mys...

Igår  var en riktigt mysig kväll.Jag och Oskar käkade middag och sen så gick vi ut på en promenad och stannade till vid ett ställe som heter central park , där man kan spela massa roliga spel.Det var väldigt kul och efter att vi skjutit med nå konstiga pistoler,spelat motorcykelspel,fotbollsspel och dansat  så gick vi ner en stund på stranden för lite mys och sen avslutade vi promenixen med en glass som var lika god som vanligt.

Imorse gick vi upp klockan sju som alla andra dagar och käkade frukost och cyklade ut till sjön där jag kollade på när Oskar åkte vattenskidor.Kunde även sola då det var väldigt fint väder idag.
Vi cyklade till hotellet för att äta lunch och sen vart jag kvar här medans de cyklade tillbaka till sjön.Jag simmade 66 sträckor i poolen för att få ihop till den kilometern som stod på träningsschemat.Solade lite till men sen vart det så varmt så jag gav upp och gick in och duscha av mig istället.Städat har jag också hunnit med och nu sitter jag utanför hotellet vid ett av deras bord och väntar på att Oskar ska komma cyklandes.



Jag ligger och solar vid sjön.

Oskars favoritspel.

puss

oskar på stranden.

jag fick en ros och då vart jag sådär glad

jag

Oskar äter glass.

PUSS

underbart !

Hejhej , just nu ligger jag i sängen på rummet.Vi har nu fått flyttat till det hotellet som vi egentligen skulle ha bott på från första början.Här funkar det trådlösa internetet så det är superskönt.

Det är redan måndag och dagarna går väldigt fort.Det har varit fint väder nu i två dagar så jag har lyckats bränna mig ganska rejält , så jag är sådär jobbigt röd just nu.
Maten är helt sjukt jäkla bra här borta och glassen , muummmss !
Jag trivs verkligen här , få vara med oskar och bara ta det lugnt.

Imorse så gick vi upp runt 7 tiden för att sen käka frukost och efter det cykla ut till sjön där de skulle träna.Solen tittade fram och då solade jag.Sen var det dags för at cykla hem för att äta lunch.Det var gott och sen gick vi upp på rummet och vila ett tag innan oskar stack till sjön och jag gick ner och la mig vid poolen.
Nu ligger jag här och väntar på att Oskar ska komma hem igen.



Oskar,Henrik och Sandra äter glass.

sandra ,Henrik och jag.

jag, när vi var ute på promenad.

jag och oskar i poolen

Oskar,Sandra och Henrik

Jag och Oskar.

Sandra,Jag och Henrik äter glass.

Oskar och jag

 Sandra äter mer glass.

Henrik på stranden

jag på beachen

oskar<3



Italien

För nu är jag framme i Italien och resan gick bra , jag lever.
Det var så underbart att träffa Oskar igen.
När vi kom fram till Cervia , den staden vi ska vara i nu i några dagar så gick vi till hotellet men där var det fullt så vi får bo på ett hotell lite längre bort nu i tre dagar , sen får vi flytta tillbaka till det hotellet som vi egentligen skulle bo på.
Vi började med att köpa varsin piadina , självklart tog jag nutella på min och jäklar vad gott det var , jag såg tydligen ut som ett barn på julafton enligt Oskar.
Sen mös vi lite granna innan vi gick ner på stranden för att kika lite och efter det så var det middag.
Maten var god men jag förstår inte hur man ska orka alla mat.Efter maten så tog jag,Oskar,Sandra och Henrik cyklarna till Milano marittima för att käka glass och kolla i några affärer.Jag köpte en glass men kläder vart jag utan.
Vi cyklade till hotellet för att lägga oss i sängen och kolla på film men vi var så trötta så vi stängde av och sov istället.

Imorse gick vi upp klockan 7 för att Oskar skulle iväg och träna.Gick till det andra hotellet där vi skulle käka frukost.Även där fanns det nutella , jag är lycklig !
Dom drog iväg för att åka vattenskidor så jag drog på mig löparskorna och sprang en halvtimme på stranden.Nu sitter jag på hotellrummet och vet inte riktigt vad jag ska göra , men borde kanske sova en stund innan det är lunch.Vädret  är varken bra eller dåligt.Det är molningt men någon gång ibland kan solen titta fram men jag har inte tillräckligt med tålamod att ligga på stranden när det är molnigt så det får vänta till det blir finare väder(om det blir det).




