Västerås

Just nu befinner jag mig i Västerås. Jag,Oskar,Ella och Rasmus har ätit god mat och kollat på Resident evil Afterlife. Förvånansvärt bra, jag brukar inte gilla den typen av filmer.

Imorgon ska jag kliva upp halv sju för att skjutsa ut Oskar till Hässlö, jippi.








pusselipuss

Sörbo

Som jag redan nämnt vart det ju en sväng till Karlskoga igår. Dom förlora men vi var inte ledsna för det. Vi fick ju äta på IKEA, Mc Donalds och träffa Linda,Moster och Jimmy.

Jag har gått och taggat för inomhusfotboll i några dagar nu och var helt säker på att det var träning idag. Men av en slump gick jag in på hemsidan och såg att det inte började förens den 7 November. Tur att jag såg det så att jag inte åkte till FH och väntade på alla som inte skulle komma förens en vecka senare.

Ikväll åker jag och Oskar till Västerås för att sova över hos Rasmus och Ella. Vi ska bli bjudna på mat, ska bli spännande. Hoppas det är Ella som ska laga, haha. Imorgon bitti ska jag skjutsa ut Oskar till Hässlö där han ska köra halkan. Jag själv hade planerat att få en dag med Zacke som jag saknar så himla mycket, men nu har han fått magsjuka, så jag tror jag skippar det... Får väl plugga istället.

Nu ska jag hoppa i badet, ciao.


Höstlov

Äntligen var det höstlov. Men jag tycker dom borde döpa om det till plugglov för det är typ det ända man lär göra. Suck.

Igår var jag,emma,anna och ella hemma hos sjögren. Vi skrev på affärsplanen som ska vara klar den 12 november, ganska snart alltså. När ella åkte hem drog vi andra upp till T&T Take away för att hämta mat. Jag åt det i torsdags och två gånger igår, stammis? Sen kollade vi på Idol och masserade varandra, mycket trevligt. 1,2 kg godis åt vi även upp, inte illa.






Idag bär det av mot Värmland, Bofors-Vik. Jag, Oskar, Ella,Mamma och Pappa ska  åka.






Klantarsel.

Jag är ett riktigt kontrollfreak men igår klantade jag mig rejält. Jag äter ju medicin för min tarmsjukdom, tar 3 tabletter varje kväll. Jag brukar alltid stå och kontrollräkna så att det verkligen är tre tabletter som jag tar, men igår så tänkte jag inte alls och när jag var klar såg jag att sex tabletter var borta, alltså det dubbla. Fick panik och ringde till sjukvårdsupplysningen för att kolla om jag typ skulle dö, få en propp, hjärtinfrakt eller något liknande, men då skrattade han åt mig och sa att det ända som skulle kunna hända var att jag skulle bli väldigt seg i tanken, typ efterbliven för en liten stund och kanske somna. Som tur var så hände inget. Hade väl inte tagit sex stycken. Tur det...

Efter skolan stack jag och mammsen till Avesta för att handla lite små skit på Ö&B, love it! Vart några ljus och godis. Har bestämt mig för att jag ska äta choklad trots att det är mjölk i det. Håller jag mig stenhårt när det gäller allt annat lär jag väl ändå få äta choklad, hur ska jag annars överleva? Choklad är ju det bästa som finns, typ.

Ska sova hemma idag, nu ska jag gå ner och vara lite social. Ciao

Jag önskar mig...

En riktig massage av en riktig massör. Jag har aldrig fått någon sådan. Bara av nån såndär hårdhänt jäkel som knäcker så man tror att hela ryggen ska gå av, tror det heter kiropraktor. Så om någon bara känner att de vill ge bort en present till mig så är ni välkomna. Jag menar, det är ju inte nå dyrt alls(ironi).






Skolan var toppen idag. Vi hade bara UF. Vårat företag heter Marketing 4 U. Det är verkligen jättekul att syssla med det där. Tiden bara flyger iväg.

