Breaking dawn

Hejsan! Nu är det helg , fyfan vad skönt.Kom precis hem ifrån Västerås.Har varit där skulle träna.Men var bara med på uppvärmningen sen fick jag skitont i magen , trist som fan.Skolan var slapp och helt okej faktiskt.Lagidrott hade vi också och det var riktigt kul ! Ikväll blir det bara att ta det lugnt , käka lite god mat och det här var ett riktigt jävla tråkigt inlägg , menmen.


PUSS

Breaking dawn

Nu var det torsdag.Veckan har gått hur fort som helst , men jag gillar det !Det ska bli mycket skönt med helg imorgon.En hel del plugg måste göras också , mindre kul.Hittat min skåpnyckel har jag också gjort och det var ju skitbra för då slapp jag bli 400 kronor fattigare.

Igår efter skolan hämtade mamma mig och vi åkte hem för att äta mat och byta om för att åka på hockey i Väsby.Pappa kom hem och vi åkte mot västerås , där vi skulle hämta upp Moster och Sandra som också skulle följa med och kolla på Rasmus.De vann med 6-1.Sen åkte vi hem igen ,somnade påvägen hem , var så jäkla trött.

Imorse när jag vaknade hade jag ont i halsen och hade ont i magen så jag stannade hemma. Sov vidare och sen när mamma skulle åka in till Fagersta för att jobba så åkte jag in till farmor , och här sitter jag fortfarande.Har läst lite bok och försökt plugga till samhällsprovet som vi har imorgon , typiskt mig att vänta tills dagen innan.Men det får gå som det går.Ullis ska nog komma över snart så ska vi förhöra varandra lite granna sen kommer pappa och hämtar mig.


 " When you loved the one who was killing you, it left you no options.How could you run, how could you fight, when doing so would hurt that beloved one? If your life was all you had to give, how could you not give it ? If it was someone you truly loved ?"


/ M

Slarvig

Slarvig är precis vad jag är.Idag hittade jag inte på min skåpnyckel så tänkte jag att jag går och hämtar ut min extra nyckel.Men när jag väl kommer dit då säger dom att jag redan har den , det betyder att jag har tappat bort båda skåpnycklarna och om jag inte hittar på dem så måste jag byta lås och det kostar 400 kr.Fyfan för saker som man måste hålla koll på.

Imorgon har jag sovmorgon , gud så skönt.Välbehövlig må jag säga.Skola sen hoppar jag och Ean på tåget till Västerås för träning.Plugg på tåget och sen hem och sova.


PUSS

Måndag

Hej ! Nu har jag precis kommit hem ifrån en heldag i Fagersta.Var väldigt trött imorse när jag vakna , vart lite för sent igår.Skoldagen gick fort , som alla andra måndagar.Jag  gillar måndagar , avslutas med engelska som är hur kul som helst nuförtiden.Efter skolan följde jag med Ullis hem till henne.Jag har lånat Rasmus HD , så jag fick några gossip girl avsnitt och några Greys Anatomy av Ullis.Vi sjöng/spela Lips också , väldigt roligt spel.Sen gick jag hem till Farmor där jag fick massage och sen somnade jag.Lite plugg har jag också hunnit med.

Idag ändrade jag,Anna och Anna våra planer angående friluftsdagen.Det blir Kläppen istället , Michaels fel (som är en mycket trevlig,galen, och rolig person), han är helt galet bra på att övertyga folk.Ean och Ullis , ni får ha det så jäkla kul på pimplingen!


Nu ska jag gå ner och käka semla , jäklar vad gott.




PUSS



Slappt

En slappdag är precis vad jag har haft idag.Har bara legat i sängen och läst lite i Breaking Dawn  och så har jag även hunnit plugga , men inte mer än en halvtimme eller så.Jag måste verkligen ta och rycka upp mig när det gäller skolan , jag är så slapp.Ingen träning vart det idag heller .Fick jätteont i benhinnorna i fredags så jag har vilat lite nu i 2 dagar.Hoppas det försvinner fort.

Imorgon börjar en ny skolvecka.Hoppas den här veckan kommer gå lika fort som den förra. Vi ska välja inriktning till år 2  och om 2 veckor så är det Trysil med skolan , ska bli väldigt kul , med Trysil alltså.







Things don't stay the same , they've got to move on , or they stagnate.


