Gott nytt år!

GOTT NYTT ÅR!!!!!


Fina naglar!

Imorse åkte jag till Västerås därför att Sandra skulle fixa mina naglar. Fina naglar är ju livsviktigt inför morgondagen, dååå jääklar!


Quotes


where to go?

När jag ligger hemma och är sjuk så drömmer jag mig bort till varmare breddgrader och kallare för den delen, för här är det ju fan varken eller!

När jag fyller 20 år, dvs i april så ska jag önska mig pengar till en resa och jag har sån beslutsångest vart jag ska åka. Helst skulle jag vilja åka överallt men just nu är det de här resemålen som jag skulle vilja åka till:


Hawaii

New York

Chamonix

London

La Manga (vilket känns lite tråkigt jämfört med de andra, med tanke på att jag kan åka dit i princip när jag vill)

/ M

Julrea

Åkte på mellandagsrea... utan att köpa något som det var rea på, bra Mikaela! Det blev ett tangentbord till datorn, en mus(styrplatta, eller vad det nu heter) och två par skor.



Rätt fint faktiskt!






Jag och Ella ska bli med fadderbarn!

När jag var yngre hade jag och min kompis Anna ett fadderbarn i Sudan men det hela rann ut i sanden och vi avslutade fadderskapet men nu har jag tagit mitt förnuft till fånga och nu ska jag och ella skaffa oss ett fadderbarn. Men den stora frågan är vilken organisation vi ska välja?

Sos- Barnbyar?

Plansverige?

Någon annan?


/M

Dålig uppdatering här va...

25 - Jag som utlovade en lugn hemmakväll med familjen på juldagen... men i sista sekund så kände jag för att trotsa min förkylning och gick ut ändå. Det ångrar jag inte för det var en trevlig kväll. Jag hade en hel del bra bilder med mig hem men min pappa råkade radera allihopa.

26 - Jag och Mamma klev upp rätt tidigt för att åka till Västerås för lite shopping. Någon, Linda, Sandra och Moster kom också ner på stan och åt mat med oss. Mycket trevligt. Sen åkte vi hem och Någon följde med. Det blev en mysig kväll som avslutades med JVM och några fifa matcher mot Rasmus och Ella. Utklassning skulle jag säga( på fifa alltså)!

27 -Började morgonen med tre timmar arbete sen blev det Västerås. Åkte till Mcdonalds med Zacke. Sen blev det middag med Sandra, Jesper och Någon. Direkt efter att Sandra och Jepser dragit så somnade jag på momangen. Dödstrött och sjuk, ont i halsen, feber, huvudvärk, trevligt!

28 - Nu ligger jag hemma i sängen och kurerar mig inför nyår. Vore alldeles för jäkla tråkigt om jag skulle vara sjuk just den dagen.



Hur gulligt är inte det här?

/M
Nu har jag inte tränat på en vecka därför att jag varit sjuk och det bara kryper i kroppen!!

Juldagen

Varje juldag börjar vi i vår familj med att kolla på hemvändarmatchen på Fagge. Det är alla hockeyspelare som kommer från fagersta men som spelar i andra klubbar som möter FAIK. Men årets match blev inte lika rolig som den brukar. Lucas var sjuk och spelade inte alls och Rasmus klev av efter en perre. Det var bara lill kussen som var frisk och kunde spela hela matchen. De får se till att vara friska allihopa till nästa år tycker jag!

Efter matchen åkte vi direkt hem till Farmor där det blev den årliga juldagsmiddagen. Potatismos, kalops& morötter och till efterrätt chokladpudding& grädde, mums säger jag bara! Jag vet inte hur jag ska kunna hålla mig till nästa år!



Emma & Lucas

wordfeud-hörnan.

Lucas& Rasmus

Cappe


Nu liggar jag hemma i soffan och känner mig riktigt hängig. Utgången som jag sett fram emot blev ännu en gång inställd.  Jag vill ju inte bli riktigt sjuk till nyår, för då jäklar smäller det!

