nej

Min mage värker och jag mår illa. Jag är så glad att jag har världens bästa pojkvän och världens bästa familj!

Grattis till min pappa som fyller år idag !

jag vet inte hur jag ska klara av nästa vecka. Det är så sjukt mycket i skolan, redan. Vi har ju bara gått några veckor.Fanfanfan...

Grattis Ivan

Jag sitter för tillfället hemma hos Ella och väntar på att hon och hennes föräldrar ska komma hem ifrån valröstningen. Jag själv har förtidsröstat och kan nu ligga här i soffan och slappa.

Gårdagen var rolig och händelserik. Vi började kvällen med att träffas hemma hos Sjögren för att äta mat och fira ivan som fyller 18 år idag. Det var Emma och Anna som lagade maten och tårtan, så jäkla gott.

När vi hade ätit klart så började det komma lite folk. Det var trevligt men jag och Ella drog hem efter att nån idiot(som måste haft jävlikgt tråkigt) hade gått lös med en brandsläckare nere i källaren, så det var rök i hela källaren. Det slutade med att brandkåren kom dit och då kände vi att det var dags att åka hem.

Ikväll kommer min älskling hem och då ska vi sova hemma hos mig, det var ett tag sen. Det blir valvaka och god
mat. Några OC avsnitt ska vi nog också hinna med, jag och Oskar har blivit helt beroende av det.Anna Sjögren. Skål!


Födelsedagsbarnet(säger man så fast man räknas som vuxen vi 18?) och Emma


Anna S, Ella och Emmsan


Ivan

Äntligen ett inlägg med bilder och mellanrum emellan styckena, antingen så har jag inte lärt mig hur man gör från min mobil ännu eller så funkar det helt enkelt inte att göra något utav det.helg

Fredagen spenderade jag i västerås hos sandra. Vi kollade på idol och hade det trevligt. Nu är vi på väg mot Fagersta ,ska hoppa av där och dom fortsätter upp mot Falun. Ikväll blir det.födelsedags firande hos sjögren. Det är Ivan som fyller 18 år imorgon. Grattis till henne.! Har köpt tre par nya skor idag,det var på tiden.

Ledig

Ligger i sängen i lägenheten. Lediga idag och hittills har jag hunnit med att äta en god frukost som älskling gjorde, ägg och bacon, pluggat lite religion och sett på gårdagens idol som jag missade pga hockeyn. Nu ska jag sova , det är det enda jag vill göra nu när jag ökat dosen på min medicin mot magen. Det vore ju på tiden om jag kunde bli frisk snart så att jag kan få spela fotboll , typ 9 månader sen nu. Ha det bra!

@ rocklunda

just nu är jag i Västerås på hockey . det är premiär och vik leder med 4-0 efter första perioden inte illa .

heja

Luleå bjöd på både bra och dålig musik , två favoriter därifrån.Heja!

idol

Högskole provet bokat och nu blir det mys i soffan till idol.

Religion

Större delen av den här dagen har jag spenderat framför skolböckerna. Först i skolan och sen hemma. Nästa måndag har vi prov i religion, en hel del att lära sig om judendomen fram till dess.

Imorgon blir det skola och sen åker jag hem, hem till sörbo alltså. Jag och mamma ska baka och sen blir det lite mer plugg.

Det är lite knasigt det här med att jag faktiskt säger hem både till oskars lägenhet och hem(sörbo) som är det riktiga hemmet, så hem till oskar får i fortsättninen bli hem och hemma i sörbo för bli Hem-hem.

Ha en trevlig kväll. Jag ligger i sängen och försöker plugga medans det sitter tre högljudda killar i soffan, en halv meter bort. Jag saknar dig Madeleine Holm!

htc wildfire

Har köpt en ny telefon,en HTC wildfire. Från och med nu kommer jag kunna blogga från mobilen,inte helt fel. Jag bytte nummer förra veckan och nu har jag bytt igen eftersom det typ är ett måste att ha abonnemang till den har mobilen. Oskar är i Linköping och tävlar men han kommer hem ikväll och då blir det myspys för idag har vi varit ihop i 1.5 år och en dag. Nu ligger jag hemma i min säng, ska plugga lite religion innan jag ska lägga mig och sova en stund Ciao

Fiske i Flaten


Igår åkte Jag,Mamma,Pappa,Zacke,Rasmus och Jimmy till en fiskesjö som heter Flaten. Rasmus, pappa och Jimmy började med att fiska medans Jag,Zacke och Mamma fäktades med pinnar,grillade korv och spelade hockey med kottar. Sen åkte Rasmus hem och då tog jag över fiskespöt och fick två regnbågar, inte illa pinkat, nybörjartur tror jag det heter.EspañaHär kommer några bilder från den underbara veckan i La Manga. Längtar tillbaka!


Spanien var underbart

Jag har en tendens att bli väldigt dålig på det här med bloggen när oskar kommer hem och när skolan börjar. Jag glömde till och med att skriva innan jag åkte till Spanien. Den veckan var underbar och gick alldeles för fort.

Just nu sitter jag och kollar på idol. Madde var precis här och kollade med mig, men nu har hon gått hem.

 JAG ÄLSKAR IDOL !!!!!

 

Bilder från spanien kommer snart upp, håll ut mina vänner(hehe)