Hurtig...

...det är precis vad jag har varit idag. Det blev inge jobb för mig idag, så jag tog en ordentlig sovmorgon och sen drog jag iväg för att träna. Åkte hem och gosade med katterna, började med min första scrapbook, åt mat och laddade om batterierna för dagens andra träningspass som blev BodyCombat. Riktigt roligt med det nya passet och jag är överlycklig över att jag klarade passet fint utan några problem med magen(tarmarna, inte träningsvärken)

Nu blir det mat igen och sen ska jag lägga mig i sängen och prata i telefonen med min älskling och sen blir det sovdags för jag är väldigt trött.



'
Idag bjöd mamma mig på min favoritsallad från hurtbullen, den slår Vivaldis med hästlängder!

/M



Träning:

Morgonträning: 5 km crosstrainer + 30 min styrke
Kvällsträning: 60 min Combat





Träningsvärk det är bara förnamnet...

Hei ystävät!  Kände för lite finska idag, är ju trots allt halvfinne, kan dock bara svära på finska, så det där får google translate stå för. Måste även erkänna att google translate är en fantastisk uppfinning, den var extra  bra när man gick i skolan.

Nog om mitt finska påbrå och google translate. Jag har jordens träningsvärk, känns inte som jag har en enda muskel i kroppen som jag inte har träningsvärk i, men trots den fruktansvärda smärtan så måste man ju bara älska träningsvärk. Känslan av att man faktiskt har tränat riktigt ordentligt, det är en fin känsla.

Idag har jag bara jobbat halvdag och sen tog jag& träningsvärken en sväng till Arena(gymmet). Det blev en timmes Body Pump och sen 5 km på crosstrainern. Idag tränade jag och Anna tillsammans och tänk så mycket roligare det är att träna med en kompis.

Nu blir det spikmattan och sen ska jag mysa med mina söta katter.


Några bilder från helgen.

Ullis och Ture

Svante, Jag och Ture

Jag

/ En Mikaela med en sjujäkla träningsvärk.



träning:

60 min bodypump + 5 km crosstrainer


Fullt ös medvetslös!

Jag får ursäkta den dåliga uppdateringen den här helgen, men jag har helt enkelt haft fullt upp med de söta katterna som flyttat in, plus att Niklas har varit här.

Katterna fick efter många diskussioner och förslag, heta Svante & Ture. De är så söta att man bara vill äta upp dem. De busar nästan hela tiden. Så himla kul att dom har varandra att busa& leka med, dom trivs verkligen ihop och vill inte vara i olika rum, dom sitter till och med i kattlådan samtidigt.

Helgen har alltså bara bestått av mys och lek med katterna. Men , idag har jag faktiskt tränat och det blev ett rejält styrke pass och gud så trevligt det var!


Äntligen ett ordentligt träningspass.

Ture& Svante

Ture myser.

jag & Niklas på Elsas efter 2,5 km i spåret( pinsamt kort, men jag höll på att dö av trötthet efter att ha vilat i 5 veckor)

Svante och Ture

Ullis kom hit och klippte av krullet.

Svante och Ture

Nu ska jag&Niklas ta och basta, ha det bra!

/M



Träning: 20 min crosstrainer + 60 min styrke. Har jag inte en fruktansvärd träningsvärk imorgon, så kommer jag nog aldrig ha det!

Mot Borlänge!


Om ni vill gråta en skvätt...

De flesta kanske har hört den här låten. Otroligt sorglig låt men ändå så fin!




/M

Jag vill träna!

Ni anar inte hur mycket jag vill träna just nu. Jag vill kunna springa långt,långt,långt utan några problem med magen. Jag vill svettas, bli trött och känna blodsmak i munnen. Jag vill gymma, gå på Combat, Body Pump, Spinning och självklart lira fotboll(känns som det är ganska långt bort just nu). Men nu har jag inte många dagar kvar av penicillinet, så snart kanske jag kan börja smyga igång lite lätt. Men kan jag verkligen bara smyga igång? Jag är ju en "allt eller inget"- människa. Men det kanske är bäst att jag mjukstartar efter en månads sjukdom. Det visar sig!
/ En träningssugen Mikaela

Två fina kattnamn tack!?