Jag påväg till skavsta

Oskar i väntan på att piadinan skulle bli klar.

Jag ringer till mammsen och berättar att jag lever.

jag älskar nutella.

Oskar på stranden.

och jag.

vi tog cyklarna för att cykla iväg till Milano marittima

Glassen var god. Henrik,Oskar och sandra

Jag,Oskar och Sandra

Oskar påväg tillbaka till hotellet.




Puss , hoppas ni har det bra där hemma.Jag har det jäkligt bra här borta !

hejdå

Snart säger jag hejdå till soliga Sverige och hejhej till molniga Italien!



puss

Italien imorgon

Tjoho , imorgon är det torsdag.Den dagen jag har väntat på i 16 dagar nu , det har kännts som en evighet.Men imorgon då jäklar så landar jag i Rimini där Oskar möter upp mig för att sen åka till hotellet som ligger i en annan stad lite längre bort.

Jag måste erkänna att jag är helt sjukt nervös för att flyga.Jag hatar det , men på samma gång så är det lite fascinerande att man först är i Sverige och sen några timmar senare befinner man sig i ett annat land , imorgon till och med på andra sidan europa , rätt fränt faktiskt.Planet går runt 11 tiden så jag lär väl gå upp typ klockan fem imorgon.Kanske inte ens någon idé att jag går och sover.

Imorse så vakna jag halv  10 , hoppade på cykeln och cyklade hem till min farfar som bor i Ulfsbo.Där tvättade jag hans bil och vaxade den , och oj så den blänker nu.

Snart ska jag prata med Oskar en sista gång innan vi träffas imorgon , känns bra att man kan säga "ses imorgon" .



puss och vi hörs i Italien

Sörbo

Hejhej idag har jag varit hemma hela dagen.
Ställde klockan på 10 för att inte missa alldeles för mycket sol.Gick ut och la mig , och där låg jag i några timmar.För många , det börjar synas nu.Det är det värsta när man solar , man tror inte man har fått någon färg alls så man bränner på och tar till lite olja som hjälp och sen när man kommer in så syns det inte heller speciellt mycket men senare på kvällen , då smäller det till och då ser man ut som en gris.

nångång på eftermiddagen/kvällen cyklade jag till bluchers stuga där jacob körde mig,samme,erik och sagström på ring och de andra testade vattenskidor , tyvärr hade jag för små fötter så jag kunde inte testa , men tur var väl kanske det.Vill ju ha alla ben hela tills på torsdag.Tog cykeln och cykla hem igen och nu sitter jag här och väntar på att Oskar ska logga in.



Erik och tysken.Det var tysken som stod för dagens vurpa.

tror det är tysken

Erik,Sagström och Jacob

Tysken på två skidor , men jag ska kanske skriva att han även åkte på en , annars blir det väl ett jäkla liv.

Erik var riktigt stabil på vattenskidor , hehe.



Puss

vetgirig




Tack för några goda matcher Erik , totala segern är min !

ja.

erik  , du suger !

14,7 kg....

...nu kan jag inte stoppa ner nå mer i min resväska.Nu är jag färdig packad och klar , redan , även om jag inte åker förens på torsdag.Jag är så , jag vet inte vad men uppspelt är väl det ordet som skulle passa bäst in.

Idag gick jag upp klockan 06.10 för att åka med Pappsen in till jobbet och putsa några fler fönster.När jag var klar , var klockan typ 10 och då fick jag åka hem och sola.Hann väl sola i någon timme innan jag fick ett ryck att jag skulle dra ut och springa , hela 6 km vart det.Stannade efter vägen och tog ett dopp i det kalla vattnet , jag gillar att bo på landet (ibland) !
När jag kom hem så gick jag ner till sjön för att bada , tänkte tvätta håret och allt men när jag väl hoppat i så insåg jag hur jäkla kallt det var , så jag gick upp och duscha istället.

Har varit inne i fagersta och fixat lite grejer , var hemma hos sjögren en sväng , hämtade en väska och så.Ett besök på apoteket för nödvängdiga prylar innan resan.Nu sitter jag här och har precis käkat mat.