Det blir alltså en mysig hemmakväll med familjen med godis och en bra film!

/M



Mina julklappar



(klänningen)


I år fick jag en väldigt ovanlig julklapp. Den 9/1 ska jag till tandläkaren för att göra en tandblekning. En ovanlig men mycket grym julklapp. Tack mamma& pappa!

/M

Julafton i bilder!



















/M

GOD JUL!

GOD JUL PÅ ER!


Och snart kommer moster med ännu fler klappar!

Medans vi väntar på att släkten ska komma hit så kollar jag och mamma på Barnen i Bullerbyn! Vi har nyss kollat sista avnsittet på julkalendern och jag måste erkänna att det kändes ganska bittert att det var sista avsnittet, den var ju så bra! Men den slutade väldigt bra och då är jag nöjd.

/M

23 december

Idag var jag, Mamma, Pappa, Rasmus och Ella hem till farfar och hälsade på. Vi gav honom hans julklappar och spelade bingolotto. Jag och mamma badade även i bubbelpoolen och sen tog vi ett dopp i sjön. Jag som redan hade börjat känna mig sjuk innan och jag tror inte vinterbadet gjorde det bättre. Jag hoppas verkligen inte att det bryter ut ordentligt nu såhär lagom till julafton.











Sen åkte vi hem och gjorde det som vi alltid gör dagen innan julafton: Öppnar lite julklappar! Vi kan nämligen inte hållla oss utan har som tradition att öppna varsitt(ibland fler) paket den 23. Ibland händer det att vi öppnar något ännu tidigare också...vi är hopplösa!

/M


Dan före dopparedan!

Hur jäkla grymt är inte det?

Imorgon är det julafton och som jag har väntat! Jag är ungefär lika exalterad som alla småbarn, dvs, det är som det brukar vara!

I Onsdags kom Någon hit, vi kollade på massa julkalendernavsnitt och hade det mysigt. På torsdagen hade jag lyckats tagit ledigt från jobbet för att kunna åka till Västerås och handla klart de sista julklapparna. På kvällen åkte jag hem till Living där Linda, Sandra, Micci, Jessi och sjävklart Rebecca höll hus. Vi åt tacos, dom hade julklappsbyte, spelade spel och hade det väldigt trevligt. Senare åkte jag med hem till Moster och kollade på när Zacke, Linda och Sandra klädde julgranen och sen åkte jag tillslut hem till Någon för att sova där.



Laban och Linda

Linda och Laban

Jag och Laban

Micci, Linda, Jessi, jag och Sandra

Jessi och Micci

Rebecca och Linda

Jessi och Micci

Linda när vi kör schlager charader!


Jessi

Jag och Sandra försöker gissa vad Jessi förklarar, skapligt dream team vi är alltså!

Linda och Rebecca

Zacke och Simon

Linda älskar schlagerspelet!

Sandra och Jossan myser!

Jag och en trött pepparkaksgubbe.

/M


Träning:

Onsdag - 45 min styrke

torsdag- vilodag

fredag- sjuk

Vi ska köpa katt(er)!

För någon dag sen bestämde vi oss i familjen för att köpa en kattunge. Därför har jag i timmar setat och kollat på annonser på blocket och kollat igenom varenda katthem i hela mellansverige, men vi har inte hittat någon som passat och de vi velat ha, har varit sålda.

Men sen insåg vi ju att vår kusin i Borlänge har fått kattungar, eller ja, hennes katt har fått kattungar och om de har två killmissar så kanske vi tar två stycken. Så nu får vi bara hoppas att det finns två små killar som ska få komma hem till oss om 8 veckor!



Hoppas, hoppas, hoppas!

Men det finns ett problem, mitt tålamod är inte det bästa och om det är de här katterna vi ska köpa så måste vi vänta i 8 veckor till och det kommer ju kännas som en evighet. Först ska man behöva vänta på julafton och de där jättefina paketen under granen och inte nog med det, så ska man vänta på världens sötaste katt(er) i 8 veckor. Jag kommer bli gråhårig!