Imorgon åker jag och Mamma till Borlänge för att hämta dessa två kattungar hos min kusin Ann. Som jag har längtat, det kommer kännas som julafton!

Men vi har ett problem, eller rättare sagt två problem och det är att de inte har några namn. Vi har lite delade meningar på den punkten. Några alternativ är Zlatan& Keita, Ingen& Aning, Svante& Ture. Jag röstar helt och hållet på Svante& Ture, hur gulligt låter inte det? Zlatan är också godkänt men fan inte Keita. Keita är alltså Rasmus önskemål och jag tror att han kommer bli ganska överkörd, eller jag hoppas verkligen det!







/M

Fotoskrivare- check!

Efter att ha rotat lite i min farfars skåp så hittade jag hans fotoskrivare som han aldrig använder. Så jag tyckte det passade väldigt bra för en liten utlåning till mig, och det hade han inget emot, så här sitter jag med en fotoskrivare och är superglad!



Ikväll blir det att leta rätt på massa gamla bilder på den gamla datorn, som för övrigt innehåller 17 000 bilder,så jag kan ju få hålla på ett tag.

Nu har jag tänkt gå i min kusin Lindas fotspår. Hon är nämligen drottningen av scrapbooking. Jag får hoppas på att hon vill ge mig en liten scrapbooking-kurs bara.

/M


Västerås

Vilken fest! Just nu är jag hos Niklas, vi har precis ätit spicy, godis och nu blir det mys framför tv:n.

/M


Bakning!

Eftersom att mamma fyller år idag så bakade jag dessa fina cupcakes!






/M

Nu går jag i ide...

... vi ses om sisådär fyra veckor?

Nej, men skämt åsido, det är iallafall så det känns just nu. Jag är sjukt trött och det är nog ungefär såhär jag kommer att känna mig de närmaste fyra veckorna när jag ska börja trappa upp min magmedicin från 0-4 tabletter på några veckor. Jag ber till gudarna att jag inte kommer vara lika trött som när jag började äta medicinen förra gången, då jag sov konstant.

Idag vaknade jag halv 12 och sen sov jag tre timmar "middag" mellan 14-17 , inte bra Mikaela! Men efter dom här fyra veckorna ska jag träna som aldrig förr, jag är så taggad!

Vill även passa på att säga grattis till världens bästa tvillingpar som fyller år idag! Grattis Mamma & Moster, ni är bäst!


Love you!

/M


H&M


/M

Magiskt



/M

Finally

Nu börjar det hända grejer och äntligen kommer jag bli frisk. För det första så fick jag idag veta att hjärtspecialisten har bestämt att jag kan fortsätta äta min medicin för magen. Detta tycker jag är grymt bra då jag vill komma igång med träningen nu, men mamma och pappa är dock inte lika glada, eftersom dom är så rädda för att jag ska äta just den medicinen.  Men nu jäklar ska jag bli frisk och börja träna mycket! Fick även med mig en penicillin(mot bihåleinflammationen) kur hem så nu ska jag bli frisk på riktigt! Heja!


/M

Vill ha!


Oil Miracle



Den här oljan köpte jag hos frisören sist. Tummen upp för den!


Helg


Hjalle och jag hemma hos farfar.

Här dumförklarar han mig när det kommer till teknik.

Här är en bild på min nya hårfärg.

/M

trött tjej!

Jag är fortfarande sliten efter sjukdomen och är fortfarande inte helt frisk. Så idag blir det bara att ligga hemma i sängen och vila upp mig samtidigt som jag kollar på vinterstudion och skidskytte, tummen upp för det!

I fredags sålde jag min älskade systemkamera. Kändes faktiskt lite tungt att säga hejdå men som jag sagt tidigare "sometimes you gotta let things go, for better things to arrive." Jag åkte direkt och köpte den nya kameran som jag ville ha. Canon G12, den är grymt bra och passar mig mycket bättre, då jag inte var sådär jätteintresserad av inställningarna till min gamla kamera, som jag trodde att jag skulle vara.



Älskar att detn är så mycket mindre men fortfarande så jäkla bäst!

Jag har haft en slapp men underbar helg. Hjalle har varit här och vi har bara slappat eftersom jag känt mig halvt död. Helgerna går alldeles för fort nu för tiden. Längtar redan till nästa helg!