GOTHIA OM 19 DAGAR.

puss

Jordgubbar!

Idag har jag bara haft en slappis dag.Solat,sovit och setat vid datan.

Jag och Mammsen åkte till Söderbärke , ica , för att handla jordgubbar och cola.Jordgubbar är hur gott som helst och om de inte fanns skulle vi lika gärna kunna skita i sommaren , inga jordgubbar =ingen sommar.
Käkade dem och sen tog jag ut den där ögonmasken (eller vad det nu är )som har legat och skräpat i mitt rum enda sedan cup kommunal (det var då vi fick varsin).Nu kom den till användning.Somnade och vaknade klockan halv 9 och nu sitter jag här och är deprimerad för imorgon ska jag gå upp 06.10 för att jobba.




Kom och tänka på en sak när jag kolla på min säng som ser så ensam ut.Snart så , eller på torsdag , då slipper jag sova själv och det ska bli så underbart att få sova brevid Oskar igen , han är så söt när han snarkar och dreglar.Nu är det inte många dagar kvar alltså ! jag är så nervös.

Äntligen lite solsken!

Äntligen har solen tittat fram.Mamma tvingade ut mig ifrån datan i morse och ut i solen.La mig på gräsmattan i den stekande solen och läste en bok.Jag har börjat om på Min far hade en dröm av Barack Obama som jag för några månader började läsa men hann bara 50 sidor innan jag helt glömde av att läsa den så nu har jag glömt bort allt och får börja om.Ska försöka läsa ut den när jag är i Italien.


jag gillar min söta,rosa boll som jag och Sandra köpte i Holland


Läste lite bok

Det var inte speciellt skönt i vattnet.

Jag och Mammsen gick ut på promenad.

Puss

övervikt..

Eftersom jag är uttråkad och väntar på att oskar ska logga in på skype så kan jag ju skriva ännu ett  inlägg.
Men ni som inte läst inlägget ifrån Zackes dop får bläddra ner och läsa det först.

Iallfall så ska jag åka till Italien tidigt på torsdag morgon och annorlunda som jag är så har jag redan börjat packa.
De var tydligen väldigt stränga på övervikten av bagaget så jag måste verkligen tänka på hur mycket jag stoppar ner i resväskan.Ska ju vara där i 12 dagar , väldigt mycket för mig och det har väl slinkit ner ett antal klänningar,shorts,linnen , kanske alldeles för många.Har inte packat klart allt ännu och har inte lagt ner alla skor som kommer ta stor plats.Tänkte testa och se hur mycket det vägde så jag slängde upp väskan(med lite problem faktiskt haha.) på vågen här hemma och den visade 14.6 kg och max var tydligen 15 kg. Så nu har jag några alternativ. Antingen så får jag gå barfota i Italien,packa ur lite onödigt skit eller så får jag helt enkelt ta skorna i handbagaget.Det löser sig nog , det hoppas jag iallafall.

jag börjar redan få resfeber , jag är hopplös!!
Kollar runt på en massa olika väderprognoser och det ser inte lovande ut.Hitills ser det ut som att det ska regna dom  fem första dagarna , sen kan jag inte se nå mer.Det skulle ju kännas ganska tråkigt att åka utomlands och så regnar det varenda dag.Men då har jag en anledning till att ligga inne på hotellet och sova hela dagarna.Fast jag föredrar solen.Så hoppas den kan vara på min sida nu , snälla ! Mina kritvita ben behöver den som mest just dom 12 dagarna.
Det ska bli helt underbart att åka ner dit och träffa Oskar vare sig det regnar,snöar eller om solen skiner , det spelar ingen roll vad det är för väder , det kommer bli underbart vilket som.


Inte helt fel med en kall cola på balkongen när man är utomlands.


att äta ben&jerry glass är heelt okej.


puss


Sommarlov ?

Har varit lite dålig uppdatering från min sida nu i några dagar.
Fyra jobbiga dagar som ledare på fotbollsskolan är nu över.Vi har även hunnit spela en match mot Västanfors som vi förlorade och så har Zacke blivit döpt.Jag har alltså haft lite fullt upp.

