I'm alive

Tänkte bara meddela att jag faktiskt lever.

Har haft fullt upp hela veckan, det har varit jobb från 7-4 och sen träning måndag, tisdag och onsdag. Det har alltså bara varit att kasta sig in i bilen för att åka till västerås och sen hem igen, jag har inte ens hunnit se big brother.

Min underbara pojkvän har även delat med sig av en förkylning så nu gäller det att bli frisk tills på söndag då jag först har match och sen ska jag åka till sälen!


Här är en bild på påskhatarna i Sörbo.



Dom har plockat ner alla fjädrar förutom 2!


/M

Träning 28/3-12

Fotboll 90 min + 15 min styrka




/M



Träning 27/3-12

Fotboll 90 min + 15 min styrka




/M

Träning 26/3-12

Fotboll 90 min + 15 min styrka



/M

Min helg





/ M



Träning 23/3-12

45 minuter spinning(fan vad jag älskar spinning!!!!!!!!) + 30 minuter styrka.


/M



Träning 22/3-12

5 km löpning, men det kändes som om jag sprungit ett marathon när jag kom hem, och jag sprang inte ens fort! Fruktansvärt tunga ben och det kändes som om jag lämnat både musklerna och konditionen hemma...

Imorgon ska jag försöka ta det lite lugnt, men jag kan inget lova!


/ M




Ojoj!

Idag har jag jobbat och det blev till och med 9 timmar!

Jag har alltså stått ute och målat i det fina vädret vilket har varit helt okej! Har hunnit käkat två isglassar idag, älskar verkligen det här vädret.

Nu ska jag släpa ut mina sega ben för en liten joggingtur, men först lite mellanmål.



Träning 21/3-12

8 km powerwalk + 3 km jogg + 30 min styrka.




/M




Vilket väder!

Det har ju varit sjukt jäkla bra väder idag!

Därför tog jag och mamma en långpromenad i det fina vädret. Jag tog sen en kort joggingtur och körde lite styrka på gymmet, innan det var dags att ta tåget till Västerås. Det var ingen träning idag, utan fotografering, så när det var klart så kollade vi lite fotboll innan det var dags att hoppa på tåget igen, fast då hemmåt.

Imorgon blir det jobb och det ser ut att bli heldag, jäklar vilken omställning efter att ha gått och latat sig i flera veckor nu. Men det är jäkligt bra att jag hinner jobba några dagar innna jag åker till sälen och turkiet!







/M




Hatar nya converse!

Jag hatar att ha nya helvita converse som man nästan blir blendad av. Jag älskar när det syns att dom är slitna, men kanske inte så slitna som mina är nu.

Kanske dags att köpa nya....



Det här skorna har en gång i tiden varit helvita och nya, tro det eller ej!


/M


Pure happiness!!!!

Jag tror jag döööör!!!!!


Jag är så jälva glad just nu. Jag har nyss fått reda på att jag har 1,7 poäng mer  i meritvärde(om jag söker till sjuksköterska som jag ska) än vad jag har trott. Fattar ni lyckan när man har räknat fel, fast åt rätt håll! Hade ju brytit ihop om jag hade räknat med att jag haft de där 1,7 poängen extra och sen fått tagit bort dem.

Det här ska firas med en burk cola och en chokladbit som mamma kommer hem med från jobbet, trots att det är mitt i veckan!


/M








Träning 20/3-12

1 mil powerwalk + 60 min styrka( typ allt förutom benen)






/M


Jippi!

Efter två behandlingar mot sträckningen så börjar jag känna mig bättre. Idag har jag gått 1 mil powerwalk, testade även att springa och jag kände inget alls i benet, men måste dock vänta lite med att testa spela fotboll.

Efter promenaden blev det 1 timmes styrka på gymmet och jag kan nu konstatera att man blir så sjukt mycket gladare av att träna. Efter de här senaste dagarna då jag inte har kunnat träna, så har jag insett att jag faktiskt blir en riktig surfitta när jag inte får träna. Idag är jag hur jäkla glad som helst!




/M



Förbereder min hud...

...för lite sol!

Har köpt scrub, lotion och solat lite solarium, så att jag inte ska få en chock när jag kommer till Turkiet!

