090529

Tjena !
 
Fredag idag , jäklar vad skönt.Ska bara ta det lugnt i helgen och förhoppningsvis sola lite.Skulle behöva få lite färg på mina super bleka ben.Inte kul att gå runt i shorts när man har jätte  vita ben , inte nog med det , jag har skrapat upp hela knäskålarna redan , säsongen har ju inte hållt på så länge , vågar knappt tänka på hur det kommer se ut när den är slut , men då är det ju lugnt för då är det för kallt för att ha shorts/klänning.

Skolan var helt okej idag , hade ingen idrott så vi hade sovmorgon och sen så var det bara 2 lektioner till som gick väldigt fort.Avslutade skoldagen med ett fotbollspass på Fagerliden. Just nu är det så jäkla kul att spela fotboll och jag blir så jäkla lycklig då.

Fick en ny mobil igår ,eller fick och fick... jag köpte den för pengar som inte är mina ännu, men snart. den andra slutade fungera , eller den funkade inte som den skulle.En mobil med tangentbord som jag har velat ha ett bra tag nu.Så just nu sitter jag här och ska lägga in lite musik&bilder.
Snart kommer mina kamrater och oskar hit  , vi ska grilla,basta/bada och bara ha det mysigt.


PUSS

090528

Hello  ! gårdagen startade med att jag och Ella drog ut til Eskiln.Alla som har fotboll&innebandy  på lagidrotten skulle springa.Jag gick för jag kände mig lite krasslig och ville vara  pigg till matchen.
Gick tillbaka hem till Oskar där jag duschade och fick lite mat.Sen gick vi till skolan och hade två lektioner , en helt okej skoldag.

Runt fyra tiden var det dags att ge sig iväg på match.Munktorp denna gång.Vi kom dit och det blåste som fan , nästan så att man blåste bort.Denna match vann vi , med 1-6 , inte helt fel.Efter matchen så åkte jag och Oskar hem till honom och käkade lite,såg på film och sen var det läggdags.

Imorse när jag vakna kände jag mig lika krasslig, som när jag vaknade i onsdags.Ont i halsen och snuvig så jag bestämde mig för att stanna hemma idag , måste vara frisk tills söndag,måndag och tisdag , då det står en hel del fotboll på schemat.Två matcher och en tips elit träning.Jag hatar min hals och skulle gärna byta ut den om det gick.


Imorgon blir det mys.


PUSS

090525

Igår åkte vi hem ifrån Älvkarleby.Jag åkte direkt rill Västerås för att träna , så vart en ganska lång bilresa.Efter träningen så åkte jag hem till Oskar.Jag,han och Johan lagade tacopaj , eller ja det var väl faktiskt jag som gjorde det mesta,för engångskull. Det vart bra så nu blir det tacopaj varje söndag.För det är det enda jag kan laga. Imorse så gick vi till skolan , dagen gick ganska fort och nu sitter jag hemma och ska snart gå ner och äta lite mat,sen sova och efter det måste jag plugga till histora provet som är imorgon. Har precis beställt en resa ner till Italien också , så nu kommer jag båder ner och hem.Ska bli jäkligt mysigt , det ser jag fram emot !
Nu har jag även lagt in bilderna ifrån i helgen.Har inte varit hemma sen i torsdags , första gången idag.

En helg i Älvkarleby kan se ut såhär:





















PUSS

090523

Grattis till my monkeyboy idag , som fyller 17 hela år.Puss på honom !