/ M




Tisdag

Min dag

  • Jobb till halv 12
  • Sallad med Ella på Hurtbullen
  • Spinning
  • Hockey på Fagge. Det var ett bra tag sen jag såg min lillkusin spela hockey. När vi väl var där och kollade så passade han på att göra mål också! Tråkigt bara att vi missade det eftersom vi var bakom läktaren just då... Men det var riktigt kul att se honom spela!

 

 

 

Bakery story. Har återupptagit mitt bakery story spelande och det är så berondeframkallande att man nästan blir stressad av det.


Livet leker

Just nu leker livet, om man bortser från mina magproblem. Det snöar, det är snart jul, jag har det bra på jobbet och det bästa av allt, världens bästa bror och världens bästa Ella är hemma och kommer vara det i några dagar!


I LOVE YOU!

Nu sitter jag hemma i soffan och det är strömavbrott i hela huset, vilket betyder en hel del tända ljus. Pappa satt på cykeln under strömavbrottet och blev väl lite smått bitter när hans siffror försvann och ännu mer bitter när han insåg att han var tvungen att fortsätta cykla på nollan, men han tuggar på!

/M




Träning: 45 min spinning(intervaller), riktigt tungt!











Min helg

Fredag - Jag har ju redan nämnt att jag och Zacke var och badade i fredags. Det blev två timmar på på badhuset, trots att han sa att han ville stanna i 600 veckor, lite dålig tidsuppfattning har han iallafall! Efter badet stack jag hem till Sandra innan vi drog hem till Jesper för lite filmmys.

Lördag - Efter att jag åkt hem från Västerås var det dags för julbord med Sandströmsbygg och som tur var följde Rasmus& Ella med, tummen upp för det! Senare fick jag finbesök av Någon och vi åkte hem till Sörbo och förlorade på FIFA mot Rasmus& Ella.


Farfar

Rasmus

Ella, Rasmus och jag

B2 & B1

Pappa

Sandströms

Blev kortspel och jag måste ju erkänna att jag litarade brallorna av grabbarna. Hade dock Rasmus pengar, men jag hoppas fortfarande på en extra fin julklapp i år!

Söndag
- Idag har jag inte klivit utanför dörren utan har spenderat hela dagen med Någon och några prison break avsnitt. Men jag har även hunnit tränat. Blev testcykeln! Just nu kollar vi på beck men jag var ju tvungen att skriva ett inlägg iallafall



/M




Träning: 2 mil på testcykeln + 60 armhävningar+ 50 situps



















Torsdag& Fredag

Igår blev det inte ett blogginlägg, ingen träning och jag spenderade eftermiddagen och natten i Västerås.

Efter jobbet igår, stack jag alltså till Västerås och plockade upp Zacke från dagis, sen åkte jag, Sandra och Zacke till busborgen för lite bus. Zackes skulle prompt ha med både mig och Sandra ända upp i de högsta tornen och vi kände oss ungefär som två elefanter medans Zacke stod där uppe och skrek på oss att vi var sega och gamla, men kul hade vi iallafall!

Sen åkte jag hem till någon som från och med nu får heta Någon med stort N, och ja ni kan vara hur nyfikna ni vill, för det är lite av poängen. Vi kollade iallafall på Harry P och ett PB-avsnitt. Sen var det bara att åka hem till Fagersta för arbete, donken räddade min hemfärd klockan 6 på morgonen!



Världens sötaste kille!

Sandra och Zacke

Jag

Inte nå rosig om kinderna va?

Nu är det äntligen fredag och jag ska snart bege mig mot Västerås igen. Det första jag ska göra är att hämta upp Zacke på dagis och sen ska vi och Sandra åka och bada.


Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda!

/M





Onsdag

Idag har varit en helt vanlig dag. Förutom läkarbesöket så har jag jobbat men bara 2,5 h och sen har jag väl inte gjort så mycket mer än tränat och ätit mat.