Igår var det midsommarafton och det var då Zacke döptes till Ingvar(efter vår morfar) Zacke Täpp Johansson.Efter att han döpits hemma hos oss i Sörbo så åkte vi till Vads bystuga för att käka mat och ha det trevligt.Efter det ,när alla var mätta och belåtna så åkte nästan alla hem till oss igen där det vart lite musik.Jag,Linda och Sandra som bara älskar att sjunga stod fastklistrade framför mikrofonerna en större del av kvällen.Kvällen slutade med att jag var den som gick och la mig först , redan klockan ett.
Vaknade utav att någon jäkel killade mig på fötterna och gissa vem det var ? Jo det var Jimmy som ville vara jobbig och väcka mig på det viset.Fick gå upp och käka lite frukost och sen drog alla förutom Linda hem.Jag,Mamma och Linda åkte in till Fagersta för att handla massa onyttiga saker och låna någon bra film utav simmarn.Det var XIII.Den var hur bra som helst och längtar tills uppföljaren ska komma , om det nu ska det.Hoppas på det !

Sandra,jag och Zacke dagen innan dopet.Vi var ute på jakt efter blommorna

Sandra och Zacke efter dopet.Har inge bilder under själva dopet eftersom Rasmus sket i att ta kort

Zacke och jag

Zacke och jag

Puss

Mikaela

Innan folket kom

Vår kusins kille hade bakat åt Zacke

Zacke och hans tjej Felicia.Synd bara att dom är släkt

Zacke ville pussas men Felicia var inte riktigt lika pigg på det.

Vilken charmör han är.

Sandra och Isak

Sandra,Linda och jag



Idag tog jag faktiskt bort min bilddagbok.Kanske gör en comeback nångång i framtiden men just nu så kände jag för att ta bort den.Så det är gjort nu !



"Som ett nystan utan garn, som en leksak utan barn.
Det skulle jag va utan dig, ingenting utan dig.
Som ett ångtåg utan lok, som en bokstav utan bok.
Det skulle jag va utan dig, ingenting utan dig.
Som en tomte utan skägg, som en höna utan ägg.
Det skulle jag va utan dig, ingenting utan dig.
Utan varann skulle vi få fnatt, utan varann inte fatta ett skvatt, inte hitta ett skratt.
Det vet varenda katt,det vet varenda katt. "


Pelle Svanslös

Snart så ska jag prata med min orre på skype , hare bra ni !





Om mig

OM DIG

Namn - Mikaela Lillemor Sandström
Bor - Sörbo
Syskon - En bror som heter Rasmus
Ålder - 17
Född - 1992-04-21
Ögonfärg - Grön
Längd - 162 cm
Sko storlek - 35-36
Höger eller vänsterhänt - höger
Stjärntecken - oxe
Hårfärg - blond
Födelseort - Norrköping

DAGENS. Låt - ingen än så länge
Saknad - Oskar som fan.
Kläder - fotbollskläder
Underkläder - söta rosa/grön prickiga , hihi
Mat - Pasta med skinksås
Köp - en jättegod munk som jag tappade i golvet , så fick köpa en till.
Göra sen - prata med Oskar
Godis - salta döskallar
Pinsammaste - inget idag

SVARA ÄRLIGT

Tycker du om att plocka svamp? - nja inte det roligaste jag vet , men det funkar.
Tycker du om godis? - självklart
Hur många gånger i veckan äter du godis? - varje dag
Äter du oftast nyttig mat? - kan jag väl inte påstå
Tycker du att du själv är söt/snygg? - nej
Du ger mycket komplimanger till andra? - nä det gör jag väl inte
Är du nöjd med ditt förnamn? - ja
Du tycker att du själv är smart? - mittemellan
Vad är det sämsta hos dig? - mitt självförtroende
Vad är det bästa hos dig? - jag är oftast glad
Har du bra självförtroende? - nej , men det är inte helt värdelöst.
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn? - inte många.
Du tycker om att vara med tjejer? - haha ja
Känner du dina grannar? - grannar , vad är det ?
Vad har du för färg på dina underkläder idag? - vita och rosa
Äger du några Björn Borg kalsonger? - nej för jag använder inte kallingar
Hur många? - 0
Är du en Björn Borg-fjortis? - nä
Gillar du skolan? - ibland
Har du någon gång skolkat? - har väl hänt någon gång
Spelar du något instrument? - nej
Sporter/aktiviteter har du gått i? - fotboll,gymnastik,simning,innebandy,handboll,bandy,ridning och hockey är de jag kan komma på just nu.
Har du några tatueringar? - nix
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag? - ingen aning.Men det är nog ett par gånger.
Tycker du om djur? -vissa

