jippi

Ingen feber för tillfället ! YESS ! men skulle inte bli förvåna om den kommer smygande under natten, då jäklar blir jag sur. För jag är så jäkla rastlös efter att ha typ setat inne i en hel vecka snart. Imorgon tänkte jag faktiskt ta mig ut och köra lite bil, så håll er inne!

halsontet har försvunnit för stunden, så jäkla skönt alltså!

Dålig uppdatering va ?

Här skrivs det inte ofta längre. Jag har hunnit blivit 18 år,fast det skrev jag ju i ett inlägg förra gången. Fick en hel del fina presenter och så hade vi kalas för mig och Rasmus som fyllt år så släkten kom hit. På lördagen vart jag sjuk och har varit sjuk hela veckan, så har inte varit i skolan på hela veckan, suger att vara borta nu när det börjar närma sig slutet, mycket att göra. Men jag tog mig i kragen och proppade i mig några alvedon och körde upp också , så nu har jag körkort , känns ju helt galet att lilla jag får köra runt helt själv i en bil nu.

Idag så åkte jag och mammsen till söderbärke för att jag skulle ta halsprov, som inte visade något , men jag hade nå bakterier i kroppen, mysigt. Det blev penicillin,kortison och en bättre hostmedicin. Så  nu jäklar äts det tabletter , för nu ska jag bli frisk!!!



inte nu på söndag, men nästa , så kommer min älskling hem och jag ska åka och hämta honom på flygplatsen, hoho , tror ni jag kommer skita i brallan eller?


18

För idag fyller jag 18 år :)


Fick världens gulligaste present av min älskling.


och tack för alla gratulationer  :)

varför

så surt,så irriterande och fan så arg jag blir...

puss

Hallo !

Idag har jag haft en helt okej dag. Skola sen till trafikskolan för lite plugg och körlektion som gick helt okej faktiskt. Imorgon blir det skola och sen ska jag äntligen till doktorn , blev uppskjutet förra veckan, surt. På fredag är jag ledig , inte helt fel! Sen blir det helg och det blir skönt som fasiken för då känns det som om tiden går fortare, det är precis vad jag vill att den ska göra! Nästa vecka är vi lediga från skolan på tisdagen och onsdagen fyller jag 18 år och då blir det ingen skola för jag och mammsen åker till Falun och tandläkaren , hoppas på lite shopping också!


chips,cola och choklad

Tröstäter är precis vad jag gör ! Jag saknar min älskling så jag vet inte vart jag ska ta vägen och så får jag inte spela the sims på Rasmus dator för att jag kan ha sönder den , jag är väl inge klumpig ? På Ellas dator vågar jag inte spela heller , sist råkade jag radera hennes hus& familj som hon kämpat med länge...

Istället så får jag väl hitta på nått annat kul tills Oskar kommer in.
Får skriva rent svenska läxan som ska vara klar till på fredag.
Var duktigt och gjorde klart den redan idag.


Imorgon blir det skola,körlektion och sen hem och plugga matte.



gulliga missar

pusselipyss

puss

Jag höll på att skita i brallan när han började jävlas med mig

Oskar och jag


här var jag inte glad , haha

saknad


google chrome

Jag har google chrome  på båda mina datorer och när jag skriver på bloggen så kan jag inte trycka på enter och börja på ett nytt stycke liksom. Jätte konstigt det måste ju vara just google chrome det är fel på och inte på båda mina datorer. Lovet är iallafall snart slut och skolan börjar imorgon. Väldigt jobbigt men endå lite skönt. Skönt att komma in i vardagen igen....

love

En pluggis är vad jag har varit idag. Har även haft körlektion som gick helt okej. Nu sitter jag bara på mitt rum och lyssnar på musik. Kan inte sluta lyssna på låten som alla kändisar gjort för jordbävningen i Haiti. Den är helt underbar och sorglig.


Kusiner

Linda och jag

städade i garderoben


Bakade dessa till påsken , ska se ut som fågelbon med ägg i ,
inte riktigt lika fina som hon den där på tvn gjorde.

jogg

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Kollat hockey, fotboll och joggat en sväng. 3 km i pensioners tempo är vad min mage klarar av, jag blir typ stressad av att det går så sakta. Men det känns som om det är ett steg i rätt riktning,hoppas det i allafall.

Är lite avis på Madde som åker till staterna imorgon ,hoppas du får det bra !



Tiden går så förbaskat sakta när oskar är borta...

Messi 4 mål hitills i en och samma match , helt sjukt !!!!


träningsvärk

Hello !

Här sitter jag och är helt slut i mina muskler. Jag,mamma och pappa var och tränade styrketräning. Mina armar skakar så in i bomben, helt sjukt. Första gången på länge som jag har känt mig riktigt hungrig också, så nu har jag både tränat och ätit mycket mat , känns toppen.

Tidigare på dagen så kom Madde ut hit ,vi satt och pratade, planerade sommaren och sånt där trevligt. Just nu vill jag bara vara i Italien med min älskling.Hoppas verkligen att Madde& Johan också kan komma. Samtidigt som jag verkligen vill åka till Italien och kommer göra det så känns det för jäkligt att jag inte varit i Spanien på typ två år , jag får dåligt samvete mot La Manga. Jag vill åka dit också !! Jag har ju åkt dit minst en gång om året i typ 6-7 år eller nått och nu var det alldeles för länge sen. Hoppas jag vinner på lotto eller nått...


På fredag har det gått hälften av tiden som oskar ska vara borta , bara 4 veckor kvar då...



påsklov

Tjenixen !

Det var några dagar sen jag skrev och jag kan inte skylla på att jag har haft fullt upp , för det har jag inte. Men har hunnit med lite roliga saker än så länge på lovet. Har varit i Västerås och sovit hos kusinerna,dom har varit här,pluggat lite smått och självklart skypeat med min älskling en hel del.

Igår på påskafton så var vi i Västerås och Linda hade kommit på iden om att vi skulle testa det där som man har sett att några gjort på sista tiden. Blivit sminkade och fotade. Väldigt kul , speciellt med tanke på att det är helt gratis att bli sminkad och fotad , men det kostar att köpa bilderna. Själv gick jag dit och hade inte en tanke på att jag skulle köpa en enda bild , men det vart några endå. Man kände sig grymt töntig när man skulle stå och göra massa saker som fotografen sa , men kul var det.

Nu pratar jag med Oskar och sen blir det sovdags , natti !

LOOOOOOOOOOOOOOV

ouuuuscch vad jag kommer ha träningsvärk i mina ben imorgon...


 v