PUSS

Lördag

Tjena!
Idag har jag varit jättetrött.Det vart ju inte så mycket sömn ni natt , som jag redan skrivit kanske.Så idag har jag väl bara legat på soffan och sovit ett bra tag och kollat på handboll.När handbollen nästan var slut så åkte jag,mamma och pappa hem till farfar för att bada lite bubbelpool och äta korv  , trevligt.Låter som det blir spanien två gånger den här sommaren igen , hoppas på det.




PUSS


lördag

Hejhej här sitter jag och är lite trött efter nattens händelser.Poliser och tjuvar(eller något liknande) var här ute i lilla Sörbo igår och härjade.Jag har nog aldrig vart så jäkla rädd alltså.Fyfan för att bo på landet.Idag blir det nog att bara ta det lugnt  och läsa bok.Hann inte ens börja läsa boken igår förens jag hörde röster utanför mitt fönster , läskigt.




PUSS

trevlig kväll !!!!

Hej här sitter jag och lyssnar på bra musik  och försöker vara lite glad.Det är ju fredag och det betyder att jag ska sova ut imorgon och sen ta det lugnt hela helgen för jag har ont i mina ben, skit trist.Hade bara två pass idag , skippade det tredje , Mina ben pallade inte med det.Nån som har ett par att låna ut? Hoppas det.

När skolan var slut kom mamma och hämta mig och vi åkte hem, tog det lite lugnt och läste bok.Mot kvällning åkte jag in till Fagersta , hem till Ivan .Det var trevligt att träffa alla på samma gång , var ett bra tag sen jag gjorde det.Sen gick vi mot flora för vi skulle hem till Johan som hade fest.Och det slutade väl inte som vi tänkt oss.Vi var inte där speciellt länge , gick hem till Ivan var vad vi gjorde.Sen kom mamma och hämta mig och hon mådde illa.Stackars henne , på hennes  födelsedag och allt.Min mamma och Moster fyller år idag , grattis till dom !Imorgon eller ja idag den 24 hade vi tänkt att vi skulle gå ut och äta ett helt gäng men sen så har zacke fått magsjuka och då är det ingen som vill träffa zacke eller moster för alla är rädda och bli smittade.Både mamma och jag pussade Zacke igår , mamma mår illa men inte jag , än så länge.Hoppas jag slipper undan , hatar att spy.Så imorgon blir det nog en lugn dag här hemma för oss.Bokläsning skulle jag tippa på , eller det kan jag lova.

ojoj det här har fan vart den värsta natten i mitt liv.

Hello


Hej ! kom typ precis hem ifrån Västerås.Har hunnit badat och packat inför morgondagen.Nu är jag väldigt trött  (ellas fel som höll mig vaken igår )Imorgon blir det skola.Först idrott på morgonen och sen i slutet av dagen har vi 1.5 h fotboll och sen drar vi direkt till västerås för brottarträning i 1.5 , låter som en väldigt jobbig dag va ?

Imorse när jag och Ella skulle gå till skolan ifrån min farmor så mötte vi upp Ullis.Hon gav mig Breaking Dawn som hon hade beställt till oss.Så nu kommer jag väl typ vara okontaktbar i någon vecka eller så.Har börjat och den verkar jättebra.Så nu ska jag krypa ner i sängen och läsa ett kapitel innan jag sa sova , är superduper trött.





PUSS för imorgon är det fredag

Vår sista dans

19.06

Hejsan ! Här sitter jag och lyssnar på musik , just nu är det Melissa horns Vår sista dans
 som kommer ut från högtalarna.Har precis setat och kollat på sommarbilder.Gud vad jag skulle vilja ha sommarlov nu , skulle vara helt underbart.Sola,bada,sena kvällar,mycket fotboll , vara ute med kompisar och ja allt som hör till sommaren , kom hit nu !

Imorse gick jag till skolan från farmor.Vart blöt om fossingarna , är ju så mycket snö ute.Hade fystester till 11.30 och sen bara två lektioner.Onsdagen är en riktigt skön dag.Mamma väntade på mig och vi åkte och köpte lite godis.När vi kom hem hjälpte jag henne med maten och sen har jag bara tagit det lite lugnt ,gjort en uppgift på samhällsskiten.Snart kommer Elinor hit , vi ska fixa lite inför morgondagen , då jag,hon,Anna och Ullis ska ha en idrottslektion för våran klass , vi har temat Styrka.Kan ju bli intressant , hoppas vi klara det fint.