Älskling står och lagar mat medan jag ska plugga lite ekonomi. Går  det bra nu så ska jag försöka släppa det, så att jag kan göra något annat än att plugga hela kvällen. Hoppas på lite mer OC, har redan sett två avsnitt idag. Bara 11 avsnitt kvar sen är det slut, kommer sakna det....


jippi yey...

...för jag kan vara uppe hur länge jag vill idag. Har tagit en liten paus i ekonomi pluggandet.

Oskar och Markus sitter och spelar tv-spel. Fasiken vad jag önskar att vi bodde i en två. Jag vill ha en tvåa nu! Men jag antar att jag bara får stå ut, tills skolan är slut och vi flyttar (SORGLIGT). Det luktar matos i hela lägenheten och på alla kläder, det finns inga dörrar och man måste lyssna på tvspels ljud, toppen!

Ciao



Rest in peace.






Plugg,plugg och plugg. Ekonomiprov på torsdag och det är väl det som tar upp min tid fram till dess. Imorgon har vi världens längsta sovmorgon. Börjar 13.20 och slutar typ 15.00. Det gillar jag verkligen. Men nu ska jag ta och sova i någon timme, jag älskar att sova middag, är som en liten bebis.


Igår hade jag inte tid att skriva, pluggade och tränade på kvällen. Gick helt okej. Kände dock lite i magen men inget jätteallvarligt, kunde fortsätta iallfall. Men idag har jag lite träningsvärk och jäkligt ont i min högra biceps-muskel. Jag har tränat den men det känns typ som om min muskel har gått av på mitten( okej, kanske inte riktigt så). Kunde inte sova igår för att det värkte så. Kanske en sträckning,muskelbristning eller en sjujäkla träningsvärk. Vem vet. Hoppas på det sista!

Måste bara klaga över hur jäkla kallt det är ute, imorse var det -7 grader när jag åkte till skolan. Hade inga vantar och höll på att förfrysa mina fingrar när jag skulle skrapa av rutorna. Men jag ska väl inte klaga på vädret allt för mycket, ska ta fram min vinterjacka och vantar. Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder. He he.

Potius sero quam numquam

Hello! Igår var det fest hos Råberg. Jag,Ivan och Emma började kvällen hemmma hos Ivan. Sen begav vi oss mot flora, till lägenheten där Oskar och Markus var. Runt tio tiden åkte vi upp till Råberg där det var ganska mycket folk och trevligt. Vi drog sen till Tre Kronor för att käka Kebabtallrik, något jag fick sota för senare, då jag helt hade glömt av att jag inte kan äta såsen.

Jag äter inget med mjölk i nuförtiden. Inte ens choklad, som är det bästa som finns. Fuskade lite igår och åt tre små chokladbitar, de första på flera veckor. Nu lär det dröja tills nästa gång...

Just nu väntar jag på att Oskar och Markus(inneboende för tillfället) ska bli klara med maten, sedan ska vi se det sista avsnittet på tredje säsongen i OC. Sen blir dett plugg,plugg,plugg för imorgon har jag religion prov, kristendomen.

Ciao

jag borde vara trött.

Somnade klockan fem,vaknade nu och kan fan inte somna om. Idag blir det så jakla mycket plugga så jag berättar om gårdagen ikväll. Ciao

Det blir inget...

...Högskoleprov för mig imorgon. Nu har jag bestämt mig! Jag laddar inför nästa gång, den 2 april 2011. Funderar på att köpa en sån där bok som ska hjälpa en att få ett bättre resultat, kanske funkar, vem vet. Värt ett försök. Det lär ju inte bli sämre om man säger så.

Ikväll blir det idol, vilken suprise va? Tror att Emma och Ivan ska komma hit till lägenheten och se med mig och oskar.

ska jag eller ska jag inte?

Högskoleprovet eller inte, det är frågan?

Jag har betalt och är anmäld men nu känner jag bara nej,nej och nej. Har inte gjort ett enda test och det känns ju som man borde vara lite förbered. Har ingen lust och inte tid, måste plugga religion. Jag hatar att ha beslutsångest, vilket jag har väldigt ofta.


Afghanistan

Efter att ha sett ett tv program om kriget i Afghanistan fick jag nå fruktansvärt ont i magen, i hela kroppen. Vad är det för en värld vi lever i?

