Alla hjärtans dag...
Glad Alla Hjärtans Dag !
Idag är det den 14 februari och alla hjärtans dag som ingen kan ha missat.
Den dagen ska jag spendera med min älskling.
Senare mot kvällningen  ska vi äta god mat med Madde&Johan.

 

 

puss


Good morning !

Hej , jag har redan vaknat. Konstigt med tanke på att jag gick och la mig nång gång vid femtiden. Det är så tråkigt att OS-sändningarna är på så tokiga tider nu eftersom det är i Canada. Tänkte sova mycket under dagen idag så att jag orkar vara uppe inatt. Ikväll börjar ju skidskyttet , det blir skoj.


puss

Ljungby

Hallå där !

Hoppas mina tusentals läsare där ute mår bra , HEHE.

Just nu sitter jag i bilen på väg ner mot Ljungby  för att se på hockey. Rasmus  eller VIK kanske man ska säga , spelar mot Troja/ljungby som ligger långt ner i Sverige. Nu har vi väl inte alltför långt kvar , lite mer än 10 mil.
Bäst för rasmus att han håller sig på planen. Förut en gång när familjen och kusinerna åkte till Södertälje för att se när Rasmus skulle spela så fick han matchstraff efter bara några minuter , inte kul alls !

Hoppas vi hinner hem lagom till OS- invigningen som börjar 03.00 inatt. Som jag har längtat. Vinter-os är så jäkla roligt !!


Saknar min älskling !


JAG VILL ÅKA TILL SPANIEN !!


aj

Hejhopp !

Livet leker INTE just nu. Jag var hos doktorn och han sa att jag måste vila från hård träning i 14 dagar för att sen se om det blivit bättre. Jag har inte tid med sånt här.

Imorse så skulle jag gå till skolan , men hade alldeles för ont så jag stannade hemma idag. Har bara sovit jäkligt mycket och sen läst lite inför engelska provet. Snart kommer Oskar hem och då ska vi mysa och se på greys.

Här kommer lite bilder ifrån Fabians dop.
13.00...

...ska jag ta och bege mig mot Smedjebacken och till doktorn. JAG VILL INTE,JAG VILL INTE, JAG VILL INTE,JAG VILL INTE !!!!!!
Puss på Oskar !