090331

Hej , skoldagen var väl inte den roligaste.Hade tre lektioner och på två utav dom så hade jag prov.Spanskan gick väl helt okej men företagsekonomin gick nog åt skogen , jag är så glad övet att jag inte valt att gå ekonomi i 2:an , jag är helt värdelös!
Efter skolan kom mamma och hämta mig och då åkte jag hem och sov en liten stund.Vart ganska sent igår , trot jag somna nångong runt halv 3 , så det var en välbehövlig sömn.Åkte in till Fagersta där vi hämta upp Ella och sen fortsatte vi mot västerås

Nu sitter jag här och ska käka en macka och massa frukt , tänkte vara lite nyttig och idag ska jag faktiskt gå och lägga mig i tid.Imorgon har vi bara lagidrott så jag slutar halv 12 , underbart !


puss


090330


090330

Halv 7 väcktes jag av att min mobil ringde , trodde först att det var väckarklockan men sen så såg jag att det var någon utan nummer som ringde och då vart jag väldigt glad.Känns hel skumt att jag ska gå upp och gå till skolan när han precis ska gå och sova.Iallafall en helt okej väckning , en bra start på morgonen.Nu går jag upp, kan ju lika gärna sminka mig och hålla på nu när jag endå är uppe  och lite varning för internskämt , så sitt inte å tänk för mycket på den där lite konstiga understrukningen.

Ha en trevlig dag och godnatt till vissa.





Sommar,sommar,sommar,sommar,sommar , ja ge mig sommar !

090329

Hej , imorse så hoppade jag upp ur sängen runt halv 11 , käkade och packade iordning matchkläder och sånt.Åkte in till Fagersta där vi vart upphämtade av Ellas familj.Sen var det dags för match mot Hedemora.Den slutade 2-2 , vi ledde med 2-1 och sen fick dom straffspark och så gjorde dom mål.Enligt mig så var vi faktiskt värda en vinst , men så vart det icke.Jag spelade kanske 70-80 minuter , kändes bra med sträckingen , tack och lov ! Underbart att spela igen.
Efter matchen vart det donken och sen hem , har bara tagit det lugnt , pluggat lite spanska och det ska jag väl fortsätta med nu.Sista skolveckan innan lovet , två prov på tisdag och sen hoppas jag att det blir lite slappt de sista dagarna.Det här är första gången jag vill att lovet ska vara över innan jag ens har fått det.För sista dagen på lovet ryker tandställningen och sen några dagar senare kommer Oskar hem, så jag hoppas att lovet går fort.


Linda,Sandra och jag




Tessan,Jag,Sandra och Linda

Såpa,diskmedel , ja något halt.Hon tog nästan en straff. Puss snirp.

Hedemora och jag


Puss

090328

Tjena ! gårdagen var lugn , skoldagen gick fort och avslutades med fotboll.Kände av sträckningen lite så tänkte att det var bäst att vila så jag är bra tills matchen som är imorgon.På kvällen så tog jag bara det lugnt här hemma.Rasmus och Ella var hemma , vi kollade på Let's dance , magnus vann ju , jag och Ella höll på Laila.Hon är ju en helt klart bättre dansare , men magnus , vilken skön typ alltså ! Sen så satt jag vid datan och skypeade lite.När klockan var runt 1 tiden så gick jag,Mamma,Ella och Rasmus ner och spela lite familje geni.Rasmus pissade på oss ganska rejält, menmen.

Nu sitter jag här i mitt rum och har precis varit i Smedjebacken med mamma , vi käkade på sibylla.Så nu är jag proppmätt.Kvällen blir lugn , ska kolla på Robinson och käka lite god mat  och självklart tagga inför matchen imorgon.







Puss

090327

Hejhej !
Träningen gick bra igår och på söndagen blir det första träningsmatchen för min del.Ska bli väldigt roligt och jag längtar redan.Hedemora blir motståndet och vi ska spela på swedbank.Kanske låter lite töntigt men innan den här säsongen började så sa jag att det var min dröm att få spela på swedbank , så det ska bli kul , haha.Nu måste jag skaffa några nya drömmar.

Kom hem runt 10 tiden igår , käkade och badade , sen så gick jag och la mig i en timme och ställde klockan på lite innan 12 på kvällen/natten för att sen logga in på skype och prata lite med Oskar.Sen somnade jag som en stock.Jag vaknade inte utav klockan heller.Det har blivit något fel på mig , jag vaknar inte utav väckarklockan längre , det kanske beror på att jag sover alldeles för lite på nätterna , jag måste skärpa mig , jag ska ge det ett försök iallafall.
Imorse så var jag hos en zonterapuet , det var väldigt skönt och jag höll på att somna , sen gick jag till skolan och så var första lektionen inställd så nu sitter vi i biblioteket och väntar på att svenskan ska börja nu klockan 12.


Puss.