Här ligger jag i min sköna mjuka säng och har det jäkligt bra medans det finns så många människor som är livrädda varje dag,  för att de ska bli en av många som dör på grund av kriget. Civilbefolkningen var rädda för att samarbeta med de danska soldaterna eftersom att Tallibanerna sen skulle komma och skära halsen av dem. Ska man behöva bli halshuggen för att man gör något gott?

De soldater som väljer att vara nere i Afghanistan måste vara enormt modiga eller rent av galna. Jag förstår inte hur man vågar utsätta sig för något sådant. Men någon måste ju göra det och det är väl tur att det finns de som vill. Men jag skulle aldrig klara av att någon av mina anhöriga jobbade som soldat i Afghanistan. Aldrig i hela mitt liv, att jag skulle klara av det.  Tänk att ständigt behöva oroa sig för att de ska bli skadade eller kanske till och med dödade.

Efter att ha läst aftonbladet och sett att en svensk nyligen dött och att två stycken blivit allvarligt  skadade,är det verkligen värt att offra de svenska soldaterna? Men vad händer om alla tar hem sina trupper. Det vill jag inte ens tänka på...

klicka här så kommer ni till aftonbladet. Där har dom intervjuat en vanlig familj i Afghanistan.


jag ångrar mig.

Jag skulle ha stannat hemma istället. Värdelös hockey trots en vinst med 4-1. Skulle hellre pluggat. Illa. Saknar min älskling också !

västerås

Styrelsemötet gick väldigt bra. Om vi lägger ner mycket tid så kan vi nog tjäna lite pengar på det här. Det ska vi!
Efter skolan åkte jag hem till lägenheten och la mig i badkaret. Sen kom Ella och hämtade mig. Vi är nu i Västerås, i Rasmus lägenhet.Om 20 minuter ska vi åka ner till Rocklunda för att kolla på hockey. Västerås ik-Almtuna. Derby!
Vi hörs.

Styrelsemöte

Hejhopp!

Jag går ju Sam-Ekonomi sista året. Då har man ett projektarbete och vi måste hålla på med UF. Vi ska alltså starta ett eget företag och tillverka en produkt eller erbjuda en tjänst. Jag,Ella,Anna,Anna och Emma ska erbjuda en tjänst och idag har vi vårat första styrelsemöte, mycket intressant. Hoppas det går bra. Våran tjänst ska jag berätta för er om lite senare, när vi kommit lite längre.

Vårat möte är inte fören klockan 3 och nu fördriver jag tiden med att plugga lite religion och surfa lite på facebook.


puss på kinden


amor vincit omnia.

Ännu en myskväll i soffan, god mat och ett avsnitt OC. 

Men måste bara berätta att jag är sjukt imponerad på vilken ordning jag och Oskar har lyckats ha här i lägenheten på sista tiden. Så fort det blir det minsta stökigt så tar vi tag i det direkt istället för att bygga berg av kläder,damm och disk, som vi gjorde förut. I början när vi var ihop diskade vi ju i badkaret för att varenda liten pryl i köket var använd och odiskad.


såhär gjorde vi då.


ordning och reda.

Nu blir det lite plugg innan jag ska krypa till kojs brevid älskling.

Godnatt mina vänner.


Ge mig mer tid.

Vart tog all tid vägen?

Jag planerar att jag ska hinna göra så jäkla mycket ,men hinner ju ingenting. Idag hade jag tänkt plugga ganska mycket religion och börja lite med ekonomin, finansiering och kalkylering. Att lära mig lite om min systemkamera som jag haft i flera månader utan att ens kunna fota manuellt och fixa med lite inställningar. Det har jag inte ens en tanke på att hinna med idag. Än så länge har jag bara diskat och sovit. Nu lär jag sätta fart!
 

Frågan är om det blir någon hockey för mig imorgon. Ser ganska mörkt ut just nu...


Ciao


Nailed it.

