Hamnkrogen

Kom precis hem från Fagersta och Hamnkrogen. Jag var där med Anna I, Moa och Ella. Väldigt trevligt att träffas, vi hinner ju inte göra det så ofta nu när alla jobbar helt olika tider.


Oturligt nog så började det regna när vi kom men vi hittade en bättre plats där det inte var så blött.



Nu ska jag försöka sova. Alarmet ringer klockan 5 imorgon bitti och sen ska jag jobba 12 timmar.


<3

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart.






I <3 ROOKIE BLUE

RB in my fucking heart!

Har nu sett första avsnittet på andra säsongen och jag kan inte vänta tills på fredag. Jag kommer börja klättra på väggarna innan dess. Det svider nå fruktansvärt att säga detta, men Rookie blue är fan bätte än Greys Anatomy just nu.  Jag trodde aldrig att jag skulle säga något sådant, men det är sanningen mina vänner!









Storstädning

FÖRE:

EFTER:

Underbara Sörbo

Solen skiner och det är helt  underbart att vara här ute i Sörbo. Jag har legat ute och solat sen klockan tio. Läst lite i boken Elsas värld. Senare kom Rasmus och Ella hit så vi har badat och åkte ut för att fiska, men vi kom inte så jättelångt och fick ro hem igen.




Elsibelsi i båten.


Jag har blivit helt beroende av jordgubbar!



En typisk finsk maträtt som jag inte kan stava till. När man får äta det här så är det verkligen sommar!



Midsommar i Västerås.

Väldigt trevligt midsommarfirande hos Jesper i Västerås. Det bjöds på supergoda drinkar, sill, snaps,mat och efterätt. Sandra och Jesper hade även ordnat jäkligt roliga lekar. Killarna såg ett  PS3 med fifa, och kunde inte hålla fingrarna i styr.

Skulle jag beskriva kvällen med ett ord så får det bli ; SUCCÈ och jag hoppas det blir fler gånger!

Här kommer några bilder och längst ner finns ett litet videoklipp.


Jesper


Linda och den farligt goda drinken.


Jag


Jag och Linda


Ingen midsommar utan sill och snaps ( jag skippade  dock sillen)


Jimmy och partyrasse

Vem kommer först? Svaret blev Rasmus

Rebecca och Ella


Mums

Vem får upp den först? Svaret blev Jimmy, men det ryktas som att det fuskades lite från hans sida?

Vem suger bäst? Ja de blev sandra som kammande hem segern.

Vem är snabbast med handen? Linda!

Linda och jag

Vem slickar bäst(eller var det kanske sämst?) Ella vann iallafall.






Nu ska jag försöka sova för klockan 22.00 ska jag befinna mig på Seco och påbörja ett nattskift men sen är jag ledig tills på fredag!

Ha de bra!

Hejdå Sörbo....Hej Västerås

Glad midsommar allihopa!



Innan jag dör

Innan jag dör ska jag ha besökt de här städerna/länderna!

New York

London

Island

Venedig

Hollywood

Japan


Vem är du?

Ni vet (kanske) vem jag är men jag vet inte vilka ni är? Besökarantalet har ökat den senaste tiden men det är forfarande dåligt med kommentarer, jääävligt dåligt skulle man nog kunna säga. Så vem vågar stå för att den läser min blogg? Sluta va så jäkla tråkiga och säg vilka ni är!



Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram?

Secos godisautomater kommer få mig att rulla fram. Jag fyllde på "godis-nyckeln"( som man betalar i automaterna med) med 200 kronor när jag började jobba. Nu har jag jobbat fem skift och jag har bara 15 kronor kvar. Idag drack jag ca 1,2 liter coca cola plus lite mer när jag kom hem. Beroende? Javisst.

Jag har många gånger försökt starta mitt "nya nyttiga liv" som har varat i ungefär en vecka. Jag säger som mormor alltid sa, " jag börjar på måndag" och när den där måndagen kom, så sa hon samma sak om nästa måndag och så fortsatte det...

Så på måndag börjar jag mitt nya nyttiga liv!


Natti!

Då var två förmiddagar och en eftermiddag avklarade. Imorgon är sista eftermiddagen innan vi går på midsommarledigt. Min midsommar ska jag spendera i Västerås, det ska bli väldigt roligt!

Igår spelade jag match med Wefors. Vi vann med 1-0 vilket var jäkligt kul, men själv gjorde jag nog min sämsta match ever, så det var ju inte alls kul.

Har förresten glömt säga att jag för någon vecka sen kapade av mig en hel del hår. Numera har jag page och jag
trivs rätt bra i det. Får väl lägga upp en bild när jag har tagit en.

Nu ska jag läsa lite bok innan jag ska försöka sova...Natti!

Pure happiness

Just nu känner jag mig inte så jäkla glad. Är ledsen och arg över allt just nu. Därför tänker jag ännu en gång kolla på den här filmen som verkligen utrstrålar lycka och som får mig att gråta gång på gång. Om ni inte sett den så är det ett måste!






torsk!

Idag förlorade vi med 4-0 mot BK, helt ok med tanke på att de är serieledare. Men en förlust är alltid tråkig!

Har glömt att lägga in bilder från när jag fick följa med Anna persson ut till stallet och rida. Jäkligt kul var det!


Tack gode gud(eller någon annan) för högkostnadskyddet!