090326

Hejhej !
Torsdagen är avklarad och även naturprovet som inte alls gick bra.Men skönt att ha det gjort så slipper man tänka på det nu.En helt okej skoldag för att vara torsdag.Vi spelade badminton i skolan , jag och Ullis var i lag.Vi var helt värdelösa , förlorade alla matcher förutom en.Det är så kul på våra idrottslektioner för alla är såna tävlingsmänniskor och det kan till och med bli lite tjaffs om vilka som vinner och sånt där , väldigt roligt faktiskt.Men idag var det inget snack om saken , jag och ullis var sämst !

Efter skolan så kom Rasmus och hämtade mig och Ella , vi åkte till Västerås för ikväll har vi träning , eller den börjar om exakt en halv timme.Löpning sista halvtimmen , kul.


Ett plus till Ella och Rasmus ibland , idag är en sån dag.

 Puss.

090325

Måste bara börja med att säga , att jag är bäst på röj och sten,sax,påse !
Idag har varit en helt okej dag.Började med att göra rehabövningarna imorse och sen så var det bara 3 lektioner till , gick ganska fort.Efter skolan så gick jag,Anna,Anna,Ullis och Emma till biblioteket på stan för att träna lite till provet.Vi köpte med oss lite godis och gick dit å plugga , väldigt mysigt och visst fick man rätt mycket gjort.Ingen dator eller tv att fly till under plugget så det var väldigt bra.Plugg i trevligt sällskap är ju inte heller helt fel.Det där får vi helt enkelt göra om!
Sen så åkte jag hem och sov en liten stund.Pluggat har jag också försökt med , men det går inge vidare så nu ger jag nog faktiskt upp !



Anna,Emma och Ivan

Anna,Iva,Emma och Ullis

Pippi




090325

Hej ! det vart en lång dag i Västerås idag , tack vare Rasmus!
Imorse började jag dagen med att försova mig.Klädde på mig och packade på 10 minuter sen var jag i bilen så jag hann faktiskt till skolan.Skulle till skoldoktorn , missade min sovmorgon , kändes ju lite ovärt att åka dit för att prata i typ 5 minuter eller något sånt.Fick iallfall veta röntgensvaret och det var väl inte speciellt positivt , hade blivit mycket sneare och nu så ska jag få åka till ortopeden i Falun.Inte alls kul.

Efter en ganska lång dag i skolan så tog jag tåget till Västerås för att åka till en sjukgymnast , fick inte göra några övningar utan bara prata lite om hur jag ska göra i fortsättningen , det kändes ganska ovärt att åka ner tidigare till Västerås för det.Fast åkte ju hem till moster och dom sen , så det var värt det endå! Klockan halv 8 började träningen i plåthallen , funkade faktiskt helt okej med sträckningen , hade inge ont alls.Toppen ! hoppas det kan fortsätta såhär nu då.Märktes dock att man inte rört en boll på några veckor , men det blir väl bättre efter ett par gånger , får jag hoppas.Efter träningen så skulle Rasmus hämta mig och Ella och sen skulle vi åka hem till oss.Men vi satt där och väntade ett bra tag eller i 40 minuter för att Rasmus hade tappat bort bilnyckeln så vi ringde till Pappa som började åka hemifrån för att hämta oss i Västerås men  efter ett tag så hittade Rasmus på nyckeln och då fick han hämta oss hemma hos Moster , vi åkte dit för att bada , så vi inte skulle bli sjuka.Drog förbi donken och sen hem.Nu sitter jag här och skypear med Oskar , ska snart vinna i lite röjj!



090323

23 Mars  och jag trodde faktiskt att våren var på väg hit , men icke , istället fick vi snö och några minus grader.Inte kul , jag som hade börjat tagga inför våren och allra mest vårkläderna.Men de ser ut som de får hänga kvar i garderoben ett litet tag till ,väldigt tråkigt.

Skoldagen var slapp och sista lektionen var inställd så vi slutade redan halv 2.Tog tåget till Västerås.Moster och världens sötaste Zacke kom och hämta mig på tågstationen , sen åkte vi till Zackes farmor och farfar i sura där vi lämna av honom för att sen åka tillbaka till västerås där vi skulle hjälpa Linda & Jimmy som inte fick ingång bilen.Efter några försök så gav vi upp och åkte hem och kasta i oss lite mackor innan träning.Första riktiga träningen på några veckor och fan det var ingen mjukstart om jag säger så , det var det jobbigaste jag varit med om ! Mina ben skakade och det gör dom fortfarande fast det har gått  lite mer än 2,5 h sen träningen slutade.Men jag är hel nöjd iallfall , känns underbart att börja träna , hoppas bara det går bra att börja spela fotboll nu också.


Idag när jag var i Västerås så hitta jag på min locktång igen.Jag är så otroligt klantig , mamma som köpte en ny förra veckan.Som tur är så är de olika storlekar så båda ska nog kunna komma till användning.Nu ska jag fortsätta se på tv och sen plugga lite spanska.