Min superbleka hud fick däremot en chock av 14 minuter solning idag, icke bra det!



Så sant, så sant.


Sälen, Turkiet och sen Spanien!

Då va allt bokat och klart!



Först blir det sälen, veckan efter det blir det Turkiet i en vecka och i sommar blir det spanien i två veckor med Mamma, Pappa och Hjalle. Förhoppningsvis kommer Rasmus och Ella dit också!

/M





Behandling

Inatt sov jag hemma och imorse gick jag upp tidigt för att betala lite räkningar åt farfar. Sen har jag agerat städerska och städat hela jäkla huset, dammsugit och skurat golvena, tro det eller ej!

Sen hade jag turen att få en snabb tid för behandling av sträckningen i benet, så jag hoppas det blir bra snart, så jag kan fortsätta träna för fullt. Medans benet läker, så frossar jag ännu mera, för nu är det fan helg!!!



Har även glömt nämna att jag klippt av mig rätt mycket hår också! Det tackar jag idolvinnaren Ullis för!





Skadad= jag frossar

Nu är det såhär att jag har sträckt mig i baksida lår och kan inte träna, vilket är jäkligt tråkigt. MEN när jag väl är skadad eller är sjuk så kan jag passa på att frossa i mig massa goda saker som jag inte kan äta i vanliga fall när jag tränar för fullt.

Så idag blev det stripps och kycklingbitar och en munk doppad i choklad! Muuuummmmms!




Träning 13/3-12

Fotboll 90 min + 15 min styrka







/M


Träning 13/3-12

1 mil powerwalk.






/M


Träning 12/3-12

90 minuter fotboll + 15 min styrka.





/M




Big brother-mys

Igår var det bb-mys hemma hos Hjalle, med Sandra och Jesper!

Efter att jag och Sandra kollat på fotbollsmatch igår på eftermiddagen så åkte vi och städade. Sen åkte vi till maxi och storshoppade godsaker till kvällen, massa jordgubbar, godis och dricka. Superduper gott var det!





/M

Hej VIK!

Jag och min kusin har gått till vik och nu tänker ni säkert såhär " kan inte dom där spela i olika lag eller?" svaret är nej. Vi tycker om att följa efter varandra, det blir så mycket roligare att spela i samma lag som sin älskade kusin. Sen kanske ni tänker såhär " ska inte Mikaela sluta byta lag hela tiden?"

Jag är iallafall riktigt nöjd med mitt val och jag har verkligen fått tillbaka glädjen med att spela fotboll och jag hoppas att den har kommit för att stanna, det vore även väldigt roligt om min mage kunde samarbeta så att jag kan spela fullt ut!



Sandra& Jag




/M





Torsdag, fredag och lördag!

Torsdag- Träningen slutade 21.30 och efter den åkte vi till Mc donalds för att äta med Hjalle innan jag och Zacke fortsatte hemåt. När vi åker i bilen så utbrister Zacke:" Det är faktiskt hundra här, SÅ GASA DÅ!!" ( jag körde i 80 därför att det var halt) Undra vem han brås på?





Fredag - Jag, Mamma och Zacke åkte till Valbo/Gävle. Först shoppade jag lite sommarkläder som jag ska ta med mig till Turkiet. När jag var klar där så åkte vi till Leklandet delfinen så att zacke fick leka lite innan det var dags för att kolla på hockey. Hjalle åkte med oss hem från matchen och sen låg jag uppe och läste bok tills klockan var 03.30. Läser en ruskigt bra bok på engelska nu, älskar den!












Lördag- Idag har vi kollat längdskidor och skidskytte på tv, spelat lite fotboll ute och ätit mat. Nu laddar vi för melodifestivalen ikväll! Heja Loreen!!!!



/M

Träning 8/3-12

60 min löpning i friidrottshallen + 30 min styrka





/M





Fagersta tur och retur.

Idag hoppade jag på tåget till fagersta, men bara för att åka dit och vända. Jag skulle bara hem och hämta bilen, men mamma hann med att bjuda mig på sallad på Café Hurtbullen.

Nu är jag i Västerås och väntar på träning. Löpning i friidrottshallen är det som står på dagens schema.

