för varje dag som passerar, så är det närmre tills vi faktiskt får träffas och under tiden ska jag försöka göra det bästa av situationen även om jag ibland kommer vilja gräva ner mig någonstans, men det finns värre saker här i världen.
 
 
 
 
/M

Älvkarleby

Sen igår kväll har jag varit här i Älvkarleby för att umgås med Oskar och mysa satan innan det är dags för honom att flyga tillbaka till USA. Imorgon bitti klockan 5 åker vi mot Arlanda för att säga hejdå och sen hoppar jag på en buss som ska ta mig till Västerås för ännu en träningsvecka.
 
Fikadags ute i solen.
 
Sorglig bild, men jag längtar tills jag får lägga upp en likadan bild, fast då med min egen väska!
 
/M
 

Äntligen!

Idag har jag fått sett första hockeymatchen för den här säsongen, som jag har längtat! Nu pratar jag alltså om att kolla på när Rasmus(brorsan) spelar, det är faktiskt bland det roligaste jag vet. Matchen spelades i Falun och vi åkte med Rasmus upp redan till samlingen. Mamma och pappa drog ut på en träningsrunda medans jag gick och satte mig för att plugga och ta en fika( jag var alldeles för sliten och mörbultad för träning efter gårdagens match) Matchen slutade iallafall 8-5 till Falun(det laget Rasmus spelade med) och han gjorde 5 poäng, väldigt bra tycker jag!
 
 
 
/M

Fotboll

Idag var det derby på Apalby och det var gif vi skulle möta och självklart är man lite extra taggad, dels för att det är derby, dels för att jag har spelat där och ännu lite mer eftersom dom förra året låg i division 1. Vi vann ju förra seriematchen med 3-0, men förlorade dock med 0-3 i senaste VLT-cup matchen mot dem, men idag blev det oavgjort vilket är ett helt okej resultat och vi ligger fortfarande delad 1:a, inte fy skam det inte!
 
Innan matchen träffades jag och några från laget upp på Kajen för att käka sallad och ladda inför matchen. Jag har verkligen hamnat i det bästa laget man kan spela i, alla är så roliga och snälla och vi har verkligen kul ihop!
 
Här kommer lite bilder som har blivit tagna under säsongen.
 
 
 
/M
 
 
 
 
 
 
 
 

Kurslitteratur

Det här är vad jag har gjort på min fredagskväll!
 
 
Lånat två böcker från biblioteket, kopierat några sidor från varje bok(Aja baja Mikaela!) och skrivit ut det där häftet "vad är kunskap?" som var på 128 jävla sidor...
 
Jakten på kurslitteratur fortsätter...
 
 

Tillbaka i Sörbo

Igår kom mamma ner till Västerås. Vi åkte till Erikslund för att handla på Ikea och elgiganten, det blev en liten köksvagn och en micro. Efter det åkte vi upp till sjukhuset för att hälsa på farmor, innan det var dags för mig att åka och träna fotboll. Det var sista träningspasset för den här veckan och nu är jag tillbaka i Sörbo.
 
 

Den här fina cykeln har jag fått låna av min moster. Den ska jag självklart ha i Västerås. Det ska bli så skönt att kunna ta mig dit jag behöver utan att behöva tigga skjuts av någon.
 
 
/M

Träningspass nr 1 med Ullis

Idag så körde jag och Ullis ett träningspass och det blev väl inte direkt någon mjukstart. Det blev 1 mil powerwalk och 40 minuter styrka. Jag kan ju erkänna att det var jävligt underhållande att se henne bli tröttare och tröttare och höra hennes "fyfaan mina ben dööör, de känns som spagetti, wööö mina skinkor vääärker" Men det kommer bara bli värre, ojoj vad jag ska plåga henne framöver. Det tråkiga är dock att vi inte hinner träna så mycket nu när jag har min fotboll, eftersom hon jobbar precis hela dagarna när jag är ledig, men till hösten, då jäklar!
 
Så en stabil beach 2013 ska jag nog kunna ordna åt henne. Däremot insåg jag att jag aldrig kommer kunna få henne att sluta röka, det är helt enkelt ett mission impossible, eftersom hon under vårat 2 timmar långa träningspass hann röka 2 cigg, inte okej...
 
 
 
To be continued...

Espresso house


Middag med min hemmafru Ulrika!