I torsdags så tog jag tåget till Gävle.Vart nå fel på tåget så var tvungen att byta tåg , men det gick fint och vart bara fem minuter försenad.Oskar och hans pappa hämtade mig på stationen och vi åkte hem till dom.Grillade och käkade god mat.Vi tjuvtränade även på lite kubb inför lördagens (alltså idag )stora kubbtunering.Kollade på filmen 21 som handlade om något kortspel.Den var helt okej , men den kunde ha varit bättre , helt klart.Gick och la oss rätt tidigt för vi var väldigt trötta

fredagen så klev vi upp ur sängen väldigt tidigt för jag skulle ut och springa en sväng.Oskar cyklade brevid mig eftersom han fortfarande är sjuk.Senare på kvällen så spelade vi lite mera kubb.Först jag och oskar mot varandra där han vann med  2-1 i matcher och sen så vann jag och Alva mot oskar.Under kvällen så gjorde oskar slut med mig en gång för att jag utklassade honom i en match , men det tog han tillbaka efter några minuter.En sämre förlorare har jag aldrig sett alltså !Kvällen avslutade med en film och sen gick vi och sov.

Idag Lördag så har skar fyllt år så imorse kom hans familj in med tårta och massa paket.Efter att vi vaknat till så tog vi bussen in till Gävle för att käka på donken och shoppa lite.Jag hade inte speciellt mycket pengar så jag fick inget köpt men det fick oskar.Vi gick efter ån (eller vad det nu var , vatten iallafall) och hade det mysigt och sen tog vi bussen hem där kalaset var i full gång.Den omtalade kubbtunering i Älvkarleby började och oskar och jag som var så kaxiga började att kasta en utav våra kubbar som vi skulle ha ner , bakom kungen så vi åkte alltså ut först.Inte bra ! Men vi lever.
Har precis spelat biljard mot Alva och jag fick stryk så då var det Oskars tur att möta Alva.

Nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen och sen vet jag inte vad som händer , kanske blir det någon film.


PUSS och grattis till Oskar ännu engång ! 

har en hel del bilder som kommer in sen !

090521

Hello!

Igår hade vi match mot vik.Torsk med 2-0.
Efter matchen så följde Sandra och Zacke med oss hem, vi badade/duschade bara när vi kom hem och sen tog vi det lite lugnt innan vi somnade, vart ganska tidigt igår.Imorse vaknade jag runt 10 tiden.Ska snart börja packa lite kläder för ikväll ska jag åka till Gävle , hem till Oskar.Ska bli väldigt trevligt.Laddar upp inför en kubbtunering också , tror dock inte att Oskar kommer bli så glad när han ser hur dålig jag är , menmen.







PUSS och ha en trevlig helg , det kommer jag ha.

090519










PUSS

090518

hejhej !

Det gick lite segt med de där bilderna.Men jag ka lägga upp de när jag åker hem , imorgon typ.Just nu sitter jag hemma hos Oskar i hans soffa och lyssnar på Fairytale med Alexander Rybak , måste passa på att lyssna på den så länge han sitter på toa.Jag tycker iallfall att den låten är skitbra.

Idag har jag varit i skolan och det var en helt okej dag , en jäkligt bra om jag ska vara ärlig.Slutade efter lunch , det är ju inte helt fel.Bara två skoldagar kvar den här veckan alltså och sen så blir det långhelg och min älskling fyller år.

I sommar ska Oskar åka till Italien och då ska jag åka ner och hälsa på.Flyga själv, fasiken så läskigt.Är hur flygrädd som helst men vad gör man inte för att få vara med orreborre.Så igår så beställde jag en hemresa ifrån Italien men jag har inte beställt någon dit resa ännu eftersom att jasg inte vet när jag ska åka ner och hur länge jag ska vara där.

Nu ska vi spela lite tvspel och käka morötter,gurka och dipp.



PUSS

090517

Hej !

Imorse sov jag ut.Eller vaknade runt 11 tiden , gick upp för att käka frukost och sen gick jag och la mig igen.
Har alltså inte hunnit med så mycket idag.Men bakat en kladdkaka har jag iallfall gjort.
Snart kommer Oskar hit , vi ska väl bara ta det lugnt och sen plugga lite fek.