/M

Det blev en ny färg på håret!

Ullis(frisören) säger att det är karamellblont men jag som är en "äkta" och feg blondin tycker nog att det är lite ljusbrunt!


Tror även det ser lite ljusare ut på den här bilden. Får återkomma med en bild som visar färgen lite bättre.

Den här influensan har tagit kål på min kropp. Nu är jag dock väldigt mycket bättre och har ingen feber, men jag är trött i hela kroppen. Så ikväll blir det myspys här hemma och om några timmar kommer Hjalle hit!

Ha en trevlig fredag!

/M


Back in the days



Pappa och jag.

Min söta kusin och jag i Orange County, CA.

Mamma och jag i Göteborg. Kolla in tändstickorn till ben jag har. Mammas också för den delen.

Sandra, Linda och Jag när vi gått Lucia hos min farfar.

Mikaela Linslusen Sandström

/M

Hör och häpna...

...Imorgon ska jag göra något som jag aldrig trodde skulle hända! Jag är lite nervös och om jag känner mig själv rätt kommer jag hinna ångra mig några gånger innan det inträffar. Men det ska inträffa, det har jag bestämt mig för!



Så om ni är lite nyfikna på vad jag ska ställa till med den här gången... så kika in imorgon, hehe!

/ En nervös Mikaela


Revenge- ojojoj säger jag bara!

Igår började jag kolla på den nya serien Revenge, som hade premiär på tv3 förra torsdagen. Vilken jäkla serie! Den är hur bra som helst och jag har kollat 12 avsnitt sen igår. Jag kan med andra ord rekommendera den här serien starkt.




Det är prefekt att ligga och kolla på serier när man är sjuk. Men nu har jag ju sett klart alla avsnitt jag har av Revenge och nu återstår bara 3 st Greys avsnitt. Jag tror att min sjukdom är påväg åt rätt håll just nu. Igår hade jag 39 graders feber trots alvedon, och jag tyckte jäkligt synd om mig själv ska ni veta, haha! Men nu börjar det nog vända(hoppas jag)!


/M

Quotes and sayings



/M

Influensa var det!

Ojoj vad jag är krasslig. Nu har det äntligen brutit ut. Riktigt hög feber och jag har tammefan ont i hela kroppen. Tänk att man kan få så ont i kroppen av lite influensa. Till och med ont i händerna, armarna, huden? Det är stört!

Nu ligger jag bara hemma i sängen och kurerar mig.

/M


Den här "reklamen" räddar liv och det kan även du!

LIVSVIKTIGT!







Filmen och bilden är från strokekampanjen.se



De här klippet kan man se på tv( vet inte om det fortfarande visas, men har gjort) och bilden har jag sett på vårdcentraler och jag tycker verkligen att det här är ett viktigt budskap. Tänk om just jag skulle kunna rädda ett liv därför att jag kom ihåg det här efter att ha sett det på tv. Tänk om alla människor som ser det här verkligen lägger det på minnet... då kan vi rädda liv, det tycker jag är häftigt och livsviktigt! Så därför vill jag uppmana alla som inte har memorerat det här, att göra det nu på en gång!

/M


Quotes and sayings



/M

Rolf Göran Bengtsson, vem är det?

Igår insåg jag att jag är en dålig idrottsmänniska. Går det inte min väg så blir jag ganska bitter och igår var jag fan mer än bitter... jag var förbannad!

Hur kunde den där hästkillen vinna jerringpriset? Vem är han? Han borde inte ens varit nominerad(nu kanske jag tog i lite). Alla andra som var nominerade kunde fått vunnit men inte han! Han är ju onekligen riktigt bra på det han gör och det är ju kul för honom... Men vad tänker svenska folket med?  Priset borde åtminstone gått till hästjäkeln... då hade vi åtminstone sluppit det sämsta tacktalet någonsin.



/M

VILL HA!



/M

gaahh vad jag inte vill vara sjuk.

Tror ni inte på fan att jag har fått feber igen, även ont i halsen och världens huvudvärk som jag haft från och till i snart tre veckor. Jag börjar misstänka bihåleinflammation, så imorgon är det jag som ringer till vårdcentralen för att få komma dit.