Träningen gick bra. Kommer väl antagligen ha träningsvärk i ungefär en vecka framöver, lagomt till nästa måndag, då det är träning igen. Jag är så fruktansvärt otränad, önskar man bara kunde gå och köpa en burka med muskler&kondition på ICA eller något, som är lagligt. Men eftersom inte det går så får jag väl kämpa på...

När jag kom hem hade världens bästa pojkvän lagat mat och tänt ljus. Vi hade en riktig mys-middag i soffan till ett avsnitt av OC. Nu ska jag plugga och sen sova.

Natti









Ad astra per aspera

Hola! Que tal?

Jag mår bra. Ligger i sängen, vaknade precis efter en timmes lång power nap. Har ätit en jäkla massa morötter också. Det är något fel på mig, jag är hungrig hela tiden.  Därför äter jag hela tiden, fortsätter jag så här rullar jag nog snart framåt. Jag har inte en bulle i ugnen, så det behöver ni inte spekulera i...Jag kanske har mask i magen, nej usch va äckligt.

Ikväll är det träning. FH klockan 19.00. Hoppas jag inte får ont i magen, har nämligen haft lite ont i magen de senaste dagarna, vilket inte är så bra.

Nu ska jag plugga lite religion sen ska jag äta.


besos



food

Ligger i sängen och väntar på att Oskar ska komma och ge mig massage. Inte illa. Men det har jag gjort mig förtjänt utav. Har lagat mat och diskat. Efter massagen väntar en god fruktsallad på oss.


Mexikans soppa var det jag lagade.Efter recept, hemkunskapsboken från årkurs 7-9,  typ(skvallra inte till riggan, om att jag har den kvar). Jag är en katastrofal kock, men det här klarade jag galant. Jag vill vara lika bra som Oskar. Han är så jäkla bra på att laga mat. Men eftersom han är det så blir det ju så att jag aldrig behöver lagar mat. Vilket betyder att jag förmodligen kommer vara så här dålig föralltid. Om jag inte går på kurs eller något...

puss

 


Johnossi...

fick klara sig utan mig och Oskar igår. Vi hade planerat att gå ut men så vart det inte. Jag hade gjort mig i ordning men efter två glas vin vart jag helt plötsligt så jäkla otaggad på att gå till GM och vara där i typ 6 timmar. Oskar ville inte heller gå så vi stannade hemma istället. Ringde till mamma som kom och hämtade oss. Hemma väntade god mat och en bra film med hela familjen. Sen somnade jag brevid älskling i soffan och där tog den kvällen slut.

En mysig kväll och jag sparade en hel del pengar vilket jag är riktigt nöjd med idag.

Youth in revolt, filmen som vi såg igår. En riktigt knäpp men rolig film. Den slutade precis som jag ville. Tur, annars hade den inte vart lika bra


Frustration

Jag är så jäkla frustrerad över att jag inte kan välja ut en eller några favoriter i idol. Förut har jag kunnat göra det väldigt tidigt, men nu är det omöjligt. Idol utan favoriter, det går ju inte! Man kan ju inte hålla på alla. Men jag måste nog säga att jag gör det, än så länge. Hoppas jag kan välja ut några stycken om några fredagar iallafall. Alla är så jäkla bra!!



 
och så måste jag säga grattis till min bror som gjorde mål idag när de mötte Borås. Tråkigt att jag inte kunde se det bara, men liverapporteringen var uppe iallafall.





Jag ser det snöa, jag ser det snöa.....

När jag kollade ut genom fönstret så såg jag att det snöade. Det kom snö ner från himlen och det är 15 oktober, är inte det helt otroligt? Just nu hoppas jag att vi får en likadan vinter som det var förra året. Mycke snö och många minusgrader. Men jag vet att jag kommer ångra det här när jag står där i -20 grader och håller på att förfrysa hela kroppen.






Det gäller att vara kall. Det där gjorde fan min dag, haha....


fridaayyy

yees , då var det helg! Har precis kommit hem från skolan. Sitter vid köksbordet i lägenheten och har precis ätit mellis. Lars Winnerbäck är det som slingrar sig ut ur högtalarna för tillfället.

