Måndag och Arlanda

Igår  hade jag en skön och kort skoldag, efter det åkte jag till Västerås, hem till min moster för att träffa henne och leka med Zacke. Sandra kom också dit så vi bakade tills på torsdag,då Zacke fyller 3 år.

Runt niotiden åkte jag till Arlanda för att hämta Oskar. Givetvis körde jag fel inne på Arlanda så jag fick åka tillbaka till Arlandastad för att vända. Men jag kom fram till slut och fick pussas och kramas med oskar innan vi satte oss i bilen för att köra hem i mörkret. Kom hem runt 2 på natten så vi har varit lite smått trötta idag.

Efter att ha kommit hem från skolan idag så la vi oss i sängen för att sova en timme men vaknade upp efter typ 3,5, inte illa, så vi har inte hunnit göra något speciellt idag.



<3

Träningsvärk

Godmorgon !

Jag vaknade alldeles nyss. Tänkte bara varna er att om ni ser någon i brinell-trakterna som går som om den har en påle i röven, så är det bara jag som har träningsvärk, en fruktansvärd sådan. Det smärtar i varenda muskel och jag känner verkligen att jag lever.

"Bättre med en påle i röven än en rövare i poolen." Eller "bättre med en rövare i poolen än en påle i röven"(?). Jag minns inte riktigt vilken som är den rätta men jag föredrar nog den sista


min nya plattis.

Choklad paj <3



Jag sa ju att jag skulle baka en kaka och här har ni resultatet




Den här gången testade jag med  valnötter i och det smakade väldans bra.
godnatt på er gott folk !

If you get down, get up Oh oh… When you get down, get up eh eh…



Nu när några stycken har hittat kommentar-knappen kanske någon kan hjälpa mig att välja bild till facebook. Det vore snällt!




1.


2.

3.

4.


kom igen nu, välj åt mig!

Det närmar sig...

måndag. Det tycker jag är bra! Vaknade klockan 12.30 idag. Skönt att sova ut ordentligt, bäst att man passar på när det är helg för imorgon börjar ju skolan. Då blir det inte mycket till sovmorgon. Men vad gör det, för jag kommer få vakna upp brevid oskar varenda morgon den här veckan.

Nu ska jag ta och åka till Söderbärke och handla för idag ska jag baka en chokladpaj, det godaste jag någonsin bakat. Ska ta med den till lägenheten imorgon så vi har något smarrigt när vi kommer hem på natten.


Ser fram emot att sätta mig i bilen nu när jag fått en riktigt bra skiva av systrarna Ivansson , tacktack!

inga kommentarer

Jag har inte fått en enda kommentar på de senaste inläggen. Nu vet jag varför! Sen jag bytte färg på bakgrunden har jag glömt att ändra färg på texten där man trycker för att kommentera, så den syns inte alls. Jag hoppas det är därför jag inte fått en enda kommentar. Det är iallafall vad jag försöker intala mig själv(hehe).Förut var det åtminstone nån enstaka person som kunde slänga iväg en  kommentar.

love


helg

Nu är det helg och jag vill att den ska ta slut. Jag vill ha måndag. Dels för att jag slutar 12.20 i skolan men allra mest för att jag ska åka till Arlanda och hämta Oskar som har varit borta på EM i två veckor. Det kommer bli mysigt men väldigt sent, för dom landar 22.35.

Fredagen var en bra dag. Skolan gick fort och på kvällen sov jag,Ivan och Ella i Oskars lägenhet. Vi gjorde en god sallad och efter det käkade vi en hel del godis&glass, till två filmer. Den första var The Last Song som var så jäkla sorglig men väldigt bra. Det fälldes väldigt många tårar till den filmen. Den andra var Remember Me, med Robert Pattison, den var bara helt okej. Jag hade förväntat mig något riktigt bra,men vart besviken.


Har precis kommit hem från Fagersta och gymmet. Jag körde en timmes kondition på cross-trainern. Vilket gick väldigt bra med magen. Hoppas det inte var tillfälligt bara,utan att jag kommer kunna göra det fler gånger. Det vart en timmes styrketräning också. Jag var lika dum som vanligt och körde alldeles för hårt. Jag har ju inte tränat på hundra år. Det kommer jag få sota för imorgon och hoppas jag lär mig av mina misstag någongång.






Ciao


 







far away



Min mage vill inte vad jag vill och det här känns väldigt långt bort just nu. Sorgligt men sant.

Matte C?

Jag började denna morgon med min första lektion i Matte C. Jag är inget matte-snille. Verkligen inte! Jag är fruktansvärt dålig, men vill endå klara av den här kursen.Men jag vet att jag kommer få kämpa och slita för att få ett G. Jag tänker åtminstone ge det en chans.

Jag har hoppat av lagidrotten. Eller ja, snart så har jag det. När rektorn godkänner min ansökan. Jag tror inte det ska vara några problem. Jag har ju varit sjuk/skadad under en längre period nu och har fan inte gjort någon nytta alls. Det känns bättre att ta bort det och kunnna fokusera mer på typ Matten, för där kan det behövas en hel del plugg.

Imorgon är det fredag, jag och ivan ska hitta på nått i lägenheten!