Nu blir det idrottsgalan, heja Marcus Hellner!



/M

Instagram

Det tog ett tag innan jag skaffade den där skiten. Jag vet faktiskt inte om jag gillar det än så länge... men jag ska ge det en ärlig chans. Jag heter iallafall Mikaelasandstrom .



Här har ni min första bild. Min mamma tycker det är dags för mig att städa rummet... Men jag håller inte med.

/M


Quotes and sayings


Det blir inte alltid som man tänkt sig

Igår hade jag ju planerat att åka hem efter hockeyn, men så blev det inte! Jag åkte istället tillbaka till Västerås och det var ett riktigt bra val. Jag hade alltså inget att göra på jobbet idag så jag fick vara hemma och det gråter jag ju aldrig över. Imorse fick jag åka hem till Moster klockan sju för att passa hundarna medans sandra var borta. Eller passa och passa, jag gick ut och kissade med Rex och sen sov jag resten av tiden.

Nu sitter jag på tåget påväg hem till Fagersta och just nu uppskattar jag verkligen min dator och telefon. Tänk vad häftigt det är att man kan koppla sin telefon som internet till datorn, älskar det!

/M

KAMERA TILL SALU!

Är det någon som är intresserad av att köpa min systemkamera + objektiv?




En Nikon D 3000 och ett nikon(orginal)objektiv 55-200? Kameran är i mycket gott skick!

Hör isåfall av er här på bloggen, på facebook eller via min hotmail( [email protected])

/M


Lördag& söndag

Igår kom ju Sandra och Jesper hem till Niklas. Vi såg på film, åt godis och hade det trevligt, men jag måste bara tillägga att det tog oss MINST 40 minuter att komma överens om vilken film vi skulle se. Till slut blev det Vertical limit, en av mina favoritfilmer trots att den är 12 år gammal. Har ni inte sett den så är det verkligen dags!

Idag är det söndag och jag och Sandra började morgonen på ett lysande sett. Ett jympapass på Friskis. Vi valde mellan passera Jympa Enkel och Jympa Bas. Men vi bestämde oss för att ta det som hette enkel. Men när vi kom dit insåg vi att det passet var för intellektuellt funktionshindrade... så vi fick helt enkelt ta bas.

Nu: fika med moster och Zacke och sen fortsätter jag hemåt, men först ett stopp i Sura för lite hockey!
/M




Västerås

Idag har jag hunnit med ett besök på donken med två fina killar, en fika på erikslund och sen kollade vi på en halvlek mellan BK 30- Korsnäs i futsal SM-kval.

Nu blir det middag&gladiatorerna hemma hos Hjalle och sen kommer Sandra och Jesper hit.


Fredag den 13

Min fredag den 13 var inte en otursam sådan. Jag hade en mycket trevlig dag/kväll här i Västerås. Jag började med att åka till erikslund för att fika med bästaste moster & Zacke. Sen åkte jag med Sandra ut till Zazza& Melle där vi var 8 stycken tjejer som skulle äta middag och ha de mysigt. Jag blev även bjuden på min livs första Chai Latte och jag blev inte besviken, den var grymt god! Sen tog jag mina grejer och åkte hem till Hjalle där jag även sov kvar!




/M




Årets första träningspass!

Äntligen har jag kunnat träna och jag hoppas inte att förkylningen kommer att ta om igen. Men det kändes riktigt bra och jag fick inviga mina nya dojjor, så ingen är gladare än jag just nu!



Nu: Västerås.

/M



Träning: 55 min styrketräning.


VILL HA





Jag vill ha massa hårprodukter från det här märket. De luktar ju så sjukt gott!

/M

Sjukt stolt över min bästa kamrat!



Här sjunger Ella på dopet och jag blir så sjukt stolt när hon sjunger. Hon är bäst! Jag vill bara stå och störtböla för att det är så vackert. Om jag var Ella skulle jag inte göra annat än å gå runt och sjunga högt hela dagarna!

/M

Trevlig onsdag!

Igår hade jag en mycket bra onsdag.