Nu ska jag väl försöka göra några fler samhällsuppgifter och sen läsa igenom några broschyrer som jag hämtade hos syon idag.










Jag längtar tills i sommar  för då har jag ingen tandställning.




PUSS

Bella's Lullaby


22.13

Hej ! nu sitter jag här vid datan och känner att jag har slösat bort en hel dag genom att bara ha setat vid datan.Har inte fått något gjort.Eller något , men inte så mycket som jag skulle behöva.Har pluggat lite engelska , skrivit klart ett brev till våran ny lärare om hur det är att vara tonåring.Jag kollade på Barack Obamas tal , det var kul.Nu måste jag bara läsa hans bok men det får vänta tills jag läst ut alla twilight böcker för en andra gång.Om jag känner mig helt kry imorgon så ska jag ta och gå till skolan och vi har fystester hela förmiddagen, från 08.30-11.00 sen typ två lektioner .Skön dag.


Jag bara älskar den här låten !




Natti

Barack Obama


16.35




20 Januari.Idag blir Barack Obama USA:s president.Jag sitter här och väntar på att klockan ska bli 17.30 för då sänder tv4 installationen.

Imorse gick jag upp 06.10 för att åka in till Farmor och vänta tills skolan börja.Jag hade sovmorgon till 12.20 så jag gick och la mig direkt när jag kom in till Fagersta  och sov enda till klockan 11.Riktigt skönt och jag var jättepigg när jag vakna.Gick till skolan och var där på 1.5 lektion.Kännde mig inte helt frisk så jag gick hem tidigare.Nu ligger jag här hemma i soffan med en massa plugg som ska göras.Engelska,Naturkunskap och Samhäll.  Men ska bara kika lite smått på det , mer än så orkar jag inte.

Puss så länge


Breaking Dawn




Fan för Ullis.Nu har hon också läst vad som kommmer hända i den fjärde Twilight-boken , och hon kommer inte kunna vänta säger hon.Tänker hon läsa den på engelska så kommer jag inte heller kunna låta bli.Så idag ska hon beställa två böcker , en till mig och en till henne.
Jag som precis har börjat läsa om den första boken Om jag kunde drömma , läst ungefär halva men nu får jag väl sluta  och börja läsa den fjärde på engelska istället. Men när jag har läst ut den fjärde på engelska ska jag läsa om alla på svenska.Det ser jag fram emot.Sorglig jag är va ?

Nu  ligger jag här i soffan och kollar på tv och ska snart plocka fram samhällsboken och plugga lite.
Blir en lugn kväll.Tänker ligga här hela kvällen.Börjar känna av lite halsont , inte kul.


PUSS

Åland

Hejhej! Kan ju börja med att säga att Ålan var toppen !

I fredags åkte vi till Grisslehamn och därifrån skulle vi ta båten över till Eckerö.God mat och inget gung påvägen dit.Vi kom fram och fick vrida fram klockan en timme.Jag,Ella,Sandra,Moster och Zacke fick dela på ett hotellrum.Fyra matcher spelade vi på lördagen , varav tre var gruppspelsmatcher och den fjärde var semi.Vi gick alltså vidare till semi , där vi tyvärr åkte ut på straffar.Tråkigt men så kan det gå.Eftersom vi förlora fick vi spela en match om 3-4 pris idag , mot Huddinge.Vi vann med 1-0 och det var ju ganska skönt det.Sen var det bara att skynda sig till båten.Hemresan gick inte lika bra som ditresan , .Jag och Ean käka en  massa mat och så gunga det.Ingen bra kombination , vi började må illa och hitta varsin papperskorg som vi satte oss framför.Helgen gick hur fort som helst och det var verkligen jättekul , barkarö är toppen !

När vi kom till Sverige släppte familjen Engman av oss i Sura , vi skulle kolla på rasmus match , sista perioden var allt vi hann se.Nu sitter jag här och väntar på att bilderna ska laddas in på datan så jag kan slänga in någon bild här nedanför

" JAG ÄR BLIND , JAG SER INGET , JAG ÄR BLIND.LYS PÅ MIG MICKIS !! "

PUSS för nu väntar boken och soffan där nere.








