Fitistheshit.blo.gg

Känner att det är dags för att lägga ner den här bloggen, för jag har inget roligt att skriva om. Det ända jag skriver om är träning och de som vill läsa mer om träning kan följa med till den här bloggen, Fitistheshit.blo.gg. Där kommer jag och Ella skriva om träning, träning, träning...
 
Ha det bra!
 
/M
 
 

Lördag

Imorse tog jag en rejäl sovmorgon och sen kände jag för att vara lite nyttig, vilket inte händer så ofta. Feta, jordgubbar, äpplen och passionsfrukt, jag tycker om allt det där, men det kanske inte var sådär superduper gott tillsammans. När jag hade käkat så begav jag mig mot gymmet. Det blev 40 minuter löpning(varav 3 omgångnar tabata= 24 st intervaller) och 50 minuter styrka, så idag är jag riktigt nöjd och glad.
 
 
/M

Längtar

Ni anar inte hur mycket jag längtar tills jag ska få åka till USA och träffa världens bästa pojkvän. Den 30 mars åker jag och kommer inte hem förens den 18 april, så i nästan 3 veckor kommer jag få umgås med min favorit, underbart! Ska bli skönt att få komma till värmen också. Kommer dock behöva plugga en hel del när jag är där, eftersom jag missar typ 5 föreläsningar och sen har jag tenta precis när jag kommer hem, får väl räkna med ett U på den, men det är det värt.
 
 
 
/M
 

Boxfys

Så här kan man se ut efter ett boxfys-pass.
 
 
/M

Lycklig tjej

I går sprang jag för första gången på riktigt länge och det blev 4 km och 4 tabata omgångar(intervaller) på löpbandet, och jag fick bara pyttelite ont i magen i slutet. Är så otroligt glad över att jag nu kan springa och köra ett helt okej löppass utan att få ont i magen, nu hoppas jag att det här kommer hålla i sig och att det inte bara berodde på att jag hade en bra "mag-dag".
 
/M
 

Japp, jag lever!

Tänkte bara berätta att jag lever.
 
Har varken haft tid eller lust att blogga den senaste tiden, men nu tänkte jag skärpa mig och slänga in ett inlägg om vad som hänt de senaste dagarna: Jag har börjat en ny kurs som förmodligen är världens tråkigaste kurs. Jag gick på arenafesten. Varit på Mary Kay-party hos mina älskade kusiner. Zacke har varit här en helg och vi kollade på melodifestivalen och jag råkade rösta 9 ggr på Anton Ewald(hehe). Jag har ridit med min faster tre gånger på mindre än en vecka. Jag har fått mitt första VG på en tenta. Det har blivit endel träning och det bästa av allt, jag har bokat en resa till USA, och gud så underbart det ska bli att få träffa min pojkvän om 24 dagar.
 

/M