Jag, Emma, Matilda och Anna åkte till Lindesberg för att kolla hockey och det blev en hel del skratt under resan. Man skulle kunna kalla det en ofrivillig mini-roadtrip. Vi åkte nämligen till Örebro för att käka på Max, det var riktigt smarrigt och helt klart värt de där extra 8 milen som det skulle bli. MEN när vi skulle åka därifrån åkte vi helt enkelt fel och hamnade på Västerås-vägen! och därifrån var det ca 9 mil till Västerås och därifrån 7 mil hem till Fagersta. Men vi var inte bittra för det. Jag fick även med mig en sjuk pojkvän hem, så jag var mer än nöjd!(och NEEJ, jag åkte inte fel med flit för att få hämta Hjalle)



/M

Bilder från dopet


Linda, Jag, Sandra och Zacke

Linda, Jag och Sandra

Linda och Ilias

(det ser mer ut som om jag är på begravning än på dop... menmen)

Linda& Sandra

Världens sötaste ungar! Felicia och Zacke!

Moster, Linda,Mamma och Ella

Jag och Ilias.

/M

Nu blir det hockey!

För nu drar jag, Emma, Anna och Matilda till Lindesberg(av alla ställen) och kollar på hockey!




/M

Quotes and sayings



/M

Quotes and sayings



/M

Heeeelvetee!

All optimism är som bortblåst idag.

Jag hade åtminstone en bra& mysig morgon, ända tills Hjalle klev ur sängen och skulle till jobbet. Sen åkta jag hem till Fagersta för att mata farfars katter & rådjur och sen bums hem i sängen för två timmars sömn. Vaknade upp med världens huvudvärk, men jag var ju så otroligt taggad för träning så jag klädde på mig träningskläderna fast det kändes som om mitt huvud skulle sprängas och sen fick jag väl inse att jag mådde alldeles för pissigt för att träna så jag tog febern och självklart hade jag lite feber...jag blir inte ens förvånad längre. När har den här äckliga förkylningen tänkt sticka? Den verkar ju aldrig ge upp.

Men om jag ska försöka hitta något positivt med det hela, så var det ju faktiskt tur att jag inte gick och tränade med feber. Då kanske jag hade blivit ännu mer sjuk, och då kanske det skulle dröja ännnnnu längre innan jag får träna.

Istället lägger jag mig i sängen och kollar på The fabulous life of ana gina.



/M


Vilken skräll!

Igår var jag hos tandläkaren och påbörjade min tandblekning som jag fick i julklapp, gjorde dock bara bettskenan igår. Jag passade då på att göra min första tandundersökning som jag var tvungen att betala för själv. Tror ni jag var nå nervös eller? Inte nervös över själva undersökningen, utan att jag skulle ha flera hål, som skulle kosta skjortan.

Men jag hade inte ett enda hål. Det är nog första gången jag kommer ut från tandläkaren utan ett enda hål, det är helt otroligt för att vara mig. Nu jäkar ska jag sköta min tänder till nästa gång jag ska tillbaka, då kanske jag kan köpa ett par extra skor!

Men att jag inte har nå hål efter att ha druckit så här mycket cola som jag gjort den senaste tiden, betyder det att jag kan fortsätta dricka såhär mycket cola? eller kanske till och med ännu mer, ojojoj säger jag bara!



/M



Västerås

Just nu är jag hemma hos Hjalle i Västerås och har det mysigt. Oj vad dyra bensinräkningar det blir nudå, men det är det verkligen värt. Men innan min mamma hinner ringa och rätta mig så måste jag erkänna att det faktiskt inte är jag som betalar dom än så länge, thanks Mamma& Pappa. v

Klickade in på den här hemsidan , där dom har massa snygga kläder, men även rätt mycket kläder och saker som jag inte skulle köpa. Synd bara att man inte kan beställa från hemsidan om man bor i Sverige. Är det någon som vet om det går att lösa? Jag vill helst slippa flytta till typ Canada eller Nya Zeeland, då skulle jag inte ens ha råd att köpa skorna och klänningen jag vill ha därifrån.





Godnatt

/M


Glad tjej!

Vet ni vad? Idag är jag riktigt jäkla glad.

För imorgon tänker jag träna, jag tänker inviga mina nya barfota-skor, jag tänker bli svettig och trött. Jag är inte helt frisk men nästan. Jag tänker i allafall köra igång lite lätt imorgon och jag är helt överlycklig över att få träna efter 2,5 veckas sjukdom.