Känns så otroligt skönt att ha lämnat in debattartikeln för svenska B och en filosofi uppgift som skulle vara inne senast idag. Nu har jag inget som jag måste plugga den här helgen, det känns rätt gött. Men ska nog ta och göra lite religion så att jag  slipper hets-plugga nästa vecka.

Snart är det lov, då ska jag och Sandra dra ner till Malmö och testa balklänningar(inget säkert ännu), lite väl tidigt jag vet,men Sandra ska ha bal vid julen så det skadar ju inte att jag följer med och ser om även jag hittar något fint. Ska prata med mina släktingar där nere och se om vi kan få vara inneboende någon natt. Kanske tar en tripp över till Danmark också, vore ju inte helt fel , när man ändå är i de trakterna.


Miss you !




Adios

snart helg

Imorgon är det fredag. En mycket bra dag som börjar med sovmorgon till klockan 10.20, det gillas. På fredagskvällen blir det idol, som jag längtar!

På lördag slår jag på stort, har planer för att pallra mig tilll GM för att lyssna på Johnossi. Trevligt att ett band som dom kommer hit, till lilla fagersta. Inte varje dag. Så man lär väl passa på. Nu låter det ju som att jag är värsta "fanet" av Johnossi, nej så är inte fallet. Har bara hört någon låt på radion och har nu lyssnat på några fler låtar, men jag måste ju erkänna att de låter väldigt bra.


ciao


11.39

Idag kände jag inte alls för att gå till skolan. Är snuvig och har ont i halsen, så jag stannade hemma i sängen istället.  vaknade runt 11 och sen har jag bara ätit frukost och legat här i sängen framför datorn.

Ute blåser det  hur mycket som helst och jag är ganska glad för att jag slipper gå ut.

Nu ska jag plugga religion


Så här ser min säng ut just nu.


Ser inte ut att vara så där jätteskönt i vattnet.

 

ciao


1135

kdjakdjak

awdad
awdd

21.45

If I could turn back time
If I could find a way
I'd take back those words.
If I could turn back time
If I could find a way
I'd take back those words.



Swehockey

Just nu sitter jag inne på hemsidan swehockey.se och kollar på liverapportering från Rasmus match. VIK-TROJA/ LJUNGBY. Samtidigt läser jag ur boken om tvångssyndrom. Senare väntas god mat som mamma håller på att laga just nu.

Psykologi

Det här året har jag börjat läsa psykologi A i skolan. Jag tycker det är mycket intressant och nu har vi fått valt ett  psykiskt problem som vi ska fördjupa oss i. Jag valde Tvångssyndrom, något jag själv lider utav och jag känner igen mig i väldigt mycket av det jag hitills har läst. Nycklar får inte ligga på bordet,är spisen avstängd?dörren låst?Måste skölja ur glaset ett antal gånger innan jag kan dricka. Ja kan fortsätta i en evighet känns det som, men så mycket ska jag inte tråka ut er.

Nu är filosofin nästan färdig. ska bara finslipa lite på den imorgon och sen skriva ut den. Känns helt okej. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa boken Tvångssyndrom/OCD Nycklar på bordet.



Ha en trevlig kväll.

miss you...


debattartiklar hit och dit.

Plugg,plugg och plugg. På fredag ska debattartikeln in och en filosofi uppgift. Dags att sätta fart nu Mikaela!! Har dock lite svårt att koncentrera mig för tillfället då jag egentligen bara är arg, vill lägga mig under täcket och ligga där i några dagar. För det är väl så man gör när man är arg?

4-1

Ja man kan väl inte säga något annat än att Holland spelar jäkligt bra fotboll. Dom kom ju trots allt tvåa i VM så man ska väl inte deppa ihop alldeles för mycket. Sneijder är en spelare av världsklass och det visade han ju verkligen idag. Men den där Van bommel gillar jag inte alls.

Imorgon blir det skola och ska stanna kvar efter jag slutat för att skriva klart debattartikeln som ska vara klar på fredag. Även försöka hinna med filosofin.

Annars är det väl bra med mig. Har fått en jäkla träningsvärk i vaderna, men man ska väl känna att man lever antar jag. Får se om jag ska hitta på nått imorgon, kanske en sväng till gymmet eller försöka mig på en liten joggingtur.