Pratade nyss med älskling som gjorde 3@11 och var väldigt nöjd över det. Jag blir så glad när han är glad. När han är ledsen blir jag ledsen och det suger. Jag föredrar att vara glad,men det är jag nog inte ensam om.


Take care

hockey

Första skoldagen var helt okej. Det var slappt på alla lektionerna och vi fick sluta lite tidigare. Imorgon börjar det nog på riktigt.

Efter skolan drog jag,mamma,pappa och ivan till Västerås för att kolla när Rasmus och hans lag mötte europas bästa lag. De spelade oavgjort vilket var väldigt bra. Galna ryssar!

Nu väntar jag på att min älskling ska komma in snart, så vi hinner prata lite innan jag måste sova.


Godnatt på er!

nej fy farao



Nu vill jag inte åka till spanien.
Den 27 bär det av!

hopplöst

Jag hittade den boken jag letade efter, systrar i jeans. Den första boken av fyra(?).Egentligen hade jag velat haft den med engelsk text, men det fanns inte.Så det här får duga.

Idag testade jag även att springa, det gick några hundra meter. Nu ger jag upp.jag skiter i det här. Att för varje gång bara bli mer och mer besviken. Det känns hopplöst.

Nu tänkte jag även ta ut min ilska på några som  jag är så fruktansvärt arg på.Varje gång jag ser de här två  namnen på facebook eller om någon bara nämner deras namn.Det kokar i mig! Det är såna som ni som borde skjutas (okej kanske inte riktigt,men åtminste plågas lite smått). Jag har sån lust att "tjalla" på dom men det är inte riktigt upp till mig eftersom jag inte står de här personerna så nära. Hade fallet varit så, hade de ångrat vad de gjort, hundra gånger om.


 
På måndag kommer älskling hem, hurra! 


trötter

Klockan var ställd på 10
Jag vaknade 13.30.
Lyckat Mikaela!


På schemat imorgon:
  • 40 min psykologi
  • 85 min Svenska C,
  • 60 min rättskunskap,
  • 60 min redovisning och beskattning
  • 150 min projektarbete

Nu väntar biblioteket.


CIAO

00.47

God natt på er allihopa.

yes

Nu har jag jobbat sista natten och sommarjobbet är slut för i år. Det känns skönt. Hade tänkt att gå upp vid tolvtiden idag, för att kunna ställa allt till rätta. Men smart som jag är så sov jag till typ fyra. Det kommer jag få sota för inatt, kommer inte kunna sova.

Kom precis hem från Fagersta. Har varit en sväng hos Madde och Johan. Det var ett tag sen. Trevligt att träffas och prata när man inte setts på ett tag. Längtar tills man kommer in i vardagen och allt blir som det ska vara.


När jag var påväg hem idag såg jag något konstigt djur gå väldigt sakta över vägen. När jag kom närmre såg jag att det var en bäver, inte varje dag man ser det. Lite lustigt.

Söndag

Den näst sista natten är avklarad.
Bara 12 timmar kvar.
Känns både bra och dåligt.

Just nu sitter jag och kollar vattenskidfinalerna,EM.
Hoppas älskling hoppar långt och försiktigt.
Men för tillfället regnar det för mycket för att åka.
Så jag passar på att skriva i pausen.


Imorgon är det måndag och snart börjar skolan.
Det känns bra men hur fan ska jag hinna ställa om dygnet.
Jag kommer aldrig orka upp vid klockan 7.



CIAO

Da mi basia mille, deinde centum

Hockeyn vart 6-5 till icebreakers. Inte illa pinkat av VIK.Hade en trevlig dag i Västerås med Emma,Ivan och Sandra. En försenad födelsedags present till Ella hann vi även med att köpa, det var på tiden!

Just för tillfället sitter jag och kollar på live-tv när det är EM i vattenskidor, U21. Hoppas jag inte har missat Oskars salom åk, det skulle ju suga.Snart komme Zacke hit, det var länge sen jag träffade den lilla plutten nu.Det ser jag fram emot.Något som jag inte ser fram emot är att jag ska jobba ett tolvtimmarspass i natt.Men det är mitt näst sista, så det är väl helt okej endå.

take care

Portius sero quam numquam

Från och med nu så tänker jag aldrig mer lova att jag ska börja skriva oftare i den här bloggen. För jag är totalt värdelös. Jag har skrivit cirka fem inlägg under en hel sommar.

Jag har haft fullt upp den här sommaren. Jag har jobbat.Flackat och farit landet runt,även spenderat två veckor i vårat grannland Norge. Det har varit trevligt och snart börjar skolan,redan på onsdag.

Som alla andra år längtar jag faktiskt efter skolan.Visst låter det konstigt,men sån är jag.Men det är något som gör att jag har fått en konstig känsla i magen. Det här är ju faktiskt mitt sista år på gymnasiet och det betyder att jag snart måste börja fundera på vad jag vill göra i framtiden.Hur fan ska man veta vad man vill göra resten av livet nu, jag är ju bara 18. Jag vill inte bli vuxen! Men jag är ganska säker på att jag inte är den enda som har/haft ångest över detta.

Imorgon är jag ledig från jobbet. Ska åka med Emma och Ivan till Västerås för att kolla på när VIK möter ICEBREAKERS. Sen är det bara 24 timmar kvar att jobba.