BRUKAR DU...
Sova? - ja
Ta mediciner du inte borde ta? -nej 
Snusa? - nej
Skada dig? - ibland men inte med flit
Klä dig i svart? - jap
Lita på folk? - på en del
Skada dig med flit? - nej
Drömma mardrömmar? -ja
Gå i skolan? -japp
Gå i kyrkan? - om det är något speciellt som dop,bröllop eller så.
Ljuga? - nix
Vilja dö? - aldrig.

HAR DU...
För många vänner? - kan man ha för många ?
Förföljelsemani? - nä
Någon annan psykisk sjukdom? - nej
Skadat någon? - haha ja
Färgat håret - japp
Några piercnings? - öronen men dom är nog snart borta
Några tatueringar? - nej
Egen dator? - yes
Gjort bort dig rejält? - ja

ÄR DU...
Snäll? - jadå det tror jag , hoppas det iallfall
Snygg? - kan ju inte jag svara på
Söt? -            -"-
Kort? - ja
Klantig? - ja !

Fotbollsskola

Nu är första dagen på veckans fotbollsskola slut.
Det var inte så tråkigt som jag hade ställt in mig på.Utan det var faktiskt helt okej.Har tjejer som är 9-10 år och är jättesöta hela högen.De ska gå och hålla handen,rida på ryggen och göra sånt där som bara tjejer skulle vilja.
Det börjar klockan halv 10 på morgonen och slutar klockan tre , så det är inte allt för jobbigt.
Lite synd bara att vädret är helt värdelöst , blåser och är skitkallt.Lite regn fick vi också över oss idag, men det var inte särskilt mycket så det var ju tur det.

Imorgon blir det fotbolsskola dag 2 och efter det har halva veckan gått och det kommer nog kännas rätt bra.Träning på kvällen , så blir en heldag i Västerås.


Linnea,jag och Clara.

Elin,Linn,Linnea och Clara.Söta tjejer ifrån fotbollsskolan.



Världens sötaste Zacke med världens största skor


Most of our life is a series of images.
They pass us by like towns on the highway.
But sometimes, a moment stuns us as it happens.
And we know that this instant is more than a fleeting image.
We know that this moment... every part of it... will live on forever.











Att putsa fönster...

..suger ! Imorse , tidigt , alldeles för tidigt så väcktes jag utav Zacke som sov brevid mig.Han pratade hur mycket som helst och ville väl få upp varenda kotte i huset.Mamma gick ner med honom  och jag kunde somna om.
Runt 10 tiden så väckte mamma mig och sa att jag skulle behöva åka och tvätta fönster åt farfar , 45 stycken. Med mammas hjälp och lite av pappa så tog det väl typ 6-7 timmar.Så jäkla tråkigt , nu tänker jag inte putsa fönster på ett bra tag.

Hela dagen har jag saknat ihjäl mig , eller inte ihjäl mig , jag lever ju.Men det har varit sjukt jobbigt och när man är ifrån någon som man tycker om så mycket och är beroende av så är det riktigt jobbigt , helt värdelöst faktiskt.Inte gör det saken bättre att man måste hålla på och göra massa tråkiga saker som att tvätta fönster och jobba på fotbollsskola , då blir man bara mer irriterad .Önskar att jag skulle kunna spola  fram tiden så att jag är med Oskar i Italien och bara har det jävligt bäst ! Men snart så , om 10 dagar kan jag mysa med min favorit.

Imorgon börjar fotbollsskolan från klockan 9 till 15 ska vi vara där och sen är det bara att ta tåget hem igen.

Things do not change, we change.