/ Mikaela


090322

Hej ! Jag har på något konstigt vis lyckats vända lite smått på dygnet den här helgen.I fredags gick jag och la mig halv 4 och inatt  släckte jag lampan lite över 5 på morgonen.Satt först vid datan till lite innan fyra sen så satt jag och Mamma bara å prata till klockan fem , låter lite ovanligt  kanske , men så är vi !
Klev ur sängen gjorde jag nog runt ett tiden , sen var jag tvungen att städa mitt rum som redan såg föräkligt ut.När jag hade städat så kröp jag ner i sängen igen för att kolla på gossip girl.Jag bara älskar Greys Anatomy och Gossip girl , det är vad jag har gjort de här senaste dagarn! Nu ska jag plugga lite spanska , har inte fått mycket gjort idag alltså.




/ Mickis

090321

Hej , inatt var det sent.Satt uppe vid datan ganska sent och sen så sov Ella hos Rasmus så vi satt väl uppe å prata ett tag och sen var klockan halv 4 när jag gick och la mig.
Sov till klockan 12 och sen så drog jag på mig löparskorna och sprang en liten sväng och sen rehabövningarna.Kändes tungt att springa men endå så skönt efteråt.Måste verkligen komma igång nu !

Satt och kollade igenom några utav alla mina tusentalsbilder som jag har på den här datan och så tänkte jag att jag skulle lägga in några utav dem


Emma och Anna i Mora 2007

Ella och jag i Spanien 2007

Jag och Sandra på Elitlägret Halmstad 2007

Jag och Lotta Schelin i Halmstad

Jag och Ivan på väg till Mora 2007

Jag och Zacke på väg till Göteborg 2008

Rasmus och Jag i Falsterbo 2008

Jag på väg till Danmark 2008

Ivan och Jag 2008

Kusin och jag 2008

Sandra,Jag och Linda 2007

Jag spelar fotboll 2008

Jag och Erik 2009

Emma och Jag 2009


Nu ska jag ta och se på gossip girl.


090321


Nihil impossibile est'


Nej nu tänker jag ta och sova , natti på er !


Jag och Ulrika på samhällskunskapen.


090320

Fredag , satan vad skönt med helg.Imorse  hade jag tydligen stängt av alarmet så jag vaknade 08.10 och skulle gå ifrån farmor till skolan.Kom precis på minuten , tur för mig.Vi hade speedball i skolan ,  väldigt roligt , eller så gillade jag det bara för att det var väldigt likt fotboll.Skoldagen var helt okej och när den var slut så drog jag,anna,emma,ullis och mamma till Uppsala för att kolla på eriks smfinal.Sandviken-värnersborg(?).Det var Eriks sandviken som fick med sig ett guld hem , grattis erkan! Jag har verkligen underskattat bandy.Det var mycket roligare än vad jag trodde , spännande och ja jäkligt kul helt enkelt.Det dåliga var bara att jag frös så att jag skaka men jag har väl bara mig själv att skylla i det fallet.Bollen såg jag knappt heller , men vad gör det? Det var kul iallafall.Erik var grym , gjorde även ett mål.
Efter matchen hejjade vi på Erik en snabbis sen så drog vi vidare till Max som vi hade längtat efter hela dagen , det var jättegott och sen lite godis på det , toppen! Nu sitter jag hemma i soffan och är väldigt trött.




PUSS


090319

Andra skoldagen den här veckan.Gick upp tidigt imorse , men kvart över 6 så fick jag ett super gulligt godmorgon sms , då kan man ju inte låta bli att vara glad fastän det är jättetidigt på morgonen.En bra start på morgonen alltså , sen så var det en jobbig skoldag man skulle klara av, en torsdag som avslutas med naturkunskap och matte , långt ifrån kul.Men den är avklarad och nu sitter jag här på mitt rum , har precis badat.Jag och mamma var faktiskt ute på en löprunda för ett tag sen , kändes helt underbart att kunna springa , har inte tränat alls på någon vecka pågrund av sjukdom och innan det var det sträckningen , men nu är jag på gång, får jag hoppas.Rehabövningar vart det också.


Köpte den här supergoda glassen idag.
Känns som att våren är på gång , den är så välkommen så !




Rehab.


  / Mikaela

090318

Städat och klart! Jag känner mig helnöjd, möblerat om har jag också gjort , eller möblerat och möblerat , flyttat sängen , nå mer än så kan jag inte göra.
Idag har jag bara slappat hemma.Mamma kom hem med lite pizza , det tackar man ju inte nej till.När jag kom ut i köket så låg det en helt ny locktång där.Jag har nämligen tappat bort min , hur lyckas jag?Iallfall så har jag fått en ny ,väldigt snällt av mammsen.Har faktiskt testat locka håret men de är lite för kort ännu , så får nog vänta ett litet tag till.Jag ser nästan ut som en pudel.

På fredag blir det Uppsala för mig,Ivan,Emma, Ullis och mamma som chaffis.Vi ska kolla på Erik när han ska spela bandy,ska bli väldigt roligt.Är dock inget stort fan av bandy , bollen är alldeles för liten för att man ska kunna se den och så fryser man häcken av sig.Men helt klart värt det när vi får se och träffa Erkan !








<3

090318

Det känns otroligt bra att skriva rubriken till inläggen just nu , för då vet jag att dagarna går.