Därför har jag de senaste dagarna börjat äta de saker som är bra för min mage. Sallad och icke feta maträtter, laktosfria saker och inte så starka grejer, och inte pasta heller.  För er som är nya läsare här så kan jag tala om för er att jag INTE är en  smal, bantande träningsnarkoman, jag har bara väldigt stora problem med tarmen och kan därför inte träna som jag vill. Jag skulle göra vad som helst för att få trycka i mig en fet hamburgare och strips från donken varje dag, men det funkar inte så...

/M

Mitt shoppingberoende bara växer och växer (och plånkan blir bara mindre&mindre)

Ja, på den senaste tiden har mitt shoppingberoende bara växt och växt, och likaså mitt intresse för kläder&skor, inte så kontsigt då dessa saker går hand i hand.



Här har ni några bilder på min fina garderob som vi(pappa&jag) har gjort om ganska nyligen. Jag älskar att ha en öppen garderob, det blir så mycket enklare att se alla kläder man har, och inget blir bortglömt!

Jag har även insett att jag har en sko-fetisch, nu är det inte så att jag bokstavligen tänder på skor, för så illa är det inte... än iallafall, hehe! Jag har en hel del skor men jag vill bara ha fler, helst med skyhöga klackar! Men sist jag var och handlade ett par skor blev det ett par låga skor och när jag stod där i affären hörde jag min mammas röst säga" MIKAELA OM DU NU SKA KÖPA ETT PAR JÄKLA SKOR TILL SÅ KAN DOM VÄL ÅTMINSTONE VARA PLATTA".

/M


Vill ha.

Den.Här.Vill.Jag.Ha.

/M

BLOND ACCESSORIES

Den här skulle man ju inte tacka nej till.
Klicka på bilden så kommer ni till väskan som man hittar på Nelly.com

Elise Clutch SEK 429, Blond Accessories - NELLY.COM
/M

Marcus Hellner, vilken kung!

Den här killen är ju helt otrolig. Finns det någon som kan pressa sin kropp mer än vad han kan? Jag tror fan inte det. Men min stora fråga är: Kan det verkligen vara hälsosamt att pressa sin kropp så som längdskidåkarna gör i sista etappen på Tour de ski? De orkar ju knappt ta sig över mållinjen och där ser det ut som ett slagfält. Det ligger ju utmatta åkare överallt.




Nu har jag varit sjuk i några veckor och jag blir snart tokig. Jag vill bli frisk, jag vill träna och bli sådär trött att man bara vill spy, det är en härlig känsla! Jag vill även inviga mina nya barfota-skor, men det får vänta tills jag är helt frisk....


/M


Mina kap

Det här är vad jag har köpt under årets julrea. Riktiga kap måste jag säga!















Träningskläder:


Äntligen har jag fått köpt mina barfota-skor som jag har letat efter. Det blev inga five fingers, men de här var mycket snyggare och billigare.

/M

Ullis fest

Ullis fyllde ju 20 år igår och det firades hemma hos henne med massa trevligt folk. Det lektes lekar och det var väldigt trevligt, men jag åkte hem ganska tidigt då Hjalle kom och hämtade mig.

Jag hade med mig kameran men jag måste bara lyckas få in bilderna på datorn. Måste leta efter sladden som passar till kameran och det är en stor utmaning. Men jag lovar att de dyker upp inom de närmaste dagarna.

Här är iallfall en bild på mig och födelsedagsbarnet!



/M

Huvudstaden

Ojoj.

Nu sitter jag i bilen på väg hem från Stockholm och självklart är jag lite fattigare nu än när jag var på väg dit.

Lägger in lite bilder på mina köp sen.

Har iallafall haft en väldigt trevlig dag och nu är det bara att byta om för party, klackarna på!