Can't wait

Tudeluuu!

Ikväll är det fotboll. Sverige-Holland. Ska bli mycket roligt, om dom vinner förstårs. Pappa kommer snart hem med laktosfri glass&choklad sås och då är det bara att gå ner och inta bästa platsen i soffan.  Heja Sverige och hoppas Zlatan briljerar.





22.23

Tänkte bara slänga in ett kort inlägg innan jag kryper ner i sängen. Träningen gick bra det var mest styrka, vilket inte drabbar min mage så mycket. Men jag kunde i allafall vara med hela träningen vilket är toppen! Frågan är om jag kommer kunna ta mig upp ur sängen imorgon bitti. Det visar sig. Ciao

Otoño



Gubben Höst, tänk nu målar han, björken i gult,
och med regn-moln in-tvålar han, hela skyn så fult.

Se i kinderna nyper han, blommor och allt.
Under tröjorna kryper han, och det blåser kallt.

Våra rosor dem tjuvar han, ner i sin säck.
Våra näsor dem snuvar han, så de springer läck.

Ner ur grenarna skakar han, äpplen med hast.
Hela sommaren makar han, undan med sin kvast.

I vår hage spatserar han, och plockar blad.
Men små svampar planterar han, på sin promenad.
Jag både gillar hösten samtidigt som jag ibland kan känna att jag inte alls gillar den. Mysiga dagar då solen skiner och det är sådär lagomt kallt/varmt ute, det är då hösten är som bäst. Mycket fina färger och löv. Men när det bara regnar och blåser ute är inte hösten så populär hos mig. Fast då brukar jag passa på att bara ligga inne i sängen och mysa med några tända ljus , det är hur mysigt som helst. Så länge man inte kollar ut genom fönstret.


Nu ska jag gå ner och stoppa något i magen. Kanske en macka eller två. Måste ju ladda inför fysträningen som jag ska på till kvällen. Hoppas det håller, jag gör verkligen det. Jag vill kunna träna för fullt nu på engång. Men jag får inte ha för bråttom då kommer det säkert skita sig. Håll tummarna!

party-pictures

1. Jag och Ella fixade oss hemma hos mig innan vi satte oss i bilen för att åka upp till Falun. Det tog oss cirka 10 minuter att övertala Rasmus att vara med på kort. Det här var det enda han log på, resten bestod utav en jävla massa grimaser och sura miner medans jag och Ella står och är super seriösa.






2. Här sitter vi och äter mat i Linda&Jimmys lägenhet. Det bjöds på två olika pajer. Men själv fick jag äta sallad. Jag verkligen älskar det här med att vara allergisk...
 





3.
Alla beundrar den fina tårtan. Tårtan var täckt med folie så ingen hade sett den innan. Alla tjejerna förutom Linda&Sandra sjöng " Ja må dom leva,ja må dom leva" och alla slutade på samma gång när vi fick se tårtan.





4.
Det var en snopptårta. Såg ut som en riktig snopp med ådror,förhud,sperma,punghår. Ja allt. Ska jag vara ärlig, så var jag ganska glad  att jag inte kunde äta den.Linda var däremot sugen på en hårig pungkula.





5. Jag, Linda och Tessan när vi spelade något spel,typ som sanning och konsekvens. Det var mycket roligt, en hel del skratt. Sandra var modig och körde på konsekvens och fick hålla ett tal med papper i näsan. Jag ville inte vara sämre och valde också konsekvens, men jag skulle visa hur långt jag kunde få in en banan i munnen, vi hade dock ingen banan så deras frukostgurka fick det bli.Undra varför man skulle göra det.... Jag råkade även kläcka ur mig en kommentar och det blev ett riktigt missförstånd då jag aldrig förklarade klart allting. Som tur var så kom jag på det lite senare.





