6-2

Igår spelade vi vår första match på fullstorplan. Västanfors IF FK- BK 30 U. Det blev ju en väldigt bra premiär, vinst med 6-2. Inte illa pinkat!


Jag spelade de första 25 minuterna sen fick jag andnöd och fick ingen luft alls, lite panik skulle man även kunna säga att jag fick. Vilade resten av första halvleken och spelade hela andra. Ett stort steg i rätt riktning  för min del. Första riktiga matchen på ett helt år. Trots att det går bätte och bättre så känner jag en stor frustration när jag springer där på planen och vill göra så mycket, som jag vet att jag kan... Men min kropp vill inte göra vad jag vill för den orkar inte.Någon som söker barnvakt? hoho

Hej hopp!

Idag har jag och Ella varit barnvakt åt Zacke. Vi har fikat på Vallonen och varit i Oskars lägenhet och haft det skoj. Vi har tatuerat Zacke med 279 tatueringar:)

Inte illa! Frågan är om vi kommer få vara barnvakt igen? Hoho, kul hade vi iallafall!

Vila i frid Mulle!

Igår fick jag, mamma och pappa åka till Falun med Mulle för att han var helt okontaktbar och bara låg på golvet. Det slutade med att vi fick avliva honom och han måste varit riktigt dålig då han bara dog efter att ha fått lugnandet som katten får innan avlivningssprutan.


Min älskade lilla Mulle som jag växt upp med. Vila i frid!

Nu ligger min älskling förmodligen och plaskar i någon varm sjö i USA medans jag får sitta här ute i skogen i -15 grader och en jävla massa snö, inte kul för mig. Men sånt är livet.

Hade en skön skoldag iallafall, alltid något. Cyklade tre mil igår och tre mil idag så nu har jag så jävla ont i baken så det lär inte bli någon cykling imorgon iallafall.

Imorgon blir det en tråkigare skoldag, usch!

Att jag aldrig lär mig...

Jag är hopplös, förra helgen åt jag strips och en fet hamburgare. Det har jag fått sotat för nu när jag inte kunnat träna på mer än en vecka. Jag kommer aldrig mer kunna äta en stooor,fet och mumsig hamburgare från mcdonalds med världens godaste strips till.
Okej, jag vet att jag tycker lite väl synd om mig själv  men mcdonalds är ju det godaste som finns, punkt slut!

ZLATAN!


Aqua Nova

Efter begravningen som var igår så följde Zacke med oss hem. Han sov här och idag åkte vi upp till Borlänge för att bada med Linda, Sandra, Jimmy och Jesper. Det var väldigt trevligt och Zacke började till och med gråta när vi skulle gå där ifrån.

Sen åkte jag hem för att sova. Man blir ju hur trött som helts efter att man badat, även fast det bara blev ca 3 timmar. Efter det har jag haft jävligt ont i mage och mått piss.

Nu ska jag gå upp och läsa lite bok innan jag ska gå och sova!


saknar min älskling

Vila i frid

Idag var det begravning för min morbror Svingen, vila i frid!

Uppsala

Efter skolan igår så drog jag och Ella till Uppsala för att se på hockey. Vi tog tåget dit och mötte upp Robin& Daniel för att sen knata vidare till hallen. Det var Almtuna - Leksand och Almtuna vann!

Efter matchen hämtade vi upp Rasmus och hans bil för att sen åka hem. Det tog oss ett bra tag att komma ut ur Uppsala då jag och Rasmus inte lyssnade när Ella tyckte vi skulle ta vägen mot Sala, som senare visade sig vara alldeles rätt. Men nu vet vi till nästa gång!

Idag är vi lediga, eller "sjuka" rättare sagt. Vi har friluftsdag.


studenten?

Veckorna bara flyger fram och om lite mer än en vecka så kommer det kännas som om tiden står stilla. Då åker Oskar till USA men "bara" i tre veckor. Då kan tiden gärna få flyga fram för att sen stanna när han kommer hem.

Jag tror att det är något fel på mig. För något år sen längtade jag som fan till att ta studenten men nu vill jag inte alls att den tiden ska komma. Jag hoppas den där längtan kommer att komma snart, för så här ska det ju inte vara?

Skridskotävling mellan mig, Oskar, Ella och Gonzal. Domare är Rasmus, han fick inte vara med.
Jag,Oskar och Ella. Av någon konstig anledning så hamnade Gonzalo utanför bild.


Semla

Nu har ju semelsäsongen dragit i gång och jag blev väldigt ledsen när jag kom på att jag  inte kan köpa en i affären,  eftersom min mage skulle protestera rejält då. Men Mamma hade köpt hem saker så att vi kunde göra laktosfria semlor och mums så gott det var. De blev kanske inte riktigt lika fina som den på bilden här nedan men den smakade mycket bra vill jag lova.
Min bror som tidigare har spelat hockey i VIK spelar numera i Almtuna och just nu väntar jag på att andra perioden mellan Rögle-Almtuna ska börja. Hoppas att de där strykningarna på Buddhas mage&fötter ska vara till någon hjälp!

yey!Mina två favoritbidrag gick alltså vidare :)

Vilken kille!


Cancer

Jag tror att alla människor känner någon som drabbats av cancer, en sjukdom som inte borde få finnas. Den har tagit så många liv ifrån oss och vi måste tillsammans sätta stopp för detta.

Min kusin Sandra och Zazza har därför i sitt projektarbete bestämt sig för att kämpa mot den här sjukdomen. Om ni vill vara med så tycker jag att ni ska köpa en eller flera av deras kuddar som dom syr. All vinst går till Canerfonden.För mer info om priser,storlekar etc. besök deras blogg! <------- KLICKA DÄR

Här kommer en bild...

...bomb från de första dagarna när vi hade vår spanske vän på besök.