Norge vann Eurovision , ingen kan väl ha missat det.Kul för dom , utklassning var det ju också.En mycket bra låt  , så jag har faktiskt inget att klaga på.

Men den här tjejen är ju hur jäkla bra som helst. Gåshud och tårar!



PUSS

090516

Hej !  

Det går några dagar emellan inläggen nufötiden , jag har fullt upp och glömmer av att skriva.Men jag ska bättra mig,promise..Jag är snart helt frisk och hoppas på att jag ska kunna börja träna den här veckan.2 dagar kvar av pencelinet bara.

Igår så kom Linda,Sandra,Moster och Zacke hit.Vi åkte till Smedjebacken för att käka på sibylla.Vi har även lärt zacke säga lite roliga(fula ord) saker nu också , eller mamma och moster tycker inte att de är särskilt roliga men det tycker jag och sandra iallfall.På kvällen så åkte jag och Sandra in till Oskar där han och Martin var.Vi gick till Servus och sen hem till Oskar igen där vi började spela lite tv spel men det var inge kul så vi kollade på en halv film istället.Sen åkte jag och Sandra hem för att sova.

Gick upp tidigt imorse.Väcktes utav att Zacke kröp på en och sa "runki balle".Klev upp och klädde på oss för att sen åka och hämta upp Oskar och sen fortsätta till Västerås  för att shoppa lite.Käkade på Vivaldi gjorde vi också och efterätten fick bli munkar ifrån Munk&Muffin.En present till Oskar köpte jag också , han var tvungen att öppna den direkt (även fast han fyller nästa lördag) för att se om tröjan passade och det gjorde  den.Tur det! Följde med Oskar hem och sen åkte vi ut till Eskiln.Det var skit kallt och jag åkte hem efter någon timme.Precis käkat god mat och nu kollar jag på Eurovision song contest.Måste ju säga att svenskan är otroligt duktig på att sjunga.Ska bli spännande att se vem som vinner , är ju några bidrag som är väldigt bra.Tjejen ifrån Island och hon ifrån Rumänien är nog de jag har gillat mest hitills och självklart svenskan då.


Om jag hade orkat gå ut till bilen och hämta kameran och gå upp och lägga in dom  på datan så hade jag lagt upp några bilder ifrån igår och idag  men jag orkar helt enkelt inte.Men när jag gör det så lägger jag upp dom.


 

To the world you may be one person,
but to one person you may be the world
För mig är du världen <3



 



PUSS



090513

Hejsan !

Idag blir det ett lite gladare inlägg än det förra jag skrev, då jag bara klagade över  hur sjuk jag var och att jag bara ville bli frisk.Nu har Pencelinet börjat hjälpa och jag mår mycket bättre.Imorgon blir det att gå till skolan och se hur mycket man har missat på en vecka.Just nu sitter jag hos oskar som också blivit sjuk.

Igår  när oskar satt och spela poker så gjorde jag en ny header.Ska fixa den lite till sen när jag kommer hem , men den får duga så länge.


PUSS

090512















/     M

090512

Hej nu ligger jag här i min säng och är fortfarande sjuk.Har varit sjuk enda sen i onsdags , haft feber,ont i halsen,ont i huvudet och nu så mår jag illa utav pencelinet jag fått.Känner mig inte alls pigg.Skulle behöva plugga historia men det går inte.

Det är så jäkla tråkigt att vara hemma och vara sjuk i så här många dagar.Man kan inte träna och man orkar inte göra någonting.Jag vill bli frisk nu !!


PUSS nu vet ni att jag lever iallafall.

090508

Hejhej !

Igår morse när jag vakna så vaknade jag upp med lite feber.Jag som skulle  gå till skolan och göra nationella för att sen åka till Uppsala och  vara med på tipselit träning.Men jag kände att det kanske vore lite dumt att träna med feber så jag bestämde mig för att stanna hemma ifrån träningen.Provet gjorde jag inte heller.
Senare igår så hörde jag  att den där träningen hade blivit inställd pga av att för många var sjuka.Där hade jag väl en jäkla tur måste jag säga , jag missade den alltså inte.