Första gången jag fick vara med och isolera, förhoppningsvis sista också!

Snart ska jag se de senaste avsnitten av julkalendern som jag har missat. Jag gillar åretsjulkalender skarpt!

/M



Träning: 3 mil testcykel 57 min + 200 armhävningar och 200 situps.



Fick användning av min yogamatta som jag impulsköpte i Helsingborg!



Dietisten har inte lyckats få bort mitt coladrickande...

... men hon kanske har lyckats banka in något vettigt i min skalle.

Idag har jag faktiskt druckit två glas laktosfrimjölk och det händer inte många gånger på ett år, så det är ett framsteg. Sen har jag lovat mig själv att återuppta mitt smoothiedrickande, så jag får i mig lite nyttiga grejer.

Betyder det att man kan börja äta ännu mer godis och och dricka ännu mer cola nu när jag blivit lite nyttigare, fast på ett annat sätt? Jag röstar på att man får det... undra om dietisten skulle svara likadant.



Den här återanvändningsbara smoothiemuggen är helt toppen om man ofta gör smoothie hemma. Älskar den!

/M




Idrott till varje pris?

Nu ställer jag mig samma fråga som min kloka vän Elinor har ställt sig : Idrott till varje pris? Är det värt det? Är det inte värt det?

Mitt svar är att jag är ung och dum och vill träna hur myckets om helst för det är det bästa jag vet. Men sen så har jag ju lite klokare och mognare människor omkring mig som säger något helt annat. Tex mina super oroliga föräldrar, doktorn och andra släktingar... De får mig att åtminstone fundera kring den här frågan.

Jag har iallafall varit till doktorn idag och det blev ännu ett ekg-test och det visade att min puls har sjunkit ganska mycket sedan sist jag var där och gjorde samma test. Detta beror alltså  på medicinen jag ätit för mina magproblem och det suger, då jag nu måste få vänta på att en hjärtspecialist ska bestämma hur det blir med min medicin. Det känns ju som om det här kan ta en evighet men jag har inget annat val än att vänta och hoppas på det bästa. I det här läget vet jag inte ens vad det bästa är? Men jag vill kunna träna utan problem med varken mage eller hjärta, det är precis vad jag vill!



och bitter som jag redan är, så åker jag nu in till fagersta och blir ännu mer bitter... Isolering utomhus, jippi!

/ En bitterfitta



Spikmattan...

... är helt jäkla perfekt för min rygg. Ni som inte känner mig speciellt bra, har förmodligen missat att jag lider av en hel del tics. Allt från fnysningar med näsan, ryckningar i ryggen, ryckningar i handlederna och ja lite annat smått och gott.




För er som inte har en aning om vad tics är så: Tics är ofrivilliga, återkommande och svårkontrollerbara muskel- eller nervryckningar.

Som min snälla, gulliga och bästa kusin sandra, så fint brukar säga: "Men Mikaela nu får du väl för fan ge dig, det ser ju ut som om du är utvecklingsstörd"

Men iallafall så är spikmattan perfekt för min rygg och varenda gång jag är hos farmor så lägger jag mig på den och slappnar av i mina ticsmuskler, synd bara att det blir lite jobbigt att ha den på näsan och handlederna.

Kanske dags att införskaffa sig en egen spikmatta, det tar jag nästa shoppingvända!

/M





Nyttig och onyttig

Jag har verkligen gått och blivit beroende av alla typer av sallader. Hurtbullens, Mc Donalds och även hemmagjorda, helt galet gott ju!

Det låter kanske lite väl nyttigt men jag kan ju säga att jag i skrivande stund sitter och mår illa som en gris efter att ha proppat i mig alldeles för mycket wienernougat... Nej, det finns inget stopp på mig när det gäller sötsaker... det går i släkten, det är min ursäkt. Men enligt dietisten jag var hos så var det ingen ursäkt att det "gick i släkten", utan ett felbetende som man lyckats lära sig, så jag skyller på pappa istället. Hoppas det är lugnt?