Om jag kunde drömma

Tjena.Vart ett sent inlägg det här.Sitter i Västerås just nu.Jag,Sandra,Linda,Jimmy och Moster kollar på björn Gustafsson filmen , så jäkla rolig han är.

Idag var det sista skoldagen för den här veckan för min och Eans del.Mycket  skönt.Idrott hade vi , Free Running ,  helt livsfarligt.Efter skolan tog jag och Ean våra väskor ( en jäkla massa grejer) å tog tåget till Västerås för att träna.Det var jättekallt ute och tårna var ju så kalla så dom skulle kunnat ramla av.Sen åkte vi hem till Linda och Sandra och tog oss ett skönt och varmt bad.

 Imorgon hoppar vi nog upp ur sängen runt nio.Tar bilen till grisslehamn och sen båten till Åland.Cup.Ska bli så jäkla kul.

Ha en trevlig helg , det ska jag !


PUSS


Bellas Lullaby

Ännu en skoldag avklarad.Den var också lugn och slapp.Lagidrott och sen bara spanska.Sen kom pappsen och skjutsa hem mig och nu sitter jag här på mitt rum och lyssnar på Bellas Lullaby som är världens bästa låt.
Ikväll ska jag till Sura och kolla på hockey.Kommer träffa Linda och Sandra också , alltid lika kul.Kommer säkert bli ganska sent, så sen blir det bara hem och hoppa ner i sängen och sova.

Igår när jag skulle gå och sova kom jag å tänka på att , gud vad man slösar bort tid på att sova egentligen.Visst är det hur skönt som helst att sova men tänk så tråkigt man har.Man gör ju ingenting , istället skulle man kunna vara uppe hela tiden och ha roligt istället.Fast nu är det ju så att man måste sova för att orka med träning och skola så nu tänker jag gå och lägga mig i sängen.

PUSS

trött

Hejhå här sitter jag i mitt rum efter en lång dag hemifrån.Hade sovmorgon imorse , mycket skönt.Var inte ens trött när jag vaknade , jätteskönt verkligen.Skoldagen var skit slapp och gick fort som attans.Sen åkte jag och Ean med tåget till Västerås för att träna.Tåget var försenat och det blev även vi.Fotboll och sen löpning sista halvtimmen och nu känner jag mig sådär nöjd som man alltid gör när man känner att man har tränat hårt.

Ska snart ner och käka och sen krypa ner i sängen.Jag har inte läst en enda sida i någon bok idag(kors i taket).Var in på biblioteket men den tredje boken Sink or Swim var utlånad , så jag får helt enkelt vänta.


Anna och Ullis.Vi bowlade på Företagsekonomin idag.

In the deep end

Här sitter jag nu igen.Trött och skakig i armarna.Har precis käkat och badat efter att ha cyklat och sen kört lite styrke (sug på den ean).Idag har vart en lugn dag.En ganska rolig en också.Skolan gick fint , slutade halv 3 och då gick jag till Bilioteket och letade efter nått intressant.Hittade inte det jag ville ha så jag läste In the deep end som jag hade lånat på skolbiblioteket tidigare idag.En mycket bra bok.Läste ut den nu på kvällskvisten också.Jag vet inte riktigt vad som har tagit åt mig.Men när jag väl får en bra bok framför mig så kan jag inte sluta.Imorgon får jag låna trean som är den sista boken.Ja en mycket bra serie eller vad man nu kallar det.

Imorgon har jag sovmorgon och gud så skönt det ska bli.Sen har vi en väldigt slapp skoldag .Någon slags temadag.Bara en enda vanlig lektion och det är spanska, men det gillar jag.Sen tar jag och Ean tåget till Västerås för å träna lite fotboll.




PUSS

Skola imorgon.

Hejhej! imorse väcktes jag ännu en gång av att Zacke kröp på mig.Fick väl hoppa upp ur sängen och se glad ut .Vi gick ner och självklart så skulle han börja spela innebandy direkt , gullunge!Efter nån timme åkte vi mot Sura för att lämna av Zacke där hos hans farmor och farfar.Sen fortsatte jag,Ella,Mamma,Pappa,Moster och Linda mot Arlanda , inte för att åka på semester som man skulle kunna tro.Den här gången vart det inte till något varmare ställe vi skulle , vi fick helt enkelt nöja oss med att sitta och kolla på hockey i en kall ishall.Men det funkar bra det också.Sura förlora på straffar , det var ju mindre kul.