Idag när jag kom hem från träningen så var bordet dukat och maten färdig.Ulrika hade nämligen stått och lagat en sjujäkla middag med en finfin sallad och grejer, inte nog med det, det var hur gott som helst. Inte alla som har en sån snäll kompis!
 
Efter att vi ätit så färgades det ögonbryn och sen kollade vi på filmen The Hungergames, som var väldigt bra. Snart ska vi sova, för imorgon ska det minnsan powerwalkas. Jag ska nämligen dra med Ullis på lite träning. Vi har nämligen en lite deal hon och jag... Om jag ser till så hon får en stabil beach 2013 så ska jag få massage, helt okej för mig! Det var väldigt passande att jag är träningsledig på hennes lediga dag, vilket betyder att vi kanske till och med hinner med två träningspass, woopwoop!
 
 
 
Finfin middag made by Ulrika Nguyen.
 
 

Packåsna

Då var det dags för några dagar i Västerås igen då. Jag hoppade på tåget med en jäkla massa packning, nästan så mycket att jag knappt kom på tåget. Mamma och jag var nämligen och handlade mat och det är första gången som jag har massa saker i kylen och frysen, så det känns väldigt bra, tack bästaste mamma!
 
Snart väntar dagens träning och jag hoppas att jag ska känna mig lite piggare den här gången. Det är så irriterande att gå runt och känna sig småförkyld hela tiden, så försvinn med dig nu, din jäkla förkylning!
 
 
Tur man har en supersnäll moster som kommer och hjälper en från tåget och så fick jag skjuts hem, inte illa det inte!
 
/M
 

Lyckligt slut.

Idag när jag och mamma var påväg hem från Ludvika så ser vi att det ligger en katt mitt på vägen och när vi kört förbi den så ser vi att den rör på huvudet, den lever alltså, och vi stannar till vid vägen lite längre fram för att springa dit och kolla. Bilarna bara fortsättar köra över den, alltså inte så att de träffade den med hjulen, men rakt över den, så jag hoppar ur bilen och ställer mig mitt i vägen och stoppar trafiken. Kan ju säga att jag var rätt skakis när jag stod där mitt i vägen med en katt som blivit påkörd och som  inte kunde komma där ifrån. Tillslut stannar en annan bil som hjälper oss att flytta den skadade(blodiga) katten från vägen. Katten kördes sedan till ett katthem i Smedjebacken där en veterinär skulle kolla på katten. När vi senare på kvällen ringde och frågade om katten levde så gjorde den det, pjuuhh vad glada vi blev. Den var fortfarande chockad och hade fått dragit ut ena tanden som halvt lossnat och dränerat ett sår på magen, men hon levde. De hade även upptäckt att hon hade mjölk i tuttarna, vilket betyder att hon har kattungar, så jag och mamma åkte tillbaka till Ludvika, där vi hittat katten, för att knacka på i husen runt omkring. Det tredje huset vi gick till var rätt, hur stor är den chansen? Det var deras katt och de hade lämnat ifrån sig kattungarna igår. Sorglig händelse men den slutade iallafall väldigt, väldigt bra!
 
Den hemska människa som körde över katten och bara lät den ligga mitt på en vältrafikerad väg där dom kör fort som fan, utan att ens veta om den levde eller inte, den personen borde iallfall få en jävla massa skit och jag hoppas den hamnar i helvetet... okej nu kanske jag tog i lite väl mycket, men jag tyckte så synd om den söta lilla katten, vem gör så mot ett oskyldigt litet djur?
 
Det slutade iallafall lyckligt.
 
 
 
 
 
 
 

Saturday night.

Här kommer lite bilder från igår kväll. Vi började kvällen med några drinkar hemma i Lindas lägenhet, samtidigt som vi spelade spel, kollade OS-finalen 4x100 meter, fixade oss för att gå ut på etage och dansa lite. Musiken var dock inte vad vi hade hoppats på, så vi gick väl hem runt 1 tiden, men det är alltid lika roligt att umgås med bästa kusinerna!
 
 
/M

Piggelindrinkar

Idag spelade jag match i Falun, trots att jag vilat hela veckan pga sjukdom, men jag kände mig iallafall hyffsat pigg idag. Det blev oavgjort, helt ok, men vi borde vunnit.

Nu har jag stannat kvar i Falun för att dricka lite goda drinkar med världens bästa kusiner, sen ska vi ut och skaka rumpa.

/M


You have to fight through some bad days, to earn the best days of your life.