Tummen upp för det här!


/M






Don't worry about life, you're not going to survive it anyway.

Idag blev det bara 4 timmars arbete och sen åkte jag och fixade mina ögonbryn och ögonfransar. Tror ni jag blev poppis hos chefen(farfar) när jag sa att jag behövde åka tidigare för det där? Svar nej!

Efter att jag var klar där så åkte jag och mamma till Cafe Hurtbullen och käkade mat, lika gott som vanligt! Sen åkte jag hem och sov hos farmor i några timmar innan det var dags för mitt livs första pulsspinningpass och jag älskar det! Så jäkla kul att träna stenhårt till grym musik. Men efter passet kunde jag konstatera att min puls är ett jäkla mysterium.

Just nu ligger jag hemma i farmors säng och väntar på att pappa ska komma in till Fagersta och hämta mig.


Världens bästa Mamma på Hurtbullen




/M


Träning: 60 min pulsspinning




Lite kyla och snö vill jag ha!

Den där underbara skidåkningen varade ju inte så länge! Jag vill ha mer snö och kyla, på momangen, tack!



/M

Gulligt?




Oja!



Världens bästa pappa!

Min pappa är utan tvekan en mycket speciell person. Han är ett träningsfreak utan dess like, världens bästa pappa och en wordfued-nötare!

Här kan ni se hans lösning till en så effektiv träning som möjligt. Härlig kombo! Här sitter han på testcykeln och det blev 52 km (varenda meter är livsviktig, som för mig) samtidigt som han har satt fast telefonen på styret och inte nog med det, han kollar även på hockey! Tänk om han vore lika effektiv i köket(den där repliken kommer från mamma).




/M




Måndag

Min dag har sett ut såhär:

  • 6 timmar arbete
  • Bodypump
  • Bakat julgodis
  • Läst världens bästa bok(Zlatans)

Jag har inte gjort mycket men jag är nöjd! Imorgon blir mina arbetskamrater försökskaniner, som många gånger förut. Hoppas det smakar gott!

 

wienernougat!

Här är Mozartkulorna som jag bakade igår, dock innan de stelnat och ganska fula då!

 

/M

 

 


Träning: 60 min Bodypump.

 

 


Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today.

Då var man hemma från en väldigt bra helg i Västerås. Jag har hunnit med en hel del, bland annat: kollat idolfinalen, kollat VIK-LIF, umgåtts med trevliga människor, kollat på när Zacke åkt skridskor.

Men en sak är säker och det är att någon har dåligt inflytande på mig. De senaste tre dagarna har jag varit uppe alldeles för länge, inte tränat och inte bloggat... men jag gillar det!

Jag har alltså haft tre vilodagar vilket är rätt mycket, men välbehövligt för min kagge som inte är i toppform. Idag åkte jag direkt från Västerås och ut i skidspåret med mamma. Det blev 5 km och hur jäkla kul är det inte att åka skidor då? Älskar det! Något som är toppen med skidåkning är att jag inte alls får ont i magen av den typen av träning.





Jag och Zacke busar.


Åkte och kollade på när Zacke skulle åka skridskor.

Hungrig hockeykille med en ful tröja, men världens sötaste kusin!

Nu blir det mat, sängen och julkalendern, sen ska jag försöka sova igen lite sömn som jag missat under helgen!

/M






Surt sa räven...

Idag har jag lärt mig något nytt: VAR UTE I GOD TID!

Idag fick jag reda på att jag inte kom in på sjuksköterskeprogrammet i Fagersta. Jag hade anmält mig försent och hamnade därför i SA(sen anmälan)- urvalsgruppen och därifrån hade de inte tagit med en enda. Varför har man då senanmäln, när man inte tar med folk där ifrån trots att de har bättre betyg än andra som kommit in. Jag får helt enkelt vänta tills nästa terminstart och då lovar jag att jag ska vara ute i god tid och söka några fler skolor än en!


Idag blir det en slappardag utan träning. Nu lär jag sätta igång att städa rummet... ett evighetsprojekt!