Vi åkte hem.Jag och Ean gjorde läxan och sen läste jag nog resten av resan hem.När jag kom hem så käkade jag mat och sen tog jag mig ett bad , som vanligt.Sen la jag mig i sängen och läste ut boken.Den var väldigt bra och imorgon ska jag lämna tillbaks den och låna 2an istället.Jag börjar låta som en riktig nörd va ? Fast jag gillar det.

Nu tänker jag nog gå och sova.Jag är trött , tro det eller ej.Jag brukar vara uppe hur sent som helst.Det var nog det där dm:et som gjorde mig så jäkla trött.Är trött och sliten.Mina knän är super  blåa.Nej nu går jag och sover.Hoppas jag känner mig lite piggare imorgon , det vore rätt skönt , så man orkar med skolan.Något posetivt är att jag bara går fyra dagar i skolan den här veckan.Är ledig på fredag , då vi ska åka till Åland.Det kommer bli toppen !







Världens sötaste unge , det är vad han är !


PUSSHEJ

trötter



Såhär har väl min kväll sett ut.Datan,boken,badet och nu sängen.Låg i badet och läste  lite i boken.Har läst ungefär halva boken nu och den verka väldigt bra , fast inget emot twilight-böckerna.Jag har redan hittat 8 blåmärken ifrån fotbollen och det var ju  helt underbart(inte) att hoppa ner i badet med knäna fulla av mattbrännor.Men det går över , som med allt annat.Nu ligger jag här i sängen och är lite små trött och funderar på att  snart gå och sova eftersom att jag säkert kommer få gå upp rätt tidigt nu när Zacke är här.Han är en jäkel på att väcka en på morgonen men han är alldeles för söt för att man ska kunna bli sur.


Ha en trevlig söndag!

PUSS

En trött Mikaela

Hej här sitter jag och har nog ont precis överallt och känner att det kommer bli en rejäl träningsvärk imorgon.En hel del blåmärken kommer jag nog snart att hitta på lite här och där.Knäna är svullna och ömma.Men det är väl sånt som hör till inomhusfotbollen.

Gick upp klockan 06.30 imorse och sen var det bara att dra på sig match kläderna för att åka till Kungsör.Vi spelade tre matcher.Första matchen var mo Forsby som vart 0-0.Andra matchen var mot munktorp som vi vann med 6-0 och tredje och sista matchen för oss var mot gif , där gif vann med 4-0.Vi gick inte vidare från gruppen , det var tråkigt.Men det var endå riktigt kul att få spela matcher igen, var ju ett tag sen.Ska bli ännu roligare på Åland  då vi ska spela på fullstorplan.Jag längtar ! Efter att Sandra och Ean duschat åkte vi hem till Moster där jag bada och sen packa vi våra grejer och åkte till Sura för att hämta upp Zackebacke.Nu sitter jag här och har precis sovit i två timmar och Zacke har just somnat för kvällen.Han var nog rätt trött ,han hade fått två innebandy klubbor utav oss, så han har sprungit runt med en klubba(ibland två) och spelat hela kvällen.

Imorgon blir det hockey (om Rasmus är frisk) i Arlanda.Hoppas på det, vart ju inget i fredags.






Ikväll blir det nog bara en kväll på soffan.Kanske se på någon film eller nått.

PUSS

Dm imorgon

 Hejhej!  Sitter i soffan hemma hos Moster.Jag,Mamma,Moster,Ella och Sandra har kollat på Lets dance. Morgan och Laila tycker jag var bäst hitills.Har aldrig följt Lets dance  förut men det ska jag nog ta och göra den här gången.
Skolan gick fort och vi har redan fått läxor , jippi.Nu sitter vi här och skrattar åt att Sandra har sagt något korkat(som vanligt)

Imorgon har vi  dm i Kungsör.92-dm.Ska bli kul. Vi har dock inte så många avbytare , tror vi typ har 1-2 avbytare , så mycket spel lär det ju bli.Så vi ska väl gå upp väldigt tidigt.

Har börjat läsa en bok nu .Diving In .En engelska bok och det ska tydligen finnas två till som hör till.Så det här kan bli kul.Då har jag något att göra tills  den fjärde boken kommer ut Så länge vi båda andas .Titeln  , bara den är ju helt underbar.Jag längtar.Men nu ska jag,Ean och Sandra ta och krypa ner i sängen och läsa våra böcker.