Det känns som att jag har så mycket att längta till just nu.Jag blir helt galen av att vänta.Den 14 april tar jag bort min tandställning ,det är väl den dagen jag har väntat på enda sen första dagen jag fick tandställningen och det var ju för ungefär 2 år sen.Nu är det verkligen inte lång tid kvar och jag vet inte vad jag ska ta mig till ,jag bara längtar,längtar och längtar.Jag längtar också till den 21 april , då jag fyller 17 år och så får jag träffa Oskar som jag då inte har träffat på ca fem veckor.Sommaren vill jag också ha här&nu.Men det är också lite kul med att man längtar efter något ,för man blir så otroligt glad när den dagen som man längtat till väl kommer.Så den 14 och 21 april kan ni räkna med att jag är överlycklig och ler (utan tandställning)som aldrig förr.

Nu ligger jag här på soffan och har försökt börja med samhällskunskapen.Vi skall analysera varsin valfri samhällsfråga. Idag är första dagen som jag har börjat med det och det känns ju skit jobbigt innan man kommit igång men jag tror faktiskt att jag har lyckats fått till en bra början nu , hoppas det !

Imorgon blir det att gå till skolan.Jag känner mig lite bättre idag.Ska bli skönt faktiskt , det är inte speciellt kul att ligga hemma på soffan hela dagen  och känna att man inte har gjort någon nytta alls.Idag så ska jag faktiskt ta och städa mitt rum , det ser ut som om en bomb har slagit ned.Det set förjävligt ut.Det ligger böcker/papper på nästan hela golvet,godispapper överallt och till och med tallrikar och glas i sängen.Låter väldigt mysigt va ?
Så nu har mamma tvingat mig att städa annars skulle hon inte låta mig åka till Uppsala på fredag då jag ska kolla på Eriks bandy SM-final.


Trysil







090317


Jag tror att det här var år 2004 , jag ser sjukt liten ut.Jag,Lucas,Rasmus och Pappa i Spanien.


Skolavslutningen i 9an.Ivan,Jag,Emma,Anna,Moa och Ullis

Jag och Erik

Ivan,Jag och Ullis

Jag och mamma

Jag och Pappsen

Jag och Rasmus

Sandra,Linda och Jag

Jag,Zacke och Rasmus

Anna ,ola eller joa ,Ella,Jag och Emma

Jag

Ella,Sandra och jag

Mickis



/   M

090317

Tiden går inte fort alltså och den går ju absolut inte fortare när man får ligga på soffan och kolla på tv hela dagen.Stannade hemma ifrån skolan idag ,känner mig inte alls pigg.Ställde klockan på 10 , så en liten sovmorgon vart det allt.Sen så har jag bara badat,käkat frukost,pluggat engelska/historia (som jag är klar med hehe).
Nu kollar/lyssnar jag på M is for music och väntar  på att Mamma ska komma hem och göra lite mat , när man är sjuk så tycker jag att man har allt rätt till att ligga på soffan , slappa  och bara vänta på mat , undra om mamma också tycker det ,skulle inte tro det.

En ny header som ni kanske ser , made by Oskar.Visst är den fin ?






Keep your feet on the ground and not your head in the sky.














090316

Hej !

Jag är sjuk , ont i halsen,hosta och så tror jag att jag har feber också. Varför ska alltid jag ha sån jäkla otur när det gäller förkylningar och skador ? Det här suger !
Man skulle ju kunna tro att jag har pluggat jättemycket efter att ha sett den bilden som jag la upp i förra inlägget , men jag lyckades somna på soffan i typ två timmar.Jag har inte ens öppnat böckerna och jag har lite ångest över det.Bara legat på soffan,käkat mat och kollat på tv.Men eftersom jag inte är frisk så kanske jag stannar hemma imorgon och då lär jag ju ha tid för att plugga.Nu ska jag käka lite fler munkar och dricka cola !







090316

Hej ! imorse så vakna jag och hade jäkligt ont i halsen och hosta , inte så kul.Gick in och väckte Ella , det första hon sa var att hon skulle vara hemma idag för hon hade feber och var sjuk.Rasmus skjutsade in mig till skolan och Ella till Norberg.Anna sjögren var också sjuk och inte i skolan ,Ullis var förkyld och jag med , verkar vara nån förkylning som har dragit igång , trist.Skolan gick väl lite segt , vi fick sluta tidigare så slutade runt halv 2.När jag väntade så städade jag mitt skåp och oj så fint det vart , det var på tiden.Nu ligger jag här i soffan helt nybadad , har fixat mina ickemysiga fotbollsfötter(ni som spelar fotboll vet nog vad jag menar )  och gjort håret ogrönt.Jag ligger här i soffan men en jäkla massa böcker , det är historia/engelska,samhäll och natur , inte alls kul men  något ska  jag väll ta och börja med iallfall sen tänker jag nog faktiskt bara ta det lugnt resten av dagen, vänta på att det ska plinga till på skype kanske.