/ M





Efter regn kommer solsken...

...och lite regn igen va?

Idag när jag var på gymmet så bestämde jag mig för att ge löpbandet en chans. Det måste skett ett mirakel. Jag som hade ställt in mig på att få ont i magen efter bara några hundra meter, för det är så det varit förut när jag inte ätit medicinen, blev  skapligt chockad när jag insåg att det faktiskt gick riktigt bra! Hade inte det minsta ont och det var bara att springa på. Det blev tillslut 5 km och jag kan seriöst inte ens beskriva med ord hur jäkla glad jag var just då! Det första jag gjorde var att ringa runt till mina nära och kära för att berätta att jag faktiskt sprungit 5 km på löpbandet... tur att de också är träningsintresserade, annars skulle de nog tyckt att jag var knäpp!


Men som sagt, efter regn kommer solsken, men sen kom det lite regn igen. Nu sitter jag här och har så ont i magen att jag håller på att spricka. Det går knappt att peta med fingrarna på magen och det kanske är läge för en vilodag imorgon, uschusch!

Efter jobbet och träningen så har jag faktiskt hunnit med en sväng till Surahammar för att kolla på hockey med världens bästa kusin Sandra och hennes pojkvän Jesper.


/M


Träning: 5 km löpning + 60 min styrke.








Äntligen!

Men frågan är hur länge den stannar? Jag vill ha massvis med snö, nu på engång!

/ M


Godnatt

Sometimes you put walls up not to keep people out, but to see who cares enough to break them down.


/M



Jag älskar mitt jobb!

Hur underbart är det inte att sluta vid 12? Jag älskar det!


Idag har jag haft en bra dag på jobbet och sen åkte jag hem och sov en stund innan det var dags för dagens träningspass.

Jag sa ju att jag trodde att jag skulle bli beroende av den supergoda salladen från Hurtbullen och så rätt jag hade. Idag köpte jag en, för tredje dagen i rad, mums säger jag bara!



/M



Dagens träning: 5 km crosstrainer+ 45 min styrke.


Ett misstag!

Igår klev jag in på dietistmottagningen på Ludvika lasarett och kände att det kanske var ett misstag att gå dit. När jag klev ut kunde jag konstatera att det var ett stort jävla misstag och när jag väl satt där inne ville jag i princip stoppa fingrarna i öronen(som en trotsig barnunge)... Förlåt tant. Men jag vill fortsätta äta såhär mycket godis och dricka så hääär mycket cocacola varenda dag...

Igår var det en slapp jobbdag och jag slutade redan klockan 11 och hann åka och träna innan jag åkte till sjukhuset. Senare på kvällen kom bästaste Ella hit och sov här. Vi tog det lugnt och kollade på julkalendern, som för övrigt är den bästa på länge!

/M


Gårdagens träning: 5km crosstrainer + 60 min styrke.




Christian the lion!

Det här klippet är värt att se, men ska man se det så lär man se hela! Hur jäkla underbart som helst. Blev en hel del tårar de första gångerna jag såg det här!



/M

Äntligen lite träning!

Första träningen på över 1,5 vecka är avklarad och ingen är gladare än jag. Det kändes rätt underbart att vara tillbaka på Arena efter några veckor på vift.  Avslutade besöket med en supergod sallad som jag känner att jag kommer bli beroende av.




Om det är någon som är intresserad hur det gick när doktorn äntligen fick tag i mig så kan jag säga såhär: Att jag mått skit efter att ha slutat med min medicin sådär snabbt, är inga konstigheter alls. Min höga puls verkar bero på min medicin(för magen, som gör att jag kan träna), detta är väldigt synd(men ändå bra då det inte är nå fel på mitt hjärta), men nu ska jag bara vänta och inte äta någon medicin tills nästa doktorbesök som är den 14 december. Efter det hoppas jag kunna trappa upp medicinen igen. Så det är bara att hålla tummarna och försöka träna sånt som går fram tills dess.