Puss









Dopet och sången avklarat

Nu har vi sjungit och det gick faktiskt bra.Var inte så nervös som jag trodde att jag skulle vara.
Isak var jättegullig och var lika glad fast dom doppa ner han i vattnet.
Min moster och Linda gjorde en liten rolig sak idag.Den där kannan som dopvattnet var i stod innanför dörren där man tänder såna där ljus , då trodde de att det var skålen som man skulle lägga ner pengar i , så de la ner pengar i dopvattenkannan.Lite klantigt men kul.
Efter dopet så var det fika där i Karbenning och efter det så åkte jag,Rasmus,Ella och Sandra till Vad för att gratta Erik,Sofia och Per som tagit studenten idag.

När vi kom hem så la vi oss och kolla på Eurotrip men jag somna och nu sitter jag här och väntar på att Oskar ska komma in på datan.



Innan vi åkte till Karbenning


Söta Isak Daniel Melvin


Jag och Isak

Linda och Isak


Maria,Isak,Daniel och faddern

Zacke i början när han var lugn.Sen sprang han runt i hela kyrkan och hoppa & for.


När vi sjöng.

Sandra,Jag,Linda och Ella

Sandra,Jag och Linda


Zacke och jag


Sandra,Isak och Linda


Jag och Isak



Tro det eller ej , men det här är en kille.



PUSS

Dop

Hej!

Idag ska Isak döpas.Jag och Mamma ska snart åka till Norberg för att testa sjunga i kyrkan lite innan folket kommer.Där kommer Moster,Linda,Sandra,Zacke och Ella också vara.Jag är jättenervös och längtar hur mycket som helst tills vi har fått det gjort.Jag hatar att stå inför mycket folk och göra saker som man inte är riktigt säker på.Jag är även väldigt nervös när jag ska spela fotboll för mycket folk , men inte alls på samma sätt.Fotboll har jag ju liksom spelat enda sen jag var lite , det är mycket enklare än att sjunga.

Har precis duschat och sminkat mig och klänningen har åkt på , nu är det bara skor som saknas och dom har moster tagit med sig åt mig.

Det börjar närma sig måndag och jag har ångest över att behöva gå upp så tidigt och stå där med en massa galna barn som skriker och springer runt en.Men det blir nog bra när väl det har kommit igång.

Nu ska jag gå ner och käka och sen fixa håret.
Lägger nog in lite bilder ifrån dopet ikväll.


PUSS



För Linda har tagit studenten...

Hej , idag är det den 12 juni vilket innebär att Linda har tagit studenten och nu känns hon plötsligt mycket vuxnare än vad hon var igår då hon fortfarande gick i skolan, att det är den 12 juni betyder också att jag och Oskar har varit ihop i 3 hela månader och en dag.Glömde nämligen av det igår.

Gick upp tidigt imorse , redan klockan sju för att sminka mig och klä på mig innan vi skulle åka till Västerås för att se på linda som skulle ta studenten.Men innan vi åkte till Västerås så åkte jag och tog en spruta i armen.
Väl framme i Västerås så gick vi till stadsparken där alla friskolor skulle springa ut.Lindas klass var  bland de första så det tog inte speciellt lång tid.Sen fick vi vänta ett bra tag på att de skulle åka iväg med de där vagnarna.
En sak är säker , det är att jag var väldigt avundsjuk på dem som tog studenten, de såg ut att ha så kul.Men något positivt är ju att vi har allt det roliga kvar.Så något har vi ju att se fram emot.

När Linda åkt runt där i vagnen ett tag så kom hon till Barkarö där det var fixat och klart för käk och sånt.Släkt och vänner till Linda var där för att fira henne och hon öppnade även massa fina paket.
Träffa Zacke fick jag också göra.Hoppas jag kan hålla mig frisk efter den här gången då.

Skulle egentligen ha åkt in till Fagersta och hittat på något med mina kamrater ikväll men jag orkar inte.Imorgon bitti ska jag gå upp ganska tidigt för att sen åka till Norberg där vi ska sjunga på min kusins barns dop.
Ja , jag vågade vara med tillslut... Vilket jag kommer ångra imorgon när jag står där och är jättenervös.
Håll tummarna !


Linda som just tagit studenten


Där stod vi och önskade att vi också hade tagit studenten idag.Men icke.


Jag.


Linda och Jimmy.


Linda och Rebecca på flaket.

Där satt vi stackrare som har några år kvar.Linn och Anton har alldeles för många år kvar.


Ella,Rasmus och Robin.


Linda är glad och det kan jag förstå.