My precious is dead

Igår var ingen lyckodag direkt.
Dopet var trevligt men jag och Sandra var tvugna att åka tidigare för att hämta lilla Rex. Sen fortsatte vi mot Västerås och när vi kom hem till Sandra käkade vi en kebab. Sen insåg jag att jag inte hittade min plånbok och blev lite smått hysterisk och ringde runt till alla där den kunde vara. Jag hittade den tillslut under Hjalles soffa och precis när jag skulle ringa och berätta för mamma att jag hittat den så la min älskade telefon av... FML.
Jag hade hellere tappat bort plånboken än att min älskade lilla,fina,bästaste telefon skulle gå sönder. Nu lär jag väl få vänta en evighet på att den ska bli lagad. Vad är det med mig och telefoner? Jag har nog inte haft en telefon som hållt mer än ett halvår...
Just nu sitter jag iallafall i bilen påväg till Stockholm. Jag och Hjalle ska åka och shoppa lite.
Ikväll; Ullis 20 års fest, stooooort grattis till henne <3!
/M

Svar på en fråga!

Jag har fått den här frågan här på bloggen: Vad har din Pappa gjort i huvudet? Jag misstänker även att det är fler som har funderat över samma sak, men som inte vågar/orkar fråga. Själv tänker jag inte på det alls eftersom det är sådär han har sett ut de senaste åren och jag kommer faktiskt inte ens ihåg hur han såg ut utan "hålet", förutom om jag kollar på kort förstås!

Han fick iallafall år 2001 reda på att han hade en hjärntumör stor som en puck/snusdosa. Han hade tidigare sökt för kraftig huvudvärk och läkarna var ganska säkra på att det var migrän, men icke. Det var en hjärntumör, men en godartad sådan! Han fick i allafall operara bort den och  fick sen avgöra själv om han ville operara dit en titanplatta som skulle göra så att han såg ut som innan. Men det ville han inte!

Så nu vet ni det.


I LOVE YOU


/M

The moment of truth!




Det här är dom bloggar jag följer på bloggkoll.se. För er som läser några olika bloggar så rekommenderar jag verkligen att ni skaffar bloggkoll, grymt bra!


Kända bloggar:
Okända bloggar:

+ En blogg på Fagersta-posten.se  och det är Idas träningsblogg (den går inte att följa på bloggkoll)

Ja det där var precis alla bloggar jag läser.

/M

@ mosters place

Hockeymatchen var ju sjukt bra och spännande igår! Go Sverige och fan så bra Max Friberg har varit under den här turneringen.

Jag började morgonen med att arbeta och det blev bara 2 timmar idag, fanns inget mer jag kunde göra. Mitt nyårslöfte är ännu inte brutit, jag kan ju inte rå för om det inte finns tillräckligt med jobb, men jag ska ju inte ljuga, det är underbart och något som är mer underbart är att farfar sa att jag får vara hemma imorgon också .= lååång ledigt!

Just nu ligger jag i soffan och kollar på barnprogram med Zacke. Har även varit ut en stund med josssan, världens lataste(men snällaste)hund!

Ps. Inlägget om bloggar jag läser kommer inom några timmar.

/ M


Soon... a moment of truth

Eftersom ni stenvägrar kommentera och inte låter mig veta vilka som läser min blogg så tänker jag vara bättre än er. Senare idag kan jag utlova ett inlägg där jag erkänner vilka bloggar jag läser, alltså vilka jag följer på bloggkoll, kända som okända bloggare!


/M

Woop woop...

... För snart kommer Någon hit. Eller ja han heter ju faktiskt Niklas, men man kan kalla honom för både Hjalle och Hjalmar men jag kan inte riktigt bestämma mig för vilket jag ska använda.




Ikväll blir det hockey, JVM, för den som har missat det. Det är inte heller vilken match som helst, speciellt inte i det här huset,det är alltså Sverige- Finland! Min far är finne och när det kommer till hockey så är han en riktig puuurfinne, och håller i princip på alla lag förutom Sverige. Tror ni det brukar vara krig här hemma när sverige möter finland? Oooja, det kan ni hoppa upp och sätta er på!

/M

Stäng munnen idiot, för nu är du ute på djupt vatten!



/M

Har ni avlagt något nyårslöfte?

En dum fråga, för den kommer inte besvaras. Ni borde avlägga ett nyårslöfte där ni lovar att kommentera lite mer här på bloggen för ni är faktiskt ganska katastrofala när det gäller det, men kul att det är rätt många som läser iallafall!

Från en början hade jag tänkt att skita i det här med nyårslöften. Men efter att pappa gett mig ett tips så fick det bli det och ett till.