I fortsättningen kommer jag skriva vad jag tränar här nedanför, så de som inte alls vill veta vad jag tränar kan ju skippa det och bara strunta i att läsa det allra sista.  För jag gillar att skriva ner vad jag tränar, på så sätt slipper jag sitta och dubbelskriva någon annanstans.


/M



Dagens träning: 7 km crosstrainer + 50 min styrke.

Godnatt

Do not look back and grieve over the past, for its gone; and do not be troubled about the future, for it has not yet come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering.


Nu ska jag äntligen läsa lite i Zlatans bok, har inte kunnat läsa på en hel vecka pågrund av den där jäkla huvudvärken, men nu verkar den ha släppt!

Sen blir det läggdags, så natti!


/M



Kolla in det här!



/M

Fredag

Min fredag var en väldigt bra sådan, från början till slut.

Jag började dagen med att jobba och jag hade det så slappt på jobbet att jag knappt vågar kalla det jobb. Men mer såna dagar åt folket! Vid klockan 12 drog jag och Mamma till Västerås för att träffa upp Moster, Sandra och Zacke. Vi hann även med en sväng in på mediamarkt och där köpte jag en ny dator. Det blev en Macbook Air och jag är sjukt jäkla glad över det. Har inte haft en bärbar sen i somras  då min andra gick sönder så nu var jag ju tvungen att slå på stort! Dock förstår jag mig inte på den speciellt mycket, men jag antar att det kommer med tiden!

Resten av fredagen spenderade jag först hos moster och sen åkte jag och Sandra vidare hem till hennes pappa innan vi drog hem till Jesper där vi umgicks med lite folk. En mycket trevlig kväll som slutade på Jespers osköna soffa vid klockan 5, men äre helg så äre!

Just nu är jag påväg hem till Fagersta med moster och Zacke som ska sova hos oss. Det blir kanoners, har ju saknat lillskrutten (som blivit så stor) så jäkla mycket!




/ M

Äckligt värre?

Jag har lagt märke till att min p-stav är rätt utstående men idag var det så mycket att jag var tvungen att ta kort på den. Ska det verkligen se ut såhär? Rätt äckligt måste jag säga...




I verkligheten ser det ännu värre ut!

Hur söt, grym och härjig är inte den här tjejen?



/M


2 December



Är det okej att det ser ut såhär på julklappsfronten redan den 2 december? Jag tror faktiskt inte det...


Lite snö vore ju inte helt fel...


/M




En bitterfitta...

...är precis vad jag är just nu!


Här har jag gått och väntat hela jäkla dagen på det där samtalet från doktorn. Jag har undvikit att prata i telefonen, ändrat om mina inställningar på telefonen så at jag ska höra när det ringer någon annan. Men tror ni inte den jäkeln ringer klockan 18, precis när jag pratade med Ella om att vi är två bortglömda jäklar( hennes röntgen blev inställd idag). Inställningen verkade ju inte heller funka, så fml!

Hoppas han ringer imorgon istället då...

/M





En berg- och dalbana!

Det är väl ungefär så jag skulle beskriva hur jag mår just nu. Ena stunden mår jag piss och det känns som om någon har kört över mitt huvud med en lastbil eller något liknande och så mår jag sjukt illa. Men sen kan jag må helt okej några timmar senare.

Jag är grymt tacksam att jag har världens bästa jobb (min farfar som chef) och hela den här veckan har jag bara jobbat halvdagar. Det är perfekt när man inte mår speciellt bra, så tack farfar( inte för att han kommer läsa det här, men ändå!)

Idag slutade jag till och med klockan 11 och nu ska jag bara lägga mig i sängen och sova tills doktorn ringer.Jag kan knappt vänta. Jag vill bara få veta något, något bra tack!








Gött med ett (minimalt)blödande sår från pulsbandet. Doktorn som sa att jag inte fick bli nojjig och ta pulsen för ofta... Men jag kan inte göra något halvhjärtat, jag fungerar inte så!

/ M