Igår var jag hos doktorn för att få ännu en till astmamedicin. När jag kom från apoteket var jag 370 kronor fattigare(eller rättare sagt min mamma). Skulle jag vart över 20 år hade jag även fått betalat 150 spänn för att bara prata med läkaren i typ 20 min och ta några prover.  Helt galet vad dyrt det är...

370 spänn i månaden kommer bara min astma medicin att kosta och jag är numera ett levande apotek. När min mamma slutar betala min astma och magmedicin kommer jag fan gå under.



Men nu är det dags för match, VIF- BK30!




Min lilla prins!

Igår hämtade jag världens sötaste kusin på dagis. Vi åkte hem till sörbo och kollade på film, ritade och åkte sen till min farfar för att bada lite bubbelpool och i sjön.

Idag åkte Zacke hem och då åkte jag och mamma till eskiln för att springa. Efter det har jag bara tagit det lugnt hemma, ätit god mat, bakat och börjat läst Elsas värld.

Nu ska jag läsa lite till innan jag måste sova, har match imorgon.





De här söta formarna köpte jag på Lagerhaus när jag och Ella var i Örebro och köpte en mobil(inkl lite punghår)




Kladdkakemuffins med grädde och jordgubbe. Riktigt smarrigt!


Mitt livs bästa dag!


Balkongen

Ella

Ella och Rasmus

Johanna, Zacke och Jag

Jesper, Jag och Sandra

Ella och jag

Ella, Vicco och jag " SKÅÅÅÅL!!"

Skål

Oskar

Jag

Jag

Sandra och jag

Mat

Underbar sång

Tänker också bara kläcka ur mig att jag blir så trött på alla äckliga människor som orkar leva med att de varit otrogna mot sina tjejer/killar och sen bara fortsätta som inget hänt. Tycker du seriöst inte att hon ska få veta? Men fortsätt neka du bara, "The past always comes back to bite us in the ass" och jag hoppas det kommer svida lite extra i din röv( och alla andra otrognasvinsrövar), det är inte mer än rätt. Berättar ingen annan, så gör jag det, even if its not my business... Man gör helt enkelt inte sådär!

 


underbart och över...

För jag har tagit student, fyfan jag är braaaaaaaaa! Balen och studentveckan är det roligaste jag varit med om i hela mitt liv och jag skulle göra om det många gånger om, om jag så fick det! Ni som har erat kvar, har verkligen något att se fram emot.

Var ju ett tag sedan jag skrev, men har inte haft tid, tiden har gått så sjukt fort och jag har haft mycket att göra. Jag har även med att jobbat 2 nätter och nu är jag ledig fram tills på måndag.

Idag åkte jag och Ella till Örebro och hämtade en mobil som jag köpt. Världens kap, trots lite punghår(eller?) och ett gammalt rakblad. En HTC HD mini blev det, efter att min Wildfire gått sönder. Om någon vill veta mer om punghårshistorian så kan ni få veta det sen...sjuuukt äckligt men kul!


Balen var så jäkla rolig. Så kul att verkligen få klä upp sig, ha jättefin frisyr( made by Ulrika Nguyen) och umgås med sina vänner och andra trevliga människor. Har lagt upp 60 bilder på facebook så lägger bara upp några av dem här.













Bilder från studenten kommer imorgon!


Blev ingen Petter den här gången heller.

Matchen slutade med en förlust. 1-5 till  KIF örebro. Mindre än förra gången, men det var ett helt annat lag än förra gången vi mötte dem. Känns rätt surt att förlora ännu en match med rätt stora siffror, menmen.

Den där förlusten fick mig att tappa suget helt och ikväll skiter jag i att se Petter igen. Ingen lust, så jävla dyrt och det har blivit alldeles för mycket alkhol för min del de senaste veckorna. Mycket för mig är alltså att dricka en gång i veckan(studentfesterna) he he...

På måndag ryktas det om att treorna ska tälta på skolgården, på onsdag är det balen och på lördag är det studenten så jag vilar upp mig inför den kommande veckan.

Imorgon ska jag även följa med Anna persson ut till stallet för att rida. Ska bli jävligt skoj, känns som de var hundra år sedan!

Tänkte att ni kanske ville så några fler bilder från förra studentfesten, blev ju jävligt populärt förra gången, sjukt många fler läsare.






Lördag

Tiden går så jäkla fort och på onsdag är det bal. Det ser jag verkligen fram emot och på lördag är det studenten, känns helt sjukt, men bra!

Idag är det match mot KIF Örebro DUFF, som vi senast förlorade mot med 11-1. Hoppas att det går lite bättre idag! Senare blir det utgång, Petter kommer till fagersta och nu hoppas jag att jag slipper gå hem innan han börjar uppträda, pga att ett glas sprängs i mina händer...




Studentfest

Igår var det studentfest, temat var " så här kommer du aldrig se mig igen". En mycket trevlig  kväll som slutade hemma hos Emma tillsammans med henne och Ivan. Jag var mästerfotografen igår, fler bilder finns på Emma Linbäcks facebook, men här är några av dem.














Något som stör mig så sjukt mycket är de personer som faktiskt har pojk/flickvänner men ändå går ut på gm som om de vore singlar, strular med andra och sen ser de inte ens ut som de bryr sig. Fy fan vad jag ogillar sånna personer!