 
/M
 

Middag med släkten

Idag har vi ätit middag med släkten. Min farmors syster har kommit hit från Finland, så hon, hennes bror Sixten, Netta och farfar kom hit och åt mat med oss. Det var väldigt trevligt och mamma bjöd på jäkligt god mat!
 
 
 
 
Mamma har dukat fint innan maten.
 
 
Här är 5 finnar av 6 möjliga.
 
Jag& Ella fick koncentrera oss extra mycket för att höra vad de pratade om eftersom dom pratar finlandsvenska med varandra. Jag önskar verkligen att jag kunde tala den dialekten/"språket" jag med, kanske kan lära mig någon gång... bättre sent än aldrig.
 
 
Våran fina utsikt från huset.
 
 
Vårat hus
 
 
Farfar&jag (observera att det är första och sista gången jag bär en "finnkepa")
 
/M
 
 
 
 

Ludvika

Idag började jag och mamma morgonen med en sväng till Ludvika. Vi har varit på Apoteket, en sväng på Åhléns och jag har ätit subway.

Idag köpte jag min livs första ring. Ni som känner mig vet att jag inte är speciellt mycket för smycken, men nu tyckte jag det var dags för en ring. Nu är bara frågan vilket finger jag ska ha den på? Fuck you-fingret eller högra ringfingret?


Sörbo

Just nu befinner jag mig hemma i Sörbo. Innan jag åkte hem så var jag in på ica för att handla lite goda saker till kvällen. Ikväll är det ju finalen i 200 meter och jag hoppas verkligen på en Bolt-vinst!
 
 
/M
 

Lägenheten

Nu börjar det ta sig i lägenheten. Jag har fått ett nytt kylskåp, pappa har satt upp tv:n på väggen, satt upp en hylla där jag ska ha massa foton. Nu saknas bara några hyllor och en liten frys, sen så är jag nog helt jäkla nöjd med längenheten, jag trivs verkligen i den, kunde inte ha fått en bättre!( tack farfar)
 
 
 
Nu har jag bara ett problem kvar med fotohyllan, vilka bilder ska jag välja ut? Det finns ju så otroligt många bra och fina bilder att välja på. Jag ska sätta mig ner och välja dem någon dag framöver.
 
/M

Min kväll

Idag på kvällen skulle jag egentligen kollat på matchen som jag själv inte kunde spela. Men efter att jag& Ullis gick till Ica så började det spöregna och då bestämde jag mig för att jag inte ville stå ute i regnet och kolla på en lång match och bli ännu mer sjuk än vad jag redan är.
 
Istället för match så blev det en kväll i lägenheten. Ullis har bjudit på guling-gryta och det var skitgott! Vi har även sett på handboll( bra Sverige!!), kollat filmen LOL, ätit melon&fetaost. Vi har alltså haft en lugn och trevlig kväll.
 
 
Efter att jag blivit sådär blöt så kände jag bara för att stanna inne och försöka bli frisk!
 
 
Ullis är blötare än blötast!
 
 
Mycket god mat som Ullis lagat.
 
 
God efterrätt till en riktigt bra film.
 
 
/M
 
 
 

After all this time, it's still you.

 /M

Sjuk? Maybe

Igår så åkte jag till träningen men när jag hade värmt upp och kört i typ en halvtimme så fick jag gå av därför att jag kände mig så otroligt hängig. Jag har känt mig risig i kroppen i typ en vecka nu. Det känns som om jag går med någon förkylning som vägrar bryta ut... Det blir alltså ingen VLT-cup match för mig idag, jag får vara åskådare istället, inte riktigt lika kul, menmen.
 
Idag har jag sagt hejdå till Oskar innan han ska dra till Italien. Jag kommer sakna honom, men vi hinner iallafall träffas några timmar innan han sen drar vidare till Usa. Har en känsla av att jag kommer gråta floder den dagen. Men den dagen den sorgen.
 
/M
 
 
 
 

Mot Västerås!


Regn och ännu mera regn.