PUSS

Första dagen avklarad

Så var första skoldagen efter lovet avklarad.Det var inte alls lika jobbigt/tråkigt som jag hade ställt in mig på.Hade bara 4 lektioner men det gick rätt fort.Efter skolan var jag och mamma slappa så vi åkte och köpte pizza och tog med oss hem.Var väldigt gott.När jag kom hem satte jag mig på cykeln och sen hamnade jag här.Har fixat lite med Victor Larsens blogg.

Börjar kurra lite i magen , ska nog gå ner och käka lite soppa och sen trycka i mig en eller några munkar som bara ligger där nere och skriker att jag ska käka upp dom.Imorgon blir det skola.Ser fram emot lagidrotten och sen så sticker jag och Eanpean hem till mig och duschar och sen blir det hockey i Sura , om Rasmus är frisk alltså.

Nu sitter jag och Linda och smider lite planer om vad jag,linda,sandra och Rasmus ska köpa åt våra mammor när dom fyller år , dom är nämligen tvillingar .Det här kommer bli toppen !


Måste bara säga att Eanpean är min stjärna!


Puss. Munkarna väntar

åånej

Fan för skolan.jag sitter här framför datan och ser på när klockan tickar och tickar.Det betyder att lovet alldeles snart är över och ångesten börjar krypa fram.Jag vill inte gå upp tidigt på morgonen,inte ha några läxor, inte känna någon press för alla prov.Hoppas att vårterminen går fort.Höst terminen svischade förbi ganska snabbt hoppas bara det håller i sig så det kan bli sommar.Sommar och soliga dagar, då man bara badar och spelar fotboll.Som jag längtar alltså !

Sommarn kommer bli superbra tror jag.Till en början så ryker tandställningen och det ska bli hur kul som helst.Gothia kommer bli så jävla roligt.Spanien likaså (om det blir av  , hoppas det ) och massvis med fotboll.Låter alldeles för bra.

Jag är pigg som en mört och har bara mig själv att skylla då jag har varit dum och varit uppe till klockan 5  i typ 7 dagar på raken eller nått.Att jag aldrig lär mig.



Sötaste ungen som finns.

PUSS

Nu var det gjort.

Hejhej.Igår var jag,Ella och Mamma i Västerås hos Rasmus.Vi kollade på två filmer , Pineapple expresse och Tropic thunder. Helt värdelösa.Vi kollade inte klart på någon utav dem.Vart en ganska sen natt igen , något jag kommer känna av nu när skolan börjar.Jag har ju vänt upp och ner på dygnet , inte alls bra.

Imorse gick jag upp lite tidigare än dom andra dagarna.Hade ställt klockan på 10.Badade och sen kom Linda&Jimmy och hämta upp mig och Sandra.Vi åkte ner på stan där vi skulle klippa oss.Vi(jag och Linda) var ganska nervösa.Men det slutade väl rätt bra.Mitt hår vart ungefär en dm kortare och Lindas vet jag inte men det var en bra bit hon tog bort.Mycket mer än mig.Linda vart superfin i håret.När vi var klara åkte vi upp till Rasmus lägenhet och packade ihop våra grejer och åkte hem.Nu sitter jag här och funderar om jag ska hoppa ner i badkaret , vore inte helt fel.

Imorgon börjar man skolan.Alltid lika jobbigt.Ingen skön start blev det heller.Börjar med datakunskap direkt på morgonen.Det kan ju vara det tråkigaste som finns.Helt värdelöst och jag är helt värdelös på det ,toppen !.Det enda som är kul är att man får träffa sina kompisar.Bara 5 terminer kvar utav skolan nudå. Fyfan det där lät riktigt jobbigt.


Så här ser vi ut nu.



Linda



Jag


PUSS

Ingen seger.

Det vart ingen seger igår för sverige.Tråkigt som fan.
Nu sitter jag hemma hos Rasmus.Jag,Ean och Mamma ska sova här för vi har varit och tränat.Träning i snön , inte det roligaste som finns kanske ,då man är skit rädd att halka.Bollar på låren är det bästa jag vet också, svider fint som fan.Precis käkat tacos och nu ska vi se på film.Imorgon är det klippning för mig och Linda.