Robin,Linda,Rasmus,Ella,Jag och Sandra


Zacke är sötast i världen.


Linda öppnar sina presenter.


Sandra,Linda,Jag och Zacke.


Innan folket kom.


Jag,Lennart(linda&sandras farfar) och Sandra.




GRATTIS LINDA & JIMMY !!!!!!!!!





PUSS

sommarlov!

Hej , nu är det efterlängtade sommarlovet här , äntligen !
Egentligen så skulle jag få sommarlov imorgon , men imorgon tar min älskade kusin Linda studenten så jag ska åka och kolla på den.
Var inte i skolan idag heller , var i Falun hos tandläkaren.Tog lite kort och röntgenbilder på tänderna för att se om de flyttat på sig , hitills såg det jätte bra ut , konstigt , eftersom jag slarvat lite med bettskenan.

Igår hade vi match mot BK30 , vinst med 3-2. Tre välbehövliga poäng.Nästa match är mot Västanfors som är serieledare.Blir spännande men även väldigt nervöst.Ska ju få möta Annisen.Hela nästa vecka är det en fotbollsskola i Väserås som Bsk håller i.Hoppas vädret hinner bli bättre.Känner inte för att stå ute i regnet och träna småbarnen.

Idag har jag även hunnit prata med oskar på skype i någon timme.Senare idag ska jag och mamma åka in till Fagersta och fixa lite med något student kort och jag ska även sola solarium , det verkar vara det enda man kan göra för att få lite färg i det här kalla,gråa och regniga Sverige just nu.Gillar inte att sola solarium , då det är väldigt farligt och onödigt , men jag känner att jag måste få lite färg på mina bleka ben nu när det börjar bli dags att ha på sig klänning.





PUSS

bacon är gott

Jag startade morgonen med att äta ägg och bacon och så åt jag det nu igen.Det är ju hur gott som helst och man tröttnar inte.Man känner sig dock väldigt onyttig när man ser allt fett som kommer ifrån baconen , men vad gör det , fortfarande lika gott.

Min dag har varit  väldigt slapp.Efter att Oskar åkte imorse runt tio tiden så har jag bara legat i sängen.Kollat på Step up 2 och har även orkat förflytta mig en meter till datorn där jag har fixat lite med lindas header.Tänkte sitta uppe och vänta på att oskar ska logga in men han ringde nyss och sa att han inte fick igång internet så nu tänker jag gå och sova .Hoppas det funkar tills imorgon då.


Imorgon blir det skola , börjar dagen med lagidrott , tror vi har gemensamt med alla lagidrottare , någon slags avslutning innan sommarlovet.Så vi fick en halvtimmes sovmorgon , alltid något.Sen har vi bara två lektioner till och sen om jag är frisk så tror jag att jag har match mot bk , beror på om jag får vara med eller inte.






You'
ve set my heart on fire
Filled me with love
Made me a woman on clouds above



/ Mikaela

090609

Hej hallå!
Jag hade inte tid att skriva igår , ville spendera så mycket tid som möjligt med oskar innan han åker till Italien.
Vi började morgonen med att gå till skolan , skrev de mattenationella som vi missat och sen var resten av dagen mycket lugn.Gick ner på stan för att köpa ett par skor till Oskar och sen köpte vi varsin mjukglass opch gick hem till honom där hans mamma och syster var.Senare mot kvällningen åkte vi alla ut till mig där mamma hade lagat lite käk , en mycket trevlig kväll.Jag,Oskar och Alva såg även på en bra film , som jag sett minst 20 gånger , What a girl wants.
Oskar sov kvar här och åkte hem för ett tag sen , eller hem och hem.Hem åkte han inte , utan han åket till Italien.Jag är väldigt avundsjuk på honom som ska få åka dit och vara där i typ en månad.Men snart kommer jag också ner, längtar som attans.Saknar honom redan , fast han inte ens har lämnat Sverige ännu.

Blev ingen skola för mig idag för när jag tog tempen så hade jag pyttelite feber och ont i halsen.
Jag måste ha världens sämsta immunförsvar.Imorgon måste jag vara superfrisk



PUSS

090607

Hej ,jag känner att det går framåt med bloggningen nu , det är för att jag inte har varit med Oskar på hela helgen.När jag är med han så orkar jag inte.Det här blir faktiskt fjärde inlägget för den här helgen och kanske det sista, för ikväll kommer jag hem ganska sent , har träning i Västerås.