 /   M

090315

Ny bloggdesign.Hade lite tråkigt så då fick bli lite nytt.
Det vart ingen bio för min del , stannade hemma framför datan och tog det lugnt istället.Har varit duktig och gjort rehabövningarna och efter det vart det duschen och nu har jag lyckats hamna här framför datorn igen.Väntar på att Rasmus och Ella ska komma hem så att man kan få äta lite god mat , är jättehungrig.Har inte träffat Ella sen i fredags och det känns som om det var väldigt länge sen , så det ska bli kul att träffa henne.



Sommar,Sommar & sommar




 / M

090315

Inatt vart det sent , somnade runt 5 tiden.Photoshop gick åt pipsvängen och jag tror inte ens att jag tänker försöka nå mera.Imorse så sov jag ut ordentligt , vaknade någon gång runt ett och sen så loggade jag in på msn och pratade lite med O.Känns konstigt att sitta och prata med honom när han är på andra sidan jorden(om det nu ligger på andra sidan jorden) , ganska fränt om man tänker efter.Min morgon började alltså väldigt bra , prat med O,frukost och skvaller tidningar.

Sen ska jag ta och hoppa ner i badet och ikväll blir det kanske att se på I taket lyser stjärnorna.Har läst den boken , är den som boken så kommer jag gå ifrån bion gråtandes.Väldigt sorglig har jag för mig.
Just nu sitter jag och smsar med Ella som är påväg till match , jag är så jäkla förbannad över att jag inte kan spela.Men jag ska snart traska ner och göra mina rehabövningar , skitkul !






/ M

090315

Nu sitter jag här på mitt rum och lyssnar på musik.Vi skjutsade nyss hem Emma och Anna.Vi kollade ju på filmen Ps I love you  , men jag tyckte faktiskt inte att den var så jäkla bra , jag trodde den skulle vara bättre.En mysig kväll med bubbelpool,melodifestivalen,film och godis , tack för den tjejer.

Nu sitter jag här och ska försöka lära mig lite om photoshop , det ser ut att var väldigt svårt och lär ju ta hundra år innan jag lär mig göra nått litet.Tålamod skulle jag behöva , synd att det inte går att köpa.
Men nu ska jag väl försöka mig på det , hejdå !











090314

Vilket jäkla fiasko ! Jag tyckte att Af Ugglas var allra sämst och sen så tycker jag att hon operasångaren var näst sämst och det var hon som vann och af ugglas kom 2a , så jäkla pinsamt.Alla låtar förutom de där två var verkligen hur bra som helst.Melodifestivalen håller på att spåra ur , man kanske ska lägga ner melodifestivals kollandet i framtiden , i och för sig så kan det ju inte bli mycket sämre än såhär.

Nu är Emma och Anna här och vi har varit och badat hos farfar , mysigt men väldigt varmt och nu ligger vi i soffan och ska kolla på PS. I  love you .


/ M


090314

Lördag och imorse så vaknade jag  först runt åtta tiden och sen så somnade jag om till 12 , väldigt skönt och behövligt.Jag och mammasen kom på att vi ville åka till donken i Ludvika för zacke älskar donken .Så vi åkte dit och käka lite mat,glass och sen så åkte vi hem igen.Nu ligger jag här i soffan och lyssnar på bra musik och tröst äter  , marabou AMIGO och dricker cola , gott !

Ikväll blir det melodifestivalen , finalen och det kommer ju självklart bli spännande.Jag skulle faktiskt vilja säga att om den där jäkla Caroline af ugglas vinner så ska jag aldrig mera kolla på melodifestivalen men eftersom hon verkar vara favorit tippad så vågar jag inte säga det .Det vore ju väldigt tråkigt om jag aldrig mer skulle få kolla på melodifestivalen.Vi ska snart åka till Farfar och ladda upp med lite bubbelpool och sen blir det hem för att sitta fastklistrad framför tvn.Ivan och Emma ska kanske hänga med om det har skjuts ut å hem , hoppas på det !





/ M

090314

Hej igen , en lite seg uppdatering från gårdagen och idag.Bättre sent än aldrig.
Igår så följde Oskar med mig hem efter skolan , vi tog det lugnt  och sen så sov han kvar.Imorse så var det skolan , inte allt för roligt , men dagen gick ganska fort endå sen så följde jag med Oskar hem efter skolan för att säga hejdå innan han åker iväg till usa för att vara där i 5 veckor.Mammsen kom och hämta mig , med sig hade hon världens sötaste Zacke , vi åkte hem och när jag väl kommit hem så skrev oskar att han och hans familj skulle ut och äta och om jag ville följa med , jag följde med , väldigt trevligt och väldigt god mat sen så åkte vi hem till oskar och där har jag varit resten utav kvällen , kom hem för nån timme sen.En väldigt trevlig dag , något mindre trevligt är att jag inte kommer träffa oskar på fem jäkla veckor , menmen.

Idag så är det exakt 1 månad kvar tills jag tar bort min tandställning och fy satan vad skönt det ska bli , om ni inte har haft tandställning så tror jag inte ni kan förstå hur underbart det kommer bli.