PUSS

Skit

Periodpaus och jag måste fan klaga lite här.Man ska ju inte klaga på domaren men fan vilken jäkla sopa alltså.Dom kör ju över målvakten hela tiden , men det verkar ju vara helt okej för domarn.En period kvar , känns lite kört men hoppas kan man ju alltid göra.Heja !




PUSS


Goal

 Jag och Eanpean ligger i varsit hörn av soffan och kollar på Goal.En mycket bra fotbolls film.Helt klart värd att se.Finns en tvåa också , tror det kommer komma en trea också ,om den inte redan har kommit.Man blir iallafall sjukt sugen på att spela fotboll.Men det är bara och vänta tills imorgon.Träning på Ringvallen .Något som är mindre lockande är ju att det är hur kallt som helst ute , men det kommer nog gå fint endå.Hoppas bara att man slipper bollar på låren , skulle nog svida en hel del.Idag har jag bara tagit det lugnt , som alla andra dagar.Setat vid datan , fixat & trixat lite med linda och jimmys bloggar och sen kom Ella .Vi har bara legat i soffan och nu väntar vi på att hockeyn ska börja.


Keep your feet on the ground and not your head in the sky.


Mickis


Nyårsbilder

Några bilder ifrån Nyårsafton.










Här sitter jag med mitt täcke framför datan och bara myser.Har precis gjort klart designen.Vitt med några rosa blommor som ni ser , rätt gulligt tycker jag.Ikväll är det hockey också  , ska bli riktigt kul att se , hoppas på seger.Ean kommer hit igen.Så det blir mys i soffan med hockey,godis och sen kanske nån bra film på det.

Jag blir nästan galen av att vänta på den fjärde boken Breaking dawn.Jag tror faktiskt inte att jag kommer kunna hålla mig utan att jag kommer börja läsa den på engelska.Fast isåfall tänker jag läsa den på engelska och sen läsa den på svenska igen när den kommer ut.Låter inte helt fel.Ska ju till Västerås imorgon så kanske köper den då.Träning i Västerås och sen sova där för sen på onsdag är det dags för klippning , fyfan, fan,fan,fan.Jag ser ju fram emot det men endå inte.


Never think.



Pusshej för nu ska jag se på Madicken

puss

Den börjar närma sig , första skoldagen så här efter att ha haft långledigt.Usch , jag brukar längta till skolan men nu gör jag det verkligen inte.Man borde kanske börja gå upp lite tidigare på morgonen och lägga sig tidigare på kvällarna snart , så man orkar med skolan sen när den bäl börjar.Inatt var jag och Ella uppe till 4 kanske och jaag vakna halv 2.Galet.Sen vart det träning i Västerås.Var inte igår man hade på sig fotbolls skorna , skönt var det iallafall.

Nu ligger jag i soffan och kollar på tv , såg nyss på Bring it on All or nothing , en väldigt bra film , enligt mig.





PUSS


Hockey

Jag, Ean,Mamma,Pappa och Rasmus sitter i soffan och kollar på Sverige-Slovakien.Kulkul.Vi har spelat lite gh  också.
Jag är glad för när jag gick in i tvättstugan så hitta jag min kamera sladd , det enda rummet jag inte letat i .Kanske för att jag inte trodde att den skulle ligga där , som den gjorde.Glad är jag iallafall

Nått lär jag väl ha att läsa fram tills i Mars så jag ska nog ta och köpa mig den häär boken , Min far hade en dröm

 



Mindre glad är jag över att det inte allste var  helt säkert att Stephenie Meyer skulle skriva några fler böcker om Bella och Cullens familjen.Men man kan ju hoppas.



PUSS


klipptid bokad

Jag blir galen.Nu har jag letat efter den där jäkla sladden till kameran , jag har letat överallt , förutom där den ligger.Tråkigt att inte kunna lägga in bilderna från nyår.Men det får helt enkelt vänta.
Imorse ringde Snirpan(ean ) och väckte mig, runt klockan ett.Då bestämmde vi oss för att vi inte skulle åka längdskidor för att det snöat så mycket inatt , haha.Har inte gjort så mycket idag bara typ legat i sängen och läst lite bok och typ setat vid datan.Nu är Ljudet av ditt hjärta  utläst.Fyfan vad jag är kär i de här böckerna och filmen.Man bli liksom beroende.Den fjärde boken ,  Så länge vi båda andas har inte kommit ut på svenska ännu.Den kommer inte ut förens i Mars.Hur ska jag kunan vänta ? Skulle ju kunna läsa den på Engelska men jag känner att när det är sista boken så vill jag kunna förstå vartenda litet ord av boken , så jag får vänta.