Imorse fick jag sova ut , och det behövde jag verkligen.Ska snart åka till Västerås där linda,sandra,moster,mamma och ella ska träna på sånger till vår kusins sons dop.Jag ska  nog inte vara med , törs inte.Får iallafall träffa älsklingen Zacke.Har längtat så jäkla mycket efter honom.Världens sötaste unge! Sen blir det träningn i Västerås och efter det så åker jag nog hem till Oskar.









PUSS

090606

Hej !

Idag har jag tillbringat en halvdag i Karlstad för att kolla på Oskar som skulle tävla.Det var väldigt roligt och spännande.Men jag är nog världens mes för jag satt bara och oroa mig hela tiden att han skulle trilla och slå sig.Men kul var det iallfall.Åkte hem runt två tiden och sen dess har jag bara tagit det lugnt , kollat på sex and the city filmen och kollat på fotbollen.Sverige gjorde ingen bra match , och tummen upp för bröderna Elm.

Imorgon blir det träna och sen träffa oskar som har varit borta hela helgen.Det blir mysigt.Saknar honom redan , undra hur det kommer gå på tisdag när han åker iväg till Italien , usch så jobbigt !




PUSS

090606

Idag är det sveriges nationaldag och jag har stigit upp alldeles för tidigt.Klockan ä nu 05.51 och jag,mamma och sandra är redo att åka till Karlstad för att kolla på Oskar när han ska tävla.



Nu ropar dom på mig där nere att jag måste komma , hejdå !

090605

Dagarna bara flyger iväg , eller ja fort går dom iallfall.Redan 5 Juni och efter helgen så börjar den sista veckan i skolan innan sommarlovet och jäklar vad skönt det ska bli.Idag i skolan så gjorde jag,Oliver och Ella en redovisning på samhällskunskapen , det var den sista för iår och nu känns det som att allt är klart i skolan , tog inte ens hem några böcker över helgen och det känns underbart.Har dock ett prov kvar och det är första delen av nationella som jag missade när jag var sjuk.Det är det sista och det kan man väl inte direkt plugga till så ihelgen blir det att bara slappa och njuta av att man inte behöver tänka på plugget.

Ett helt år på brinellskolan har gått och snart börjar vi 2an , jag har lite beslutsångest vad jag ska gå för inriktning.Jag har valt samhäll men nu när jag börjar tänka efter så vet jag inte om jag är så säker längre.Men jag hoppas att jag gör ett bra val sen.

Idag när jag kom hem efter en helt okej skoldag så kollade jag i brevlådan där det låg ett inte-helt-okej brev  , jag hade nämligen fått en räkning på 1800kr för att jag glömt att lämna in böckerna i tid , men jag tror att om jag lämnar in dom på måndag så ska jag förhoppningsvis slippa betala, hoppas det, annars så ser inte mitt sommarlov speciellt ljust ut.




Tipselit träningen i stockholm.Västmanland,Uppland och AIK


Här är vi ifrån Västmanland.

Ikväll ska jag bara vara hemma och käka massor utav godis.Sandra kommer kanske hit och imorgon kanske , bara kanske bär det av till karlstad för att kolla på oskar när han ska tävla.

PUSS


090602

Äntligen är det juni , då känner man att sommalovet är nära , mycket nära ! Skolan är slut den 12 juni ,som jag har längtat.Dock blir inte de första tre veckorna på sommarlovet nå vidare bra då oskar åker till Italen , men sen blir det perfekt.

I söndags spelade vi match mot skiljebo , vinst med 8-3 och det var en välbehövlig sådan.
I måndags  åkte jag,sandra och mamma till Stockholm för det var tipselit träning.Det var aiks tränare som höll i det och det var en väldigt rolig dag som avslutade med lite käk på råsunda.Efter det så åkte jag hem till Oskar  där vi och Johan pluggade lite historia.


Nu ska jag gå och lägga mig brevid my monekyboy, natti !


lite bilder ifrån helgen då vi var hemma hos mig för lite grill&bastu och ifrån tipselit träningen kommer sen