Här sitter jag i bilen och kollar på medans de andra åker vattenskidor ute i regnet. Jag är ganska glad att jag slipper ligga i vattnet och frysa arslet av mig. Om några timmar sitter jag på tåget påväg hem till Västerås där jag ska träna fotboll, hoppas vi slipper regnet där iallafall, hatar att träna och spela när det regnar! /M


I båten


Mariestad

Just nu befinner jag mig i Mariestad för att spendera några dagar med Oskar innan han bär iväg mot Italien och sen efter det till USA och skolan. Vi har precis kommit hem till Patrik efter att ha varit på sjön där dom har åkt lite vattenskidor så här på kvällskvisten. Nu hoppas jag på att få krypa ner i sängen och sova, är rätt trött sen matchen. /M


1-1

Idag har jag jag spelat fotbollsmatch. Det var Fanna som var motståndarna, och matchen slutade oavgjort, vilket betyder att vi fortfarande leder serien( fiiiint)! Jag tror jag gjorde min sämsta match för i år och jag ska försöka glömma den så fort jag bara kan. Nu tänker jag tröstäta donken i bilen påväg till Mariestad! /M


Myspys

Tidigare ikväll gick jag&Oskar över en sväng till Ullis för att träffa henne, hennes kompisar och en gammal klasskompis till oss.
 
Nu har vi precis kommit hem från Ica där vi varit och inhandlat mat och massa goda saker. Nu blir det en myskväll i soffan, till OS och sen någon bra film!
 
 
 
 /M

Back in Västerås


Katten som gör allt för att få komma in i sovrummet på morgonen.

Vår katt har överraskat oss med att sitta på vår balkong(på övervåningen) och mjauat därför att han vill bli insläppt i sovrummet. Vi har aldrig förstått hur han lyckas ta sig upp, så vi tänkte att vi skulle locka upp honom för att se hur han gör och här har ni resultatet.
 
Vi insåg nu att det var lite farligare än vad vi hade trott och vi får verkligen hoppas att det stämmer när folk säger att katter alltid landar på fötterna när det faller.
 
/M
 
 
 

Everything you go through, grows you.

Igår var ingen bra dag. Jag orkade inte träna fotboll efter att vi varit och hälsat på farmor på sjukhuset, känslorna tog över och det var bara att åka hem till Fagersta.
 
Det är bara att bryta ihop och komma igen, what doesn't kill you makes you stronger.
 
 
/M
 
 
 

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.

 
/M
 

Ikea med mammsen


"storstädning"

Det positiva med att ha en liten lägenhet är att det går väldigt fort att städa den. Nu har jag dammsugit, skurat golvet och diskat, tro det eller ej, men jag har faktiskt haft riktigt bra ordning här i lägenheten, ända sen jag flyttat hit! Nu ska jag göra mig i ordning för snart ska jag hämta mamma på tåget, då blir det lunch och efter det ska vi hälsa på farmor. Ha en trevlig dag! / M


Helt slut.

Idag på träningen mådde jag piss, hade inte någon energi för fem öre. Det var liksom inte det att jag var jättetrött i musklerna utan det var mer som om jag lämnat hjärnan och all energi hemma. Anledningen är förmodligen en kombination av morgonpromenixen, för lite mat och en dålig dag. När jag kom hem hoppade jag ner i badet och käkade mat och sen tömde jag det, för att fylla på det igen och då var det dags för att äta efterrätten i badet. Tur att el och vatten ingår i hyran, hehe! / M


En morgonpromenix

Imorse ringde alarmet klockan 10 och jag studsade upp ur sängen och i mina träningskläder. Jag började alltså morgonen med en powerwalk på 6 km och det kändes väldigt skönt, ska nog ta hit mina viktskivor så jag kan börja köra lite styrketräning här i lägenheten också!
 
Sen åt jag sallad( från ICA, hehe) och efter det tog jag bilen till sjukhuset för att hälsa på farmor igen. Tänk att det ska vara så svårt att hitta på sjukhus, det är ju korridorer hit och dit!
 
Snart blir det fotbollsträning men innan det ska jag läsa lite i Vårdpedagogiska utmaningar.
 
/M
 
 
 

She's back!

Ulrika, min kära "granne", är tillbaka efter några veckor i Vietnam!
 
Ulrika har pratat om att jag ska hjälpa henne att starta ett "nytt" liv, alltså bli lite mer hälsosam. Jag ska motionera henne (duktig vovve) och försöka få henne att sluta röka. Jag ser det sistnämnda som ett omöjligt uppdrag, speciellt eftersom hon kommer hem och skriker av lycka att hon köpt 4 limpor för vad en skulle kostat i Sverige... Varpå jag frågar vad som hände med det där "nya livet"? Men ni kan vara lugna, hon ska "bara slakta de fyra limporna först"...
 
 
 
Wish me luck....
 
 
/M