Nu sitter jag här och googlar lite medans jag väntar på att snirpan ska komma hit så vi kan spela lite gh och kolla på hockey och ha det mys.Snirpan är Ella om ni undrar.Hon har en heldel gulliga smeknamn den tjejen.Iallfall så åter till mitt googlande.WHAA jag är helt överlycklig.Jag läste lite om twilight-böckerna och det står att man kan vara lugn om man tror att det är slut på serien efter fjärde boken , Stephenie Meyer har nämligen planerat att skriva fler böcker om famlijen Cullen och Bella , fast inte ur Bella perspektiv i de böckerna.Hoppas de blir lika bra. JAG ÄR KÄR,ÖVERLYCKLIG OCH GALEN !

Jag och Linda har beställt klipp tid på onsdag , jag är faktiskt riktigt nervös , kanske låter lite töntigt men det är jag iallafall.Hatar att klippa mig.

Jaja ha en trevlig lördags kväll.Det tänker iallafall jag ha.

PUSS



Hockey i Sura

En ny dag , 3 Januari.Så igår får jag väl säga , vakna jag upp ensam  i sängen Eanpean var uppe tidigare än jag.Vi åkte till Västerås på träning.Fyfan vad det är skönt när man har fredags träningen avklarad , man är så lycklig.Vi drog på oss mjukisbraxorna och drog till Sura för att kolla på Rasmus match.Sura vann , brabra.Sen åkte vi hem.Släppte av Ean på ok.Sen har jag bara tagit det lugnt.Imorgon ska jag sova ut och sen ska jag och ean åka längdskidor , en hel del skratt kommer det nog att bli , jag är sämst på längdskidor.


Sen följer Ean(min sambo) med mig hem och ser på hockey .



PUSS


Klippa sig ?

Ja idag när jag och Linda satt vid matbordet så börja vi prata om att vi skulle behöva klippa oss ordentligt.Jag har inte gjort det på evigheter, har nog haft samma frisyr sen typ 6an då jag hade rak lugg.Så vi ska nog ringa och boka tid imorgon i Västerås hos en frisör.



Jag hade tänkt mig något i den här stilen


och linda såhär.
 


Om vi törs ;)


/ M

.

Nytt år , nya möjligheter.Ja nu var det inte 2008 längre utan 2009 , om någon har lyckats missa det.Tiden går så jäkla fort , jag hade ju knappt lärt mig att det var 2008 och nu så är det 2009 , hur ska det här gå ? Många roliga saker har jag hunnit göra under det här året.Men hoppas på ett ännu bättre år 2009.

Nyårsafton började så här.Jag vakna upp i Lindas säng med Ean brevid mig och Sandra på golvet.Ean skulle hem så vi skjutsa henne till tåget och sen åkte vi till maxi en snabbis och sen hem för att duscha/bada.Runt klockan 3 skjutsadeJImmy ut oss till Zazza och Melle där vi skulle fixa iordning oss och käka.Zazza och Melle hade en kompis där också som hette Sandra.Vi fixade oss och lagade mat , mycket trevligt sen tog vi taxin in till stan , vi skulle hem till Melles kille som hade fest.Rätt mycket folk.Mycket dans , kändes lite stelt med tanken på att jag nog kanske var den enda nyktra på festen.Men det gick fint.Runt fyra tiden stack jag och Sandra hem till Jimmys lägenhet där vi skulle sova.Vi käka lite godis och prata en stund  innan vi somna.Vi vakna ganska tidigt , runt halv 12 och då fick Jimmy komma och hämta oss.Vi käka mat när, vi kom hem till Sandra tog vi det lugnt ett tag och sen stack jag hemmåt.Mammsen hämta mig och Zacke och sen åket vi till Sura där Rasmus hade hockeyträning.Zacke som älskar ismaskinen skulle få åka men sen våga han inte när han väl fick.I fagersta hämta vi upp Ellabellabus.Vi har spelat lite vetgirig där jag var kung.Lite bok har vi också läst

Imorgon blir det träning i Västerås och sen direkt efter så ska vi åka mysiga och svettiga och kolla på Rasmus match i Sura.


Bilder från nyår kommer när jag har hittat på sladden , den är borta:(



PUSS