PUSS

090312

Hej ! Det har varit väldigt lite bloggande men väldigt mycket Oskar de senaste dagarna , har helt enkelt glömt av att skriva , men här kommer det ett inlägg.Just nu har jag hål  och sitter hemma hos Oskar  medans han duschar.Idag har jag haft datakunskap och sen idrott .På idrotten var det massage , väldigt skönt.Har bara två lektioner till , två riktigt jobbiga jäklar , matte och naturkunskap , de allra trökigaste.

Igår så gick jag i skolan , sen tog jag tåget till Västerås för att jag och Sandra skulle stå i cafeterian på växhuset.I typ 3 timmar , hur tråkigt som helst men med trevligt sällskap så funkar allt.Vi körde hänga gubbe några gånger , var inte så värst mycket folk , så tiden gick inte allt för sakta endå.sen gick jag förbi donken påvägen ner till tågstationen , tog tåget till Fagersta där Oskar mötte upp mig och jag följde med honom hem , stannade till mammsen sluta jobbet runt 11.Sen så åkte jag och mamma hem å käka lite godis och  tog det lugnt , sen var det dags att sova , det var precis vad jag gjorde igår

Ha en trevlig dag !


PUSS

090309

Hej ! Imorse gick jag upp klockan 6 , alldeles fär tidigt.Åkte till Västerås , träffade en sjukgymnast som gav mig några övningar som jag ska göra varje dag i två veckor sen ska jag åka dit igen.Hoppas det blir bra snart så jag kan börja träna ordentligt.Efter  sjukgymnasten så åkte jag och mamma ner på stan för att shoppa lite , vart lite grejer , lägger in en bild sen när jag  kommer hem.Moster och Zacke kom också ner på stan och käkade mat med oss , Vivaldi vart det , sjukt gott.Sen åkte vi mot fagersta , jag åkte till sjögren där det var några stycken ,  mina kamrater som läser franska har utbytes folk ifårn frankrike här så idag skulle dom käka mat hemma hos sjögren så då var jag med.Sen fick jag skjuts till Oskar och nu sitter jag här på hans dator medans han ligger i soffan och sover , kul jäkel , haha !


 PUSS

090308

Söndag , den dagen då jag vanligtvis sitter och klagar och gnäller över att helgen har gått alldeles för fort och att jag absolut inte vill gå till skolan nästa dag.Idag kan jag väl bara säga att helgen har gått alldeles för jäkla fort , men jag ska inte till skolan imorgon.Imorgon bitti ska jag till Västerås , till en sjukgymnast i hopp om att han ska kunna hjälpa mig så att jag kan börja träna någon gång , jag blir helt galen av att inte kunna träna och ännu mer galen nu när det allra roligaste har dragit igång , matcherna !

Jag är jättehungrig och det luktar väldigt gott ifrån köket , mamma håller på och göra jättegod mat.Sen blir det att bada och se några Greys avsnitt .Låter som en helt perfekt söndag för mig.













PUSS

090308

Hej ! Kom precis hem ifrån Fagersta.Ligger i sängen och ska snart sova , ska bli väldigt skönt , var jättetrött , somnade till och  med i bilen påvägen hem.

Idag så tog jag det lugnt hela förmiddagen och eftermiddagen , kollade på några Greys Anatomy avsnitt , hur bra som helst .Mot kvällningen åkte jag in till Fagersta.Hem till Oskar , käka lite mat och så var hans två kompisar från Gävle där , trevligt var det . Sen gick jag förbi Ullis där hon och Erik var , vi fortsatte upp till Palma där vi skulle träffa  Anna,Anna,Emma och Ante , de käkade pizza . sen gick vi hem till Ante och kollade på Patrik 1,5.Den var väldigt bra , fast jag missade de sista minutrarna av filmen men får väl fråga någon hur de sluta.


 PUSS

090307

 Do not look back and grieve over the past,
 for it is gone; and do not be troubled about the future,
 for it has not yet come.Live in the present,
 and make it so beautiful that it will be worth remembering.








Nu drar jag in till Fagersta.

PUSS

090307

Uppe med tuppen , nästan  iallfall.Vakna runt nio tiden av att Zacke skulle komma upp och säga hejdå , en kram och en puss av världens sötaste unge kan man inte säga nej till fastän klockan bara är nio.Jag gjorde några försök till att somna om men det gick inge vidare så jag klev upp ur sängen och fortsatte ner till soffan där jag kollade på lite alpint. Kände mig lite rastlös så jag gick upp till badet i stället , skrubbade kroppen så nu är jag len som en babystjärt.
Nu har jag setat här vid datan ett bra tag och läst olika bloggar som jag läser när jag inte har något roligare att göra , spotifyar gör jag också , Veronica Maggio just nu.




PUSS

090307

zonterapin var väldigt skön.Efter den så kom Ullis förbi min farmor  och vi gick till grillhouse och käka lite god mat.Sen gick vi till pickaboo och köpte ännu mera onyttiga grejer.Efter att våra magar var fulla så rullade vi ifrån stan , hem till Ullis och väntade på att oskar och erik skulle komma och kolla på Twilight , tror inte att det tyckte att det var någon höjdare att se den med mig och ullis eftersom vi är så otroligt kära i den filmen.När filmen var slut så gick jag med Oskar hem och sen så kom mamma och hämta mig.Vi åkte till Norberg med moster,Sandra och Zacke för att hälsa på min morbror och kusin s familj.De har fått en liten baby som är hur söt som helst.