Efter träningen klockan halv tio så beger jag mig hemåt, men inte helt ensam. Jag ska nämligen ta med mig världens bästa Zacke hem!

/ M


Träning 7/3-12

90 min fotbollsträning + 15 min styrka




/M



Träning 7/3-12

5 km löpning (27.15)





/M




JOSEPH KONY- MAKE HIM FAMOUS!!

NI MÅSTE KOLLA PÅ DET HÄR! TAR ER TID ATT SE PÅ DET HÄR 30 MINUTER LÅNGA KLIPPET!






/M

Löpning och apoteket

Det är faktiskt inte bara nackdelar med att vara arbetslös, man kan träna två gånger om dagen om man vill det! Idag behövde jag gå till apoteket och hämta ut mina mediciner. Så jag tog en löpvända dit och sen sprang jag tillbaka med fickorna fulla med mediciner. Jag fick alltså en välbehövlig paus inne på apoteket. Det kändes som att mina ben vägde 50 kg var.

 

 

Jag älskar den här appen som Nike har. Man kan se hur långt och fort man springer bara av att springa med iphonen i fickan. Underbart!

Allt det här proppade jag ner i fickorna.


Nu ska jag sova en stund så jag är pigg tills kvällens träningspass.



/M

Frukost


Efter mycket velande hit och dit...

...så har jag nu bestämt mig för att åka med på träningslägret till Turkiet(Side). Vem skulle tacka nej till en vecka i turkiet liksom? Det var jäkligt nära att jag gjorde det när jag fick höra att det var en mellanlandning i Istanbul. Men sen tog jag mitt förnuft till fånga och bestämde mig, så nu har den där beslutsångesten övergått till "dödsångest"( jag tror alltså att planet kommer krascha). Jag är alltså  sjukt flygrädd och får "dödsångest" några veckor innan jag ska ut och flyga. Men nu ska jag tammefan ta och fixa det här utan att vara a pain in the ass mot mina anhöriga. Jag har en förmåga att gå dem på nerverna med mina" tror du jag kommer dö"-frågor.

Så nu blir det alltså sälen med min älskling och hans familj 1 april till den 6 och sen turkiet mellan 7-14.



/M




Träning 6/3-12

90 min fotboll + 15 min styrka.




/M

Träning 5/3-12

90 minuter fotboll + 15 min styrke.




/M

Söndag

Vilken sportdag det har varit på tv:n idag. Jag älskar när det är skidor, skidskytte, alpint och man kan ligga i soffan och kolla på sport i flera timmar.

Jag och Hjalle har även varit på gymmet och tränat, lika roligt som vanligt! Jag älskar att träna, nu har jag vilat upp benen och laddar för några dagars fotbollsträning.

Nu sitter jag i bilen påväg till Västerås igen. Hjalle kör och jag sjunger.

/M


Träning 4/3-12

50 MIN STYRKETRÄNING





/M

Ibracadabra!




Magiskt. Hattrick. Bäst. Zlatan.


Home sweet home

Nu är jag och älsklingen påväg hem till mig och där ska jag stanna tills på tisdag!


Beslutsångesten...

...är min bästa(SÄMSTA) vän. Har alltid varit och kommer alltid vara. Suck. Varför ska det alltid vara så svårt att bestämma sig för två saker, eller ännu värre, flera saker. Kan ingen bara bestämma åt mig? Om jag någon gång skulle bli stenrik, så  skulle jag anställa en person som får bestämma saker åt mig, när jag själv inte kan bestämma mig.

Men i det här fallet är det så bra att jag egentligen inte behöver välja antingen det ena eller det andra, utan jag kan få lite av varje. Men ändå så har jag svårt att bestämma mig om jag bara ska ta det ena eller båda? Fan vad jag är sämst...






/M



Träning1/3-12

60 min löpning i friidrottshallen.




/M

Träning 29/2-12

Fotbollsträning(90 min)+ styrka (15 min)






/M

Ett badkar fullt med voltaren...

...vore ju inte helt fel just nu.

Jag kan fan knappt röra mig, så jäkla mycket träningsvärk har jag och snart är det dags för löpning i friidrottshallen, det kan ju sluta hur som helst. Hjalle kanske får komma in och bära ut mig till bilen...

/M