När jag kom hem så hade jag så jäkla ont i halsen att jag inte kunde svälja och febern ville inte sjunka fast jag käka alvedon  så jag och mammsen åkte till sjukhuset i Ludvika.Doktorn var ganska säker på att jag hade halsfluss men sen när proverna var klara så visade det sig att han hade helt fel , ingen halsfluss och inge körtelfeber , turtur!!

Åkte hem ich la mig med över 39 graders feber och nu ligger jag här och har precis sovit klart.Febern har nog minskat rejält nu skulle jag tro , hoppas det iallfall.Det är ju helg , vem vill vara sjuk då ?
 Inte jag iallafall !!



PUSS



090505

Hej , nu var det ett tag sen jag skrev sist.

Torsdag
Har hunnit med en hel del , helgen var iallfall väldigt trevlig.i Torsdags efter skolan så tog jag och Oskar tåget till Gävle där vi skulle träffa hans familj för att gå ut och käka å fira hans mormor som fyllt år.Käkade kina/thai mat som var väldigt gott.En väldigt trevlig kväll som avslutades hemma hos oskar i Älvkarleby.

Fredag
Började morgonen med att sticka ut å springa och sen så tog vi det lugnt hela dagen.Senare mot kvällningen så åkte vi och oskars kompis& hans flickvän in till Gävle för att se på Män som hatar kvinnor.Filmen var jättebra och jag vart lite sugen på att läsa böckerna också.Efter bion så gick vi hem till oskars mormor och sen tog vi bussen hem till oskar igen.

Lördagen
Vi sov ut en till morgon och sen så  skullle vi ta tåget hem  men det gick bara tåg med 2-3 byten.Vi tog tåget mot Uppsala där vi träffade på en annan oskar och hans tjej , fikade skit snabbt och sen var vi tvugna att springa till nästa tåg som tog oss till Avesta där Mamma och sandra kom och hämtade oss.Åkte till Fagersta och sen ut till Eskiln för att kolla på när dom åkte vattenskidor, var väldigt kul att se , men lite läskigt också.Sen tog vi en promenad enda ifrån eskiln till flora och sen så åkte jag,oskar och sandra hem till mig för att sova.

Söndag

Klev upp klockan 7 på morgonen.Jag och Ella skulle åka till Västerås för att vara med på något som heter talangträning.Var väldigt roligt och tiden gick superfort.Började med teori och sen vart det 1.5 h träning.Teorin var dock inte lika rolig , jag gillar inte det speciellt mycket , men sånt lär man ju också lära sig.När allt var klart så åkte jag hem och tog det lite lugnt och sen så åkte  jag in till fagersta igen för jag,Oskar och Martin skulle grilla.Jag måste väl erkänna att maten var jäkligt god.Det kanske var för att det enda jag gjorde var att skära lite paprika , det är ju svårt att misslyckas med det.

Måndag
vaknade upp brevid oskar igen och vi gick till skolan.Måndagar är alltid sköna & roliga.Helt okej lektioner och en väldigt kort dag.Efter skolan så hade jag träning , jag och Ean tog tåget till Västerås för att träna och sen åkte vi hem igen eller jag åkte hem till oskar och Ean åkte hem till sig.

Tisdag
Imorse hade vi sovmorgon och skönt var det! Skoldagen var helt okej men nu ligger jag här hemma hos Oskar i hans säng och har ont i huvudet och ska nog snart ta och sova.Han är inte hemma , så efter att jag har sovit en stund så har jag tänkt att jag ska vara lite snäll och diska.Ikväll ska vi hem till mig och sova , plugga lite med Ean som kommer vara där också.



Bilder ifrån helgen lägger jag in när jag lagt in dom på min dator hemma.

PUSS