Runt åtta tiden så åkte vi in till Fagersta där det var folk , vi kollade lite på letsdance,spelade buzz och gick till statoil för att köpa pizza.Mycket trevligt.Nu är jag och Sandra hemma hos mig och jag ska först hoppa ner i badet sen sova.Missar träningsmatchen imorgon för att jag är skadad , känns ju väldigt pissigt .




PUSS



090306

Jag blir galen.Jag hade tid klockan nio hos en zonteraput men när jag kommer dit så sa hon att jag skulle vart där redan klokan åtta.Men jag var helt jäkla säker på att hon sa klockan 9.Så jag fick gå hem till farmor igen.Nu är jag sjukanmäld och ska tillbaka till zonteraputen klockan 11 , hoppas jag kommer rätt tid den här gången.Det har nämligen hänt en till gång.Antingen är det jag eller hon som är snurrig , eller båda kanske.Tröst äter med lite fika ifrån Finland , gott.
 
PUSS

090305

Hej , Kom precis hem ifrån Fagersta.
När jag sa att jag skulle ner till min engelskabok så hade jag helt fel , eller inte helt fel , men jag hade iallfall med mig en bok hem men jag hade glömt blocket och papprena i skolan så det gick inte så jättebra att plugga till provet som är imorgon(som det kommer gå skit på).Jag åkte in till Oskar  , vi pluggade och tog det bara lugnt.Pappsen kom och hämta mig och nu sitter jag här och är orolig inför morgondagen.Imorgon så missar jag idrotten på morgonen för jag ska till en zonteraput.Hinner kanske tillbaks till provet , dvs om jag har otur.På kvällen så tror jag att Sandra,Moster och Zacke kommer hit , inte Linda.Den jäkeln är i Portugal utan oss , hoppas hon får det trevligt där  medans vi får vara här hemma i det underbara slasket.

Nu ska jag hoppa i badet , otippat ? Nej.



PUSS


090305

5 Mars och fan vad jag är trött på det här vädret.Jag gillar snö men då ska det vara riktigt kallt och inge slask.Så fort man går ut utanför dörren så blir man jätteblöt om fötterna , inte alls skönt.Kan det inte bli vår , det är så härligt med vår.När solen börjar smyga fram , det blir lite varmare och ja,man känner att sommaren är påväg
Kommer ihåg när man gick på Risbro , när det vart vår så var alla ute på skolgården spelade basket , satt ute  och sola.När våren hade kommit fick man sitta ute och läsa , det var väldigt mysigt.Jag saknar faktiskt Risbro en hel del.

Nu sitter jag här och måste alldeles strax gå ner för att börja plugga till engelska provet som vi har imorgon.Har inte ens kollat på det . kul ! Just därför jag började tänka tillbaks på tiderna i Vad/Söderbärke,Alfa och Risbro , när inte skolan kändes så jätteseriös och det var kul att gå till skolan , visst det är helt okej att gå till skolan nu också men proven och läxorna gör mig galen.Men man får väl stå ut i  lite mer än två år till sen så tar vi studenten , jag längtar redan nu !

Nu väntar soffan och engelskaboken



Jag saknar dig hur mycket som helst !


PUSS




090304

Hej , imorse gick jag upp till skolan , var hyffsat pigg , cyklade och sen körde jag rehabövningar.Inte så jäkla kul att få ligga och köra rehabövningar medans de andra får spela fotboll , menmen.Vi hade mentalträning idag också , så från och med nu så ska vi varje morgon hålla ett tal i spegeln för att öka självförtroendet , låter kanske lite skumt , undra om det funkar.Mamma ringde och berätta att min tandläkartid har blivit framflyttat så nu ska jag ta bort tandställningen 14 april istället , självklart vart jag skitglad över det.Efter skolan så följde oskar med mig hem , vi kollade på australia och pluggade till naturprovet som vi har imorgon.

Nu är klockan rätt mycket och jag ska sova , Natti !

090303

Det är sent och jag är faktiskt väldigt trött.Det var väldigt skönt med sovmorgon imorse.En helt okej skoldag , slutade klockan två för att åka till Ludvika och röntga ryggen.Den är var sne och  har blivit ännu sneare.Hoppas det inte är någon fara med det.När jag var klar så åkte jag till tågstationen där Ella väntade på mig , vi tog tåget till Västerås för att träna.Det gick inte så jäkla bra för min mage/höft , efter nån långboll så sket det sig och jag kunde inte fortsätta träna , fan vad det är värdelöst att inte kunna träna , man blir sur på allt och alla fast man egentligen inte borde. Nu är jag väldigt trött och ska plugga lite natur sen lägga mig och sova.




Natti


090302

Jag kom precis hem ifrån fagersta.Har varit hos Oskar , vi har pluggat lite till naturprovet och kollat på en film som vi har börjat kolla på i skolan ,på spanskan.Barnhemmet  , en skräckis och fan vad rädd jag var alltså , men jag tror nog endå att oskar var den som var mest rädd.