  • JOBBA MER (Pappas förslag) - 2012, jag ska börja året med att jobba lite mer. För några veckor sen jobbade jag heltid men efter att jag kom hem från Helsingborg så hände något. Latmasken hade lyckats krypit in och än har den inte krypit ur. Jag har nämligen sedan dess bara jobbat halvtid, eller till och med mindre än så ibland. Men nu ska jag göra ett försök till att börja jobba lite mer! Jag började första måndagen på året med att jobba 6,5 h och det tycker jag är riktigt bra!

  • SKÖTA TÄNDERNA- Nu låter det som om jag typ aldrig borstar tänderna. Men det gör jag faktiskt väldigt bra, men sen dricker jag en hel del cocacola och äter massa godis så det här med hål i tänderna, det är verkligen min grej. För några år sedan gick jag till tandläkaren och hade 5 hål, det är väääldigt mycket( måste tilläggas att det var när jag hade tandställning). Sen dess har jag väl inte haft lika många hål, men jag tror aldrig jag kommit ut, utan ett enda hål. Men det ska det bli ändring på!  Jag ska börja borsta tänderna som en tok, köpa flourskölj, flourtuggumi och massa annat skit som kan va bra. Jag fyller ju faktiskt 20 år i år och då måste man börja betala tandvården själv och om jag inte skärper mig så kommer det gå åt pipan för min ekonomi och då måste jag kanske till och med börja jobba mer än heltid och det vore ju förjävligt( eller vad säger du pappa?)

 

  • VARA LITE TREVLIGARE MOT MIN SNÄLLA MAMMA (och snälla pappa för den delen)- Varför jag skriver min mamma med stor bokstäver beror på att det är vi som hamnar i mest konflikter därför att vi är alldeles för lika och har lika hett temprament. Jag och min mamma är sjukt tighta och hon veta i princip allt om mig. Hon vet saker hon inte borde veta, hon vet saker hon inte vill veta och hon får helt enkelt stå ut med mycket. Utan tvekan den bästa mamman på hela jorden( Min pappa är också världen bästa pappa). Mina föräldrar finns alltid vid min sida. De fanns där för mig när jag mådde som sämst, när jag var så ledsen att jag inte ens kunde stå på mina egna ben, när jag bara ville sjunka genom jorden. Men de finns även vid min sida nu när jag är som gladast och då märker jag att dom är lika glada dom med. Jag älskar mina föräldrar så sjukt mycket att jag inte ens kan beskriva det med ord. Jag kan inte heller beskriva med ord hur mycket jag faktiskt uppskattar allt dom gör för mig, jag är dock lite dålig på att visa det, speciellt när jag är irriterad, sur eller arg. Så mitt nyårslöfte är att visa hur mycket jag faktiskt uppskattar mina föräldrar, även när jag är en riktig bitterfitta( som händer lite för ofta, speciellt mot min mamma).





 


Förresten så vill jag bli frisk nuuuuuu! Jag vill träna!!!

/M

 

 

 

 




Nyår 2011

Nyårsafton skulle i år firas rejält och det kan man säga att vi gjorde. Jag& Rasmus stod för huset men det var väl Linda som var den egentliga värdinnan och hon har odrnat och fixat med det mesta, ett stort tack till henne!

Vi blev iallafall 14 stycken som skulle fira in det nya året här i Sörbo och det var hur kul som helst. Det bjöds på ruskigt god mat, trerätters blev det, lyxigt värre! Vi lekte leker, smällde raketer(läs:Hjalle och Jesper), dansade, sjöng singstar osv. Med andra ord, en kanonkväll!





























Robin Johansson ska ha en stor eloge för att han höll en hel del tal under middagen. Här har vi lyckats fånga två stycken på film.


Tack för världens bästa nyår allihopa som var här!

/M

Quotes



/M

2012

Nyårsafton blev en väldigt bra sådan och jag kommer snart lägga ut ett superinlägg med massa bilder från kvällen och videos från när robin håller några tal.  Men det inlägget får vänta tills imorgon när Rasmus har åkt hem. När han är hemma är det nämligen han som bossar över vårat internet.


Här har ni iallafall hela gänget! ( en bild fick jag iallafall lägga upp)

/M