6. Puss från kusinerna. Sista kortet innan vi gick ut på Etage.




Just nu ligger jag i soffan brevid älskling som pluggar Svenska. Jag ska snart ta tag i religionen. Prov i Kristendomen om typ två veckor. Ska jag vara ärlig så kunde jag mer om judendomen än om kristendomen och jag är ju ganska mycket mer kristen än jude eftersom jag är halvt konfirmerad (gjorde bara hälften av stegen) och är döpt. Ganska illa.

Imorgon blir det första träningen med Västanfors ska testa vara med på en fysträning. Ska bli spännande och se om min mage tillåter det. Jag hoppas verkligen det. Har dessutom VÄRLDENS träningsvärk. Jag kan knappt röra på mig och det lär väl inte bli bättre på tisdag.


ciao!







@ väg 50

Nu är vi på väg hem från Falun och en mycket trevlig kväll. Etage var nice, har dock inte så mycket att jämföra med. Allt är väl bättre än GM. Jag som är den onyktra personen i den här bilen är den enda som hittar hem. Ella har inget lokalsinne. Bilder kommer någon gång. Allt från tårtpenisar till gurkor i munnen. Nu blir det cheesburgare. Ha det !

natti

Nu har jag läst ut boken, till svenska c;n. Karriär&köksbesvär av Sophie kinsella. Har nu läst två böcker av henne och dom är otroligt bra. Den allra bästa är Mina hemligheter. Nu vill jag bara läsa resten av hennes böcker. Gillar man böcker som innehåller kärlek så måste man läsa dem. Nu ska jag spela doodle Jump och mysa med älskling innan jag ska sova. Godnatt mina vänner!

idiot

Blir jävligt trött på folk som lägger sig i saker som de inte har ett dugg med att göra. Har aldrig gillat den killen och kommer aldrig göra.punkt slut.

Idol 2010

Holy Moses säger jag bara. Alla är ju hur bra som helst. Men idag tycker jag att Sassa ska få åka hem, eller Linda. Har inte bestämt mig vilka som är mina favoriter ännu, väldigt svårt.

Jag skrev ju tidigare att jag skulle försöka träna fotboll, och tro på fan, jag kunde göra en hel träning utan att behöva kliva av, underbart. Sen att mina fötter inte gjorde som jag ville, det är en annan femma. Men det ska jag nog kunna ta itu med.


Jag och älskling har haft en mysig kväll med idol och thaimat, mumsfillibabba.



Älskar oskar v

slå klackarna i taket...

....är precis vad vi ska göra imorgon, i Falun. Just nu ligger jag och ella i varsin soffa i D huset och väntar på att språket ska börja. Jag har ingen jäkla lust för fem öre att gå på spanskan. Långt ifrån mitt favoritämne.Men när den lektionen är avklarad är det bara svenskan kvar och sen är det helg. Äntligen, är skit trött. Jag som trodde jag skulle vara utvilad idag, hade ju sovis till 10.20 men så är inte fallet. Men jag får skylla mig själv då jag läste bok ändå till halv 3 igår.efter skolan ska jag faktiskt ta och snöra på mig fotbollsskorna för första gången på väldigt länge och se om jag fortfarande vet hur man slår ett pass.

oc

Jag och älskling ligger i soffan och kollar på oc. Sovmorgon imorgon, toppen!

Snart

Efter ett antal besök hos doktorn,medicin och månader utan fotboll har jag äntligen fått veta vad som troligen har orsakat magsmärtan. Nu hoppas jag bara att jag kan lära mig att leva med detta och få ordning på allt, så jag kan börja träna ordentligt och spela fotboll igen.

På tal om fotboll så har jag valt att inte spela i Västerås när jag väl blir frisk utan att jag ska spela här på hemmaplan. Inga långa resor och mer tid till skolan vilket jag tycker låter mycket bra.



Men man kan inte leva på gamla meriter och nu har jag en lång och jobbig väg tillbaka, men jag ska göra mitt bästa, sen får vi se hur långt det räcker.



Vill även säga grattis till världens bästa kusin Sandra som fyller 18 år idag! Även grattis i förskott till världens bästa Linda som blir 20 imorgon! På lördag blir det utgång i Falun med några tjejer för att fira systrarna Brännström, trevligt värre!

22.18

Äntligen...