Nu sitter jag här på mitt rum och lyssnar på musik på spotify , äter choklad munkar och dricker capri-sonne.Sovmorgon imorgon.Ska bli skönt.Sen blir det att ta tåget med ella , till västerås för att träna fotboll , skönt att det är inomhus imorgon , så skönt att vara inne i plåthallen , så vart och ljust liksom.

PUSS


090302

Första dagen i skolan är avklarad nu.Det känndes faktiskt bättre än vad jag hade väntat mig.Måndagarna är så slappa och går så otroligt fort , tänk om alla skoldagar kunde vara som måndagarna , då skulle det inte alls vara så jobbigt.Har dock huvudvärk nu och det är inte alls kul men ska stoppa i mig lite mat och socker så blir nog allt bra igen.Imorse försov jag mig , vaknade tio i åtta och fick bara klä på mig och sen ut i bilen.Efter skolan så hämtade mamma och Rasmus mig , vi skjutsade hem honom och sen så övningskörde jag till Söderbärke.Ett bra tag sen jag körde nu så södebärke city är väl en ganska lagom stor( liten kanska man borde säga ) utmaning för att inte ha kört många gånger alls.Parkerade till och med på ica , tur att det inte stod en enda bil på där jag skulle parkera , knappt några bilar på ica parkeringen , då kanske ni förstår hur litet söderbärke city är.
 
Idag så har jag lånat en bok också , systrar i jeans , fast på engelska.Vart jätteglad att jag hittade den men nu när jag kom hem så såg jag att det var den fjärde och sista boken jag hade lånat , det var ju inte så bra , med tanke på att jag inte läst en enda , kul !

Nu ska jag gå ner och äta så jag blir lite piggare och gladare




Ge mig sommarlov !


PUSS

090301

Hej idag har varit en riktigt slappisdag och jag gjorde som jag sa att jag skulle , jag sov ut.Vaknade runt 12 och sen gick jag upp någon timme och kollade en stund på vasaloppet men sen så somnade jag på soffan och vaknade igen runt halv 3.På soffan vart jag kvar ända tills klockan vart 4 då jag var tvungen att byta om för att åka till Västerås för träning.Det gick ganska bra trots sträckningen.Körde mest själv , kan inte skjuta eller något sånt.Men kul iallafall att det funka lite grann.Efter träningen vart det Mc D , fyfan vad jag har ätit onyttigt den här veckan.Fortsätter jag såhär så kommer jag nog snart rulla fram.Lite skönt att skolan börjar då blir det lite ordning på saker och ting.

Tänkte dela med mig av hur klumpig jag har varit den senaste dagarna.Först , i torsdags var det , så var jag med Oskar , så råkade jag dunka in huvudet i väggen och sen igår när jag var hemma hos honom så tappade jag ner mobilen på golvet och skulle ta upp den , sen så när jag skulle lyfta på huvudet så dunka jag in det i fönsterbrädan , är jag kass eller är jag superkass ?  lite smått ont i pannan och en pytteliten bula är vad jag har fått.

 Jäklar vad mitt besökar antal ökat , det är alltid högst på söndagar , då kanske de flesta har mest tid till att sitta vid datan eller vad vet jag.Kul att se att så många läser bloggen , dock kan jag inte förstå hur jag kan ha så många läsare , jag tycker själv att  mitt liv är ganska tråkigt (fast endå roligt) , men inte så kul att folk liksom vill läsa om det.Men iallfall kul att några  läser, hoppas det håller i sig fast man börjar skolan och ens dagar blir lite mer händelselösa.


Jag och Ella.



PUSS

090301

Första dagen i Mars och sista dagen på sportlovet ,som försvann lika fort som det kom.Hoppas att resten av skolan som är kvar går lika fort.Nu börjar den där skolångesten krypa fram som är extrajobbig när man har haft lov och ska börja skolan.Har faktiskt inte gjort något speciellt de här dagarna bara tagit det lugnt.Sen några kvällar har jag vart med mina kamrater , det har varit riktigt kul faktiskt ! fast har saknat Anna och Anna som har varit i Lofsdalen precis hela lovet.

Idag , eller ja igår ska jag väl säga om jag ska vara lite jobbig.Igår så åkte jag in till fagersta hem till oskar.Han  hade lagat taco så vi åt det och sen så såg vi på melodifestivalen och sen så var det att se på legally blonde, vart kvar där till typ 1 eller nått sen så kom mamma och pappa och hämta mig och vi åkte hem.Hemma var Rasmus och Ella , vi har  setat och kollat på lite youtubeklipp och sen hoppade jag i badet och nu ligger jag här och ska alldeles snart ta och sova.Imorgon tänker jag sova så länge jag bara kan , har inte gjort det på någon lovdag


Imorgon så har jag faktiskt tänkt att jag ska försöka träna lite fotboll , hoppas det kommer gå bra och inte göra nå ont, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till.Håll tummarna !



PUSS